Autonvuokraukset kohteessa Venetsia, Veneto

Haussa halpa vuokra-auto Venetsia, Veneto? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Venetsia, Veneto, Italia
4. helmikuu — 11. helmikuu
Sama palautus
Venetsia, Veneto, Italia
la 4/2
Keskipäivä
la 11/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Venetsia autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Venetsiassa on helppoa kaikenikäisille kuskeille. Useimpien autovuokraamoiden ikäraja on Italiassa 18 vuotta. Lähes kaikki suomalaiset ajokortin suorittaneet voivat siis löytää Venetsiasta sopivan autovuokraamon. Rajoitteita esimerkiksi ajokokemuksen pituuden suhteen ei yleensä ole. Joillakin vuokraamoilla ikäraja on 21 vuotta, mutta tiukempaa linjaa noudattavia autovuokraamoja on Venetsiassa melko vähän. Kuten Euroopassa yleensä, myös Italiassa auton vuokraaminen maksaa nuorille autoilijoille keskimääräistä enemmän. Autovuokraamot perivät niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun yleensä kaikilta alle 24-vuotiailta asiakkailtaan. Venetsian seudulla lisämaksu on yleensä noin 15–20 euroa per vuokrapäivä. Yläikärajaa alueen autovuokraamoilla ei tavallisesti ole.

Venetsia ei ole ihanteellinen autoilukaupunki, sillä kaupungin keskustaan ei pääse autolla käytännössä lainkaan. Auton vuokranneet voivat jättää auton keskustaan mennessään joko kaupunkialueen ulkopuolelle, esimerkiksi Mestren alueelle, tai historiallisen keskustan laitamille. Esimerkiksi Piazzale Roma -aukiolla on iso parkkihalli pysäköintiä varten. Kanaalien halkomassa vanhassakaupungissa autoilu ei ole sallittua, joten sen laitamilla ruuhkat ja liikennesolmut ovat tavallisia. Säästät hermojasi jättämällä auton kauemmaksi ja jatkamalla matkaa joukkoliikennevälineillä tai jalkaisin. Parkkipaikat ovat kaupungissa kalliita, eli katso tarkkaan, mihin autosi pysäköit. Italiassa keskeisimmät liikennesäännöt ovat pääsääntöisesti samanlaisia kuin suomalaiskaupungeissakin, eli autoilu Venetsian ympäristössä ei ole sääntöjen puolesta vaikeaa. Hankalampaa voi olla tottua paikalliseen kiihkeään liikennekulttuuriin. Autoilijoiden käytös voi olla Venetsiassa arvaamatonta. Jos paikallisten autoilijoiden edessä hidastelee ulkomaalainen kuski, negatiivista palautetta voi tulla nopeasti. Liikenteessä kannattaakin pitää pää kylmänä. Varo etenkin mopoilijoita, jotka ohittelevat autoja kaistojen välistä vasemmalta ja oikealta. Ole tarkkana etenkin liikenneympyröissä ja kaistaa vaihtaessa. Kaupungeissa yleinen nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa. Taajamien ulkopuolisilla pääteillä saa yleensä ajaa 90 ja erilaisilla moottoriteillä 110–130 kilometriä tunnissa.

Venetsian ydinkeskustan kuuluisat sillat ja kanaalit kannattaa tutkia ehdottomasti jalkaisin tai vesiltä käsin. Vesiteitse liikkuminen on keskustassa usein kätevin vaihtoehto. Jos et halua käyttää kaikkia lomapäiviäsi historiallista keskustaa tutkien, auton vuokraus Venetsiassa on ehdottomasti hyvä idea. Lyhyen automatkan päässä kaupungista on sekä kauniita rantoja että mielenkiintoisia kaupunkikohteita. Auto kannattaa varata mieluiten useammaksi päiväksi. Vuokraa auto ja piipahda esimerkiksi idyllisellä Gardajärven alueella nauttimassa upeista järvimaisemista. Ajomatkaa sinne on Venetsiasta vain noin kaksi tuntia. Pisan kaltevaa tornia ihailemaan ajat noin kolmessa ja puolessa tunnissa, ja muodin mekkaan Firenzeen autolla pääsee alle kolmessa tunnissa. Auton vuokraus sopii myös romantikoille, sillä Romeon ja Julian kotikaupunkina tunnettu kaunis Verona on Venetsiasta vain noin tunnin ajomatkan päässä.

