Autonvuokraukset kohteessa Rooma, Lazio

Haussa halpa vuokra-auto Rooma, Lazio? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rooma, Italia
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Rooma, Italia
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Rooma

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Rooma

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Rooma?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Rooma löytyvät yleensä Rhodium kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRhodium, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 3 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Rooma on 13 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Rooma?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Rooma 53 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rooma?

Fiat 500 ja Fiat Panda automallit kaupungissa Rooma ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Fiat 500 vuokrahinnat kaupungissa Rooma voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 37 €/päivä ja alhaisimmillaan 7 €/päivä. Fiat Panda vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 35 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 8 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Rooma, Lazio autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Rooma, Lazio
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

23 kesä - 8 heinä
Ford Ka
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

23 kesä - 8 heinä
Toyota Aygo
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

23 kesä - 8 heinä
Toyota Yaris
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

29 €/pvä

23 kesä - 8 heinä
Ford Focus
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

23 kesä - 8 heinä
Vauxhall Mokka
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

46 €/pvä

23 kesä - 8 heinä
Volvo V40
Jeep Renegade
tai vastaava Maasturi
Maks. 2 matkustajaa

54 €/pvä

23 kesä - 8 heinä
Jeep Renegade
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

23 kesä - 8 heinä
Volkswagen Golf
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

23 kesä - 8 heinä
Opel Crossland X

Tärkeää tietoa Rooma autonvuokrauksesta

Autovuokraamoiden ikävaatimukset vaihtelevat. Jotkut autovuokraamot voivat vuokrata auton 18 vuotta täyttäneille, osassa voi olla jopa 24 vuoden ikäraja. Jos olet nuori aikuinen, tarkista ehdot etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tule vastaan. Varaudu myös siihen, että useimmissa italialaisissa autovuokraamoissa veloitetaan lisämaksu alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Kannattaa siis tarkistaa yrityksen käytäntö myös tämän suhteen. Vuokraajalta edellytetään, että hänen ajokorttinsa on vuokraushetkellä ollut voimassa yli vuoden ajan. Autoa vuokratessa on hyvä miettiä myös omia käyttötarkoituksia sekä vuokrausajan pituutta. Haluatko vuokra-auton päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi? Esimerkiksi valmismatkalainen, joka haluaa auton muutamaksi päiväksi, voi päästä helpoimmalla kääntymällä matkanjärjestäjän sopimuskumppanin puoleen.

Roomassa ajaminen voi olla yllättävä kokemus Suomi-pojalle ja -neidolle. Liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta: liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta, tuuttaus ja käsimerkkien käyttö on yleistä. Tämän ei pidä kuitenkaan antaa säikäyttää liikaa. Jos osaat ajaa Suomessa, osaat ajaa myös Italiassa. Oma asenne ratkaisee paljon ja turvallisuusnäkökohdat tulee ottaa huomioon kuten liikenteessä aina. Vanhan kaupungin kapeat kadut voivat olla haastavia kokemattomille kuljettajille ja pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa. Rooman keskustassa julkinen liikenne saattaakin olla varteenotettava vaihtoehto. Italiassa on kuitenkin korkealaatuinen moottoritieverkosto, joten auton vuokraus on hyvä keino tutustua Rooman lähiympäristöön. Auton vuokraus Roomassa on kohtuullisen kätevää ja hintavertailulla auton voi saada suhteellisen edullisesti. Ennen matkaanlähtöä kannattaa huomioida muutama seikka. Kaupunkien keskustojen ulkopuolella on pidettävä ajovalot päällä ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaiden on istuttava lastenistuimessa ja alle 10-vuotiaiden on matkustettava takapenkillä. Talvikuukausina tietyillä alueilla, kuten Pohjois-Italiassa ja vuorten läheisyydessä, voidaan vaatia talvirenkaiden käyttöä. Tästä ilmoitetaan tienviitoilla.

Auton vuokraus Roomassa on yksi tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Roomassa pääsee näkemään niin mielenkiintoista taidetta, historiallisia kohteita kuin kiinnostavaa katuelämääkin. Suosittuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Colosseum, Pietarinkirkko, Espanjalaiset portaat, Pantheon sekä Forum Romanum. Rooman rajojen sisällä on myös itsenäinen Vatikaanin kaupunkivaltio, joka tarjoaa runsaasti nähtävää. Keskustassa pääsee hyvin liikkumaan myös kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla, mutta auton vuokraamisen valinneiden on hyvä tietää, että esimerkiksi keskustan historiallisessa osassa pysäköintiä on rajoitettu. Yleissääntönä on, että ilmainen parkkipaikka on ympäröity valkoisilla viivoilla ja maksullinen pysäköinti sinisillä viivoilla. Roomaa kauemmaksikin on kätevä suunnata, sillä moottoriteiden (Autostrada) verkosto on Italiassa sangen hyvä. Nopeusrajoitukset ovat moottoriteillä pääsääntöisesti 110–130, moottoriliikenneteillä 90 ja taajamissa 50 kilometriä tunnissa. Autostradat muodostavat yksityisen moottoritieverkoston ja niissä on käytössä tiemaksu, jonka suuruus määräytyy matkan pituuden mukaan. Italiassa matkatessa yksi vaihtoehto on suunnata esimerkiksi Toscanan maaseudulle tai Trentino-Etelä-Tirolin järviseudulle. Italian suurin järvi, Garda, on suosittu vapaa-ajan paikka, jossa voi harrastaa vesiliikuntaa tai rentoutua kauniissa luonnonmaisemissa. Italian muita nähtävyyksiä ovat muun muassa Pompejin tulivuorenpurkauksen rauniot, jotka on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin sekä Sisilia Etna-vuorineen.


Autonvuokraustarjoukset Rooma, Lazio

Löydä kohteesta Rooma juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 60 €

Kaikki autotyypit

27 € - 163 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 31 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Rooma, Italian on helmikuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 60 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rooma Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 73 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Rooma, Italian on lokakuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rooma Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 110 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Rooma, Italian on helmikuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 54 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Rooma, Italian on joulukuuta. Hinta on 79 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rooma Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 97 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Rooma, Italian on toukokuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 210 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Rooma, Italian on elokuuta. Hinta on 84 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 63 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 58 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Rooma, Italian on syyskuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

23 kesä - 8 heinä
Ford Ka
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

23 kesä - 8 heinä
Toyota Aygo
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

23 kesä - 8 heinä
Toyota Yaris

Rooma autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rooma, Lazio

Hertz

22 sijaintia

keddy by Europcar

19 sijaintia

Avis

16 sijaintia

Europcar

12 sijaintia

Budget

9 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

7 sijaintia

Sunnycars

53 sijaintia

Leasys Rent

19 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Rooma

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Rooma

Suosituin vuokraamo

Rental Plus

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

23 €

Suosituin malli

Fiat 500
Suosituin Rooma autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Rental Plus. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Rhodium ja SURPRICE CAR RENTAL .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Rooma viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Rooma on 23 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 36 €/pvä.
Kohteen Rooma suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat Panda.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Rooma autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Rooman olympiastadion22,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Rooman olympiastadion18,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Rooman olympiastadion7,0 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Rooma suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Rooma

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Rooma - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rooma, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Rooma ajankohtana heinäkuu on halvimmillaan 33 € keskihinnan ollessa 33 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 19 € ja keskihinta on 50 €.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Rooma sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Rooma. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Rooma

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Rooma

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Rooma

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Rooma

Tutustu alueen Italian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Rooma


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Rooma, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Rooma helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.