Autonvuokraus Rooma - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Rooma? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rooma, Italia8. lokakuu — 11. lokakuu
Rooma, Italia
to 10/8
Keskipäivä
su 10/11
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Rooma?

Kaikki

7 € - 59 €

Economy

4 € - 22 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Rooma on tammikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 7 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista tammikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Rooma voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Rooma: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rooma
Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 172 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.2

Pisteet perustuvat 111 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 41 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.2

Pisteet perustuvat 64 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.8

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.5

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.4

Pisteet perustuvat 9 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Rooma

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Roomassa?

Autovuokraamoiden ikävaatimukset vaihtelevat. Jotkut autovuokraamot voivat vuokrata auton 18 vuotta täyttäneille, osassa voi olla jopa 24 vuoden ikäraja. Jos olet nuori aikuinen, tarkista ehdot etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tule vastaan. Varaudu myös siihen, että useimmissa italialaisissa autovuokraamoissa veloitetaan lisämaksu alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Kannattaa siis tarkistaa yrityksen käytäntö myös tämän suhteen. Vuokraajalta edellytetään, että hänen ajokorttinsa on vuokraushetkellä ollut voimassa yli vuoden ajan. Autoa vuokratessa on hyvä miettiä myös omia käyttötarkoituksia sekä vuokrausajan pituutta. Haluatko vuokra-auton päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi? Esimerkiksi valmismatkalainen, joka haluaa auton muutamaksi päiväksi, voi päästä helpoimmalla kääntymällä matkanjärjestäjän sopimuskumppanin puoleen.

Tärkeää tietoa Rooman liikenteestä ja liikennesäännöistä

Roomassa ajaminen voi olla yllättävä kokemus Suomi-pojalle ja -neidolle. Liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta: liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta, tuuttaus ja käsimerkkien käyttö on yleistä. Tämän ei pidä kuitenkaan antaa säikäyttää liikaa. Jos osaat ajaa Suomessa, osaat ajaa myös Italiassa. Oma asenne ratkaisee paljon ja turvallisuusnäkökohdat tulee ottaa huomioon kuten liikenteessä aina. Vanhan kaupungin kapeat kadut voivat olla haastavia kokemattomille kuljettajille ja pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa. Rooman keskustassa julkinen liikenne saattaakin olla varteenotettava vaihtoehto. Italiassa on kuitenkin korkealaatuinen moottoritieverkosto, joten auton vuokraus on hyvä keino tutustua Rooman lähiympäristöön. Auton vuokraus Roomassa on kohtuullisen kätevää ja hintavertailulla auton voi saada suhteellisen edullisesti. Ennen matkaanlähtöä kannattaa huomioida muutama seikka. Kaupunkien keskustojen ulkopuolella on pidettävä ajovalot päällä ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaiden on istuttava lastenistuimessa ja alle 10-vuotiaiden on matkustettava takapenkillä. Talvikuukausina tietyillä alueilla, kuten Pohjois-Italiassa ja vuorten läheisyydessä, voidaan vaatia talvirenkaiden käyttöä. Tästä ilmoitetaan tienviitoilla.

Nähtävyyksiä Roomassa ja sen lähellä

Auton vuokraus Roomassa on yksi tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Roomassa pääsee näkemään niin mielenkiintoista taidetta, historiallisia kohteita kuin kiinnostavaa katuelämääkin. Suosittuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Colosseum, Pietarinkirkko, Espanjalaiset portaat, Pantheon sekä Forum Romanum. Rooman rajojen sisällä on myös itsenäinen Vatikaanin kaupunkivaltio, joka tarjoaa runsaasti nähtävää. Keskustassa pääsee hyvin liikkumaan myös kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla, mutta auton vuokraamisen valinneiden on hyvä tietää, että esimerkiksi keskustan historiallisessa osassa pysäköintiä on rajoitettu. Yleissääntönä on, että ilmainen parkkipaikka on ympäröity valkoisilla viivoilla ja maksullinen pysäköinti sinisillä viivoilla. Roomaa kauemmaksikin on kätevä suunnata, sillä moottoriteiden (Autostrada) verkosto on Italiassa sangen hyvä. Nopeusrajoitukset ovat moottoriteillä pääsääntöisesti 110–130, moottoriliikenneteillä 90 ja taajamissa 50 kilometriä tunnissa. Autostradat muodostavat yksityisen moottoritieverkoston ja niissä on käytössä tiemaksu, jonka suuruus määräytyy matkan pituuden mukaan. Italiassa matkatessa yksi vaihtoehto on suunnata esimerkiksi Toscanan maaseudulle tai Trentino-Etelä-Tirolin järviseudulle. Italian suurin järvi, Garda, on suosittu vapaa-ajan paikka, jossa voi harrastaa vesiliikuntaa tai rentoutua kauniissa luonnonmaisemissa. Italian muita nähtävyyksiä ovat muun muassa Pompejin tulivuorenpurkauksen rauniot, jotka on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin sekä Sisilia Etna-vuorineen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vakuutussuoja on Italiassa hyvin vaihteleva. Tarkista vakuutusasiat hyvissä ajoin valitsemaltasi autovuokraamolta. Osassa vuokraamoita saa lisämaksusta kattavamman vakuutussuojan. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Roomassa esiintyy rikollisuutta, esimerkiksi varkauksia. Älä koskaan jätä autoon näkyville mitään vähänkään arvokasta. Vakuutusehtoja tarkastellessa kannattaa kiinnittää kattavuuden ja hinnan lisäksi huomiota myös esimerkiksi omavastuuosuuteen.

