Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Pariisi, Île-de-France

Haussa halpa vuokra-auto Pariisi, Île-de-France? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pariisi, Ranska
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Pariisi, Ranska
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Pariisi

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Pariisi

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Pariisi?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Pariisi löytyvät yleensä INTERRENT kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaINTERRENT , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Pariisi on 20 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Pariisi?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Pariisi 41 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Pariisi?

Mercedes-Benz C-Class Cabrio ja BMW 2 Series Coupé automallit kaupungissa Pariisi ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Mercedes-Benz C-Class Cabrio vuokrahinnat kaupungissa Pariisi voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 125 €/päivä ja alhaisimmillaan 125 €/päivä. BMW 2 Series Coupé vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 37 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 37 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Pariisi, Île-de-France autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Pariisi, Île-de-France
Edullinen46 €/pvä
Pienikokoinen48 €/pvä
Keskikokoinen63 €/pvä
Pieni tila-auto113 €/pvä
Suuri maasturi121 €/pvä
Mini46 €/pvä
Keskikokoinen maasturi57 €/pvä
Pienikokoinen farmari75 €/pvä
Standard-maasturi104 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Pariisi autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Pariisissa?

Auton vuokraus Pariisissa on helpointa yli 21-vuotiaille kuskeille. Monilla kaupungin autovuokraamoilla ikäraja on 21–23-vuotta, tosin osa vuokraamoista tarjoaa ajoneuvoja nuoremmillekin autoilijoille. Kaikki yli 18-vuotiaat ajokortin suorittaneet voivat löytää Pariisista vuokra-auton alleen. Nuorille kuskeille vuokraehdot ovat kuitenkin yleensä muita tiukemmat. Noin 21–23-vuotiaat kuskit joutuvat lähes aina maksamaan auton vuokrauksesta nuoren kuljettajan lisämaksun, mikä nostaa vuokrauksen kokonaishintaa. Tyypillisesti lisämaksu on noin 30–40 euroa vuorokaudelta. Yläikärajaa vuokraamoilla ei tavallisesti ole, eli auton vuokraaminen ranskalaiskaupungissa on mahdollista myös iäkkäille autoilijoille. Pariisin autovuokraamoille on aina ilmoitettava kaikkien niiden henkilöiden iät, jotka mahdollisesti ajavat autoa. Jokaisesta lisäkuskista peritään yleensä lisämaksu.

Tärkeää tietoa Parisiin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Pariisi on tunnettu vilkkaasta liikenteestään ja ruuhkistaan, joten tottumattomalle autoilijalle kaupunki voi olla haaste. Hyvä GPS-järjestelmä on Pariisissa tarpeen. Käytä kaupungissa mieluiten navigointijärjestelmää, joka ohjaa sinut vaihtoehtoisille reiteille ruuhkien aikaan. Näin voit säästää aikaa. Pariisissa auton rattiin ei kuitenkaan kannata koskaan istua liian tiukalla aikataululla. Esimerkiksi kaupunkia kiertävä Périphérique-kehätie on usein ruuhkainen. Ruuhkaisimpia vuorokaudenaikoja Pariisissa ovat varhainen aamu, noin kello 7.30–9, ja alkuilta, noin kello 17.30–19.30. Kehätiellä nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa, kun taas Pariisin seudun moottoriteillä voit nostaa nopeuden maksimissaan 110 kilometriin tunnissa. Kaupungin sisällä nopeusrajoitus on yleensä 50 kilometriä tunnissa, tosin ydinkeskustassa rajoitus voi olla tätä tiukempi. Seuraa siis katujen ja teiden varsille merkittyjä nopeusrajoitusmerkkejä. Ranskassa liikennesäännöt ovat pääsääntöisesti samankaltaiset kuin Suomessa, eli yleisesti ottaen suomalaiskuskien on helppo pärjätä maan liikenteessä.

