Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Milano, Lombardy

Haussa halpa vuokra-auto Milano, Lombardy? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Milano, Milano, Italia
18. huhtikuu — 25. huhtikuu
Milano, Milano, Italia
to 18/4
Keskipäivä
to 25/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Milano, Lombardy autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Milano, Lombardy
Edullinen5 €/pvä
Pienikokoinen5 €/pvä
Keskikokoinen14 €/pvä
Maasturi9 €/pvä
Mini5 €/pvä
Pienikokoinen farmari5 €/pvä
Vuokraamon valinta6 €/pvä
Pienikokoinen maasturi7 €/pvä
Keskikokoinen maasturi26 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Milano, Lombardy

Löydä kohteesta Milano juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

16 € - 44 €

Kaikki autotyypit

22 € - 80 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 28 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Milano, Italian on tammikuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 57 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Milano, Italian on marraskuuta. Hinta on 86 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 102 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Milano, Italian on tammikuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 51 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 42 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Milano, Italian on helmikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 129 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Milano, Italian on helmikuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 95 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 62 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 115 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Milano, Italian on tammikuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 71 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 57 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 44 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Milano, Italian on syyskuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

22 huhti - 28 huhti
Opel Adam
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

22 huhti - 28 huhti
Toyota Yaris
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

22 huhti - 28 huhti
Ford Focus

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Milano

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Milano

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Milano?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Milano löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 4 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Milano on 18 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Milano?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Milano 35 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Milano?

Ford Fiesta ja Fiat 500 automallit kaupungissa Milano ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Ford Fiesta vuokrahinnat kaupungissa Milano voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 22 €/päivä ja alhaisimmillaan 3 €/päivä. Fiat 500 vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 25 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 7 €/pvä.

Milano autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Milano, Lombardy

B-Rent

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Dollar

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Hertz

21 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,5

Value

6,6

DRIVALIA

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,3

Value

7,0

Thrifty

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

5,7

Value

5,4

Budget

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,8

Value

4,5

Avis

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,8

Comfort

4,5

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

3,8

Value

3,9

Sunnycars

35 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Milano

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Milano

Suosituin vuokraamo

Ok Mobility

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Intermediate

Halvin vuokra-auto

19 €

Suosituin malli

Citroen C1
Suosituin Milano autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Ok Mobility. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat SURPRICE CAR RENTAL ja Liigu.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Milano viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Milano on 19 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 36 €/pvä.
Kohteen Milano suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Citroen C1. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat 500.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Milano - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Milano, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Milano, Italia?

Ajankohtana toukokuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Milano ovat 13 € ja 18 € välillä. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Milano ajankohtana toukokuu keskihinta on 56 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 7 €.

Peritäänkö Milano, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Milano sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten MAGGIORE , keddy by Europcar ja Ok Mobility peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano toukokuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Milano kuukauden toukokuu aikana. Kohteessa Milano sataa keskimäärin 93 mm cm ja lämpötila on noin 19 °C toukokuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Milano maksaa keskimäärin 46 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Milano, Italia?

Kun ajat Milano kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Milano kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Renault Kadjar vuokra-autoja kaupungissa Milano?

Millainen sää on kohteessa Milano, Italia kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Milano on 11 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 106 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Milano.

Onko sää kaupungissa Milano samanlainen kuin muualla Lombardy alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Milano ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Lombardy lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 11 °C ja mahdollinen sademäärä 101,7 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

huhtikuuta 2024 alkaen 382 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Milano?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Milano, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Milano?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Milano helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Milano, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Milano, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Milano momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Milano momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Milano autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Milano autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Milano vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Milano vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
to 18/4
Keskipäivä
to 25/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Milano

Suositut vuokra-autotyypit Milanossa