Autonvuokraus Lamezia Terme, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Lamezia Terme, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lamezia Terme, CA, Italia
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Lamezia Terme, CA, Italia
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Lamezia Terme: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lamezia Terme, Italia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

6,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
4 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Lamezia Terme, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lamezia Terme Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Lamezia Terme

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Lamezia Terme noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Lamezia Terme noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Avis, Europcar ja Dollar. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Lamezia Terme. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Lamezia Terme, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Lamezia Terme sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Avis, Europcar ja SICILY BY CAR peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Lamezia Terme, Italia?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Lamezia Terme huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Lamezia Terme taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Lamezia Terme rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Lamezia Terme?

  Keskimääräiseen hintaan 15 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 2 €/pvä), Fiat Panda vuokra-autot kaupungissa Lamezia Terme on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Ford Ka vuokraaminen kaupungissa Lamezia Terme keskimääräiseen hintaan 14 €/pvä (2 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa Lamezia Terme, Italia kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Lamezia Terme sademäärä on 90 mm ja keskilämpötila 10 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Lamezia Terme parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Lamezia Terme kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Lamezia Terme. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Lamezia Terme vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat Panda, Ford Ka tai Hyundai Accent.


Aloita matkan suunnittelu - Lamezia Terme