Autonvuokraus Venetsia, Italia - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Venetsia, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Venetsia, VE, Italia
16. toukokuu — 23. toukokuu
Sama palautus
Venetsia, VE, Italia
su 16/5
Keskipäivä
su 23/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Venetsia: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Venetsia, Italia
7,9
Hyvä
7 arvostelua3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,4

Hinta-laatusuhde

7,7
6,6
Hyvä
3 arvostelua2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,3

Hinta-laatusuhde

7,3
6,1
Hyvä
23 arvostelua4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,2

Hinta-laatusuhde

5,9
4,5
OK
6 arvostelua3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

4,3

Kokonaisarvosana

3,6

Nouto/palautus

4,0

Hinta-laatusuhde

4,6
0,0
Kauhea
9 sijaintia
0,0
Kauhea
3 sijaintia
0,0
Kauhea
3 sijaintia
0,0
Kauhea
3 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Venetsia

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Venetsiassa?

Auton vuokraus Venetsiassa on helppoa kaikenikäisille kuskeille. Useimpien autovuokraamoiden ikäraja on Italiassa 18 vuotta. Lähes kaikki suomalaiset ajokortin suorittaneet voivat siis löytää Venetsiasta sopivan autovuokraamon. Rajoitteita esimerkiksi ajokokemuksen pituuden suhteen ei yleensä ole. Joillakin vuokraamoilla ikäraja on 21 vuotta, mutta tiukempaa linjaa noudattavia autovuokraamoja on Venetsiassa melko vähän. Kuten Euroopassa yleensä, myös Italiassa auton vuokraaminen maksaa nuorille autoilijoille keskimääräistä enemmän. Autovuokraamot perivät niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun yleensä kaikilta alle 24-vuotiailta asiakkailtaan. Venetsian seudulla lisämaksu on yleensä noin 15–20 euroa per vuokrapäivä. Yläikärajaa alueen autovuokraamoilla ei tavallisesti ole.

Tärkeää tietoa Venetsian liikenteestä ja liikennesäännöistä

Venetsia ei ole ihanteellinen autoilukaupunki, sillä kaupungin keskustaan ei pääse autolla käytännössä lainkaan. Auton vuokranneet voivat jättää auton keskustaan mennessään joko kaupunkialueen ulkopuolelle, esimerkiksi Mestren alueelle, tai historiallisen keskustan laitamille. Esimerkiksi Piazzale Roma -aukiolla on iso parkkihalli pysäköintiä varten. Kanaalien halkomassa vanhassakaupungissa autoilu ei ole sallittua, joten sen laitamilla ruuhkat ja liikennesolmut ovat tavallisia. Säästät hermojasi jättämällä auton kauemmaksi ja jatkamalla matkaa joukkoliikennevälineillä tai jalkaisin. Parkkipaikat ovat kaupungissa kalliita, eli katso tarkkaan, mihin autosi pysäköit. Italiassa keskeisimmät liikennesäännöt ovat pääsääntöisesti samanlaisia kuin suomalaiskaupungeissakin, eli autoilu Venetsian ympäristössä ei ole sääntöjen puolesta vaikeaa. Hankalampaa voi olla tottua paikalliseen kiihkeään liikennekulttuuriin. Autoilijoiden käytös voi olla Venetsiassa arvaamatonta. Jos paikallisten autoilijoiden edessä hidastelee ulkomaalainen kuski, negatiivista palautetta voi tulla nopeasti. Liikenteessä kannattaakin pitää pää kylmänä. Varo etenkin mopoilijoita, jotka ohittelevat autoja kaistojen välistä vasemmalta ja oikealta. Ole tarkkana etenkin liikenneympyröissä ja kaistaa vaihtaessa. Kaupungeissa yleinen nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa. Taajamien ulkopuolisilla pääteillä saa yleensä ajaa 90 ja erilaisilla moottoriteillä 110–130 kilometriä tunnissa.

