Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Milano, Lombardy

Haussa halpa vuokra-auto Milano, Lombardy? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Milano, Milano, Italia
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Milano, Milano, Italia
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Milano

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Milano

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Milano?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Milano löytyvät yleensä AcaRent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAcaRent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 1 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Milano on 16 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Milano?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Milano 35 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Milano?

Fiat 500X ja Fiat 500 automallit kaupungissa Milano ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Fiat 500X vuokrahinnat kaupungissa Milano voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 30 €/päivä ja alhaisimmillaan 4 €/päivä. Fiat 500 vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 24 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 3 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Milano, Lombardy autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Milano, Lombardy
Edullinen5 €/pvä
Pienikokoinen5 €/pvä
Keskikokoinen18 €/pvä
Maasturi12 €/pvä
Mini5 €/pvä
Vuokraamon valinta8 €/pvä
Pienikokoinen maasturi9 €/pvä
Pienikokoinen farmari9 €/pvä
Keskikokoinen maasturi19 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Milano autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Milanossa?

Milanolaisissa autovuokraamoissa on käytössä erilaisia ikärajoja. Osassa yrityksiä voidaan vaatia jopa 24 vuoden ikää, joistakin vuokraamoista auton voivat saada jo 18-vuotiaat. Käytännössä alle 25-vuotiailta kuljettajilta peritään yleensä lisämaksu. Ajokortin tulee vuokraushetkenä olla ollut voimassa vähintään vuoden ajan. Auton vuokraus Milanossa ei ole erityisen kallista, mutta kannattaa toki tehdä aina hintavertailuja eri autovuokraamoiden kesken.

Tärkeää tietoa Milanon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Autolla ajaminen Milanossa voi tuntua aluksi kaoottiselta. Kaupungin liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta: nopeusrajoituksia tai muita liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta. Kuten muissakin suurissa kaupungeissa, myös Milanossa on liikenneruuhkia. Jos mahdollista, kannattaa välttää ajamista ruuhka-aikoina sekä omien hermojen että ruuhkamaksujen vuoksi. Ruuhkamaksut ovat voimassa tietyillä keskustan alueilla arkisin ja niiden suuruus riippuu autotyypistä. Ennen ruuhkamaksualueelle saapumista täytyy ostaa lipuke, joita saa sekä netistä että kioskeista. Milanon kadut ovat pääsääntöisesti sekä kapeita että vanhoja. Economy- tai kompaktiluokan vuokra-auto voi näin ollen olla järkevä valinta. Erityisesti kaupungin keskustasta voi olla todella vaikea löytää pysäköintipaikkoja. Jos pysäköintipaikan löytää, parkkeeraus on kallista. Katupysäköinti on maksullista lähes 24h. Keskustassa on myös maksullisia parkkihalleja ja yksityiset yritykset voivat vuokrata parkkipaikkoja muutamaksi tunniksi. Yhtenä vaihtoehtona on pysäköidä kaupungin laitamilla oleviin maanalaisiin parkkihalleihin. Pysäköinti on niissä edullista ja metrolla pääsee kätevästi keskustaan. Julkisen liikenteen verkosto on Milanossa varsin kattava, joten myös se on hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Auton vuokraavien lapsiperheiden on hyvä tietää, että lastenistuin on pakollinen alle 12-vuotiaille, eivätkä alle 10-vuotiaat saa matkustaa etupenkillä. Nopeusrajoitukset ovat pääsääntöisesti taajamissa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä eli autostradoilla 110‒130 km/h.

