Autonvuokraukset kohteessa Verona, Veneto

Haussa halpa vuokra-auto Verona, Veneto? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Verona, Veneto, Italia
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Verona, Veneto, Italia
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Verona, Veneto

Löydä kohteesta Verona juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 91 €

Kaikki autotyypit

9 € - 158 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Verona, Italian on 50 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Verona, Italian on tammikuuta. Hinta on 83 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Verona. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Verona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Verona, Italian on 56 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Verona, Italian on joulukuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Verona. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Verona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Verona, Italian on 39 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Verona, Italian on tammikuuta. Hinta on 77 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Verona. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Verona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Verona autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Verona, Veneto

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

6,0

Value

4,0

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

7,9

Value

5,9

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

4,5

Value

4,0

Sunnycars

10 sijaintia

Ecovia

6 sijaintia

NOLEGGIARE

5 sijaintia

Autovia

4 sijaintia

Free2Move

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Verona

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Verona

Suosituin vuokraamo

NOLEGGIARE

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Intermediate

Halvin vuokra-auto

30 €

Suosituin malli

Opel Astra Sports Tourer
Suosituin Verona autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on NOLEGGIARE . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Global Rent A Car ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Verona viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Verona on 30 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 45 €/pvä.
Kohteen Verona suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Opel Astra Sports Tourer. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat Tipo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Verona suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Verona

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Verona - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Verona, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Verona löytyvät yleensä INTERRENT kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaINTERRENT , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 11,99/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Verona on 20,22/pvä.

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Verona. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Verona valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 13 °C ja sademäärä yleensä 70 mm cm maaliskuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Verona. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut maaliskuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Verona. Standardi vuokraaminen kaupungissa Verona maksaa keskimäärin 263 €/päivä.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Verona 10 toimipaikalla.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Verona on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Verona taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Verona alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Verona kuukauden helmikuu aikana voivat odottaa 3 °C lämpötiloja ja 40 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Verona ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Veneto lämpötila kuukauden aikana helmikuu on 4 °C ja mahdollinen sademäärä 49,8 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Verona

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Verona

Tutustu alueen Italian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Verona


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Verona, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Verona helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Verona autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Verona.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Verona.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Verona.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.