Autonvuokraukset kohteessa Pisa, Toscana

Haussa halpa vuokra-auto Pisa, Toscana? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pisa, Toscana, Italia
30. toukokuu — 6. kesäkuu
Sama palautus
Pisa, Toscana, Italia
ma 30/5
Keskipäivä
ma 6/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Pisa, Toscana autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Pisa, Toscana
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

94 €/pvä

14 kesä - 22 kesä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

108 €/pvä

16 heinä - 7 elo
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

82 €/pvä

16 heinä - 7 elo
Mitsubishi Colt
Suzuki Jimny
tai vastaava Maasturi
Maks. 2 matkustajaa

106 €/pvä

5 heinä - 12 heinä
Suzuki Jimny
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

116 €/pvä

4 heinä - 26 heinä
Renault Mégane
Porsche Panamera
tai vastaava Vuokraamon valinta
Maks. 5 matkustajaa
5 oven ajoneuvot

86 €/pvä

2 heinä - 12 heinä
Porsche Panamera
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

126 €/pvä

16 heinä - 7 elo
Kia Forte
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

90 €/pvä

14 kesä - 22 kesä
Mitsubishi Colt
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

108 €/pvä

4 heinä - 26 heinä
Mercedes-Benz A-Class

Autonvuokraustarjoukset Pisa, Toscana

Löydä kohteesta Pisa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 74 €

Kaikki autotyypit

11 € - 123 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 30 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Pisa, Italian on lokakuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pisa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pisa Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 37 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Pisa, Italian on lokakuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pisa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pisa Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pisa, Italian on 70 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Pisa, Italian on lokakuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pisa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pisa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

82 €/pvä

16 heinä - 7 elo
Mitsubishi Colt
Mini Countryman
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

79 €/pvä

14 kesä - 22 kesä
Mini Countryman
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

76 €/pvä

14 kesä - 22 kesä
Fiat 500

Pisa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pisa, Toscana
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

4,9

Kokonaisarvosana

3,4

Nouto/palautus

1,9

Value

4,4
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

4,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,9

Comfort

3,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

1,9
6 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Pisa autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Pisassa onnistuu kaikilta 18 vuotta täyttäneiltä, jotka ovat suorittaneet ajokortin. Yleisin ikäraja Pisan vuokraamoissa on 18 vuotta, tosin jotkin vuokraamot edellyttävät asiakkailtaan 21 vuoden ikää. Joskus autovuokraamoilla voi olla rajoitteita myös ajokokemuksen suhteen. Asiakkailta saatetaan vaatia vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Kaiken kaikkiaan auton vuokraaminen on kuitenkin Pisassa helppoa nuorillekin kuskeille, ja vuokra-auton voivat saada alleen kaikki 18-vuotiaat. Nuorten kuskien kannattaa kuitenkin muistaa, että vuokra-autojen hinta on heille usein korkeampi kuin vuokraamon muille asiakkaille. Nuoren kuljettajan lisämaksu, joka peritään yleensä jokaiselta vuokrapäivältä erikseen, on Pisassa yleinen. Lisämaksu vaihtelee vuokraamoittain, mutta se on tyypillisesti noin 20 EUR päivässä. Pitkissä vuokrauksissa se siis selvästi nostaa autovuokrauksen kokonaishintaa. Yläikärajaa ei italialaisissa autovuokraamoissa yleensä ole.

Noin 90 000 asukkaan Pisassa liikenne on vilkasta ja nopeatempoisempaa kuin suomalaiskaupungeissa. Vaikka kaupunki ei ole valtavan suuri, vaatii sen liikenteeseen lähteminen tarkkaavaisuutta. GPS on kaupungissa hyödyllinen. Varo etenkin autojen seassa kaasuttelevia mopo- ja skootterikuskeja. Lisäksi liikenneympyröissä ajaminen vaatii kaupungissa erityistä tarkkaavaisuutta. Pisan kaupunkialueella enimmäisnopeus on 50 km/h, tosin monilla kaduilla nopeusrajoitus on vain 30–40 km/h. Kaupunkialueen ulkopuolisilla teillä nopeuden voi nostaa maksimissaan 90 km/h. Moottoriteillä nopeusrajoitus on korkeimmillaan jopa 130 km/h, joten moottoriteillä liikkuessa kannattaa olla varovainen. Italiassa on paljon tulliteitä (autostrada), jotka on merkitty vihrein liikennemerkein. Pisassa ja muualla Italiassa rattijuopumuksen yleinen promilleraja on Suomen tavoin 0,5 promillea. Uusien kuskien kohdalla Italiassa on kuitenkin alkoholin nollatoleranssi, eli rattijuopumuksen raja on 0 promillea. Jos olet nauttinut alkoholia, turvaudu Pisan julkiseen liikenteeseen tai takseihin. Pidä mielessäsi myös, että ajovalot on pidettävä Pisassa ja muualla Italiassa päällä sekä yöllä että päivällä. Pisan kaupunkialueella pysäköinti voi olla hidasta, mutta malttavainen kuski voi löytää keskeiseltäkin alueelta ilmaisen parkkipaikan. Aivan ydinkeskustassa suurin osa parkkipaikoista on maksullisia, joten jos yövyt keskustassa, kysy parkkimahdollisuutta hotellistasi.