Nähtävyyksiä Pariisissa ja sen lähellä

Pariisin ytimessä sijaitseviin nähtävyyksiin, kuten Eiffel-torniin ja Louvre-museoon tutustuttaessa vuokra-auto ei ole yleensä tarpeen. Kaupungin metrojärjestelmä on toimiva, ja monien Pariisin suosituimpien nähtävyyksien välillä voit liikkua myös kävellen. Auton vuokraus Pariisissa on suositeltavaa, jos lomasuunnitelmasi pitää sisällään tutkimusmatkoja kaupungin ympäristöön ja lähikaupunkeihin. Esimerkiksi lapsiperheiden ykköskohde Pariisin seudulla, Disneyland Paris, sijaitsee noin 40 minuutin automatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta. Vaikka teemapuistoon pääsee julkisillakin kulkuvälineillä, vuokra-autolla voit vierailla Disneylandissa omien aikataulujesi mukaan. Perheen pienimmille voit tarvittaessa varata autoon lastenistuimet. Käytännössä kaikki autovuokraamot tarjoavat turvaistuimia asiakkailleen lisävarusteena. Vuokraa auto ja lähde tutustumaan myös Pariisin seudulla sijaitsevaan Versaillesin palatsiin. Ranskan pääkaupungissa ei voi vierailla tutustumatta tähän historialliseen linnaan. Myös Fontainebleaun linna on tutustumisen arvoinen. Mukava päiväretkikohde kesällä Pariisissa vieraileville on puutarhoistaan ja museoistaan kuuluisa Giverny. Mikäli laadukkaat kuplajuomat kiinnostavat, auton vuokraus pariksi päiväksi on hyvä idea. Samppanjastaan tunnettu Champagnen seutu on nimittäin Pariisista vain lyhyen automatkan päässä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Pariisin vuokra-autojen hintaan sisältyvät vakuutukset vaihtelevat sisällöltään ja vakuutusehdoiltaan. Auton vuokraus sisältää yleensä aina jonkinlaisen vakuutuksen, mutta sen ehtoihin kannattaa perehtyä tarkkaan. Lähes poikkeuksetta vakuutuksissa on omavastuuosuus, joka viime kädessä verotetaan esimerkiksi kolaritilanteessa asiakkaan omasta pussista. Jos Pariisin vilkas liikenne pelottaa tai et ole vielä kovin kokenut kuski, kannattaa omavastuusta yrittää hankkiutua eroon. Yleensä vuokra-autoihin voi hankkia lisävakuutuksen, joka joko merkittävästi pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan. Vertaa vuokraamojen vakuutuksia ja ota selvää, minkälaisia ylimääräisiä vakuutuksia autoihin on saatavilla. Esimerkiksi varkaustapaukset eivät välttämättä sisälly vuokra-autoon automaattisesti kuuluvan vakuutuksen piiriin.

Voiko Pariisissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturistit voivat ajaa Pariisissa ja muissa Ranskan kaupungeissa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Muista ottaa ajokortti mukaan Ranskan matkalle: auton vuokraaminen ja noutaminen onnistuvat vain voimassa olevan ajokortin kera. Tarvitset vuokrausta varten myös virallisen henkilöllisyystodistuksen.

Mistä auton nouto ja palautus Pariisissa onnistuu?

Jos suunnitelmissasi on auton vuokraus Pariisissa, on auto kätevä varata ja noutaa lentokentältä heti kaupunkiin saavuttaessa. Pariisissa on kaksi suurta lentokenttää, Charles De Gaulle ja Orly, ja niistä kummallakin matkailijoita palvelevat monet suuret kansainväliset autovuokraamoketjut. Lukuisia autovuokraamoita on myös Pariisin juna-asemilla ja niiden lähiympäristössä. Jos matkustat pienellä budjetilla, kannattaa autojen hintoja verrata ja varaus tehdä jo ennen kaupunkiin saapumista. Edullisin vaihtoehto on noutaa auto itse vuokraamon toimipisteestä ja myös palauttaa se sinne. Mikäli aikasi on kortilla ja haluat auton esimerkiksi suoraan hotellillesi, sekin on yleensä mahdollista tietyn aikataulun puitteissa. Auton toimituksesta ja noudosta autovuokraamot perivät kuitenkin yleensä lisämaksun.


Autonvuokraustarjoukset Pariisi, Île-de-France

Löydä kohteesta Pariisi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

33 € - 96 €

Kaikki autotyypit

45 € - 106 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranskan on 51 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Pariisi, Ranskan on joulukuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pariisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pariisi pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranskan on 76 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Pariisi, Ranskan on marraskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pariisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pariisi keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranskan on 82 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Pariisi, Ranskan on lokakuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pariisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranskan on 63 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Pariisi, Ranskan on tammikuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pariisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pariisi Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranskan on 86 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Pariisi, Ranskan on maaliskuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 66 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pariisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pariisi pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

46 €/pvä

9 Touko - 12 Touko
Toyota Yaris
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

46 €/pvä

14 Touko - 19 Touko
Volkswagen up!
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

48 €/pvä

14 Touko - 19 Touko
Ford Focus

Pariisi autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pariisi, Île-de-France

