Autonvuokraukset kohteessa Olbia, Sardinia

Haussa halpa vuokra-auto Olbia, Sardinia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Olbia, Sardinia, Italia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Olbia, Sardinia, Italia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Olbia, Sardinia

Löydä kohteesta Olbia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

15 € - 84 €

Kaikki autotyypit

14 € - 85 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Olbia, Italian on 32 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Olbia, Italian on maaliskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Olbia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Olbia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Olbia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Olbia, Sardinia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
6 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Olbia

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Olbia

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

56 €

Suosituin malli

Fiat 500
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Olbia viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Olbia on 56 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 70 €/pvä.
Kohteen Olbia suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Fiesta.

Vuokraa auto läheltä kohteen Olbia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Olbia

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Olbia - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Olbia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa Olbia on halvinta, kun käytät vuokraamon Leasys Rent toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 46 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 65 €/päivä.

Suurimmalla osalla niistä Olbia vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Olbia, kuten B-Rent, GREEN MOTION ja Thrifty tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Paras tapa nauttia kaupungin Olbia nähtävyyksistä kuukauden syyskuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila syyskuu kaupungissa Olbia on 17 °C sekä keskimääräinen sademäärä 58 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Olbia maksaa keskimäärin 87 €/päivä.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Olbia huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Olbia taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Olbia rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

Kuukauden elokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Olbia on 25 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 28 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Olbia.

Ilmasto alueella Sardinia kuukauden elokuu aikana on yleensä 24 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 16,3 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Olbia lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Tutustu alueen Italian muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Olbia


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Olbia momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Olbia suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Olbia autoillle.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Olbia.

Voit erityisesti suodattaa Olbia vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Olbia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.