Autonvuokraukset Liguria

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Liguria? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Genova, Genoa, Italia
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Genova, Genoa, Italia
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Liguria autonvuokraustiedot

Liguria on hallinnollinen alue Italian luoteisrannikolla lähellä Ranskan rajaa. Alueen suurin kaupunki on Genova ja tämän lisäksi siihen kuuluu muita pienempiä kaupunkeja rannikolla. Aluetta kutsutaan Italian Rivieraksi ja siellä vaikuttaa välimerenilmasto, johon kuuluvat kuivat, kuumat kesät ja lauhat, kosteat talvet. Säiden puolesta ajaminen alueella on siis melko vaivatonta vuodenajasta riippumatta. Ainoa poikkeus on marraskuusta tammikuulle, jolloin alueella tavanomaisesti sataa runsaammin, ja tämä voi ajoittain aiheuttaa haastavampaa ajokeliä. Ligurian alueen läpi kulkeva suuri valtatie on E80, Autostrada dei Fiori, joka kulkee rannikon suuntaisesti ja yhdistää alueen suurimman kaupungin Genovan pienempiin Savonaan ja Albengaan ja Ranskan puolella Nizzaan. Tiellä on paljon tunneleita, mutta ajoittain näköalat vuorten välistä merelle ovat myös kauniit. Aivan rannikolla mutkittelee myös vanhempia teitä kaupungista kaupunkiin, mutta näitä ei voi suositella päämatkustusväyliksi, sillä ne ovat mutkaisia, eivät välttämättä niin hyvässä kunnossa ja ruuhkautuvat pahoin erityisesti viikonloppuisin. Muita isoja moottoriteitä alueella ovat esimerkiksi A15 La Speziasta Parmaan ja A7 Genovasta Milanoon.

Italiassa on voimassa oikeanpuoleinen liikenne kuten Suomessakin, joten suuria muutoksia perusajoon ei ole. Ajokulttuuri on toki Etelä-Euroopassa hyvin erilainen kuin Suomessa, joten liikenteessä kannattaa olla varovainen. Muut autoilijat voivat olla aggressiivisempia esimerkiksi ohitustilanteissa eikä vilkkuja välttämättä käytetä yhtä tunnollisesti kuin mihin Suomessa on totuttu. Kaksikaistaisella moottoriteillä kannattaa ajaa koko ajan oikealla kaistalla paitsi ohitustilanteessa. Turvavyön käyttö on pakollista kaikille autossa matkustaville ja käyttämättä jättämisestä voi saada sakon. Italiassa, kuten Suomessakin, veren alkoholipitoisuus ei saa ylittää 0,5 promillea ajettaessa. Italian teillä on hyvä myös varautua tietulleihin ja niiden maksamiseen. Isoimmilla moottoriteillä on tullipisteitä tasaisin väliajoin ja kertyneet tullit pitää yleensä maksaa käteisellä, joten ajettaessa on hyvä varata käteistä mukaan.

Jos haluat vuokrata auton Liguriassa, tarvitset voimassaolevan ajokortin sekä luottokortin. Useimmissa autonvuokrausfirmoissa ikäraja vuokraukseen on 21 vuotta. Joskus myös 18 vuotta riittää, mutta tällöin ajokokemusta täytyy olla vähintään vuosi. Kaikkien alle 25-vuotiaiden on hyvä varautua maksamaan nuoren kuskin lisää, joka voi vaihdella yrityksestä riippuen. Toinen huomioon otettava asia, johon kannattaa varautua, on luottokortilta otettava takuumaksu, jonka suuruus vaihtelee autonvuokrausfirmoittain. Luottokortilla on oltava tarpeeksi katetta takuumaksua varten. Maksun saa takaisin, kun auton palauttaa. Muita lisäkuluja tulee myös pakollisista vakuutuksista, joita vuokra-autoon otetaan. Useimmiten vakuutukset pitävät sisällään kolariturvan, vakuutuksen varkauden varalle, paloturvan sekä toiselle osapuolelle mahdollisesti aiheutetut vahingot. Halvat vuokra-autot löydät helposti selaamalla momondon valikoimia.


0

Liguria autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Liguria

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

7,9

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Hertz

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,2

Value

6,0

Enterprise

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Sunnycars

17 sijaintia

MAGGIORE

7 sijaintia

MEGADRIVE

6 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Liguria autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

San Michele di Pagana30,9 km

Onko kannattavaa varata vuokra-auto Liguriasta?

Autonvuokraus ja sen kannattavuus riippuu siitä, missä päin Liguriaa haluaa liikkua. Alueen itäinen puoli Genovasta aina La Speziaan asti ja niiden väliin jäävät Portofino ja Cinque Terre on helppoa ja suhteellisen edullista saavuttaa junalla, joita kulkee alueen kaupunkien välillä tiuhaan. Tämän lisäksi monet itäisen alueen suositut pikkukaupungit eivät salli läpiajoa autoilla ja niissä ei ole juurikaan parkkitilaa. Tämän takia autonvuokraus Genovan ja La Spezian välillä ei ole kannattavaa. Genovasta länteen päin tilanne onkin sitten päinvastainen. Parkkipaikkoja on tarjolla enemmän eikä julkinen liikenne ole niin toimivaa, joten vuokra-autot ovat suositeltava liikkumismuoto. Voit vuokrata auton esimerkiksi juuri Genovasta ja lähteä tutkailemaan kaunista rannikkoa ja sen kyliä ja kaupunkeja. Autolla pääset kätevästi matkustamaan esimerkiksi kauniiseen Sanremon kaupunkiin, joka sijaitsee lähellä Ranskan rajaa. Voit myös helposti poiketa rannikolta tutkailemassa ihastuttavia sisämaan kyliä, esimerkiksi lähellä Sanremoa sijaitsevaa Dolceacquaa ja sen kauniita kapeita kujia, tai kaunissa vuoristomaisemissa sijaitsevaa Apricalea.


Vuokraa auto läheltä kohteen Liguria suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Liguria

Autonvuokraus Liguria

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Liguria, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Harkitse auton vuokraamista Hertz vuokraamolta, mikä on tällä hetkellä käyttäjiemme mukaan paras autonvuokrausyritys alueella Liguria. Vuokraamolta Hertz löytyy 7 toimipistettä suosituissa kaupungeissa alueella Liguria, kuten Alassio. 8 arvosteluiden ja arviopisteiden 5,2/10 perusteella Hertz on Liguria vierailevien suosikkivuokraamo.

7 päivää kestävä vuokraus on momondon käyttäjien suosima pituus autonvuokraukselle kohteessa Liguria. Auton vuokraaminen 7 päiväksi maksaa keskimäärin 38 €/päivä. Jos päätät vuokrata auton kohteessa Liguria viikoksi niin viikkovuokrauksen hinta on keskimäärin 264 €, ja monet käyttäjistämme valitsevat yleensä vuokrausajankohdaksi viikonlopun, jonka kokonaishinta on keskimäärin 108 €. Jos suunnitelmissasi on pidempi roadtrippi, voit vuokrata auton myös kuukaudeksi kohteessa Liguria, jolloin kokonaishinta on yleensä 1394 €.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Liguria

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Liguria

Aloita matkan suunnittelu - Liguria


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Liguria momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Liguria helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Liguria, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Liguria.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Liguria.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Liguria.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.