Vertaa autonvuokrauksia kaupungissa: Pariisi

Haussa edullinen vuokra-auto kohteessa Pariisi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 22.2.
12:00
la 23.2.
12:00
Vertaile vs. momondo |

Autonvuokraustarjoukset kohteessa Pariisi

Tutustu momondon käyttäjien löytämiin autonvuokraustarjouksiin kohteessa Pariisi
Mini car
tai vastaava Mini
2 2-3
13 EUR
heinä 19 - elo 04
Pariisi
Aéroport Orly Ouest
13 EUR
heinä 19 - elo 04
Spark
tai vastaava Pienikokoinen
4 1 4-5
46 EUR
kesä 01 - kesä 02
Pariisi
Charles De Gaulle Apt Terminal 2
46 EUR
kesä 01 - kesä 02

Suosituimmat autonvuokraukset: Pariisi

Parhaat momondo-käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 24 tunnin ajalta
Edullinen auto: Pariisi firefly
Edullinen
2 aikuista, 2 laukkua
Pienikokoinen auto: Pariisi firefly
Pienikokoinen
4 aikuista, 2 laukkua
Keskikokoinen auto: Pariisi sixt
Keskikokoinen
5 aikuista, 3 laukkua
Perusmalli auto: Pariisi sixt
Perusmalli
5 aikuista, 3 laukkua
Suuri auto: Pariisi sixt
Suuri
5 aikuista, 2 laukkua
Maasturi auto: Pariisi avis
Maasturi
5 aikuista, 3 laukkua

Suosittuja autovuokraamoja: Pariisi

Haussa hyvä autovuokraamo? Nämä vuokraamot ovat suosittuja käyttäjiemme keskuudessa
autoclickrent
Suosittu
Autoclick Rent A Car
Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Autoclick Rent A Car vuokraamoon, jolla on 2 toimipistettä ympäri kaupunkia
sunnycars
Eniten toimipaikkoja
Sunnycars
Sunnycars tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 45 toimipisteessä

Vuokraa auto kaupungista Pariisi alta näkyvien vuokraamojen kautta

Kaikki suurimmat autovuokraamot kaupungissa Pariisi
$self.agencySymbol
Alamo
Erinomainen - 8,7 (6 476 arvostelua)
5 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Enterprise
Erinomainen - 8,5 (12 834 arvostelua)
9 vuokraamoa
$self.agencySymbol
FLIZZR
Erinomainen - 8,3 (18 arvostelua)
8 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Citer
Erinomainen - 8,3 (6 arvostelua)
7 vuokraamoa
$self.agencySymbol
National
Erinomainen - 8,2 (3 399 arvostelua)
5 vuokraamoa
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Erinomainen - 8,1 (92 arvostelua)
21 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Europcar
Hyvä - 7,7 (377 arvostelua)
19 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Sixt
Hyvä - 7,6 (1 143 arvostelua)
19 vuokraamoa

Lentokentät, joissa on autonvuokraus kaupungissa Pariisi

Löydä vuokra-auto näiltä lentokentiltä
AUTOT:
Pariisi Chalons-Vatry lentokenttä
XCR
AUTOT:
Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä
CDG
AUTOT:
Pariisi Orlyn lentoasema lentokenttä
ORY

Auton vuokraus Pariisissa

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Pariisissa?

Auton vuokraus Pariisissa on helpointa yli 21-vuotiaille kuskeille. Monilla kaupungin autovuokraamoilla ikäraja on 21–23-vuotta, tosin osa vuokraamoista tarjoaa ajoneuvoja nuoremmillekin autoilijoille. Kaikki yli 18-vuotiaat ajokortin suorittaneet voivat löytää Pariisista vuokra-auton alleen. Nuorille kuskeille vuokraehdot ovat kuitenkin yleensä muita tiukemmat. Noin 21–23-vuotiaat kuskit joutuvat lähes aina maksamaan auton vuokrauksesta nuoren kuljettajan lisämaksun, mikä nostaa vuokrauksen kokonaishintaa. Tyypillisesti lisämaksu on noin 30–40 euroa vuorokaudelta. Yläikärajaa vuokraamoilla ei tavallisesti ole, eli auton vuokraaminen ranskalaiskaupungissa on mahdollista myös iäkkäille autoilijoille. Pariisin autovuokraamoille on aina ilmoitettava kaikkien niiden henkilöiden iät, jotka mahdollisesti ajavat autoa. Jokaisesta lisäkuskista peritään yleensä lisämaksu.