Italiassa vuokra-autojen hintoihin kuuluvien vakuutusten kirjo on laaja. Tyypillisimmin auton hintaan kuuluvaan vakuutuspakettiin sisältyy ainakin varkausvakuutus ja tyypillisimmät kolaritilanteet kattava vakuutus. Tutustu vakuutusehtoihin tarkkaan ja selvitä, mikä on vakuutuksen omavastuuosuus. Omavastuun vuokraaja joutuu nimittäin maksamaan omasta pussistaan, mikäli esimerkiksi kolaritilanne osuu kohdalle. Koska Italian liikennekulttuuri on kiihkeää suomalaiseen ajotapaan verrattuna, saatat olla kiinnostunut vuokra-auton lisävakuutuksista. Kokemattomalle kuskille voi sopia lisävakuutus, joka korvaa auton vakuutuksen omavastuuosuuden tai pienentää sitä selvästi. Tarkista myös, sisältyykö esimerkiksi luottokorttisi vakuutukseen myös vuokra-auton ratissa tapahtuvat vahingot ja minkälaisin ehdoin.

Suomalaisturistit voivat ajaa Venetsiassa ja muualla Italiassa suomalaisella ajokortilla. Italia kuuluu EU-alueeseen, joten paikalliset viranomaiset hyväksyvät Suomessa myönnetyn ajokortin. Auton vuokraus Venetsiassa onnistuu ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista ottaa kortti mukaan matkaan. Tarvitset auton vuokrausta ja noutoa varten myös virallisen henkilöllisyystodistuksen.

Auton vuokraaminen ja nouto on Venetsiassa helppoa varsinkin lentokentältä. Suurella Aeroporto Internazionale Marco Polo di Venezia -lentokentällä matkustajia odottavat lukuisat autovuokraamoketjut, jotka palvelevat asiakkaita 24h. Kiireisimpien lomasesonkien aikaan vuokra-auto kannattaa varata etukäteen. Näin varmistat autollesi edullisen hinnan, ja pääset yleensä valitsemaan useammasta automallista. Paikan päällä lentokentällä vuokraavan on tyydyttävä niihin autoihin, mitä on sillä hetkellä tarjolla. Myös pienemmällä Aeroporto di Trevison lentokentällä toimii useita autovuokraamoita, samoin Venezia Mestren juna-aseman seudulla. Vuokra-auton nouto ja palautus tehdään yleensä käyttämäsi vuokraamon toimipisteeseen. Kiireisille reissaajille on yleensä tarjolla myös auton toimituspalvelu, esimerkiksi hotellille, mutta varaudu maksamaan siitä reilu lisähinta.


Autonvuokraustarjoukset Venetsia, Veneto

Löydä kohteesta Venetsia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 74 €

Kaikki autotyypit

33 € - 131 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Venetsia, Italian on 36 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Venetsia, Italian on tammikuuta. Hinta on 76 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 48 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Venetsia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Venetsia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Venetsia, Italian on 60 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Venetsia, Italian on marraskuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Venetsia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Venetsia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Venetsia, Italian on 105 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Venetsia, Italian on tammikuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 34 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Venetsia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Venetsia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Venetsia, Italian on 51 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Venetsia, Italian on maaliskuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Venetsia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Venetsia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Venetsia, Italian on 97 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Venetsia, Italian on tammikuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Venetsia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Venetsia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Venetsia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Venetsia, Veneto

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,3

Value

7,5

MAGGIORE

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,0

Value

6,5

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,4

Value

5,2

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

3,0

Value

6,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

1,9

Kokonaisarvosana

2,6

Nouto/palautus

1,9

Value

3,3

Sunnycars

9 sijaintia

Autovia

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Venetsia

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Venetsia

Suosituin vuokraamo

Goldcar Rental SP

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

7 €

Suosituin malli

Smart Fortwo
Suosituin Venetsia autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Goldcar Rental SP. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat INTERRENT ja SURPRICE CAR RENTAL .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Venetsia viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Venetsia on 7 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 23 €/pvä.
Kohteen Venetsia suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Smart Fortwo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat 500.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Venetsia autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Venezia Santa Lucia Railway Station6,9 km
Lido13,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Lido125,9 km
Venezia Santa Lucia Railway Station129,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Venezia Santa Lucia Railway Station111,8 km
Lido114,1 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Venetsia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Venetsia

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Venetsia - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Venetsia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Venetsia löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 6,49/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Venetsia on 11,55/pvä.

Kaupungissa Venetsia olevat suositut autovuokraamot, kuten MAGGIORE , Dollar ja Thrifty tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Venetsia, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Venetsia kuukauden helmikuu aikana. Kohteessa Venetsia sataa keskimäärin 57 mm cm ja lämpötila on noin 8 °C helmikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Venetsia maksaa keskimäärin 44 €/päivä.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Venetsia 9 toimipaikalla.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Venetsia tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Venetsia kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Venetsia ajat.

Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Venetsia on 3 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 58 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Venetsia.

Jos etsit Venetsia vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Veneto lämpötila on yleensä 2 °C ja sademäärä vastaavasti 48,8 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Venetsia

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Venetsia

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Venetsia

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Venetsia

Autonvuokraus Venetsia naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Venetsia alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Tutustu alueen Italian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Venetsia


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Venetsia momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Venetsia, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Venetsia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Venetsia.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Venetsia vuokra-autoille.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Venetsia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.