Autonvuokraus Milano, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Milano, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Milano, Milano, Italia
25. kesäkuu — 2. heinäkuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
pe 25/6
Keskipäivä
pe 2/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Milano, Italia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

10 € - 30 €

All Car Types

18 € - 59 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italia on 18 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Milano, Italia on marraskuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 55 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Milano Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italia on 36 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Milano, Italia on lokakuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Milano Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italia on 64 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Milano, Italia on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 35 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Milano Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italia on 25 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Milano, Italia on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Milano Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italia on 66 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Milano, Italia on joulukuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 37 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Milano Pakettiauto vuokra-autohinnat.

Luksus auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italia on 47 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Milano, Italia on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 11 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Milano Luksus vuokra-autohinnat.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
50 €/päivä
Milano
Milano Malpensa Airport, c/o Hotel Cervo - Via De Pinedo, 1, Case Nuove, Somma Lombardo
Kia Rio Hatchback
50 €/päivä
Tarjoushinta
Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
53 €/päivä
Milano
Aeropuerto de Milán - Malpensa
Kia Rio Hatchback
53 €/päivä
Tarjoushinta
Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
59 €/päivä
Milano
APT Malpensa - Desk in Terminal 1
Kia Rio Hatchback
59 €/päivä
Tarjoushinta

Autovuokraamo Milano: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Milano, Italia
14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Mukavuus

5,7

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

5,1

Hinta-laatusuhde

4,8
13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,6

Hinta-laatusuhde

8,6
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Mukavuus

6,8

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,8

Hinta-laatusuhde

7,6
20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Mukavuus

6,8

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

6,6
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

8,0

Tietoja matkastasi kohteeseen Milano

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Milanossa?

Milanolaisissa autovuokraamoissa on käytössä erilaisia ikärajoja. Osassa yrityksiä voidaan vaatia jopa 24 vuoden ikää, joistakin vuokraamoista auton voivat saada jo 18-vuotiaat. Käytännössä alle 25-vuotiailta kuljettajilta peritään yleensä lisämaksu. Ajokortin tulee vuokraushetkenä olla ollut voimassa vähintään vuoden ajan. Auton vuokraus Milanossa ei ole erityisen kallista, mutta kannattaa toki tehdä aina hintavertailuja eri autovuokraamoiden kesken.

Tärkeää tietoa Milanon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Autolla ajaminen Milanossa voi tuntua aluksi kaoottiselta. Kaupungin liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta: nopeusrajoituksia tai muita liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta. Kuten muissakin suurissa kaupungeissa, myös Milanossa on liikenneruuhkia. Jos mahdollista, kannattaa välttää ajamista ruuhka-aikoina sekä omien hermojen että ruuhkamaksujen vuoksi. Ruuhkamaksut ovat voimassa tietyillä keskustan alueilla arkisin ja niiden suuruus riippuu autotyypistä. Ennen ruuhkamaksualueelle saapumista täytyy ostaa lipuke, joita saa sekä netistä että kioskeista. Milanon kadut ovat pääsääntöisesti sekä kapeita että vanhoja. Economy- tai kompaktiluokan vuokra-auto voi näin ollen olla järkevä valinta. Erityisesti kaupungin keskustasta voi olla todella vaikea löytää pysäköintipaikkoja. Jos pysäköintipaikan löytää, parkkeeraus on kallista. Katupysäköinti on maksullista lähes 24h. Keskustassa on myös maksullisia parkkihalleja ja yksityiset yritykset voivat vuokrata parkkipaikkoja muutamaksi tunniksi. Yhtenä vaihtoehtona on pysäköidä kaupungin laitamilla oleviin maanalaisiin parkkihalleihin. Pysäköinti on niissä edullista ja metrolla pääsee kätevästi keskustaan. Julkisen liikenteen verkosto on Milanossa varsin kattava, joten myös se on hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Auton vuokraavien lapsiperheiden on hyvä tietää, että lastenistuin on pakollinen alle 12-vuotiaille, eivätkä alle 10-vuotiaat saa matkustaa etupenkillä. Nopeusrajoitukset ovat pääsääntöisesti taajamissa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä eli autostradoilla 110‒130 km/h.

