Autonvuokraus Rooma, Italia - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Rooma, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rooma, Italia
15. huhtikuu — 22. huhtikuu
Sama palautus
Rooma, Italia
to 15/4
Keskipäivä
to 22/4
Keskipäivä

Autovuokraamo Rooma: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rooma, Italia
Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 172 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.2

Pisteet perustuvat 111 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 41 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.2

Pisteet perustuvat 64 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.8

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.5

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.4

Pisteet perustuvat 9 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Rooma

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Roomassa?

Autovuokraamoiden ikävaatimukset vaihtelevat. Jotkut autovuokraamot voivat vuokrata auton 18 vuotta täyttäneille, osassa voi olla jopa 24 vuoden ikäraja. Jos olet nuori aikuinen, tarkista ehdot etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tule vastaan. Varaudu myös siihen, että useimmissa italialaisissa autovuokraamoissa veloitetaan lisämaksu alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Kannattaa siis tarkistaa yrityksen käytäntö myös tämän suhteen. Vuokraajalta edellytetään, että hänen ajokorttinsa on vuokraushetkellä ollut voimassa yli vuoden ajan. Autoa vuokratessa on hyvä miettiä myös omia käyttötarkoituksia sekä vuokrausajan pituutta. Haluatko vuokra-auton päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi? Esimerkiksi valmismatkalainen, joka haluaa auton muutamaksi päiväksi, voi päästä helpoimmalla kääntymällä matkanjärjestäjän sopimuskumppanin puoleen.

Tärkeää tietoa Rooman liikenteestä ja liikennesäännöistä

Roomassa ajaminen voi olla yllättävä kokemus Suomi-pojalle ja -neidolle. Liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta: liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta, tuuttaus ja käsimerkkien käyttö on yleistä. Tämän ei pidä kuitenkaan antaa säikäyttää liikaa. Jos osaat ajaa Suomessa, osaat ajaa myös Italiassa. Oma asenne ratkaisee paljon ja turvallisuusnäkökohdat tulee ottaa huomioon kuten liikenteessä aina. Vanhan kaupungin kapeat kadut voivat olla haastavia kokemattomille kuljettajille ja pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa. Rooman keskustassa julkinen liikenne saattaakin olla varteenotettava vaihtoehto. Italiassa on kuitenkin korkealaatuinen moottoritieverkosto, joten auton vuokraus on hyvä keino tutustua Rooman lähiympäristöön. Auton vuokraus Roomassa on kohtuullisen kätevää ja hintavertailulla auton voi saada suhteellisen edullisesti. Ennen matkaanlähtöä kannattaa huomioida muutama seikka. Kaupunkien keskustojen ulkopuolella on pidettävä ajovalot päällä ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaiden on istuttava lastenistuimessa ja alle 10-vuotiaiden on matkustettava takapenkillä. Talvikuukausina tietyillä alueilla, kuten Pohjois-Italiassa ja vuorten läheisyydessä, voidaan vaatia talvirenkaiden käyttöä. Tästä ilmoitetaan tienviitoilla.

