Autonvuokraus Pariisi, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Pariisi, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pariisi, Ranska
30. heinäkuu — 6. elokuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
pe 30/7
Keskipäivä
pe 6/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Pariisi, Ranska

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

14 € - 60 €

Kaikki autotyypit

33 € - 119 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranska on 27 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Pariisi, Ranska on kesäkuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 51 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pariisi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Pariisi Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranska on 46 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Pariisi, Ranska on toukokuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pariisi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Pariisi Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranska on 36 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Pariisi, Ranska on kesäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pariisi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Pariisi Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranska on 17 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Pariisi, Ranska on lokakuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 71 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pariisi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Pariisi Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranska on 57 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Pariisi, Ranska on syyskuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 0 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pariisi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Pariisi Pakettiauto vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Pariisi: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pariisi, Ranska
18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Mukavuus

8,2

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,3
18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Mukavuus

8,6

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,8

Hinta-laatusuhde

7,8
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Mukavuus

8,2

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

7,9
19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Mukavuus

7,2

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,5

Hinta-laatusuhde

6,7
16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Mukavuus

6,5

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,5

Hinta-laatusuhde

5,7
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

9,6

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

8,6

Hinta-laatusuhde

9,3
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,8

Hinta-laatusuhde

7,4
47 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

Eiffelin torni15,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Eiffelin torni25,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Eiffelin torni67,5 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Pariisi

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Pariisissa?

Auton vuokraus Pariisissa on helpointa yli 21-vuotiaille kuskeille. Monilla kaupungin autovuokraamoilla ikäraja on 21–23-vuotta, tosin osa vuokraamoista tarjoaa ajoneuvoja nuoremmillekin autoilijoille. Kaikki yli 18-vuotiaat ajokortin suorittaneet voivat löytää Pariisista vuokra-auton alleen. Nuorille kuskeille vuokraehdot ovat kuitenkin yleensä muita tiukemmat. Noin 21–23-vuotiaat kuskit joutuvat lähes aina maksamaan auton vuokrauksesta nuoren kuljettajan lisämaksun, mikä nostaa vuokrauksen kokonaishintaa. Tyypillisesti lisämaksu on noin 30–40 euroa vuorokaudelta. Yläikärajaa vuokraamoilla ei tavallisesti ole, eli auton vuokraaminen ranskalaiskaupungissa on mahdollista myös iäkkäille autoilijoille. Pariisin autovuokraamoille on aina ilmoitettava kaikkien niiden henkilöiden iät, jotka mahdollisesti ajavat autoa. Jokaisesta lisäkuskista peritään yleensä lisämaksu.

Tärkeää tietoa Parisiin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Pariisi on tunnettu vilkkaasta liikenteestään ja ruuhkistaan, joten tottumattomalle autoilijalle kaupunki voi olla haaste. Hyvä GPS-järjestelmä on Pariisissa tarpeen. Käytä kaupungissa mieluiten navigointijärjestelmää, joka ohjaa sinut vaihtoehtoisille reiteille ruuhkien aikaan. Näin voit säästää aikaa. Pariisissa auton rattiin ei kuitenkaan kannata koskaan istua liian tiukalla aikataululla. Esimerkiksi kaupunkia kiertävä Périphérique-kehätie on usein ruuhkainen. Ruuhkaisimpia vuorokaudenaikoja Pariisissa ovat varhainen aamu, noin kello 7.30–9, ja alkuilta, noin kello 17.30–19.30. Kehätiellä nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa, kun taas Pariisin seudun moottoriteillä voit nostaa nopeuden maksimissaan 110 kilometriin tunnissa. Kaupungin sisällä nopeusrajoitus on yleensä 50 kilometriä tunnissa, tosin ydinkeskustassa rajoitus voi olla tätä tiukempi. Seuraa siis katujen ja teiden varsille merkittyjä nopeusrajoitusmerkkejä. Ranskassa liikennesäännöt ovat pääsääntöisesti samankaltaiset kuin Suomessa, eli yleisesti ottaen suomalaiskuskien on helppo pärjätä maan liikenteessä.

