Autonvuokraus Verona, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Verona, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Verona, VE, Italia
24. tammikuu — 31. tammikuu
Sama palautus
Verona, VE, Italia
ma 24/1
Keskipäivä
ma 31/1
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Verona, Italia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 24 €

Kaikki autotyypit

8 € - 36 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Verona, Italia on 9 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Verona, Italia on tammikuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Verona. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Verona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Verona Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Verona: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Verona, Italia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,0

Value

5,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

5,9

Value

5,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
7 sijaintia
6 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Verona, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Venetsia Marco Polo lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Verona

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Verona noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Verona noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Avis, Hertz ja Alamo. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Verona. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Verona autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Auton vuokraaminen kaupungissa Verona on halvinta, kun käytät vuokraamon MAGGIORE yhtä heidän 3 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 12 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 19 €/päivä.

 • Peritäänkö Verona, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Verona. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Verona valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Verona helmikuu ajaksi?

  Kun keskiarvolämpötilat ovat 8 °C ja sademäärä yleensä 60 mm cm helmikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Verona. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut helmikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Verona. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Verona maksaa keskimäärin 36 €/päivä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Verona, Italia?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Verona on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Verona taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Verona alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

 • Millainen sää on kohteessa Verona, Italia kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Verona kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 2 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Verona kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Verona.

 • Onko sää kaupungissa Verona samanlainen kuin muualla Veneto alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Verona ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Veneto lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 2 °C ja mahdollinen sademäärä 51,7 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Verona lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Verona

Aloita matkan suunnittelu - Verona