Autonvuokraus Napoli, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Napoli, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Napoli, Napolin maakunta, Italia
28. kesäkuu — 5. heinäkuu
Sama palautus
Napoli, Napolin maakunta, Italia
ma 28/6
Keskipäivä
ma 5/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Napoli, Italia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

11 € - 32 €

All Car Types

12 € - 42 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Napoli, Italia on 10 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Napoli, Italia on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Napoli. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Napoli voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Napoli Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Napoli: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Napoli, Italia
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Mukavuus

7,6

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,2

Hinta-laatusuhde

7,2
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Mukavuus

7,3

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

5,6

Hinta-laatusuhde

6,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Mukavuus

6,2

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

6,2

Hinta-laatusuhde

6,5
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

6,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Mukavuus

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,0

Hinta-laatusuhde

4,6
12 sijaintia
7 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Napoli

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Napolista?

Auton vuokraaminen on mukava vaihtoehto tutustua Napoliin sekä sen lähiseutuun itsenäisesti ja oman aikataulun mukaisesti. Vuokrataksesi auton Italiassa, sinun on oltava vähintään 18-vuotias, tosin ikävaatimus voi vaihdella valitsemasi autokategorian mukaan. Jokaisella autovuokraamolla on omat ikävaatimukset ja ajoneuvosta riippuen vähimmäisiästä on paikoittain myös mahdollista poiketa. Jos olet 18–24-vuotias ja autonvuokraus Napolissa kiinnostaa, saatat joutua maksamaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Ollessasi 65-vuotias tai vanhempi, sinun on toisinaan maksettava vanhemman kuljettajan lisämaksu.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Napolissa

Autonvuokraus Napolissa on hyvä keino liikkua kätevästi paikasta toiseen matkallasi. On kuitenkin hyvä, että tutustut Italian liikenteen sääntöihin ja määräyksiin ennen vuokra-auton rattiin tarttumistasi. Italiassa vasemmanpuoleinen kaista (nopea kaista) on todellakin vain ohitusta varten. Huomioithan myös, että kaksikaistaisella tiellä saattaa autoilija ilmestyä taaksesi vilkuttamaan ajovalojaan. Se on merkki siitä, että kuski toivoisi sinun hidastavan hieman, jotta hän voi toteuttaa aikomansa ohituksen turvallisesti ja helposti. Useimmilla suurimmilla moottoriteillä (autostrade) Italiassa on tietulleja. Esimerkiksi Roomasta Napoliin vievän tien tullimaksu on noin 15 EUR.

Ellei toisin ole ilmoitettu, ovat nopeusrajoitukset Italiassa yleensä seuraavat: 130 km/h moottoriteillä, 110 km/h suurten kaupunkien ulkopuolella, 90 km/h paikallisilla teillä ja 50 km/h kaupunkialueilla. Monet italialaiset kaupungit, kuten Napoli, ovat ottaneet käyttöön ZTL:n (Zona Traffico Limitato tai rajoitetun liikenteen alue). Alueella rajataan yleensä historiallinen keskusta ylimääräisestä autoilusta ja rajojen sisäpuolelle on luvallinen pääsy vain jakeluautoilla sekä alueen asukkailla. Hankalaa asiassa on se, että voit silti ajaa kyseisille alueille, joten sinun tulisi olla tarkkana alueen merkeistä ja välttää vahingossa alueelle ajamista ilman lupaa.

Ajovalot on kytkettävä päälle aina, kun aiot ajaa Italiassa. Päiväajovalot ovat melko yleinen ominaisuus uudemmissa autoissa, mutta jos vuokra-autossasi ei ole ajovaloja, jotka kytkeytyvät automaattisesti päälle, muistathan tehdä sen manuaalisesti.

Mikäli majoitut jossakin keskustan hotellissa (ZTL:n ytimessä), joka tarjoaa pysäköinnin, sinun on tehtävä järjestely etukäteen vastaanoton kanssa. Näin saat poikkeusluvan pysäköintiin. Joskus vierailijoille varataan lisämaksusta myös parkkiruutu.

Mikäli haluat pysäköidä kadulle, se maksaa noin muutaman euron tunnissa. Voit pysäköidä ilmaiseksi valkoisiin parkkiruutuihin. Tämä pysäköintiratkaisu tosin pakottaa sinut ajamaan kaupungin keskustassa ja parkkiruudut ovat melko haluttuja, joten varaudu olemaan kärsivällinen. Pysäköinti Napolin keskustan suljetulla parkkialueella on hyvä ja helppo vaihtoehto. Yksi suosituimmista pysäköintialueista on nimeltään Supergarage.

