Autonvuokraukset kohteessa Napoli, Campania

Haussa halpa vuokra-auto Napoli, Campania? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Napoli, Napolin maakunta, Italia
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Napoli, Napolin maakunta, Italia
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Napoli

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Napoli

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Napoli?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Napoli löytyvät yleensä Firefly kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaFirefly, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 19 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Napoli on 20 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Napoli?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Napoli 12 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Napoli?

Datamme perusteella Ford Kuga on suosituin vuokra-auto kaupungissa Napoli.Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Kuga vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 31 €/pvä kaupungissa Napoli, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 129 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Napoli on Audi A3 Sportback keskimääräisen hinnan ollessa 76 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 73 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Napoli, Campania autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Napoli, Campania
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

27 kesä - 29 kesä
Ford Ka
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

27 kesä - 29 kesä
Opel Adam
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

27 kesä - 29 kesä
Ford Fiesta
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

37 €/pvä

27 kesä - 29 kesä
Ford Focus
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

37 €/pvä

27 kesä - 29 kesä
Toyota Corolla
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

38 €/pvä

27 kesä - 29 kesä
Opel Crossland X
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

48 €/pvä

27 kesä - 29 kesä
Ford Fiesta
Toyota Avensis
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

27 kesä - 29 kesä
Toyota Avensis
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

53 €/pvä

27 kesä - 29 kesä
Mercedes-Benz A-Class

Tärkeää tietoa Napoli autonvuokrauksesta

Auton vuokraaminen on mukava vaihtoehto tutustua Napoliin sekä sen lähiseutuun itsenäisesti ja oman aikataulun mukaisesti. Vuokrataksesi auton Italiassa, sinun on oltava vähintään 18-vuotias, tosin ikävaatimus voi vaihdella valitsemasi autokategorian mukaan. Jokaisella autovuokraamolla on omat ikävaatimukset ja ajoneuvosta riippuen vähimmäisiästä on paikoittain myös mahdollista poiketa. Jos olet 18–24-vuotias ja autonvuokraus Napolissa kiinnostaa, saatat joutua maksamaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Ollessasi 65-vuotias tai vanhempi, sinun on toisinaan maksettava vanhemman kuljettajan lisämaksu.

Autonvuokraus Napolissa on hyvä keino liikkua kätevästi paikasta toiseen matkallasi. On kuitenkin hyvä, että tutustut Italian liikenteen sääntöihin ja määräyksiin ennen vuokra-auton rattiin tarttumistasi. Italiassa vasemmanpuoleinen kaista (nopea kaista) on todellakin vain ohitusta varten. Huomioithan myös, että kaksikaistaisella tiellä saattaa autoilija ilmestyä taaksesi vilkuttamaan ajovalojaan. Se on merkki siitä, että kuski toivoisi sinun hidastavan hieman, jotta hän voi toteuttaa aikomansa ohituksen turvallisesti ja helposti. Useimmilla suurimmilla moottoriteillä (autostrade) Italiassa on tietulleja. Esimerkiksi Roomasta Napoliin vievän tien tullimaksu on noin 15 EUR. Ellei toisin ole ilmoitettu, ovat nopeusrajoitukset Italiassa yleensä seuraavat: 130 km/h moottoriteillä, 110 km/h suurten kaupunkien ulkopuolella, 90 km/h paikallisilla teillä ja 50 km/h kaupunkialueilla. Monet italialaiset kaupungit, kuten Napoli, ovat ottaneet käyttöön ZTL:n (Zona Traffico Limitato tai rajoitetun liikenteen alue). Alueella rajataan yleensä historiallinen keskusta ylimääräisestä autoilusta ja rajojen sisäpuolelle on luvallinen pääsy vain jakeluautoilla sekä alueen asukkailla. Hankalaa asiassa on se, että voit silti ajaa kyseisille alueille, joten sinun tulisi olla tarkkana alueen merkeistä ja välttää vahingossa alueelle ajamista ilman lupaa. Ajovalot on kytkettävä päälle aina, kun aiot ajaa Italiassa. Päiväajovalot ovat melko yleinen ominaisuus uudemmissa autoissa, mutta jos vuokra-autossasi ei ole ajovaloja, jotka kytkeytyvät automaattisesti päälle, muistathan tehdä sen manuaalisesti. Mikäli majoitut jossakin keskustan hotellissa (ZTL:n ytimessä), joka tarjoaa pysäköinnin, sinun on tehtävä järjestely etukäteen vastaanoton kanssa. Näin saat poikkeusluvan pysäköintiin. Joskus vierailijoille varataan lisämaksusta myös parkkiruutu. Mikäli haluat pysäköidä kadulle, se maksaa noin muutaman euron tunnissa. Voit pysäköidä ilmaiseksi valkoisiin parkkiruutuihin. Tämä pysäköintiratkaisu tosin pakottaa sinut ajamaan kaupungin keskustassa ja parkkiruudut ovat melko haluttuja, joten varaudu olemaan kärsivällinen. Pysäköinti Napolin keskustan suljetulla parkkialueella on hyvä ja helppo vaihtoehto. Yksi suosituimmista pysäköintialueista on nimeltään Supergarage.