Pisan historialliseen keskustaan tutustut kätevimmin jalkaisin, eikä auto ole muutenkaan kaupunkilomailijalle pakollinen kulkuväline. Ruuhkat ovat Pisassa tavallisia, ja kaupungissa on toimiva joukkoliikennejärjestelmä. Pisa sijaitsee kuitenkin kauniilla Toscanan alueella, jossa riittää nähtävää sekä kaupunkikohteiden että maaseudun ystäville. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, autonvuokraus Pisassa onkin erinomainen vaihtoehto. Vuokra-autolla vierailet kätevästi Pisaa ympäröivillä alueilla omien aikataulujesi mukaan. Vuokraa auto ja suuntaa esimerkiksi upealle Parco naturale Migliarino San Rossore Massaciuccoli -luonnonsuojelualueelle, jota reunustavat neitseelliset hiekkarannat. Luonnon ystävien suosima alue sijaitsee vain kivenheiton päässä Pisasta. Luonnossa liikkumisesta nauttivia kutsuu myös alppimaisemien koristama Parco Alpi Apuane -luonnonpuisto, jonne on ajomatkaa Pisasta vain noin 1 t 10 min. Muodin ja taiteen kaupunki Firenze on Pisasta alle 90 km:n päässä, ja myös Lucca ja Viareggio kuuluvat Toscanan alueen historiallisiin kaupunkikohteisiin. Autolla pääset kätevästi tutustumaan myös Toscanan seudun tunnettuihin viinitiloihin.

Jos auton vuokraus kuuluu lomasuunnitelmiisi Italiassa, kannattaa huomiota kiinnittää vuokrahintojen lisäksi myös vakuutuksiin. Pidä huoli, että vuokra-autoosi sisältyvä vakuutusturva on tarpeeksi kattava. Pisan vuokra-autojen hintaan sisältyy aina jonkin tason kolariturva. Tavallisesti vakuutuksessa on kuitenkin omavastuuosuus, jonka joudut mahdollisessa kolaritilanteessa maksamaan usein omasta pussistasi. Jos haluat eroon omavastuusta, kysy autovuokraamoltasi Pisassa mahdollisuutta sen pienentämiseen tai poistamiseen. Huolehdi myös, että vakuutukseesi sisältyy vastuuvakuutus ja varkausvakuutus. Vakuutusten hintoja kannattaa vertailla jo ennen vuokra-auton varaamista, sillä vakuutusehdot ja lisävakuutusten hinnat vaihtelevat Pisassa vuokraamoittain.

Pisassa, kuten muuallakin EU-alueella, voi ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Pidä ajokortti mukanasi, kun noudat vuokra-autosi valitsemaltasi autovuokraamolta.

Autonvuokraus Pisassa onnistuu kätevästi esimerkiksi Pisan kansainväliseltä lentoasemalta, joka tunnetaan myös Galileo Galilein lentokenttänä. Matkailijoita odottavat lentoasemalla lukuisat autovuokraamot. Edustettuina ovat sekä kansainväliset, suuret autovuokraamoketjut että italialaiset autovuokraamot. Jos saavut Pisaan lentäen, auton nouto lentoasemalta on kätevä vaihtoehto. Jos et kuitenkaan aio käyttää autoa koko lomasi ajan, voit varata ja noutaa auton joltakin Pisan keskustan autovuokraamolta. Mikäli et itse ehdi noutaa vuokra-autoasi tai vuokraamoon on pitkä matka, on monilla alueen autovuokraamoilla asiakkailleen maksullinen auton toimitus- ja noutopalvelu. Sen avulla saat autosi suoraan vaikkapa hotellin ovelle.


Vuokraa auto läheltä kohteen Pisa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pisa

Autonvuokraus Pisa

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pisa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa Pisa on halvinta, kun käytät vuokraamon OptimoRent toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 37 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 84 €/päivä.

Suurin osa kaupungissa Pisa sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Dollar, INTERRENT ja Italy Car Rent peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Paras tapa nauttia kaupungin Pisa nähtävyyksistä kuukauden kesäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila kesäkuu kaupungissa Pisa on 23 °C sekä keskimääräinen sademäärä 24 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Pisa maksaa keskimäärin 51 €/päivä.

Europcar autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Pisa, Italia. Sen 2 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 101 € vuokratessasi auton kaupungissa Pisa, Italia.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Pisa, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Pisa ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Pisa huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Yleensä sää kaupungissa Pisa kuukauden toukokuu aikana on 16 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 61 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Pisa ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Toscana lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 16 °C ja mahdollinen sademäärä 65,3 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Pisa

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Pisa

Tutustu alueen Italian muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Pisa


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Pisa on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Pisa helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Pisa ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Pisa.

Kyllä, kohteesta Pisa löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Pisa autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.