Autonvuokraukset kohteessa Milano, Lombardy

Haussa halpa vuokra-auto Milano, Lombardy? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Milano, Milano, Italia
31. toukokuu — 7. kesäkuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
ti 31/5
Keskipäivä
ti 7/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Milano, Lombardy autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Milano, Lombardy
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

98 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

92 €/pvä

17 kesä - 26 kesä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

53 €/pvä

5 elo - 10 elo
Mitsubishi Colt
Suzuki Jimny
tai vastaava Maasturi
Maks. 2 matkustajaa

99 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
Suzuki Jimny
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

94 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Renault Mégane
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

115 €/pvä

28 kesä - 8 heinä
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
tai vastaava Vuokraamon valinta
Maks. 5 matkustajaa
5 oven ajoneuvot

67 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
Porsche Panamera
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

89 €/pvä

27 kesä - 4 heinä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

102 €/pvä

18 kesä - 20 kesä
BMW 3 Series

Autonvuokraustarjoukset Milano, Lombardy

Löydä kohteesta Milano juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 60 €

Kaikki autotyypit

21 € - 125 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 35 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Milano, Italian on marraskuuta. Hinta on 69 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 54 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Milano, Italian on lokakuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 104 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Milano, Italian on marraskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 69 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 54 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Milano, Italian on marraskuuta. Hinta on 71 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 101 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Milano, Italian on marraskuuta. Hinta on 79 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 104 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Milano, Italian on tammikuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 66 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 34 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 43 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Milano, Italian on syyskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

53 €/pvä

5 elo - 10 elo
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

60 €/pvä

11 elo - 25 elo
Kia Forte
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

46 €/pvä

5 elo - 10 elo
Fiat 500

Milano autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Milano, Lombardy
13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
21 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

4,7

Value

5,7
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

4,3

Value

4,6
14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

4,7

Kokonaisarvosana

4,1

Nouto/palautus

4,0

Value

3,7
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
40 sijaintia
11 sijaintia

Milano autonvuokraustiedot

Milanolaisissa autovuokraamoissa on käytössä erilaisia ikärajoja. Osassa yrityksiä voidaan vaatia jopa 24 vuoden ikää, joistakin vuokraamoista auton voivat saada jo 18-vuotiaat. Käytännössä alle 25-vuotiailta kuljettajilta peritään yleensä lisämaksu. Ajokortin tulee vuokraushetkenä olla ollut voimassa vähintään vuoden ajan. Auton vuokraus Milanossa ei ole erityisen kallista, mutta kannattaa toki tehdä aina hintavertailuja eri autovuokraamoiden kesken.

Autolla ajaminen Milanossa voi tuntua aluksi kaoottiselta. Kaupungin liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta: nopeusrajoituksia tai muita liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta. Kuten muissakin suurissa kaupungeissa, myös Milanossa on liikenneruuhkia. Jos mahdollista, kannattaa välttää ajamista ruuhka-aikoina sekä omien hermojen että ruuhkamaksujen vuoksi. Ruuhkamaksut ovat voimassa tietyillä keskustan alueilla arkisin ja niiden suuruus riippuu autotyypistä. Ennen ruuhkamaksualueelle saapumista täytyy ostaa lipuke, joita saa sekä netistä että kioskeista. Milanon kadut ovat pääsääntöisesti sekä kapeita että vanhoja. Economy- tai kompaktiluokan vuokra-auto voi näin ollen olla järkevä valinta. Erityisesti kaupungin keskustasta voi olla todella vaikea löytää pysäköintipaikkoja. Jos pysäköintipaikan löytää, parkkeeraus on kallista. Katupysäköinti on maksullista lähes 24h. Keskustassa on myös maksullisia parkkihalleja ja yksityiset yritykset voivat vuokrata parkkipaikkoja muutamaksi tunniksi. Yhtenä vaihtoehtona on pysäköidä kaupungin laitamilla oleviin maanalaisiin parkkihalleihin. Pysäköinti on niissä edullista ja metrolla pääsee kätevästi keskustaan. Julkisen liikenteen verkosto on Milanossa varsin kattava, joten myös se on hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Auton vuokraavien lapsiperheiden on hyvä tietää, että lastenistuin on pakollinen alle 12-vuotiaille, eivätkä alle 10-vuotiaat saa matkustaa etupenkillä. Nopeusrajoitukset ovat pääsääntöisesti taajamissa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä eli autostradoilla 110‒130 km/h.

