Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Pisa, Toscana

Haussa halpa vuokra-auto Pisa, Toscana? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
Fri 31/5
Fri 7/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Pisa, Toscana autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Pisa, Toscana
Edullinen21 €/pvä
Pienikokoinen21 €/pvä
Keskikokoinen45 €/pvä
Maasturi38 €/pvä
Mini15 €/pvä
Pienikokoinen maasturi23 €/pvä
Vuokraamon valinta31 €/pvä
Pienikokoinen farmari44 €/pvä
Keskikokoinen maasturi51 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Pisa

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Pisa

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Pisa?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Pisa löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Pisa on 15 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Pisa?

Keskimääräiseen hintaan 46 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 22 €/pvä), Jeep Renegade vuokra-autot kaupungissa Pisa on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Fiat 500X vuokraaminen kaupungissa Pisa keskimääräiseen hintaan 34 €/pvä (14 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Autonvuokraustarjoukset Pisa, Toscana

Löydä kohteesta Pisa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

6 € - 45 €

Kaikki autotyypit

13 € - 122 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 22 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Pisa, Italian on marraskuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pisa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pisa pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 54 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Pisa, Italian on maaliskuuta. Hinta on 73 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pisa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pisa keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 65 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Pisa, Italian on huhtikuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pisa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 27 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Pisa, Italian on huhtikuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pisa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pisa Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 83 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Pisa, Italian on kesäkuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 107 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 46 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pisa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

1 Jun - 11 Jun
Opel Adam
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

29 May - 1 Jun
Chevrolet Spark
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

1 Jun - 11 Jun
Volkswagen Polo

Pisa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pisa, Toscana

NOLEGGIARE

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Thrifty

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,4

Value

7,5

Alamo

1 sijainti

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,6

Value

7,3

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

4,4

Value

5,9

Europcar

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

3,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

1,9

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Pisa

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Pisa

Suosituin vuokraamo

Rental Plus

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Intermediate

Halvin vuokra-auto

14 €

Suosituin malli

Class Compact Wagon
Suosituin Pisa autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Rental Plus. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat SURPRICE CAR RENTAL ja Italy Car Rent.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Pisa viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Pisa on 14 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 20 €/pvä.
Kohteen Pisa suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Compact Wagon. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Peugeot 107.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Pisa - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pisa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Pisa, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Pisa sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten NOLEGGIARE , LOCAUTO ja Italy Car Rent peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Pisa, Italia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Pisa, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Pisa ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Pisa huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Nissan Qashqai vuokra-autoja kaupungissa Pisa?

Millainen sää on kohteessa Pisa, Italia kuukauden toukokuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Pisa kuukauden toukokuu aikana on 16 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 61 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Pisa samanlainen kuin muualla Toscana alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Pisa ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Toscana lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 16 °C ja mahdollinen sademäärä 65,3 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pisa hinnat?

autoa Pisa hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pisa?

toukokuuta 2024 alkaen 81 toimijaa on valittavissa autoa Pisa osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pisa?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Pisa. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pisa?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Pisa. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Pisa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Pisa on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Pisa?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Pisa helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Pisa, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Pisa ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Pisa momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Pisa.

Löytyykö kohteesta Pisa autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Pisa löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Pisa vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Pisa autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pisa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fri 31/5
Keskipäivä
Fri 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Pisa

Suositut vuokra-autotyypit Pisassa