Nähtävyyksiä Napolissa ja sen lähellä

Autonvuokraus Napolista käsin sopii monien suunnitelmiin, sillä kaupunki on suosittu pysähdyspaikka matkustajille, jotka liikkuvat kohti Capria tai muita kohteita rannikon varrella. Ethän kuitenkaan unohda tutustua itse Napoliin, vaikka auton vuokraus olisikin suunnitelmissasi. Se on kulttuurisesti elinvoimainen kaupunki, josta löydät joitakin maan parhaista ruoista. Napolin idyllinen vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde ja kohtaat sieltä kauniita, historiallisia rakennuksia lähes kaikkialta.

On vain muutamia paikkoja, jotka ovat romanttisempia tai kauniimpia kuin Italian upea Amalfin rannikko. Mikäli siis etsit reittiä, jonka varrella on valokuvaukselliset näkymät ja vertaansa vailla olevat rannat, Amalfin rannikkon ajoreitti on ainoa, jota kannattaa harkita. Matkalla Amalfiin kannattaa ehdottomasti pysähtyä viehättävässä Positanossa, joka muistuttaa lumoavaa Capria.

Vierailusi Napoliin ei voi koskaan olla täydellinen ilman Pompeiin visiittiä ja kaupungin yläpuolella vuonna 1979 purkautuneen tulivuoren ihmettelyä. Pompeii on todella ainutlaatuinen kokemus, sillä missään muualla maailmassa et saa yhtä uniikkia näkemystä roomalaisten elämästä. Laavan ansiosta kaikki on säilynyt täydellisesti aina päivittäisistä astioista ihmisen ja eläinten muinaisiin jäänteisiin. Pompeii sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Napolin keskustasta.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Toisin kuin monissa muissa Euroopan maissa, CDW-vahinkovakuutus on Italiassa pakollinen. Sinulla on siis lakisääteinen velvollisuus hankkia itsellesi vakuutus ennen tarttumistasi vuokra-auton rattiin, sillä autovuokraamot eivät luovuta autoa sinulle ennen kuin vakuutus on todettu voimassaolevaksi. Saat vakuutuksen esimerkiksi joko oman vakuutusyhtiösi tai autovuokraamon kautta.

Mikäli aiot käyttää luottokorttiyhtiösi vakuutusta, sinua pyydetään allekirjoittamaan todiste siitä, että sinulla on kyseinen vakuutus kortillasi. Se tarkoittaa, että vahingon sattuessa olet vastuussa siitä, että maksat kaiken tarvittavan ensin itse ja vasta sitten sovit takaisinmaksusta luottokorttiyhtiösi kanssa.

Voiko Napolissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Lyhytaikaisella vierailulla voit vuokrata auton ja ajaa voimassa olevalla ulkomaisella ajokortilla Italiassa enintään kuuden kuukauden ajan. Kaikki Euroopan unionissa myönnetyt ajokortit hyväksytään. Autovuokraamot suosittelevat, että kuljettajalla olisi mukanaan voimassa oleva ajokortti, joka on saatu vähintään 1–2 vuotta sitten.

Mistä auton nouto ja palautus Napolissa onnistuu?

Vuokraa auto suoraan Napolin lentokentältä, kun haluat hyvät vuokrahinnat ja helpon haku- ja noutopaikan. Lentokentän terminaalissa on maksuton kuljetuspalvelu vuokra-autojen pysäköintialueelle. Palvelu, joka lähtee saapuneiden lentojen terminaalista P5-pysäköintialueelle, operoi viiden minuutin välein. (Tarkistettu: 14/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Napoli, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Napoli lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Napoli

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 62 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Napoli.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Napoli noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Hertz, Thrifty ja Budget ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Napoli autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Napoli autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Napoli SICILY BY CAR vuokraamolta, jolla on 1 toimipiste kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 12 €, mutta SICILY BY CAR keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Napoli on 16 €/päivä.

Peritäänkö Napoli, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Napoli sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Hertz, NOLEGGIARE ja Thrifty peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Napoli heinäkuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 24 °C ja sademäärä 42 mm cm, joten paras vuokra-automalli heinäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Napoli on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Napoli maksaa keskimäärin 87 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Napoli?

Kaupungissa Hertz on 10 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 25 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Napoli, Italia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Napoli, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Napoli ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Napoli huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Napoli, Italia kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Napoli on 21 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 34 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Napoli.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Napoli on yleensä lämmintä kesäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Napoli samanlainen kuin muualla Campania alueella?

Jos etsit Napoli vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden kesäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Campania lämpötila on yleensä 21 °C ja sademäärä vastaavasti 24,5 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Napoli lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Napoli

Aloita matkan suunnittelu - Napoli