Voiko Roomassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Roomassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kortin tulee olla ollut vähintään vuoden voimassa. Jos sinulla on myös kansainvälinen ajokortti, se on hyvä ottaa mukaan. Näin voit helpottaa asioimista paikallisten viranomaisten kanssa, jos tarvetta.

Mistä auton nouto ja palautus Roomassa onnistuu?

Auton vuokraus Roomassa onnistuu jo lentokentällä. Vuokraa auto vaikka heti saavuttuasi, autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy sekä kotimaan että kansainvälisten lentojen aulasta. Valikoimista löytyy monia palveluntarjoajia, joten hintojen ja ehtojen vertailu kannattaa. Autovuokraamoilla on toki toimipisteitä myös muualla kaupungissa. Palautus onnistuu yleensä myös muusta kuin noutopisteestä, mutta asia kannattaa varmistaa käyttämästäsi yrityksestä.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rooma kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

NH Roma Villa Carpegna

Via Pio IV, 6

18.9 km lentokentältä

Grand Hotel Palace

Via Vittorio Veneto 70

23.4 km lentokentältä

Smooth Hotel Rome West

Via Aurelia 619 00165

17.7 km lentokentältä

NH Roma Villa Carpegna

Via Pio IV, 6

18.9 km lentokentältä

Grand Hotel Palace

Via Vittorio Veneto 70

23.4 km lentokentältä

Smooth Hotel Rome West

Via Aurelia 619 00165

17.7 km lentokentältä

Quality Hotel Rouge et Noir

Via Cosimo De Giorgi, 8

28.1 km lentokentältä

NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

Piazza dei Cinquecento, 90

23.9 km lentokentältä

Hotel Pineta Palace

Via San Lino Papa 35

19.8 km lentokentältä

Mercure Roma West

Viale Eroi di Cefalonia 301

15.1 km lentokentältä

Exe International Palace

Via Nazionale 46

23.1 km lentokentältä

Hotel Delle Province

Viale Delle Province, 103

25.7 km lentokentältä

Colony Hotel

Via Monterosi, 18

25.1 km lentokentältä

NH Collection Roma Centro

Via Dei Gracchi 324

22.1 km lentokentältä

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7

23.4 km lentokentältä

Hotel Il Papavero

Via Castelfidardo 50

24.1 km lentokentältä

Gialel B&b

Via Romagna 14

23.8 km lentokentältä

Hotel Romanico Palace

Via Boncompagni 37

23.7 km lentokentältä

Holiday Inn Express Rome - East

Via Giorgio Perlasca 50

28.9 km lentokentältä

Eurostars Roma Aeterna

Via Casilina, 125/Piazza Del Pigneto 9a

24.8 km lentokentältä


Autonvuokraus Rooma

Tänä vuonna ajankohtana syyskuu olemme tehneet momondon käyttäjille 441 vuokra-autohakua kohteeseen Rooma.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rooma noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Rooma noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Alamo, Enterprise ja National. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Rooma. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa Rooma?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Rooma ajankohtana lokakuu on halvimmillaan 8 €, keskihinnan ollessa 23 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 11 € ja keskihinta on 30 €.

Missä Rooma autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Rhodium päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 12 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Rooma. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 3 toimipisteistä kaupungissa Rooma on 3 €/päivä.

Peritäänkö Rooma autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Rooma sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Rooma. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Rooma lokakuu ajaksi?

Kun matkustat kaupunkiin Rooma kuukauden lokakuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Rooma lokakuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 13 °C ja keskimääräinen sademäärä on 111 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Rooma maksaa keskimäärin 13 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Rooma?

Hertz on erittäin suosittu kaupungissa Rooma, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 32 toimipistettä kaupungista Rooma ja voit olettaa maksavasi noin 24 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Rooma.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rooma?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Rooma, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Rooma ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Rooma huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Italia


Lentolippu varattuna kohteeseen Rooma? Aloita matkan suunnittelu!