Nähtävyyksiä Roomassa ja sen lähellä

Auton vuokraus Roomassa on yksi tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Roomassa pääsee näkemään niin mielenkiintoista taidetta, historiallisia kohteita kuin kiinnostavaa katuelämääkin. Suosittuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Colosseum, Pietarinkirkko, Espanjalaiset portaat, Pantheon sekä Forum Romanum. Rooman rajojen sisällä on myös itsenäinen Vatikaanin kaupunkivaltio, joka tarjoaa runsaasti nähtävää. Keskustassa pääsee hyvin liikkumaan myös kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla, mutta auton vuokraamisen valinneiden on hyvä tietää, että esimerkiksi keskustan historiallisessa osassa pysäköintiä on rajoitettu. Yleissääntönä on, että ilmainen parkkipaikka on ympäröity valkoisilla viivoilla ja maksullinen pysäköinti sinisillä viivoilla. Roomaa kauemmaksikin on kätevä suunnata, sillä moottoriteiden (Autostrada) verkosto on Italiassa sangen hyvä. Nopeusrajoitukset ovat moottoriteillä pääsääntöisesti 110–130, moottoriliikenneteillä 90 ja taajamissa 50 kilometriä tunnissa. Autostradat muodostavat yksityisen moottoritieverkoston ja niissä on käytössä tiemaksu, jonka suuruus määräytyy matkan pituuden mukaan. Italiassa matkatessa yksi vaihtoehto on suunnata esimerkiksi Toscanan maaseudulle tai Trentino-Etelä-Tirolin järviseudulle. Italian suurin järvi, Garda, on suosittu vapaa-ajan paikka, jossa voi harrastaa vesiliikuntaa tai rentoutua kauniissa luonnonmaisemissa. Italian muita nähtävyyksiä ovat muun muassa Pompejin tulivuorenpurkauksen rauniot, jotka on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin sekä Sisilia Etna-vuorineen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vakuutussuoja on Italiassa hyvin vaihteleva. Tarkista vakuutusasiat hyvissä ajoin valitsemaltasi autovuokraamolta. Osassa vuokraamoita saa lisämaksusta kattavamman vakuutussuojan. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Roomassa esiintyy rikollisuutta, esimerkiksi varkauksia. Älä koskaan jätä autoon näkyville mitään vähänkään arvokasta. Vakuutusehtoja tarkastellessa kannattaa kiinnittää kattavuuden ja hinnan lisäksi huomiota myös esimerkiksi omavastuuosuuteen.

Voiko Roomassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Roomassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kortin tulee olla ollut vähintään vuoden voimassa. Jos sinulla on myös kansainvälinen ajokortti, se on hyvä ottaa mukaan. Näin voit helpottaa asioimista paikallisten viranomaisten kanssa, jos tarvetta.

Mistä auton nouto ja palautus Roomassa onnistuu?

Auton vuokraus Roomassa onnistuu jo lentokentällä. Vuokraa auto vaikka heti saavuttuasi, autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy sekä kotimaan että kansainvälisten lentojen aulasta. Valikoimista löytyy monia palveluntarjoajia, joten hintojen ja ehtojen vertailu kannattaa. Autovuokraamoilla on toki toimipisteitä myös muualla kaupungissa. Palautus onnistuu yleensä myös muusta kuin noutopisteestä, mutta asia kannattaa varmistaa käyttämästäsi yrityksestä.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rooma, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rooma

Tänä vuonna ajankohtana huhtikuu olemme tehneet momondon käyttäjille 441 vuokra-autohakua kohteeseen Rooma.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rooma noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Rooma noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Alamo, Enterprise ja National. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Rooma. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Rooma, Italia?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Rooma ajankohtana toukokuu on halvimmillaan 5 €, keskihinnan ollessa 12 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 5 € ja keskihinta on 108 €.

Missä Rooma autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Rhodium päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 11 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Rooma. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 3 toimipisteistä kaupungissa Rooma on 3 €/päivä.

Peritäänkö Rooma, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Rooma sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Rooma. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Rooma toukokuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Rooma nähtävyyksistä kuukauden toukokuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila toukokuu kaupungissa Rooma on 21 °C sekä keskimääräinen sademäärä 16 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Rooma maksaa keskimäärin 86 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Rooma?

Hertz on erittäin suosittu kaupungissa Rooma, Italia, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 32 toimipistettä kaupungista Rooma, Italia ja voit olettaa maksavasi noin 23 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Rooma, Italia.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rooma, Italia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Rooma, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Rooma ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Rooma huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Rooma, Italia kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana kaupungin Rooma sademäärä on 55 mm ja keskilämpötila 13 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Rooma parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Rooma kuukauden huhtikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Rooma. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Rooma vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat 500, Opel Corsa tai Fiat Panda.

Onko sää kaupungissa Rooma samanlainen kuin muualla Lazio alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rooma road triplle alueelle Lazio tai sitä ympäröiville alueille kuukauden huhtikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 13 °C ja sademäärän vastaavasti 55 mm koko kuukauden ajan.


Lentolippu varattuna kohteeseen Rooma? Aloita matkan suunnittelu!