Autonvuokraukset kohteessa Pariisi, Île-de-France

Haussa halpa vuokra-auto Pariisi, Île-de-France? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pariisi, Ranska
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Pariisi

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Pariisi

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Pariisi?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Pariisi löytyvät yleensä INTERRENT kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaINTERRENT , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Pariisi on 20 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Pariisi?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Pariisi 51 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Pariisi?

Fiat 500 ja Peugeot 308 automallit kaupungissa Pariisi ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Fiat 500 vuokrahinnat kaupungissa Pariisi voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 56 €/päivä ja alhaisimmillaan 21 €/päivä. Peugeot 308 vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 52 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 30 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Pariisi, Île-de-France autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Pariisi, Île-de-France
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

29 kesä - 5 heinä
Chevrolet Spark
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

12 heinä - 26 heinä
Toyota Yaris
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

12 heinä - 26 heinä
Opel Crossland X
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

29 kesä - 5 heinä
Volkswagen up!
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

29 kesä - 5 heinä
Volkswagen Golf
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

46 €/pvä

29 kesä - 5 heinä
Opel Mokka
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

29 kesä - 5 heinä
Toyota Corolla
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

49 €/pvä

21 kesä - 26 kesä
Opel Crossland X
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

50 €/pvä

30 kesä - 17 heinä
Opel Corsa

Tärkeää tietoa Pariisi autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Pariisissa on helpointa yli 21-vuotiaille kuskeille. Monilla kaupungin autovuokraamoilla ikäraja on 21–23-vuotta, tosin osa vuokraamoista tarjoaa ajoneuvoja nuoremmillekin autoilijoille. Kaikki yli 18-vuotiaat ajokortin suorittaneet voivat löytää Pariisista vuokra-auton alleen. Nuorille kuskeille vuokraehdot ovat kuitenkin yleensä muita tiukemmat. Noin 21–23-vuotiaat kuskit joutuvat lähes aina maksamaan auton vuokrauksesta nuoren kuljettajan lisämaksun, mikä nostaa vuokrauksen kokonaishintaa. Tyypillisesti lisämaksu on noin 30–40 euroa vuorokaudelta. Yläikärajaa vuokraamoilla ei tavallisesti ole, eli auton vuokraaminen ranskalaiskaupungissa on mahdollista myös iäkkäille autoilijoille. Pariisin autovuokraamoille on aina ilmoitettava kaikkien niiden henkilöiden iät, jotka mahdollisesti ajavat autoa. Jokaisesta lisäkuskista peritään yleensä lisämaksu.

Pariisi on tunnettu vilkkaasta liikenteestään ja ruuhkistaan, joten tottumattomalle autoilijalle kaupunki voi olla haaste. Hyvä GPS-järjestelmä on Pariisissa tarpeen. Käytä kaupungissa mieluiten navigointijärjestelmää, joka ohjaa sinut vaihtoehtoisille reiteille ruuhkien aikaan. Näin voit säästää aikaa. Pariisissa auton rattiin ei kuitenkaan kannata koskaan istua liian tiukalla aikataululla. Esimerkiksi kaupunkia kiertävä Périphérique-kehätie on usein ruuhkainen. Ruuhkaisimpia vuorokaudenaikoja Pariisissa ovat varhainen aamu, noin kello 7.30–9, ja alkuilta, noin kello 17.30–19.30. Kehätiellä nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa, kun taas Pariisin seudun moottoriteillä voit nostaa nopeuden maksimissaan 110 kilometriin tunnissa. Kaupungin sisällä nopeusrajoitus on yleensä 50 kilometriä tunnissa, tosin ydinkeskustassa rajoitus voi olla tätä tiukempi. Seuraa siis katujen ja teiden varsille merkittyjä nopeusrajoitusmerkkejä. Ranskassa liikennesäännöt ovat pääsääntöisesti samankaltaiset kuin Suomessa, eli yleisesti ottaen suomalaiskuskien on helppo pärjätä maan liikenteessä.

