Autonvuokraus Bari, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Bari, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bari, Barin maakunta, Italia
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Bari, Barin maakunta, Italia
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Bari: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bari, Italia
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,5

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Value

6,6
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
7 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bari, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bari Palese lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bari

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bari noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Dollar, Hertz ja Thrifty ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Bari autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Bari autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Halvin vuokraamo kaupungissa Bari on SICILY BY CAR , missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 23 € 2 toimipisteissä kaupungissa Bari. Halvin SICILY BY CAR tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Bari on 9 €.

 • Peritäänkö Bari, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Bari on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Bari suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Dollar, Hertz ja Firefly, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Kuinka monta SICILY BY CAR autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Bari?

  Kaupungista Bari, Italia löytyy 2 toimipaikkaa, jotka SICILY BY CAR omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 23 € keskimäärin.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bari, Italia?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Bari tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Bari kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Bari ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bari?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Bari on Fiat Panda ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Fiat 500. Käyttäjämme ovat löytäneet Fiat Panda tarjouksia kaupungissa Bari keskimääräiseen hintaan 14 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 1 € per päivä. Mallin Fiat 500 vuokraaminen kaupungissa Bari maksaa yleensä keskimäärin 12 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 1 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz G-Class vuokra-autoja kaupungissa Bari?

  Tällä hetkellä vuokraamolla Sixt on malli Mercedes-Benz G-Class tarjolla vuokrattavaksi kaupungissa Bari keskimääräiseen 58 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että Mercedes-Benz G-Class vuokra-autojen saatavuus kaupungissa Bari voi muuttua pikaisesti.

 • Millainen sää on kohteessa Bari, Italia kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Bari kuukauden tammikuu aikana on 9 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 51 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Bari kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Bari autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Bari vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat Panda, Fiat 500 tai Hyundai Accent.

 • Onko sää kaupungissa Bari samanlainen kuin muualla Apulia alueella?

  Ilmasto alueella Apulia kuukauden tammikuu aikana on yleensä 9 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 55,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Bari lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Bari lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Bari

Aloita matkan suunnittelu - Bari