Autonvuokraus Pariisi - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Pariisi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

la 15.8.
Keskipäivä
su 16.8.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Pariisi?

Kaikki
12 € - 324 €
Economy
12 € - 39 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Pariisi on maaliskuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 12 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti toukokuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista maaliskuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Pariisi voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.

Autovuokraamo Pariisi: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pariisi

Takaisin

sixtrentacar

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,0

Pisteet perustuvat 109 arvosteluihin

Katso kaikki 18 sijaintia

dollar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,0

Pisteet perustuvat 128 arvosteluihin

Katso kaikki 12 sijaintia

avis

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6,5

Pisteet perustuvat 128 arvosteluihin

Katso kaikki 18 sijaintia

europcar

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,4

Pisteet perustuvat 39 arvosteluihin

Katso kaikki 18 sijaintia

hertz

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 55 arvosteluihin

Katso kaikki 19 sijaintia

enterprise

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 63 arvosteluihin

Katso kaikki 10 sijaintia

thrifty

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,0

Pisteet perustuvat 38 arvosteluihin

Katso kaikki 12 sijaintia

budget

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6,8

Pisteet perustuvat 68 arvosteluihin

Katso kaikki 8 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä
Pariisi, Ranska
Läheiset nähtävyydet:
Eiffelin torni 25.4 km
Pariisi Orlyn lentoasema lentokenttä
Pariisi, Ranska
Läheiset nähtävyydet:
Eiffelin torni 15.6 km
Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä
Pariisi, Ranska
Läheiset nähtävyydet:
Eiffelin torni 67 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Pariisi

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Pariisissa?

Auton vuokraus Pariisissa on helpointa yli 21-vuotiaille kuskeille. Monilla kaupungin autovuokraamoilla ikäraja on 21–23-vuotta, tosin osa vuokraamoista tarjoaa ajoneuvoja nuoremmillekin autoilijoille. Kaikki yli 18-vuotiaat ajokortin suorittaneet voivat löytää Pariisista vuokra-auton alleen. Nuorille kuskeille vuokraehdot ovat kuitenkin yleensä muita tiukemmat. Noin 21–23-vuotiaat kuskit joutuvat lähes aina maksamaan auton vuokrauksesta nuoren kuljettajan lisämaksun, mikä nostaa vuokrauksen kokonaishintaa. Tyypillisesti lisämaksu on noin 30–40 euroa vuorokaudelta. Yläikärajaa vuokraamoilla ei tavallisesti ole, eli auton vuokraaminen ranskalaiskaupungissa on mahdollista myös iäkkäille autoilijoille. Pariisin autovuokraamoille on aina ilmoitettava kaikkien niiden henkilöiden iät, jotka mahdollisesti ajavat autoa. Jokaisesta lisäkuskista peritään yleensä lisämaksu.

Tärkeää tietoa Parisiin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Pariisi on tunnettu vilkkaasta liikenteestään ja ruuhkistaan, joten tottumattomalle autoilijalle kaupunki voi olla haaste. Hyvä GPS-järjestelmä on Pariisissa tarpeen. Käytä kaupungissa mieluiten navigointijärjestelmää, joka ohjaa sinut vaihtoehtoisille reiteille ruuhkien aikaan. Näin voit säästää aikaa. Pariisissa auton rattiin ei kuitenkaan kannata koskaan istua liian tiukalla aikataululla. Esimerkiksi kaupunkia kiertävä Périphérique-kehätie on usein ruuhkainen. Ruuhkaisimpia vuorokaudenaikoja Pariisissa ovat varhainen aamu, noin kello 7.30–9, ja alkuilta, noin kello 17.30–19.30. Kehätiellä nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa, kun taas Pariisin seudun moottoriteillä voit nostaa nopeuden maksimissaan 110 kilometriin tunnissa. Kaupungin sisällä nopeusrajoitus on yleensä 50 kilometriä tunnissa, tosin ydinkeskustassa rajoitus voi olla tätä tiukempi. Seuraa siis katujen ja teiden varsille merkittyjä nopeusrajoitusmerkkejä. Ranskassa liikennesäännöt ovat pääsääntöisesti samankaltaiset kuin Suomessa, eli yleisesti ottaen suomalaiskuskien on helppo pärjätä maan liikenteessä.

