Autonvuokraus Pisa, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Pisa, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pisa, TO, Italia
30. heinäkuu — 6. elokuu
Sama palautus
Pisa, TO, Italia
pe 30/7
Keskipäivä
pe 6/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Pisa, Italia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 34 €

Kaikki autotyypit

10 € - 57 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italia on 12 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Pisa, Italia on lokakuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pisa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Pisa Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italia on 21 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Pisa, Italia on lokakuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pisa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Pisa Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Pisa: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pisa, Italia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,0

Hinta-laatusuhde

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Mukavuus

4,9

Kokonaisarvosana

3,4

Nouto/palautus

1,9

Hinta-laatusuhde

4,4
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,9

Mukavuus

3,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Hinta-laatusuhde

1,9
6 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Pisa

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Pisassa?

Autonvuokraus Pisassa onnistuu kaikilta 18 vuotta täyttäneiltä, jotka ovat suorittaneet ajokortin. Yleisin ikäraja Pisan vuokraamoissa on 18 vuotta, tosin jotkin vuokraamot edellyttävät asiakkailtaan 21 vuoden ikää. Joskus autovuokraamoilla voi olla rajoitteita myös ajokokemuksen suhteen. Asiakkailta saatetaan vaatia vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Kaiken kaikkiaan auton vuokraaminen on kuitenkin Pisassa helppoa nuorillekin kuskeille, ja vuokra-auton voivat saada alleen kaikki 18-vuotiaat. Nuorten kuskien kannattaa kuitenkin muistaa, että vuokra-autojen hinta on heille usein korkeampi kuin vuokraamon muille asiakkaille. Nuoren kuljettajan lisämaksu, joka peritään yleensä jokaiselta vuokrapäivältä erikseen, on Pisassa yleinen. Lisämaksu vaihtelee vuokraamoittain, mutta se on tyypillisesti noin 20 EUR päivässä. Pitkissä vuokrauksissa se siis selvästi nostaa autovuokrauksen kokonaishintaa. Yläikärajaa ei italialaisissa autovuokraamoissa yleensä ole.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Pisassa

Noin 90 000 asukkaan Pisassa liikenne on vilkasta ja nopeatempoisempaa kuin suomalaiskaupungeissa. Vaikka kaupunki ei ole valtavan suuri, vaatii sen liikenteeseen lähteminen tarkkaavaisuutta. GPS on kaupungissa hyödyllinen. Varo etenkin autojen seassa kaasuttelevia mopo- ja skootterikuskeja. Lisäksi liikenneympyröissä ajaminen vaatii kaupungissa erityistä tarkkaavaisuutta. Pisan kaupunkialueella enimmäisnopeus on 50 km/h, tosin monilla kaduilla nopeusrajoitus on vain 30–40 km/h. Kaupunkialueen ulkopuolisilla teillä nopeuden voi nostaa maksimissaan 90 km/h. Moottoriteillä nopeusrajoitus on korkeimmillaan jopa 130 km/h, joten moottoriteillä liikkuessa kannattaa olla varovainen. Italiassa on paljon tulliteitä (autostrada), jotka on merkitty vihrein liikennemerkein. Pisassa ja muualla Italiassa rattijuopumuksen yleinen promilleraja on Suomen tavoin 0,5 promillea. Uusien kuskien kohdalla Italiassa on kuitenkin alkoholin nollatoleranssi, eli rattijuopumuksen raja on 0 promillea. Jos olet nauttinut alkoholia, turvaudu Pisan julkiseen liikenteeseen tai takseihin. Pidä mielessäsi myös, että ajovalot on pidettävä Pisassa ja muualla Italiassa päällä sekä yöllä että päivällä. Pisan kaupunkialueella pysäköinti voi olla hidasta, mutta malttavainen kuski voi löytää keskeiseltäkin alueelta ilmaisen parkkipaikan. Aivan ydinkeskustassa suurin osa parkkipaikoista on maksullisia, joten jos yövyt keskustassa, kysy parkkimahdollisuutta hotellistasi.

