Autonvuokraukset kohteessa Pisa, Toscana

Haussa halpa vuokra-auto Pisa, Toscana? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pisa, Toscana, Italia
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
Pisa, Toscana, Italia
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Pisa

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Pisa

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Pisa?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Pisa löytyvät yleensä JoyRent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaJoyRent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 17 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Pisa on 17 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Pisa?

Keskimääräiseen hintaan 39 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 21 €/pvä), Ford Fiesta vuokra-autot kaupungissa Pisa on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Lancia Ypsilon vuokraaminen kaupungissa Pisa keskimääräiseen hintaan 53 €/pvä (33 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Parhaat tarjoukset Pisa, Toscana autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Pisa, Toscana
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

44 €/pvä

20 elo - 27 elo
Volkswagen up!
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

20 elo - 27 elo
Toyota Yaris
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

48 €/pvä

20 elo - 27 elo
Chevrolet Spark
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

48 €/pvä

20 elo - 27 elo
Ford Fiesta
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

52 €/pvä

20 elo - 27 elo
Ford Focus
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

52 €/pvä

20 elo - 27 elo
Opel Crossland X
Jeep Renegade
tai vastaava Maasturi
Maks. 2 matkustajaa

57 €/pvä

20 elo - 27 elo
Jeep Renegade
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

64 €/pvä

20 elo - 27 elo
Opel Astra
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

76 €/pvä

20 elo - 27 elo
Opel Mokka

Tärkeää tietoa Pisa autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Pisassa onnistuu kaikilta 18 vuotta täyttäneiltä, jotka ovat suorittaneet ajokortin. Yleisin ikäraja Pisan vuokraamoissa on 18 vuotta, tosin jotkin vuokraamot edellyttävät asiakkailtaan 21 vuoden ikää. Joskus autovuokraamoilla voi olla rajoitteita myös ajokokemuksen suhteen. Asiakkailta saatetaan vaatia vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Kaiken kaikkiaan auton vuokraaminen on kuitenkin Pisassa helppoa nuorillekin kuskeille, ja vuokra-auton voivat saada alleen kaikki 18-vuotiaat. Nuorten kuskien kannattaa kuitenkin muistaa, että vuokra-autojen hinta on heille usein korkeampi kuin vuokraamon muille asiakkaille. Nuoren kuljettajan lisämaksu, joka peritään yleensä jokaiselta vuokrapäivältä erikseen, on Pisassa yleinen. Lisämaksu vaihtelee vuokraamoittain, mutta se on tyypillisesti noin 20 EUR päivässä. Pitkissä vuokrauksissa se siis selvästi nostaa autovuokrauksen kokonaishintaa. Yläikärajaa ei italialaisissa autovuokraamoissa yleensä ole.

Noin 90 000 asukkaan Pisassa liikenne on vilkasta ja nopeatempoisempaa kuin suomalaiskaupungeissa. Vaikka kaupunki ei ole valtavan suuri, vaatii sen liikenteeseen lähteminen tarkkaavaisuutta. GPS on kaupungissa hyödyllinen. Varo etenkin autojen seassa kaasuttelevia mopo- ja skootterikuskeja. Lisäksi liikenneympyröissä ajaminen vaatii kaupungissa erityistä tarkkaavaisuutta. Pisan kaupunkialueella enimmäisnopeus on 50 km/h, tosin monilla kaduilla nopeusrajoitus on vain 30–40 km/h. Kaupunkialueen ulkopuolisilla teillä nopeuden voi nostaa maksimissaan 90 km/h. Moottoriteillä nopeusrajoitus on korkeimmillaan jopa 130 km/h, joten moottoriteillä liikkuessa kannattaa olla varovainen. Italiassa on paljon tulliteitä (autostrada), jotka on merkitty vihrein liikennemerkein. Pisassa ja muualla Italiassa rattijuopumuksen yleinen promilleraja on Suomen tavoin 0,5 promillea. Uusien kuskien kohdalla Italiassa on kuitenkin alkoholin nollatoleranssi, eli rattijuopumuksen raja on 0 promillea. Jos olet nauttinut alkoholia, turvaudu Pisan julkiseen liikenteeseen tai takseihin. Pidä mielessäsi myös, että ajovalot on pidettävä Pisassa ja muualla Italiassa päällä sekä yöllä että päivällä. Pisan kaupunkialueella pysäköinti voi olla hidasta, mutta malttavainen kuski voi löytää keskeiseltäkin alueelta ilmaisen parkkipaikan. Aivan ydinkeskustassa suurin osa parkkipaikoista on maksullisia, joten jos yövyt keskustassa, kysy parkkimahdollisuutta hotellistasi.