Autonvuokraus Napolista käsin sopii monien suunnitelmiin, sillä kaupunki on suosittu pysähdyspaikka matkustajille, jotka liikkuvat kohti Capria tai muita kohteita rannikon varrella. Ethän kuitenkaan unohda tutustua itse Napoliin, vaikka auton vuokraus olisikin suunnitelmissasi. Se on kulttuurisesti elinvoimainen kaupunki, josta löydät joitakin maan parhaista ruoista. Napolin idyllinen vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde ja kohtaat sieltä kauniita, historiallisia rakennuksia lähes kaikkialta. On vain muutamia paikkoja, jotka ovat romanttisempia tai kauniimpia kuin Italian upea Amalfin rannikko. Mikäli siis etsit reittiä, jonka varrella on valokuvaukselliset näkymät ja vertaansa vailla olevat rannat, Amalfin rannikkon ajoreitti on ainoa, jota kannattaa harkita. Matkalla Amalfiin kannattaa ehdottomasti pysähtyä viehättävässä Positanossa, joka muistuttaa lumoavaa Capria. Vierailusi Napoliin ei voi koskaan olla täydellinen ilman Pompeiin visiittiä ja kaupungin yläpuolella vuonna 1979 purkautuneen tulivuoren ihmettelyä. Pompeii on todella ainutlaatuinen kokemus, sillä missään muualla maailmassa et saa yhtä uniikkia näkemystä roomalaisten elämästä. Laavan ansiosta kaikki on säilynyt täydellisesti aina päivittäisistä astioista ihmisen ja eläinten muinaisiin jäänteisiin. Pompeii sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Napolin keskustasta.


Autonvuokraustarjoukset Napoli, Campania

Löydä kohteesta Napoli juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 80 €

Kaikki autotyypit

14 € - 150 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Napoli, Italian on 36 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Napoli, Italian on tammikuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Napoli, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Napoli voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Napoli Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Napoli, Italian on 52 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Napoli, Italian on marraskuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Napoli, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Napoli voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Napoli Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

27 kesä - 29 kesä
Ford Ka
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

27 kesä - 29 kesä
Opel Adam
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

27 kesä - 29 kesä
Ford Fiesta

Napoli autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Napoli, Campania

Hertz

9 sijaintia

Avis

4 sijaintia

LOCAUTO

4 sijaintia

MAGGIORE

4 sijaintia

B-Rent

3 sijaintia

Budget

3 sijaintia

Ecovia

3 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Napoli

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Napoli

Suosituin vuokraamo

DRIVALIA

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

29 €

Suosituin malli

Class Mini Car
Suosituin Napoli autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on DRIVALIA . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Rental Plus ja Firefly.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Napoli viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Napoli on 29 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 37 €/pvä.
Kohteen Napoli suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Mini Car. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Kuga.

Vuokraa auto läheltä kohteen Napoli suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Napoli

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Napoli - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Napoli, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa kaupungissa Napoli sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Ecovia, SICILY BY CAR ja MAGGIORE peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Lämpötila on keskimäärin 24 °C ja sademäärä 42 mm cm, joten paras vuokra-automalli heinäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Napoli on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Napoli maksaa keskimäärin 72 €/päivä.


Tutustu alueen Italian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Napoli


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Napoli voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Napoli, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.