Nähtävyyksiä Venetsiassa ja sen lähellä

Venetsian ydinkeskustan kuuluisat sillat ja kanaalit kannattaa tutkia ehdottomasti jalkaisin tai vesiltä käsin. Vesiteitse liikkuminen on keskustassa usein kätevin vaihtoehto. Jos et halua käyttää kaikkia lomapäiviäsi historiallista keskustaa tutkien, auton vuokraus Venetsiassa on ehdottomasti hyvä idea. Lyhyen automatkan päässä kaupungista on sekä kauniita rantoja että mielenkiintoisia kaupunkikohteita. Auto kannattaa varata mieluiten useammaksi päiväksi. Vuokraa auto ja piipahda esimerkiksi idyllisellä Gardajärven alueella nauttimassa upeista järvimaisemista. Ajomatkaa sinne on Venetsiasta vain noin kaksi tuntia. Pisan kaltevaa tornia ihailemaan ajat noin kolmessa ja puolessa tunnissa, ja muodin mekkaan Firenzeen autolla pääsee alle kolmessa tunnissa. Auton vuokraus sopii myös romantikoille, sillä Romeon ja Julian kotikaupunkina tunnettu kaunis Verona on Venetsiasta vain noin tunnin ajomatkan päässä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Italiassa vuokra-autojen hintoihin kuuluvien vakuutusten kirjo on laaja. Tyypillisimmin auton hintaan kuuluvaan vakuutuspakettiin sisältyy ainakin varkausvakuutus ja tyypillisimmät kolaritilanteet kattava vakuutus. Tutustu vakuutusehtoihin tarkkaan ja selvitä, mikä on vakuutuksen omavastuuosuus. Omavastuun vuokraaja joutuu nimittäin maksamaan omasta pussistaan, mikäli esimerkiksi kolaritilanne osuu kohdalle. Koska Italian liikennekulttuuri on kiihkeää suomalaiseen ajotapaan verrattuna, saatat olla kiinnostunut vuokra-auton lisävakuutuksista. Kokemattomalle kuskille voi sopia lisävakuutus, joka korvaa auton vakuutuksen omavastuuosuuden tai pienentää sitä selvästi. Tarkista myös, sisältyykö esimerkiksi luottokorttisi vakuutukseen myös vuokra-auton ratissa tapahtuvat vahingot ja minkälaisin ehdoin.

Voiko Venetsiassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturistit voivat ajaa Venetsiassa ja muualla Italiassa suomalaisella ajokortilla. Italia kuuluu EU-alueeseen, joten paikalliset viranomaiset hyväksyvät Suomessa myönnetyn ajokortin. Auton vuokraus Venetsiassa onnistuu ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista ottaa kortti mukaan matkaan. Tarvitset auton vuokrausta ja noutoa varten myös virallisen henkilöllisyystodistuksen.

Mistä auton nouto ja palautus Venetsiassa onnistuu?

Auton vuokraaminen ja nouto on Venetsiassa helppoa varsinkin lentokentältä. Suurella Aeroporto Internazionale Marco Polo di Venezia -lentokentällä matkustajia odottavat lukuisat autovuokraamoketjut, jotka palvelevat asiakkaita 24h. Kiireisimpien lomasesonkien aikaan vuokra-auto kannattaa varata etukäteen. Näin varmistat autollesi edullisen hinnan, ja pääset yleensä valitsemaan useammasta automallista. Paikan päällä lentokentällä vuokraavan on tyydyttävä niihin autoihin, mitä on sillä hetkellä tarjolla. Myös pienemmällä Aeroporto di Trevison lentokentällä toimii useita autovuokraamoita, samoin Venezia Mestren juna-aseman seudulla. Vuokra-auton nouto ja palautus tehdään yleensä käyttämäsi vuokraamon toimipisteeseen. Kiireisille reissaajille on yleensä tarjolla myös auton toimituspalvelu, esimerkiksi hotellille, mutta varaudu maksamaan siitä reilu lisähinta.

(Tiedot tarkistettu 15.10.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Venetsia, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Venetsia Marco Polo lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Venetsia

Tähän mennessä ajankohtana toukokuu on momondossa ollut 371 vuokra-autohakua kohteessa Venetsia.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Venetsia noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, National ja Avis ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Venetsia COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Venetsia. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Venetsia, Italia?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Venetsia ajankohtana kesäkuu on halvimmillaan 5 €, keskihinnan ollessa 13 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 5 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 20 € ympärillä.

Peritäänkö Venetsia, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Venetsia olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, National ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Venetsia, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Venetsia kesäkuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 23 °C ja sademäärä 63 mm cm, joten paras vuokra-automalli kesäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Venetsia on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Venetsia maksaa keskimäärin 55 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Venetsia?

Kaupungista Venetsia, Italia löytyy 4 toimipaikkaa, jotka Hertz omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 28 € keskimäärin.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Venetsia, Italia?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Venetsia tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Venetsia kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Venetsia ajat.

Millainen sää on kohteessa Venetsia, Italia kuukauden toukokuu aikana?

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Venetsia on 17 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 69 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Venetsia.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen toukokuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Venetsia ovat yleensä korkeat toukokuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Venetsia samanlainen kuin muualla Veneto alueella?

Jos etsit Venetsia vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Veneto lämpötila on yleensä 17 °C ja sademäärä vastaavasti 79,7 mm.


Lentolippu varattuna kohteeseen Venetsia? Aloita matkan suunnittelu!