Pisan historialliseen keskustaan tutustut kätevimmin jalkaisin, eikä auto ole muutenkaan kaupunkilomailijalle pakollinen kulkuväline. Ruuhkat ovat Pisassa tavallisia, ja kaupungissa on toimiva joukkoliikennejärjestelmä. Pisa sijaitsee kuitenkin kauniilla Toscanan alueella, jossa riittää nähtävää sekä kaupunkikohteiden että maaseudun ystäville. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, autonvuokraus Pisassa onkin erinomainen vaihtoehto. Vuokra-autolla vierailet kätevästi Pisaa ympäröivillä alueilla omien aikataulujesi mukaan. Vuokraa auto ja suuntaa esimerkiksi upealle Parco naturale Migliarino San Rossore Massaciuccoli -luonnonsuojelualueelle, jota reunustavat neitseelliset hiekkarannat. Luonnon ystävien suosima alue sijaitsee vain kivenheiton päässä Pisasta. Luonnossa liikkumisesta nauttivia kutsuu myös alppimaisemien koristama Parco Alpi Apuane -luonnonpuisto, jonne on ajomatkaa Pisasta vain noin 1 t 10 min. Muodin ja taiteen kaupunki Firenze on Pisasta alle 90 km:n päässä, ja myös Lucca ja Viareggio kuuluvat Toscanan alueen historiallisiin kaupunkikohteisiin. Autolla pääset kätevästi tutustumaan myös Toscanan seudun tunnettuihin viinitiloihin.


Autonvuokraustarjoukset Pisa, Toscana

Löydä kohteesta Pisa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 85 €

Kaikki autotyypit

9 € - 137 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 35 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Pisa, Italian on tammikuuta. Hinta on 75 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pisa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pisa Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 53 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Pisa, Italian on elokuuta. Hinta on 3 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pisa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pisa Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 80 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Pisa, Italian on huhtikuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 69 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pisa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 38 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Pisa, Italian on syyskuuta. Hinta on 7 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pisa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pisa Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 73 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Pisa, Italian on elokuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 90 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pisa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

44 €/pvä

20 elo - 27 elo
Volkswagen up!
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

20 elo - 27 elo
Toyota Yaris
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

48 €/pvä

20 elo - 27 elo
Chevrolet Spark

Pisa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pisa, Toscana

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

Hertz

2 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

NOLEGGIARE

2 sijaintia

Alamo

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Pisa

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Pisa

Suosituin vuokraamo

NOLEGGIARE

Suositut autotyypit

Mini, Compact, Economy

Halvin vuokra-auto

40 €

Suosituin malli

Class Special Car
Suosituin Pisa autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on NOLEGGIARE . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Rent Smart 24 ja Rental Plus.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Pisa viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Compact, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Pisa on 40 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 48 €/pvä.
Kohteen Pisa suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Special Car. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Fiesta.

Vuokraa auto läheltä kohteen Pisa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pisa

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Pisa - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pisa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana heinäkuu kohteessa Pisa on noin 43 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 43 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Pisa tähän mennessä. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Pisa ajankohtana heinäkuu oli 88 € – mutta jopa 37 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Suurin osa kaupungissa Pisa sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten LOCAUTO , Italy Car Rent ja Dollar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Pisa

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Pisa

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Pisa

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Pisa

Tutustu alueen Italian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Pisa


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Pisa on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Pisa helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.