Nähtävyyksiä Milanossa ja sen lähellä

Milano on oivallinen matkakohde kaikille niille, jotka rakastavat muotia ja haluavat nähdä vilauksen elokuvatähtien ja supermallien luksuselämästä. Muodin ystävien kannattaa suunnata kansainvälisesti tunnetulle Quadrilatero della Moda -muotialueelle. Kaupungin ostosmahdollisuudet ovat muutenkin hyvät ja yöelämä vilkasta. Naviglin kaupunginosassa voi kierrellä antiikkimarkkinoilla, viettää iltaansa vesireiteillä tai nauttia ravintoloiden ja baarien antimista. Sieltä löytää myös kauppoja ja putiikkeja sekä katutaiteilijoita. Darsenan venesatama on yksi Milanon vilkkaimmista yökerhoalueista. Kaupungissa on runsaasti myös historiallisia nähtävyyksiä. Tunnettuja ja suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Milanon katedraali eli Duomo sekä Castello Sforzesco, jossa pääsee ihastelemaan taidetta. Siellä on myös useita museoita ja näyttelyitä. Katsastamisen arvoinen on myös Leonardo da Vinci -museo, joka sijaitsee 1500-luvulla rakennetussa luostarissa. Vuokraa auto ja lähde päivämatkalle lähialueelle tai tutustumaan lähiseutuihin ja Italiaan myös laajemmin. Auton vuokraaminen onnistuu niin päiväksi, viikoksi kuin vaikka kokonaiseksi kuukaudeksi. Matkakohteita riittää. Esimerkiksi Como-järvi on suosittu nähtävyys. Siellä voi lähteä vaikka risteilylle tai tutustua Como-kaupungin historialliseen keskustaan. Cinque Terren rannikolla voi tutustua Unescon maailmanperintökohteisiin sekä viiteen kylään, joita yhdistää vaellusreitti. Alueella pääsee nauttimaan luonnon rauhasta ja kauneudesta. Auton vuokraus on kätevä tapa tutustua Italiaan, ja autoilijoiden iloksi maan tieverkosto on pääsääntöisesti hyväkuntoista. On hyvä huomioida, että moottoritiet eli autostradat ovat yksityisiä ja niiden käytöstä peritään tiemaksu. Maksun suuruus määräytyy matkan pituuden mukaan.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vakuutussuojissa on Italiassa hyvin paljon vaihtelua. Ikävien yllätysten välttämiseksi kannattaa tarkistaa vakuutusasiat jo hyvissä ajoin käyttämältään autovuokraamolta. Kuten muissakin suurissa kaupungeissa, myös Milanossa voi joutua varkauden kohteeksi. Kannattaa siis harkita perustasoa laajemman vakuutussuojan ottamista. Muista myös, että autoon ei tule koskaan jättää arvoesineitä näkyville. Vakuutuksen hintoja vertaillessa on hyvä kiinnittää huomiota myös omavastuuosuuden suuruuteen.

Voiko Milanossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Auton vuokraus Milanossa on siinä mielessä näppärää, että kaupungissa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Ajokortin tulee olla kuitenkin ollut voimassa vähintään vuoden. Jos sinulla on kansainvälinen ajokortti, ota myös se mukaan. Kansainvälinen ajokortti voi helpottaa mahdollista asiointia viranomaisten kanssa, vaikka se ei olekaan pakollinen.

Mistä auton nouto ja palautus Milanossa onnistuu?

Auton vuokraus Milanossa onnistuu kätevästi jo lentokentällä, mutta autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy toki myös muualta kaupungista. Auton palautus onnistuu tavallisesti myös toiseen toimipisteeseen kuin mistä auton on noutanut, mutta tästä voidaan periä lisämaksu. Varmista auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta.


Autonvuokraustarjoukset Milano, Lombardy

Löydä kohteesta Milano juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

16 € - 45 €

Kaikki autotyypit

22 € - 83 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 29 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Milano, Italian on tammikuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 58 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Milano, Italian on marraskuuta. Hinta on 89 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 101 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Milano, Italian on tammikuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 52 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 42 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Milano, Italian on helmikuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 126 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Milano, Italian on maaliskuuta. Hinta on 31 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 88 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 62 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 113 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Milano, Italian on tammikuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 70 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 57 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 44 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Milano, Italian on syyskuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

24 maalis - 31 maalis
Opel Adam
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

24 maalis - 31 maalis
Volkswagen Golf
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

24 maalis - 31 maalis
Toyota Corolla

Milano autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Milano, Lombardy

B-Rent

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Dollar

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Value

7,1

Hertz

21 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,4

Value

6,4

DRIVALIA

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,3

Value

7,0

Thrifty

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

5,7

Value

5,4

Budget

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,8

Value

4,5

Avis

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,7

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,2

Nouto/palautus

3,9

Value

4,0

Sunnycars

35 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Milano

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Milano

Suosituin vuokraamo

AcaRent

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Mini

Halvin vuokra-auto

11 €

Suosituin malli

Fiat 500X
Suosituin Milano autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on AcaRent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat NOLEGGIARE ja Rental Plus.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Milano viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Milano on 11 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 29 €/pvä.
Kohteen Milano suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500X. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat 500.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Milano autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Duomo di Milano40,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Duomo di Milano46,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Duomo di Milano6,7 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Milano suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Milano
Hi! Ostello Milano