Milano on oivallinen matkakohde kaikille niille, jotka rakastavat muotia ja haluavat nähdä vilauksen elokuvatähtien ja supermallien luksuselämästä. Muodin ystävien kannattaa suunnata kansainvälisesti tunnetulle Quadrilatero della Moda -muotialueelle. Kaupungin ostosmahdollisuudet ovat muutenkin hyvät ja yöelämä vilkasta. Naviglin kaupunginosassa voi kierrellä antiikkimarkkinoilla, viettää iltaansa vesireiteillä tai nauttia ravintoloiden ja baarien antimista. Sieltä löytää myös kauppoja ja putiikkeja sekä katutaiteilijoita. Darsenan venesatama on yksi Milanon vilkkaimmista yökerhoalueista. Kaupungissa on runsaasti myös historiallisia nähtävyyksiä. Tunnettuja ja suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Milanon katedraali eli Duomo sekä Castello Sforzesco, jossa pääsee ihastelemaan taidetta. Siellä on myös useita museoita ja näyttelyitä. Katsastamisen arvoinen on myös Leonardo da Vinci -museo, joka sijaitsee 1500-luvulla rakennetussa luostarissa. Vuokraa auto ja lähde päivämatkalle lähialueelle tai tutustumaan lähiseutuihin ja Italiaan myös laajemmin. Auton vuokraaminen onnistuu niin päiväksi, viikoksi kuin vaikka kokonaiseksi kuukaudeksi. Matkakohteita riittää. Esimerkiksi Como-järvi on suosittu nähtävyys. Siellä voi lähteä vaikka risteilylle tai tutustua Como-kaupungin historialliseen keskustaan. Cinque Terren rannikolla voi tutustua Unescon maailmanperintökohteisiin sekä viiteen kylään, joita yhdistää vaellusreitti. Alueella pääsee nauttimaan luonnon rauhasta ja kauneudesta. Auton vuokraus on kätevä tapa tutustua Italiaan, ja autoilijoiden iloksi maan tieverkosto on pääsääntöisesti hyväkuntoista. On hyvä huomioida, että moottoritiet eli autostradat ovat yksityisiä ja niiden käytöstä peritään tiemaksu. Maksun suuruus määräytyy matkan pituuden mukaan.

Vakuutussuojissa on Italiassa hyvin paljon vaihtelua. Ikävien yllätysten välttämiseksi kannattaa tarkistaa vakuutusasiat jo hyvissä ajoin käyttämältään autovuokraamolta. Kuten muissakin suurissa kaupungeissa, myös Milanossa voi joutua varkauden kohteeksi. Kannattaa siis harkita perustasoa laajemman vakuutussuojan ottamista. Muista myös, että autoon ei tule koskaan jättää arvoesineitä näkyville. Vakuutuksen hintoja vertaillessa on hyvä kiinnittää huomiota myös omavastuuosuuden suuruuteen.

Auton vuokraus Milanossa on siinä mielessä näppärää, että kaupungissa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Ajokortin tulee olla kuitenkin ollut voimassa vähintään vuoden. Jos sinulla on kansainvälinen ajokortti, ota myös se mukaan. Kansainvälinen ajokortti voi helpottaa mahdollista asiointia viranomaisten kanssa, vaikka se ei olekaan pakollinen.

Auton vuokraus Milanossa onnistuu kätevästi jo lentokentällä, mutta autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy toki myös muualta kaupungista. Auton palautus onnistuu tavallisesti myös toiseen toimipisteeseen kuin mistä auton on noutanut, mutta tästä voidaan periä lisämaksu. Varmista auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta.


Vuokraa auto läheltä kohteen Milano suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Milano

Autonvuokraus Milano

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Milano, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Ajankohtana kesäkuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Milano ovat 67 € ja 67 € välillä. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Milano ajankohtana kesäkuu keskihinta on 75 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 24 €.

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Rhodium vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Milano. Keskimääräisillä 18 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 3 toimipisteessä, Rhodium on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Suurin osa kaupungissa Milano sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Avis, MAGGIORE ja Europcar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Lämpötila on keskimäärin 22 °C ja sademäärä 67 mm cm, joten paras vuokra-automalli kesäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Milano on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Milano maksaa keskimäärin 72 €/päivä.

Hertz autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Milano, Italia. Sen 21 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 75 € vuokratessasi auton kaupungissa Milano, Italia.

Kun ajat Milano kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Milano kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Milano on 15 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 132 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Milano.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Milano ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Lombardy lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 15 °C ja mahdollinen sademäärä 129,5 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Milano

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Milano

Tutustu alueen Italian muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Milano


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Milano, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Milano helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Milano, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Milano momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Milano autonvuokrauksissa.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Milano vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.