Autonvuokraukset Lombardy

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Lombardy? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Milano, Milano, Italia
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Lombardy

Löydä kohteesta Lombardy juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

17 € - 79 €

Kaikki autotyypit

49 € - 139 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lombardy on 47 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lombardy on marraskuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 46 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lombardy. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lombardy voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lombardy on 75 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lombardy on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lombardy. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lombardy voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lombardy on 119 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Lombardy on helmikuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 69 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lombardy. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lombardy voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lombardy on 68 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Lombardy on marraskuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lombardy. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lombardy voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lombardy on 129 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Lombardy on tammikuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 83 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 32 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lombardy. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lombardy voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lombardy on 143 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Lombardy on joulukuuta. Hinta on 73 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 39 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lombardy. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lombardy voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lombardy on 71 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Lombardy on joulukuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lombardy. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lombardy voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Lombardy autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lombardy

MAGGIORE

24 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Value

9,0

B-Rent

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,8

Value

7,6

Hertz

37 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,4

Value

6,8

Europcar

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6

Budget

20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Avis

24 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

4,7

Kokonaisarvosana

4,3

Nouto/palautus

4,1

Value

3,9

Sunnycars

72 sijaintia

keddy by Europcar

25 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Lombardy autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Nesso Waterfalls45,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Nesso Waterfalls49,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Nesso Waterfalls51,7 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Lombardy suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lombardy

Autonvuokraus Lombardy

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lombardy, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräisten 6,6/10 asiakasarvioiden ja 32 annettujen arvostelujen perusteella vuokraamo Dollar on käyttäjiemme toimesta arvioitu parhaimmaksi vuokraamoksi alueella Lombardy. Vuokraamollta Dollar löytyy 8 toimipistettä alueelta Lombardy mukaan lukien yksi suosituista kaupungeista eli Milano.

momondon käyttäjien suoosima pituus autonvuokraukselle kohteessa Lombardy on 7 päivää. 7-päivienvuokrauksessa keskimääräinen päivittäinen hinta on 30 €, vaikka hinnat voivat muuttua autotyypin ja sen mukaan, missä kaupungissa yövyt. Auton vuokraaminen viikoksi maksaa yleensä 213 € ja viikonlopuksi noin 69 €. Kuukauden mittaiset Lombardy autonvuokraukset ovat yleensä yhteensä 1409 € riippuen valituista päivistä.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Lombardy

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Lombardy

Autonvuokraukset kaupungin Lombardy suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Lombardy lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Lombardy


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Lombardy on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Lombardy, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Lombardy autoillle.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Lombardy.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Lombardy autonvuokrauksissa.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Lombardy.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.