Hi! Ostello Milano

Via Martino Bassi 2 (Pedonale), Milan, Milano, Italy

4,3 km kaupungin keskustasta

Idea Hotel Milano San Siro

Idea Hotel Milano San Siro

Via Airaghi Gaetano, 125, Milan, Milano, Italy

8,7 km kaupungin keskustasta

Hotel Da Vinci

Hotel Da Vinci

Via Senigallia 6, Milan, Milano, Italy

7,7 km kaupungin keskustasta

Ibis Milano Centro

Ibis Milano Centro

Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milan, Milano, Italy

1,9 km kaupungin keskustasta

NH Collection Milano President

NH Collection Milano President

Largo Augusto, 10, Milan, Milano, Italy

0,7 km kaupungin keskustasta

Glam Milano

Glam Milano

Piazza Duca D'Aosta 4/6, Milan, Milano, Italy

2,5 km kaupungin keskustasta

Nyx Hotel Milan By Leonardo Hotels

Nyx Hotel Milan By Leonardo Hotels

Piazza IV Novembre 3, Milan, Milano, Italy

2,7 km kaupungin keskustasta

Mercure Milano Solari

Mercure Milano Solari

Via Pietro Orseolo 1, Milan, Milano, Italy

1,7 km kaupungin keskustasta

Unahotels Galles Milano

Unahotels Galles Milano

Piazza Lima 2, Milan, Milano, Italy

2,6 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Hotel, Milan

Radisson Blu Hotel, Milan

Via Villapizzone 24, Milan, Milano, Italy

5,3 km kaupungin keskustasta

Melia Milano

Melia Milano

Via Masaccio 19, Milan, Milano, Italy

3,7 km kaupungin keskustasta

Quark Hotel Milano

Quark Hotel Milano

Via Lampedusa 11/a, Milan, Milano, Italy

3,1 km kaupungin keskustasta

J24 Hotel Milano

J24 Hotel Milano

Viale Edoardo Jenner 24, Milan, Milano, Italy

3,7 km kaupungin keskustasta

Hotel Berna

Hotel Berna

Via Torriani Napo 18, Milan, Milano, Italy

2,4 km kaupungin keskustasta

iQ Hotel Milano

iQ Hotel Milano

Via Giovanni Battista Pirelli 5, Milan, Milano, Italy

2,4 km kaupungin keskustasta

Hotel Dei Cavalieri Milano Duomo

Hotel Dei Cavalieri Milano Duomo

Piazza Giuseppe Missori 1, Milan, Milano, Italy

0,4 km kaupungin keskustasta

Chateau Monfort

Chateau Monfort

Corso Concordia 1, Milan, Milano, Italy

1,5 km kaupungin keskustasta

Hotel Viu Milan

Hotel Viu Milan

Via Fioravanti, 6, Milan, Milano, Italy

2,3 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Milano - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Milano, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Milano, Italia?

Ajankohtana huhtikuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Milano ovat 16 € ja 45 € välillä. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Milano ajankohtana huhtikuu keskihinta on 55 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 4 €.

Peritäänkö Milano, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Milano sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten MAGGIORE , keddy by Europcar ja Ok Mobility peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano huhtikuu ajaksi?

Kun matkustat kaupunkiin Milano kuukauden huhtikuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Milano huhtikuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 15 °C ja keskimääräinen sademäärä on 132 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Milano maksaa keskimäärin 11 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Milano, Italia?

Kun ajat Milano kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Milano kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi Q5 vuokra-autoja kaupungissa Milano?

Millainen sää on kohteessa Milano, Italia kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Milano on 7 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 100 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Milano.

Onko sää kaupungissa Milano samanlainen kuin muualla Lombardy alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Milano ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Lombardy lämpötila kuukauden aikana maaliskuu on 8 °C ja mahdollinen sademäärä 76,7 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

maaliskuuta 2024 alkaen 382 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Milano?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Milano, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Milano?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Milano helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Milano, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Milano, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Milano momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Milano momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Milano autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Milano autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Milano vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Milano vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Milano


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.