Autonvuokraukset kohteessa Milano, Lombardy

Haussa halpa vuokra-auto Milano, Lombardy? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Milano, Milano, Italia
9. kesäkuu — 16. kesäkuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
pe 9/6
Keskipäivä
pe 16/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Milano

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Milano

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Milano?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Milano löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 7 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Milano on 33 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Milano?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Milano 42 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Milano?

Fiat 500 ja Ford Fiesta automallit kaupungissa Milano ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Fiat 500 vuokrahinnat kaupungissa Milano voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 47 €/päivä ja alhaisimmillaan 6 €/päivä. Ford Fiesta vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 37 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 4 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Milano, Lombardy autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Milano, Lombardy
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

7 kesä - 14 kesä
Ford Fiesta
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

7 kesä - 14 kesä
Ford Ka
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

7 kesä - 14 kesä
Opel Adam
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

24 €/pvä

19 kesä - 4 heinä
Opel Crossland X
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

8 kesä - 14 kesä
Volkswagen Golf
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

26 €/pvä

8 kesä - 14 kesä
Citroen C4 Picasso
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

28 €/pvä

19 kesä - 24 kesä
Opel Astra
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

29 €/pvä

8 kesä - 14 kesä
Citroen C4 Picasso
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

31 €/pvä

7 kesä - 8 kesä
Volkswagen Golf SportWagen

Tärkeää tietoa Milano autonvuokrauksesta

Milanolaisissa autovuokraamoissa on käytössä erilaisia ikärajoja. Osassa yrityksiä voidaan vaatia jopa 24 vuoden ikää, joistakin vuokraamoista auton voivat saada jo 18-vuotiaat. Käytännössä alle 25-vuotiailta kuljettajilta peritään yleensä lisämaksu. Ajokortin tulee vuokraushetkenä olla ollut voimassa vähintään vuoden ajan. Auton vuokraus Milanossa ei ole erityisen kallista, mutta kannattaa toki tehdä aina hintavertailuja eri autovuokraamoiden kesken.

Autolla ajaminen Milanossa voi tuntua aluksi kaoottiselta. Kaupungin liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta: nopeusrajoituksia tai muita liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta. Kuten muissakin suurissa kaupungeissa, myös Milanossa on liikenneruuhkia. Jos mahdollista, kannattaa välttää ajamista ruuhka-aikoina sekä omien hermojen että ruuhkamaksujen vuoksi. Ruuhkamaksut ovat voimassa tietyillä keskustan alueilla arkisin ja niiden suuruus riippuu autotyypistä. Ennen ruuhkamaksualueelle saapumista täytyy ostaa lipuke, joita saa sekä netistä että kioskeista. Milanon kadut ovat pääsääntöisesti sekä kapeita että vanhoja. Economy- tai kompaktiluokan vuokra-auto voi näin ollen olla järkevä valinta. Erityisesti kaupungin keskustasta voi olla todella vaikea löytää pysäköintipaikkoja. Jos pysäköintipaikan löytää, parkkeeraus on kallista. Katupysäköinti on maksullista lähes 24h. Keskustassa on myös maksullisia parkkihalleja ja yksityiset yritykset voivat vuokrata parkkipaikkoja muutamaksi tunniksi. Yhtenä vaihtoehtona on pysäköidä kaupungin laitamilla oleviin maanalaisiin parkkihalleihin. Pysäköinti on niissä edullista ja metrolla pääsee kätevästi keskustaan. Julkisen liikenteen verkosto on Milanossa varsin kattava, joten myös se on hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Auton vuokraavien lapsiperheiden on hyvä tietää, että lastenistuin on pakollinen alle 12-vuotiaille, eivätkä alle 10-vuotiaat saa matkustaa etupenkillä. Nopeusrajoitukset ovat pääsääntöisesti taajamissa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä eli autostradoilla 110‒130 km/h.

