Autonvuokraus Pisa - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Pisa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 3.7.
Keskipäivä
la 4.7.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Autovuokraamo Pisa: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pisa

Takaisin

Alamo

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,7

Pisteet perustuvat 6 474 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

Enterprise

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,5

Pisteet perustuvat 12 809 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

Budget

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 4 179 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Dollar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,3

Pisteet perustuvat 6 364 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

Firefly

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6,9

Pisteet perustuvat 1 250 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

keddy by Europcar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,7

Pisteet perustuvat 48 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Centauro

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,6

Pisteet perustuvat 62 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

NOLEGGIARE

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,0

Pisteet perustuvat 35 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Pisa

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Pisassa?

Autonvuokraus Pisassa onnistuu kaikilta 18 vuotta täyttäneiltä, jotka ovat suorittaneet ajokortin. Yleisin ikäraja Pisan vuokraamoissa on 18 vuotta, tosin jotkin vuokraamot edellyttävät asiakkailtaan 21 vuoden ikää. Joskus autovuokraamoilla voi olla rajoitteita myös ajokokemuksen suhteen. Asiakkailta saatetaan vaatia vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Kaiken kaikkiaan auton vuokraaminen on kuitenkin Pisassa helppoa nuorillekin kuskeille, ja vuokra-auton voivat saada alleen kaikki 18-vuotiaat. Nuorten kuskien kannattaa kuitenkin muistaa, että vuokra-autojen hinta on heille usein korkeampi kuin vuokraamon muille asiakkaille. Nuoren kuljettajan lisämaksu, joka peritään yleensä jokaiselta vuokrapäivältä erikseen, on Pisassa yleinen. Lisämaksu vaihtelee vuokraamoittain, mutta se on tyypillisesti noin 20 EUR päivässä. Pitkissä vuokrauksissa se siis selvästi nostaa autovuokrauksen kokonaishintaa. Yläikärajaa ei italialaisissa autovuokraamoissa yleensä ole.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Pisassa

Noin 90 000 asukkaan Pisassa liikenne on vilkasta ja nopeatempoisempaa kuin suomalaiskaupungeissa. Vaikka kaupunki ei ole valtavan suuri, vaatii sen liikenteeseen lähteminen tarkkaavaisuutta. GPS on kaupungissa hyödyllinen. Varo etenkin autojen seassa kaasuttelevia mopo- ja skootterikuskeja. Lisäksi liikenneympyröissä ajaminen vaatii kaupungissa erityistä tarkkaavaisuutta. Pisan kaupunkialueella enimmäisnopeus on 50 km/h, tosin monilla kaduilla nopeusrajoitus on vain 30–40 km/h. Kaupunkialueen ulkopuolisilla teillä nopeuden voi nostaa maksimissaan 90 km/h. Moottoriteillä nopeusrajoitus on korkeimmillaan jopa 130 km/h, joten moottoriteillä liikkuessa kannattaa olla varovainen. Italiassa on paljon tulliteitä (autostrada), jotka on merkitty vihrein liikennemerkein. Pisassa ja muualla Italiassa rattijuopumuksen yleinen promilleraja on Suomen tavoin 0,5 promillea. Uusien kuskien kohdalla Italiassa on kuitenkin alkoholin nollatoleranssi, eli rattijuopumuksen raja on 0 promillea. Jos olet nauttinut alkoholia, turvaudu Pisan julkiseen liikenteeseen tai takseihin. Pidä mielessäsi myös, että ajovalot on pidettävä Pisassa ja muualla Italiassa päällä sekä yöllä että päivällä. Pisan kaupunkialueella pysäköinti voi olla hidasta, mutta malttavainen kuski voi löytää keskeiseltäkin alueelta ilmaisen parkkipaikan. Aivan ydinkeskustassa suurin osa parkkipaikoista on maksullisia, joten jos yövyt keskustassa, kysy parkkimahdollisuutta hotellistasi.