Pariisin ytimessä sijaitseviin nähtävyyksiin, kuten Eiffel-torniin ja Louvre-museoon tutustuttaessa vuokra-auto ei ole yleensä tarpeen. Kaupungin metrojärjestelmä on toimiva, ja monien Pariisin suosituimpien nähtävyyksien välillä voit liikkua myös kävellen. Auton vuokraus Pariisissa on suositeltavaa, jos lomasuunnitelmasi pitää sisällään tutkimusmatkoja kaupungin ympäristöön ja lähikaupunkeihin. Esimerkiksi lapsiperheiden ykköskohde Pariisin seudulla, Disneyland Paris, sijaitsee noin 40 minuutin automatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta. Vaikka teemapuistoon pääsee julkisillakin kulkuvälineillä, vuokra-autolla voit vierailla Disneylandissa omien aikataulujesi mukaan. Perheen pienimmille voit tarvittaessa varata autoon lastenistuimet. Käytännössä kaikki autovuokraamot tarjoavat turvaistuimia asiakkailleen lisävarusteena. Vuokraa auto ja lähde tutustumaan myös Pariisin seudulla sijaitsevaan Versaillesin palatsiin. Ranskan pääkaupungissa ei voi vierailla tutustumatta tähän historialliseen linnaan. Myös Fontainebleaun linna on tutustumisen arvoinen. Mukava päiväretkikohde kesällä Pariisissa vieraileville on puutarhoistaan ja museoistaan kuuluisa Giverny. Mikäli laadukkaat kuplajuomat kiinnostavat, auton vuokraus pariksi päiväksi on hyvä idea. Samppanjastaan tunnettu Champagnen seutu on nimittäin Pariisista vain lyhyen automatkan päässä.


Autonvuokraustarjoukset Pariisi, Île-de-France

Löydä kohteesta Pariisi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

33 € - 76 €

Kaikki autotyypit

44 € - 142 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranskan on 51 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Pariisi, Ranskan on marraskuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pariisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pariisi Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranskan on 85 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Pariisi, Ranskan on maaliskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pariisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pariisi Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranskan on 114 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Pariisi, Ranskan on tammikuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pariisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranskan on 63 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Pariisi, Ranskan on marraskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pariisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pariisi Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranskan on 92 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Pariisi, Ranskan on syyskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pariisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pariisi Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pariisi, Ranskan on 162 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Pariisi, Ranskan on huhtikuuta. Hinta on 78 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 47 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pariisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pariisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

29 kesä - 5 heinä
Chevrolet Spark
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

12 heinä - 26 heinä
Toyota Yaris
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

29 kesä - 5 heinä
Toyota Aygo

Pariisi autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pariisi, Île-de-France

Hertz

20 sijaintia

Europcar

18 sijaintia

Sixt

18 sijaintia

Rent@Car

15 sijaintia

Avis

12 sijaintia

Dollar

11 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

11 sijaintia

Sunnycars

50 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Pariisi

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Pariisi

Suosituin vuokraamo

Firefly

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

29 €

Suosituin malli

Fiat 500
Suosituin Pariisi autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Firefly. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat INTERRENT ja Enterprise Rent-A-Car.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Pariisi viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Pariisi on 29 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 48 €/pvä.
Kohteen Pariisi suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Peugeot 5008.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Pariisi autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Opéra Garnier22,3 km
Louvre23,0 km
Eiffelin torni25,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Louvre15,2 km
Eiffelin torni15,6 km
Opéra Garnier16,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Opéra Garnier66,6 km
Eiffelin torni67,5 km
Louvre67,9 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Pariisi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pariisi

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Pariisi - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pariisi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa kaupungissa Pariisi sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Hertz, Rent@Car ja Thrifty peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Lämpötila on keskimäärin 20 °C ja sademäärä 53 mm cm, joten paras vuokra-automalli heinäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Pariisi on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Pariisi maksaa keskimäärin 143 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Pariisi

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Pariisi

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Pariisi

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Pariisi

Tutustu alueen Ranskan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Ranskan

Aloita matkan suunnittelu - Pariisi


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Pariisi momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Pariisi suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.