Rent@Car

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

6,0

Value

10,0

Sixt

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Thrifty

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

6,8

Value

7,3

Europcar

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,2

Value

7,6

Dollar

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,7

Value

6,7

Budget

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,5

Value

6,6

Enterprise Rent-A-Car

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

5,4

Value

6,4

Avis

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

4,8

Value

6,3

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Pariisi

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Pariisi

Suosituin vuokraamo

Firefly

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

16 €

Suosituin malli

Class Full-size Crossover
Suosituin Pariisi autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Firefly. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat INTERRENT ja keddy by Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Pariisi viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Pariisi on 16 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 30 €/pvä.
Kohteen Pariisi suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Full-size Crossover. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Mercedes-Benz C-Class Cabrio.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Pariisi autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Opéra Garnier22,3 km
Louvre23,0 km
Eiffelin torni25,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Louvre15,2 km
Eiffelin torni15,6 km
Opéra Garnier16,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Opéra Garnier66,6 km
Eiffelin torni67,5 km
Louvre67,9 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Pariisi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pariisi
Yays Paris Issy

Yays Paris Issy

Pariisi, Ranska

7,3 km kaupungin keskustasta

Pullman Paris Tour Eiffel

Pullman Paris Tour Eiffel

18 Avenue de Suffren, Paris, France

4,0 km kaupungin keskustasta

Novotel Paris les Halles

Novotel Paris les Halles

8 Place Marguerite de Navarre, Paris, France

0,2 km kaupungin keskustasta

CitizenM Paris Gare de Lyon

CitizenM Paris Gare de Lyon

8 Rue Van Gogh, Paris, France

2,5 km kaupungin keskustasta

Intercontinental Paris Le Grand, An IHG Hotel

Intercontinental Paris Le Grand, An IHG Hotel

2 Rue Scribe, Paris, France

1,8 km kaupungin keskustasta

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

20 rue Jean Rey, Paris, France

4,0 km kaupungin keskustasta

Okko Hotels Paris Rosa Parks

Okko Hotels Paris Rosa Parks

202 Rue d'Aubervilliers, Paris, France

4,5 km kaupungin keskustasta

Hyatt Regency Paris Etoile

Hyatt Regency Paris Etoile

3, Place du Général Kœnig, Paris, France

5,2 km kaupungin keskustasta

Hôtel Paris Bastille Boutet - MGallery

Hôtel Paris Bastille Boutet - MGallery

22 24 Rue Faidherbe, Paris, France

2,8 km kaupungin keskustasta

Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel

Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel

39 Avenue de Wagram, Paris, France

4,1 km kaupungin keskustasta

Maison Albar Hotels Le Diamond

Maison Albar Hotels Le Diamond

4 Rue de la Pepiniere, Paris, France

2,5 km kaupungin keskustasta

Novotel Paris Centre Tour Eiffel

Novotel Paris Centre Tour Eiffel

61 quai de Grenelle, Paris, France

4,8 km kaupungin keskustasta

Paris j'Adore Hotel & Spa

Paris j'Adore Hotel & Spa

7 Rue Beudant, Paris, France

3,3 km kaupungin keskustasta

Hotel du Collectionneur

Hotel du Collectionneur

51-57 Rue de Courcelles, Paris, France

3,5 km kaupungin keskustasta

Maison Albar Hotels Le Pont-Neuf

Maison Albar Hotels Le Pont-Neuf

23/25 Rue Du Pont Neuf, Paris, France

0,3 km kaupungin keskustasta

Citadines Saint-Germain-Des-Pres Paris

Citadines Saint-Germain-Des-Pres Paris

53 Ter Quai Des Grands Augustins, Paris, France

0,6 km kaupungin keskustasta

Novotel Paris Gare de Lyon

Novotel Paris Gare de Lyon

2 rue Hector Malot, Paris, France

2,6 km kaupungin keskustasta

Zoku Paris

Zoku Paris

48 Avenue de la Porte de Clichy, Paris, France

4,9 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Pariisi - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pariisi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Pariisi, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Pariisi sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Hertz, Rent@Car ja Thrifty peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Pariisi huhtikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Pariisi kuukauden huhtikuu aikana. Kohteessa Pariisi sataa keskimäärin 63 mm cm ja lämpötila on noin 15 °C huhtikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Pariisi maksaa keskimäärin 90 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Pariisi, Ranska?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Pariisi on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Pariisi ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Pariisi, Ranska kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Pariisi sademäärä on 48 mm ja keskilämpötila 9 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Pariisi parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Pariisi samanlainen kuin muualla Île-de-France alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Pariisi road triplle alueelle Île-de-France tai sitä ympäröiville alueille kuukauden maaliskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 9 °C ja sademäärän vastaavasti 48 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pariisi hinnat?

autoa Pariisi hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pariisi?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Pariisi osiossa on 402 maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pariisi?

Eri maissa, myös kohteessa Pariisi, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pariisi?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Pariisi. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Pariisi?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Pariisi momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Pariisi?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Pariisi suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Pariisi, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Pariisi, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Pariisi momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Pariisi.

Löytyykö kohteesta Pariisi autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Pariisi.

Voinko etsiä Pariisi vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Pariisi, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pariisi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Pariisi


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.