Nähtävyyksiä Pariisissa ja sen lähellä

Pariisin ytimessä sijaitseviin nähtävyyksiin, kuten Eiffel-torniin ja Louvre-museoon tutustuttaessa vuokra-auto ei ole yleensä tarpeen. Kaupungin metrojärjestelmä on toimiva, ja monien Pariisin suosituimpien nähtävyyksien välillä voit liikkua myös kävellen. Auton vuokraus Pariisissa on suositeltavaa, jos lomasuunnitelmasi pitää sisällään tutkimusmatkoja kaupungin ympäristöön ja lähikaupunkeihin. Esimerkiksi lapsiperheiden ykköskohde Pariisin seudulla, Disneyland Paris, sijaitsee noin 40 minuutin automatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta. Vaikka teemapuistoon pääsee julkisillakin kulkuvälineillä, vuokra-autolla voit vierailla Disneylandissa omien aikataulujesi mukaan. Perheen pienimmille voit tarvittaessa varata autoon lastenistuimet. Käytännössä kaikki autovuokraamot tarjoavat turvaistuimia asiakkailleen lisävarusteena. Vuokraa auto ja lähde tutustumaan myös Pariisin seudulla sijaitsevaan Versaillesin palatsiin. Ranskan pääkaupungissa ei voi vierailla tutustumatta tähän historialliseen linnaan. Myös Fontainebleaun linna on tutustumisen arvoinen. Mukava päiväretkikohde kesällä Pariisissa vieraileville on puutarhoistaan ja museoistaan kuuluisa Giverny. Mikäli laadukkaat kuplajuomat kiinnostavat, auton vuokraus pariksi päiväksi on hyvä idea. Samppanjastaan tunnettu Champagnen seutu on nimittäin Pariisista vain lyhyen automatkan päässä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Pariisin vuokra-autojen hintaan sisältyvät vakuutukset vaihtelevat sisällöltään ja vakuutusehdoiltaan. Auton vuokraus sisältää yleensä aina jonkinlaisen vakuutuksen, mutta sen ehtoihin kannattaa perehtyä tarkkaan. Lähes poikkeuksetta vakuutuksissa on omavastuuosuus, joka viime kädessä verotetaan esimerkiksi kolaritilanteessa asiakkaan omasta pussista. Jos Pariisin vilkas liikenne pelottaa tai et ole vielä kovin kokenut kuski, kannattaa omavastuusta yrittää hankkiutua eroon. Yleensä vuokra-autoihin voi hankkia lisävakuutuksen, joka joko merkittävästi pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan. Vertaa vuokraamojen vakuutuksia ja ota selvää, minkälaisia ylimääräisiä vakuutuksia autoihin on saatavilla. Esimerkiksi varkaustapaukset eivät välttämättä sisälly vuokra-autoon automaattisesti kuuluvan vakuutuksen piiriin.

Voiko Pariisissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturistit voivat ajaa Pariisissa ja muissa Ranskan kaupungeissa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Muista ottaa ajokortti mukaan Ranskan matkalle: auton vuokraaminen ja noutaminen onnistuvat vain voimassa olevan ajokortin kera. Tarvitset vuokrausta varten myös virallisen henkilöllisyystodistuksen.

Mistä auton nouto ja palautus Pariisissa onnistuu?

Jos suunnitelmissasi on auton vuokraus Pariisissa, on auto kätevä varata ja noutaa lentokentältä heti kaupunkiin saavuttaessa. Pariisissa on kaksi suurta lentokenttää, Charles De Gaulle ja Orly, ja niistä kummallakin matkailijoita palvelevat monet suuret kansainväliset autovuokraamoketjut. Lukuisia autovuokraamoita on myös Pariisin juna-asemilla ja niiden lähiympäristössä. Jos matkustat pienellä budjetilla, kannattaa autojen hintoja verrata ja varaus tehdä jo ennen kaupunkiin saapumista. Edullisin vaihtoehto on noutaa auto itse vuokraamon toimipisteestä ja myös palauttaa se sinne. Mikäli aikasi on kortilla ja haluat auton esimerkiksi suoraan hotellillesi, sekin on yleensä mahdollista tietyn aikataulun puitteissa. Auton toimituksesta ja noudosta autovuokraamot perivät kuitenkin yleensä lisämaksun.

(Tiedot tarkistettu 11.10.2018.)

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Pariisi Charles de Gaulle autonvuokrauspistettä

Generator Paris

9-11 Place du Colonel Fabien

19.9 km lentokentältä

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

20 rue Jean Rey

25.7 km lentokentältä

Off Paris Seine

86 Quai d Austerlitz

23.1 km lentokentältä

Pullman Paris Tour Eiffel

18 Avenue de Suffren

25.6 km lentokentältä

Holiday Inn Paris - Gare de Lyon Bastille

11 Rue De Lyon

22.6 km lentokentältä

Novotel Paris les Halles

8 Place Marguerite de Navarre

22.5 km lentokentältä

Hotel Eiffel Seine

3 Boulevard De Grenelle

25.9 km lentokentältä

Auberge Internationale Des Jeunes

10 Rue Trousseau

21.9 km lentokentältä

Holiday Inn Paris - Montmartre

23 Rue Damremont

21.0 km lentokentältä

hotelF1 Paris Porte de Châtillon (rénové)

23 Ave De La Porte De Chatillon

27.1 km lentokentältä

The Originals Boutique, Hôtel Maison Montmartre, Paris

32 Avenue de la Porte de Montmartre

20.0 km lentokentältä

Hotelf1 Paris Saint Ouen Marché Aux Puces

29 Rue Du Docteur Babinski

20.1 km lentokentältä

CitizenM Paris Gare de Lyon

8 Rue Van Gogh

22.9 km lentokentältä

The Playce Hotel & Bar By Happyculture

66 Boulevard Barbès

20.1 km lentokentältä

The Hoxton, Paris

30-32 Rue Du Sentier

21.7 km lentokentältä

Holiday Inn Paris - Montparnasse Pasteur

10 Rue Gager Gabillot

26.4 km lentokentältä

Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels

73 Rue De Dunkerque

20.8 km lentokentältä

Hipotel Paris Belleville Gare de l'Est

21 Rue Vicq D'Azir

20.0 km lentokentältä

Autonvuokraus Pariisi

156on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Pariisi kuun elokuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Pariisi noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Enterprise ja Sixt ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Pariisi COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Pariisi. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa syyskuu kohteessa Pariisi?

26 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi ajankohtana syyskuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 19 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Pariisi ajankohtana syyskuu oli 25 € – mutta jopa 9 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Peritäänkö Pariisi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Pariisi sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja Sixt peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Pariisi syyskuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Pariisi kuukauden syyskuu aikana. Kohteessa Pariisi sataa keskimäärin 62 mm cm ja lämpötila on noin 13 °C syyskuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Pariisi maksaa keskimäärin 77 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Pariisi?

19 toimipaikkaa löytyy kaupungista Pariisi. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 41 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Pariisi?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Pariisi on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Pariisi ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Aloita matkan suunnittelu Pariisi

 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00