Tärkeää tietoa Parisiin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Pariisi on tunnettu vilkkaasta liikenteestään ja ruuhkistaan, joten tottumattomalle autoilijalle kaupunki voi olla haaste. Hyvä GPS-järjestelmä on Pariisissa tarpeen. Käytä kaupungissa mieluiten navigointijärjestelmää, joka ohjaa sinut vaihtoehtoisille reiteille ruuhkien aikaan. Näin voit säästää aikaa. Pariisissa auton rattiin ei kuitenkaan kannata koskaan istua liian tiukalla aikataululla. Esimerkiksi kaupunkia kiertävä Périphérique-kehätie on usein ruuhkainen. Ruuhkaisimpia vuorokaudenaikoja Pariisissa ovat varhainen aamu, noin kello 7.30–9, ja alkuilta, noin kello 17.30–19.30. Kehätiellä nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa, kun taas Pariisin seudun moottoriteillä voit nostaa nopeuden maksimissaan 110 kilometriin tunnissa. Kaupungin sisällä nopeusrajoitus on yleensä 50 kilometriä tunnissa, tosin ydinkeskustassa rajoitus voi olla tätä tiukempi. Seuraa siis katujen ja teiden varsille merkittyjä nopeusrajoitusmerkkejä. Ranskassa liikennesäännöt ovat pääsääntöisesti samankaltaiset kuin Suomessa, eli yleisesti ottaen suomalaiskuskien on helppo pärjätä maan liikenteessä.

Nähtävyyksiä Pariisissa ja sen lähellä

Pariisin ytimessä sijaitseviin nähtävyyksiin, kuten Eiffel-torniin ja Louvre-museoon tutustuttaessa vuokra-auto ei ole yleensä tarpeen. Kaupungin metrojärjestelmä on toimiva, ja monien Pariisin suosituimpien nähtävyyksien välillä voit liikkua myös kävellen. Auton vuokraus Pariisissa on suositeltavaa, jos lomasuunnitelmasi pitää sisällään tutkimusmatkoja kaupungin ympäristöön ja lähikaupunkeihin. Esimerkiksi lapsiperheiden ykköskohde Pariisin seudulla, Disneyland Paris, sijaitsee noin 40 minuutin automatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta. Vaikka teemapuistoon pääsee julkisillakin kulkuvälineillä, vuokra-autolla voit vierailla Disneylandissa omien aikataulujesi mukaan. Perheen pienimmille voit tarvittaessa varata autoon lastenistuimet. Käytännössä kaikki autovuokraamot tarjoavat turvaistuimia asiakkailleen lisävarusteena. Vuokraa auto ja lähde tutustumaan myös Pariisin seudulla sijaitsevaan Versaillesin palatsiin. Ranskan pääkaupungissa ei voi vierailla tutustumatta tähän historialliseen linnaan. Myös Fontainebleaun linna on tutustumisen arvoinen. Mukava päiväretkikohde kesällä Pariisissa vieraileville on puutarhoistaan ja museoistaan kuuluisa Giverny. Mikäli laadukkaat kuplajuomat kiinnostavat, auton vuokraus pariksi päiväksi on hyvä idea. Samppanjastaan tunnettu Champagnen seutu on nimittäin Pariisista vain lyhyen automatkan päässä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Pariisin vuokra-autojen hintaan sisältyvät vakuutukset vaihtelevat sisällöltään ja vakuutusehdoiltaan. Auton vuokraus sisältää yleensä aina jonkinlaisen vakuutuksen, mutta sen ehtoihin kannattaa perehtyä tarkkaan. Lähes poikkeuksetta vakuutuksissa on omavastuuosuus, joka viime kädessä verotetaan esimerkiksi kolaritilanteessa asiakkaan omasta pussista. Jos Pariisin vilkas liikenne pelottaa tai et ole vielä kovin kokenut kuski, kannattaa omavastuusta yrittää hankkiutua eroon. Yleensä vuokra-autoihin voi hankkia lisävakuutuksen, joka joko merkittävästi pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan. Vertaa vuokraamojen vakuutuksia ja ota selvää, minkälaisia ylimääräisiä vakuutuksia autoihin on saatavilla. Esimerkiksi varkaustapaukset eivät välttämättä sisälly vuokra-autoon automaattisesti kuuluvan vakuutuksen piiriin.

Voiko Pariisissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturistit voivat ajaa Pariisissa ja muissa Ranskan kaupungeissa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Muista ottaa ajokortti mukaan Ranskan matkalle: auton vuokraaminen ja noutaminen onnistuvat vain voimassa olevan ajokortin kera. Tarvitset vuokrausta varten myös virallisen henkilöllisyystodistuksen.

Mistä auton nouto ja palautus Pariisissa onnistuu?

Jos suunnitelmissasi on auton vuokraus Pariisissa, on auto kätevä varata ja noutaa lentokentältä heti kaupunkiin saavuttaessa. Pariisissa on kaksi suurta lentokenttää, Charles De Gaulle ja Orly, ja niistä kummallakin matkailijoita palvelevat monet suuret kansainväliset autovuokraamoketjut. Lukuisia autovuokraamoita on myös Pariisin juna-asemilla ja niiden lähiympäristössä. Jos matkustat pienellä budjetilla, kannattaa autojen hintoja verrata ja varaus tehdä jo ennen kaupunkiin saapumista. Edullisin vaihtoehto on noutaa auto itse vuokraamon toimipisteestä ja myös palauttaa se sinne. Mikäli aikasi on kortilla ja haluat auton esimerkiksi suoraan hotellillesi, sekin on yleensä mahdollista tietyn aikataulun puitteissa. Auton toimituksesta ja noudosta autovuokraamot perivät kuitenkin yleensä lisämaksun.

(Tiedot tarkistettu 11.10.2018.)


Aloita matkan suunnittelu Pariisi