Nähtävyyksiä Pisassa ja sen lähellä

Pisan historialliseen keskustaan tutustut kätevimmin jalkaisin, eikä auto ole muutenkaan kaupunkilomailijalle pakollinen kulkuväline. Ruuhkat ovat Pisassa tavallisia, ja kaupungissa on toimiva joukkoliikennejärjestelmä. Pisa sijaitsee kuitenkin kauniilla Toscanan alueella, jossa riittää nähtävää sekä kaupunkikohteiden että maaseudun ystäville. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, autonvuokraus Pisassa onkin erinomainen vaihtoehto. Vuokra-autolla vierailet kätevästi Pisaa ympäröivillä alueilla omien aikataulujesi mukaan. Vuokraa auto ja suuntaa esimerkiksi upealle Parco naturale Migliarino San Rossore Massaciuccoli -luonnonsuojelualueelle, jota reunustavat neitseelliset hiekkarannat. Luonnon ystävien suosima alue sijaitsee vain kivenheiton päässä Pisasta. Luonnossa liikkumisesta nauttivia kutsuu myös alppimaisemien koristama Parco Alpi Apuane -luonnonpuisto, jonne on ajomatkaa Pisasta vain noin 1 t 10 min. Muodin ja taiteen kaupunki Firenze on Pisasta alle 90 km:n päässä, ja myös Lucca ja Viareggio kuuluvat Toscanan alueen historiallisiin kaupunkikohteisiin. Autolla pääset kätevästi tutustumaan myös Toscanan seudun tunnettuihin viinitiloihin.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Jos auton vuokraus kuuluu lomasuunnitelmiisi Italiassa, kannattaa huomiota kiinnittää vuokrahintojen lisäksi myös vakuutuksiin. Pidä huoli, että vuokra-autoosi sisältyvä vakuutusturva on tarpeeksi kattava. Pisan vuokra-autojen hintaan sisältyy aina jonkin tason kolariturva. Tavallisesti vakuutuksessa on kuitenkin omavastuuosuus, jonka joudut mahdollisessa kolaritilanteessa maksamaan usein omasta pussistasi. Jos haluat eroon omavastuusta, kysy autovuokraamoltasi Pisassa mahdollisuutta sen pienentämiseen tai poistamiseen. Huolehdi myös, että vakuutukseesi sisältyy vastuuvakuutus ja varkausvakuutus. Vakuutusten hintoja kannattaa vertailla jo ennen vuokra-auton varaamista, sillä vakuutusehdot ja lisävakuutusten hinnat vaihtelevat Pisassa vuokraamoittain.

Voiko Pisassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Pisassa, kuten muuallakin EU-alueella, voi ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Pidä ajokortti mukanasi, kun noudat vuokra-autosi valitsemaltasi autovuokraamolta.

Mistä auton nouto ja palautus Pisassa onnistuu?

Autonvuokraus Pisassa onnistuu kätevästi esimerkiksi Pisan kansainväliseltä lentoasemalta, joka tunnetaan myös Galileo Galilein lentokenttänä. Matkailijoita odottavat lentoasemalla lukuisat autovuokraamot. Edustettuina ovat sekä kansainväliset, suuret autovuokraamoketjut että italialaiset autovuokraamot. Jos saavut Pisaan lentäen, auton nouto lentoasemalta on kätevä vaihtoehto. Jos et kuitenkaan aio käyttää autoa koko lomasi ajan, voit varata ja noutaa auton joltakin Pisan keskustan autovuokraamolta. Mikäli et itse ehdi noutaa vuokra-autoasi tai vuokraamoon on pitkä matka, on monilla alueen autovuokraamoilla asiakkailleen maksullinen auton toimitus- ja noutopalvelu. Sen avulla saat autosi suoraan vaikkapa hotellin ovelle. (Tarkastettu 24/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Pisa, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Pisa

91 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Pisa momondon avulla ajankohtana heinäkuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Pisa noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Dollar, Europcar ja Avis ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Pisa. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Pisa autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Pisa autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Pisa on halvinta, kun käytät vuokraamon Goldcar Rental SP toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 7 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 15 €/päivä.

Peritäänkö Pisa, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Pisa sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Dollar, INTERRENT ja Italy Car Rent peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Pisa elokuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 20 °C ja sademäärä yleensä 88 mm cm elokuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Pisa. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut elokuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Pisa. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Pisa maksaa keskimäärin 60 €/päivä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Pisa?

Budget autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Pisa, Italia. Sen 2 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 24 € vuokratessasi auton kaupungissa Pisa, Italia.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Pisa, Italia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Pisa, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Pisa ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Pisa huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Pisa, Italia kuukauden heinäkuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Pisa kuukauden heinäkuu aikana on 23 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 24 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen heinäkuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Pisa ovat yleensä korkeat heinäkuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Pisa samanlainen kuin muualla Toscana alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Pisa ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Toscana lämpötila kuukauden aikana heinäkuu on 23 °C ja mahdollinen sademäärä 30,3 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Pisa lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Pisa

Tutustu alueen Toscana muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Arezzo, Firenze ja Livorno maan Toscana sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Pisa