Nähtävyyksiä Milanossa ja sen lähellä

Milano on oivallinen matkakohde kaikille niille, jotka rakastavat muotia ja haluavat nähdä vilauksen elokuvatähtien ja supermallien luksuselämästä. Muodin ystävien kannattaa suunnata kansainvälisesti tunnetulle Quadrilatero della Moda -muotialueelle. Kaupungin ostosmahdollisuudet ovat muutenkin hyvät ja yöelämä vilkasta. Naviglin kaupunginosassa voi kierrellä antiikkimarkkinoilla, viettää iltaansa vesireiteillä tai nauttia ravintoloiden ja baarien antimista. Sieltä löytää myös kauppoja ja putiikkeja sekä katutaiteilijoita. Darsenan venesatama on yksi Milanon vilkkaimmista yökerhoalueista. Kaupungissa on runsaasti myös historiallisia nähtävyyksiä. Tunnettuja ja suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Milanon katedraali eli Duomo sekä Castello Sforzesco, jossa pääsee ihastelemaan taidetta. Siellä on myös useita museoita ja näyttelyitä. Katsastamisen arvoinen on myös Leonardo da Vinci -museo, joka sijaitsee 1500-luvulla rakennetussa luostarissa. Vuokraa auto ja lähde päivämatkalle lähialueelle tai tutustumaan lähiseutuihin ja Italiaan myös laajemmin. Auton vuokraaminen onnistuu niin päiväksi, viikoksi kuin vaikka kokonaiseksi kuukaudeksi. Matkakohteita riittää. Esimerkiksi Como-järvi on suosittu nähtävyys. Siellä voi lähteä vaikka risteilylle tai tutustua Como-kaupungin historialliseen keskustaan. Cinque Terren rannikolla voi tutustua Unescon maailmanperintökohteisiin sekä viiteen kylään, joita yhdistää vaellusreitti. Alueella pääsee nauttimaan luonnon rauhasta ja kauneudesta. Auton vuokraus on kätevä tapa tutustua Italiaan, ja autoilijoiden iloksi maan tieverkosto on pääsääntöisesti hyväkuntoista. On hyvä huomioida, että moottoritiet eli autostradat ovat yksityisiä ja niiden käytöstä peritään tiemaksu. Maksun suuruus määräytyy matkan pituuden mukaan.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vakuutussuojissa on Italiassa hyvin paljon vaihtelua. Ikävien yllätysten välttämiseksi kannattaa tarkistaa vakuutusasiat jo hyvissä ajoin käyttämältään autovuokraamolta. Kuten muissakin suurissa kaupungeissa, myös Milanossa voi joutua varkauden kohteeksi. Kannattaa siis harkita perustasoa laajemman vakuutussuojan ottamista. Muista myös, että autoon ei tule koskaan jättää arvoesineitä näkyville. Vakuutuksen hintoja vertaillessa on hyvä kiinnittää huomiota myös omavastuuosuuden suuruuteen.

Voiko Milanossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Auton vuokraus Milanossa on siinä mielessä näppärää, että kaupungissa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Ajokortin tulee olla kuitenkin ollut voimassa vähintään vuoden. Jos sinulla on kansainvälinen ajokortti, ota myös se mukaan. Kansainvälinen ajokortti voi helpottaa mahdollista asiointia viranomaisten kanssa, vaikka se ei olekaan pakollinen.

Mistä auton nouto ja palautus Milanossa onnistuu?

Auton vuokraus Milanossa onnistuu kätevästi jo lentokentällä, mutta autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy toki myös muualta kaupungista. Auton palautus onnistuu tavallisesti myös toiseen toimipisteeseen kuin mistä auton on noutanut, mutta tästä voidaan periä lisämaksu. Varmista auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Milano, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Milano Malpensan kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Milano

528on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Milano kuun kesäkuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Milano noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Avis, Europcar ja Budget ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Milano COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Milano. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Milano, Italia?

Ajankohtana heinäkuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Milano ovat 7 € ja 11 € välillä. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Milano ajankohtana heinäkuu keskihinta on 13 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 3 €.

Missä Milano autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Centauro vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Milano. Keskimääräisillä 12 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän toimipisteessään, Centauro on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Milano, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Milano sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Avis, MAGGIORE ja Europcar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano heinäkuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Milano kuukauden heinäkuu aikana. Kohteessa Milano sataa keskimäärin 98 mm cm ja lämpötila on noin 21 °C heinäkuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Milano maksaa keskimäärin 47 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Milano?

Hertz autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Milano, Italia. Sen 20 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 32 € vuokratessasi auton kaupungissa Milano, Italia.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Milano, Italia?

Kun ajat Milano kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Milano kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Milano, Italia kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Milano on 19 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 93 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Milano.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Milano ovat yleensä korkeat kesäkuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Milano samanlainen kuin muualla Lombardy alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Milano ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Lombardy lämpötila kuukauden aikana kesäkuu on 19 °C ja mahdollinen sademäärä 103 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Milano