Milano on oivallinen matkakohde kaikille niille, jotka rakastavat muotia ja haluavat nähdä vilauksen elokuvatähtien ja supermallien luksuselämästä. Muodin ystävien kannattaa suunnata kansainvälisesti tunnetulle Quadrilatero della Moda -muotialueelle. Kaupungin ostosmahdollisuudet ovat muutenkin hyvät ja yöelämä vilkasta. Naviglin kaupunginosassa voi kierrellä antiikkimarkkinoilla, viettää iltaansa vesireiteillä tai nauttia ravintoloiden ja baarien antimista. Sieltä löytää myös kauppoja ja putiikkeja sekä katutaiteilijoita. Darsenan venesatama on yksi Milanon vilkkaimmista yökerhoalueista. Kaupungissa on runsaasti myös historiallisia nähtävyyksiä. Tunnettuja ja suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Milanon katedraali eli Duomo sekä Castello Sforzesco, jossa pääsee ihastelemaan taidetta. Siellä on myös useita museoita ja näyttelyitä. Katsastamisen arvoinen on myös Leonardo da Vinci -museo, joka sijaitsee 1500-luvulla rakennetussa luostarissa. Vuokraa auto ja lähde päivämatkalle lähialueelle tai tutustumaan lähiseutuihin ja Italiaan myös laajemmin. Auton vuokraaminen onnistuu niin päiväksi, viikoksi kuin vaikka kokonaiseksi kuukaudeksi. Matkakohteita riittää. Esimerkiksi Como-järvi on suosittu nähtävyys. Siellä voi lähteä vaikka risteilylle tai tutustua Como-kaupungin historialliseen keskustaan. Cinque Terren rannikolla voi tutustua Unescon maailmanperintökohteisiin sekä viiteen kylään, joita yhdistää vaellusreitti. Alueella pääsee nauttimaan luonnon rauhasta ja kauneudesta. Auton vuokraus on kätevä tapa tutustua Italiaan, ja autoilijoiden iloksi maan tieverkosto on pääsääntöisesti hyväkuntoista. On hyvä huomioida, että moottoritiet eli autostradat ovat yksityisiä ja niiden käytöstä peritään tiemaksu. Maksun suuruus määräytyy matkan pituuden mukaan.


Autonvuokraustarjoukset Milano, Lombardy

Löydä kohteesta Milano juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

17 € - 79 €

Kaikki autotyypit

52 € - 134 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 42 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Milano, Italian on marraskuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 72 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Milano, Italian on marraskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 116 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Milano, Italian on helmikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 70 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 67 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Milano, Italian on marraskuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 128 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Milano, Italian on huhtikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 77 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 164 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Milano, Italian on joulukuuta. Hinta on 76 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 47 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano, Italian on 69 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Milano, Italian on joulukuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

7 kesä - 14 kesä
Ford Fiesta
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

7 kesä - 14 kesä
Ford Ka
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

7 kesä - 14 kesä
Opel Adam

Milano autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Milano, Lombardy

MAGGIORE

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

DRIVALIA

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

B-Rent

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,8

Value

7,6

Budget

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Dollar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,1

Value

6,1

Hertz

21 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,7

Value

6,2

SICILY BY CAR

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,9

Value

5,3

Ecovia

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

2,0

Value

6,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Milano

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Milano

Suosituin vuokraamo

SURPRICE CAR RENTAL

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

21 €

Suosituin malli

Fiat 500
Suosituin Milano autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on SURPRICE CAR RENTAL . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat SICILY BY CAR ja NOLEGGIARE .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Milano viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Milano on 21 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 43 €/pvä.
Kohteen Milano suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Fiesta.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Milano autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Duomo di Milano40,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Duomo di Milano6,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Duomo di Milano46,2 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Milano suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Milano

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Milano - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Milano, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Ajankohtana heinäkuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Milano ovat 52 € ja 52 € välillä. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Milano ajankohtana heinäkuu keskihinta on 56 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 8 €.

Suurin osa kaupungissa Milano sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten MAGGIORE , DRIVALIA ja SURPRICE CAR RENTAL peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Milano

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Milano

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Milano

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Milano

Tutustu alueen Italian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Milano


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Milano, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Milano helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.