Autonvuokraukset kentällä Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Venetsia, Italia - Treviso A. Canova (TSF)
4. huhtikuu — 7. huhtikuu
Sama palautus
Venetsia, Italia - Treviso A. Canova (TSF)
ti 4/4
Keskipäivä
pe 7/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä autonvuokraustiedot

Kun haluat vuokrata auton Italiassa, sinun on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin, että tarvittavat asiakirjat ovat voimassa. Tulet tarvitsemaan autonvuokrauksen yhteydessä virallista henkilötodistusta, minkä lisäksi sinun täytyy esittää ajokortti todistamaan ajo-oikeutesi. Voit merkitä autolle useamman kuskin, mutta tämä on lisämaksullinen palvelu, ja kaikilta kuskeilta vaaditaan henkilöllisyystodistus sekä ajokortti. Huomaa myös, että Italiassa 18-vuotiaat saavat ajaa autolla, mutta autovuokraamoilla voi olla omia ikärajoituksia. Usein alle 21-vuotiaat tai alle 26-vuotiaat kuskit joutuvat maksamaan pienen lisämaksun, sillä tilastojen valossa nuoret kuskit ovat riskialttiimpia vanhempiin kuskeihin verrattuna. Käytännöt kannattaa tarkistaa vuokraamokohtaisesti. Henkilötodistuksen ja ajokortin lisäksi sinulla tulee olla luottokortti, jolta tehdään katevaraus ennen auton luovutusta. Varaussumma palautetaan sinulle takaisin, kun olet palauttanut auton ja se on todettu vahingoittumattomaksi. Monet autovuokraamot eivät hyväksy prepaid-luottokortteja, eli myös tämä on syytä varmistaa etukäteen.

Venetsia Treviso a Canova on Venetsian kentistä pienempi, mutta sen palvelut ovat silti kattavat. Matkailijat voivat käyttää lentokentän tai vuokraamoiden maksutonta wifi-verkkoa, ja autonvuokraus onnistuu liikuntarajoitteisten kanssa kulkiessa, sillä välimatkat ovat lyhyitä ja väylät ovat pääosin täysin esteettömät. Jos matkustat lapsien kanssa, vuokra-auto on mahdollista varustaa turvaistuimella. Voit tiedustella vuokraamoilta muistakin lisäpalveluista. Voit hankkia Trevison kentän autovuokraamoista vakuutuksen, joka kattaa kustannukset, jos vuokra-auto vahingoittuu käyttösi aikana. Muista, että normaalisti oma autovakuutuksesi ei kata autovuokrausta. Osa kentän yrityksistä tarjoaa myös ympäri vuorokauden toimivaa tukea tienpäällä oleville matkaajille. Joskus autonvuokraustarjoukset saattavat pitää jo valmiina sisällään erilaisia ylimääräisiä palveluja, joten niitä kannattaa vertailla momondon hakukoneella. Ota huomioon, että palvelut eivät ole tarjolla ympäri vuorokauden – mahdollisista poikkeuksista on aina sovittava erikseen vuokraamon kanssa.


0

Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Goldcar Rental SP

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

AeroDrive

1 sijainti

Alamo

1 sijainti

Autovia

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

DRIVALIA

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Venetsian suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Venetsian

Autonvuokraukset kentällä Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Saapumispäiväsi on paras aika vuokrata auto kentältä Treviso A. Canova lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 15 € per päivä, kun varaat samana päivänä. 28 €/pvä on tyypillinen vuokrahinta viikonloppuun sijoittuvalle päivälle kentällä Treviso A. Canova lentokenttä, ja vastaavasti 26 €/pvä on standardi hinta viikkopäivälle. Jos sinulla on joustava matka-aikataulu, huomioithan, että halvimmat autonvuokraukset ovat yleensä saatavilla kuukauden marraskuu aikana hinnan ollessa keskimäärin 14 €/päivä.

Autonvuokraus kentällä Treviso A. Canova lentokenttä maksaa keskimäärin 44 €/pvä. 185 € on tällä hetkellä keskimääräinen vuokra-auton hinta yhden viikon ajaksi. Autonvuokraus kentältä Treviso A. Canova lentokenttä kuukaudeksi maksaa keskimäärin 520 €. Pidä mielessä, että hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä autovuokraamosta vuokraat auton, ja mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.


Tutustu alueen Venetsian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Venetsian

Aloita matkan suunnittelu - Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.