Nähtävyyksiä Pisassa ja sen lähellä

Pisan historialliseen keskustaan tutustut kätevimmin jalkaisin, eikä auto ole muutenkaan kaupunkilomailijalle pakollinen kulkuväline. Ruuhkat ovat Pisassa tavallisia, ja kaupungissa on toimiva joukkoliikennejärjestelmä. Pisa sijaitsee kuitenkin kauniilla Toscanan alueella, jossa riittää nähtävää sekä kaupunkikohteiden että maaseudun ystäville. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, autonvuokraus Pisassa onkin erinomainen vaihtoehto. Vuokra-autolla vierailet kätevästi Pisaa ympäröivillä alueilla omien aikataulujesi mukaan. Vuokraa auto ja suuntaa esimerkiksi upealle Parco naturale Migliarino San Rossore Massaciuccoli -luonnonsuojelualueelle, jota reunustavat neitseelliset hiekkarannat. Luonnon ystävien suosima alue sijaitsee vain kivenheiton päässä Pisasta. Luonnossa liikkumisesta nauttivia kutsuu myös alppimaisemien koristama Parco Alpi Apuane -luonnonpuisto, jonne on ajomatkaa Pisasta vain noin 1 t 10 min. Muodin ja taiteen kaupunki Firenze on Pisasta alle 90 km:n päässä, ja myös Lucca ja Viareggio kuuluvat Toscanan alueen historiallisiin kaupunkikohteisiin. Autolla pääset kätevästi tutustumaan myös Toscanan seudun tunnettuihin viinitiloihin.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Jos auton vuokraus kuuluu lomasuunnitelmiisi Italiassa, kannattaa huomiota kiinnittää vuokrahintojen lisäksi myös vakuutuksiin. Pidä huoli, että vuokra-autoosi sisältyvä vakuutusturva on tarpeeksi kattava. Pisan vuokra-autojen hintaan sisältyy aina jonkin tason kolariturva. Tavallisesti vakuutuksessa on kuitenkin omavastuuosuus, jonka joudut mahdollisessa kolaritilanteessa maksamaan usein omasta pussistasi. Jos haluat eroon omavastuusta, kysy autovuokraamoltasi Pisassa mahdollisuutta sen pienentämiseen tai poistamiseen. Huolehdi myös, että vakuutukseesi sisältyy vastuuvakuutus ja varkausvakuutus. Vakuutusten hintoja kannattaa vertailla jo ennen vuokra-auton varaamista, sillä vakuutusehdot ja lisävakuutusten hinnat vaihtelevat Pisassa vuokraamoittain.

Voiko Pisassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Pisassa, kuten muuallakin EU-alueella, voi ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Pidä ajokortti mukanasi, kun noudat vuokra-autosi valitsemaltasi autovuokraamolta.

Mistä auton nouto ja palautus Pisassa onnistuu?

Autonvuokraus Pisassa onnistuu kätevästi esimerkiksi Pisan kansainväliseltä lentoasemalta, joka tunnetaan myös Galileo Galilein lentokenttänä. Matkailijoita odottavat lentoasemalla lukuisat autovuokraamot. Edustettuina ovat sekä kansainväliset, suuret autovuokraamoketjut että italialaiset autovuokraamot. Jos saavut Pisaan lentäen, auton nouto lentoasemalta on kätevä vaihtoehto. Jos et kuitenkaan aio käyttää autoa koko lomasi ajan, voit varata ja noutaa auton joltakin Pisan keskustan autovuokraamolta. Mikäli et itse ehdi noutaa vuokra-autoasi tai vuokraamoon on pitkä matka, on monilla alueen autovuokraamoilla asiakkailleen maksullinen auton toimitus- ja noutopalvelu. Sen avulla saat autosi suoraan vaikkapa hotellin ovelle. (Tarkastettu 24/05/2019).

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bologna Guglielmo Marconi autonvuokrauspistettä

Hotel La Pace

Viale Gramsci 14 - Galleria B

116 km lentokentältä

Grand Hotel Bonanno

Via Carlo Francesco Gabba, 17

116 km lentokentältä

NH Pisa

Piazza della Stazione, 2

116 km lentokentältä

Grand Hotel Duomo

Via Santa Maria 94

115 km lentokentältä

B&B Hotel Pisa

Via Scornigiana 1

116 km lentokentältä

Hotel Repubblica Marinara

Via Matteucci 81

115 km lentokentältä

Hotel Bologna

Via Mazzini 57

116 km lentokentältä

AC Hotel by Marriott Pisa

Via Delle Torri, 20

115 km lentokentältä

Park Hotel California

Via Aurelia Km 338

114 km lentokentältä

Safestay Pisa

Via Filippo Corridoni 29

116 km lentokentältä

Holiday House Ospedale B&B

via di Padule 17

114 km lentokentältä

Hotel San Ranieri

Via Filippo Mazzei, 2

114 km lentokentältä

Allegroitalia Pisa Tower Plaza

via Caduti del Lavoro, 46

116 km lentokentältä

Casa Betania

Via Pungilupo 25/a

114 km lentokentältä

Hotel Galilei

Via Darsena 1

117 km lentokentältä

Hotel La Torre

Via Cesare Battisti 17

116 km lentokentältä

Hotel Moderno

Via Filippo Corridoni 103

116 km lentokentältä

Bed & Breakfast of Christian

Via Cesare Battisti 3

116 km lentokentältä

Autonvuokraus Pisa

91 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Pisa momondon avulla ajankohtana heinäkuu.

Missä Pisa autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Pisa on halvinta, kun käytät vuokraamon INTERRENT toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 7 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 15 €/päivä.

Peritäänkö Pisa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Pisa sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja National peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Pisa elokuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 20 °C ja sademäärä yleensä 88 mm cm elokuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Pisa. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut elokuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Pisa. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Pisa maksaa keskimäärin 62 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Pisa?

Europcar autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Pisa. Sen 2 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 123 € vuokratessasi auton kaupungissa Pisa.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Pisa?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Pisa, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Pisa ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Pisa huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.


Aloita matkan suunnittelu Pisa

 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00