Nähtävyyksiä Pariisissa ja sen lähellä

Pariisin ytimessä sijaitseviin nähtävyyksiin, kuten Eiffel-torniin ja Louvre-museoon tutustuttaessa vuokra-auto ei ole yleensä tarpeen. Kaupungin metrojärjestelmä on toimiva, ja monien Pariisin suosituimpien nähtävyyksien välillä voit liikkua myös kävellen. Auton vuokraus Pariisissa on suositeltavaa, jos lomasuunnitelmasi pitää sisällään tutkimusmatkoja kaupungin ympäristöön ja lähikaupunkeihin. Esimerkiksi lapsiperheiden ykköskohde Pariisin seudulla, Disneyland Paris, sijaitsee noin 40 minuutin automatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta. Vaikka teemapuistoon pääsee julkisillakin kulkuvälineillä, vuokra-autolla voit vierailla Disneylandissa omien aikataulujesi mukaan. Perheen pienimmille voit tarvittaessa varata autoon lastenistuimet. Käytännössä kaikki autovuokraamot tarjoavat turvaistuimia asiakkailleen lisävarusteena. Vuokraa auto ja lähde tutustumaan myös Pariisin seudulla sijaitsevaan Versaillesin palatsiin. Ranskan pääkaupungissa ei voi vierailla tutustumatta tähän historialliseen linnaan. Myös Fontainebleaun linna on tutustumisen arvoinen. Mukava päiväretkikohde kesällä Pariisissa vieraileville on puutarhoistaan ja museoistaan kuuluisa Giverny. Mikäli laadukkaat kuplajuomat kiinnostavat, auton vuokraus pariksi päiväksi on hyvä idea. Samppanjastaan tunnettu Champagnen seutu on nimittäin Pariisista vain lyhyen automatkan päässä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Pariisin vuokra-autojen hintaan sisältyvät vakuutukset vaihtelevat sisällöltään ja vakuutusehdoiltaan. Auton vuokraus sisältää yleensä aina jonkinlaisen vakuutuksen, mutta sen ehtoihin kannattaa perehtyä tarkkaan. Lähes poikkeuksetta vakuutuksissa on omavastuuosuus, joka viime kädessä verotetaan esimerkiksi kolaritilanteessa asiakkaan omasta pussista. Jos Pariisin vilkas liikenne pelottaa tai et ole vielä kovin kokenut kuski, kannattaa omavastuusta yrittää hankkiutua eroon. Yleensä vuokra-autoihin voi hankkia lisävakuutuksen, joka joko merkittävästi pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan. Vertaa vuokraamojen vakuutuksia ja ota selvää, minkälaisia ylimääräisiä vakuutuksia autoihin on saatavilla. Esimerkiksi varkaustapaukset eivät välttämättä sisälly vuokra-autoon automaattisesti kuuluvan vakuutuksen piiriin.

Voiko Pariisissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturistit voivat ajaa Pariisissa ja muissa Ranskan kaupungeissa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Muista ottaa ajokortti mukaan Ranskan matkalle: auton vuokraaminen ja noutaminen onnistuvat vain voimassa olevan ajokortin kera. Tarvitset vuokrausta varten myös virallisen henkilöllisyystodistuksen.

Mistä auton nouto ja palautus Pariisissa onnistuu?

Jos suunnitelmissasi on auton vuokraus Pariisissa, on auto kätevä varata ja noutaa lentokentältä heti kaupunkiin saavuttaessa. Pariisissa on kaksi suurta lentokenttää, Charles De Gaulle ja Orly, ja niistä kummallakin matkailijoita palvelevat monet suuret kansainväliset autovuokraamoketjut. Lukuisia autovuokraamoita on myös Pariisin juna-asemilla ja niiden lähiympäristössä. Jos matkustat pienellä budjetilla, kannattaa autojen hintoja verrata ja varaus tehdä jo ennen kaupunkiin saapumista. Edullisin vaihtoehto on noutaa auto itse vuokraamon toimipisteestä ja myös palauttaa se sinne. Mikäli aikasi on kortilla ja haluat auton esimerkiksi suoraan hotellillesi, sekin on yleensä mahdollista tietyn aikataulun puitteissa. Auton toimituksesta ja noudosta autovuokraamot perivät kuitenkin yleensä lisämaksun.

(Tiedot tarkistettu 11.10.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Pariisi, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Pariisi Orlyn lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Pariisi

156on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Pariisi kuun heinäkuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Pariisi noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Europcar, Enterprise ja Hertz ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Pariisi COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Pariisi. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa elokuu kohteessa Pariisi, Ranska?

17 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi ajankohtana elokuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 17 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Pariisi ajankohtana elokuu oli 13 € – mutta jopa 13 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Peritäänkö Pariisi, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Pariisi sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Europcar, Enterprise ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Pariisi?

19 toimipaikkaa löytyy kaupungista Pariisi, Ranska. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 41 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Pariisi, Ranska?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Pariisi on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Pariisi ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Pariisi, Ranska kuukauden heinäkuu aikana?

Kuukauden heinäkuu aikana kaupungin Pariisi sademäärä on 62 mm ja keskilämpötila 21 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Pariisi parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen heinäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Pariisi on yleensä lämmintä heinäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Pariisi samanlainen kuin muualla Île-de-France alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Pariisi road triplle alueelle Île-de-France tai sitä ympäröiville alueille kuukauden heinäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 21 °C ja sademäärän vastaavasti 62 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Pariisi