Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Rooma, Lazio

Haussa halpa vuokra-auto Rooma, Lazio? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
ke 26/6
ke 3/7

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Rooma, Lazio autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Rooma, Lazio
Edullinen7 €/pvä
Pienikokoinen7 €/pvä
Keskikokoinen24 €/pvä
Maasturi11 €/pvä
Mini6 €/pvä
Pienikokoinen maasturi8 €/pvä
Vuokraamon valinta12 €/pvä
Pienikokoinen farmari20 €/pvä
Keskikokoinen maasturi25 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Rooma

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Rooma

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Rooma?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Rooma löytyvät yleensä Galierirent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGalierirent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 5 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Rooma on 21 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Rooma?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Rooma 45 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rooma?

Jeep Renegade ja Fiat 500X automallit kaupungissa Rooma ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Jeep Renegade vuokrahinnat kaupungissa Rooma voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 33 €/päivä ja alhaisimmillaan 7 €/päivä. Fiat 500X vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 31 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 7 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Rooma, Lazio

Löydä kohteesta Rooma juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

3 € - 38 €

Kaikki autotyypit

3 € - 63 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 23 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Rooma, Italian on tammikuuta. Hinta on 88 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rooma pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 44 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Rooma, Italian on tammikuuta. Hinta on 92 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rooma keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 73 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Rooma, Italian on maaliskuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 54 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 30 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Rooma, Italian on lokakuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rooma Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 64 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Rooma, Italian on joulukuuta. Hinta on 66 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 47 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 35 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Rooma, Italian on marraskuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

28 kesä - 2 heinä
Opel Adam
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Toyota Yaris
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

7 €/pvä

26 kesä - 1 heinä
Ford Focus

Rooma autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rooma, Lazio

DRIVALIA

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

8,0

Value

7,3

Dollar

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Value

6,8

Hertz

34 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,4

Value

6,1

Leasys Rent

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,5

Value

6,5

Budget

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

5,4

Value

5,4

Avis

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,8

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

6,0

Value

5,2

Thrifty

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

3,6

Value

5,0

Sunnycars

39 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Rooma

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Rooma

Suosituin vuokraamo

SURPRICE CAR RENTAL

Suositut autotyypit

Compact, SUV, Economy

Halvin vuokra-auto

16 €

Suosituin malli

Jeep Renegade
Suosituin Rooma autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on SURPRICE CAR RENTAL . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Galierirent ja NOLEGGIARE .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Rooma viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, SUV, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Rooma on 16 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 32 €/pvä.
Kohteen Rooma suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Jeep Renegade. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat 500X.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Rooma - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rooma, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Rooma, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Rooma sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Rooma. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Rooma heinäkuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Rooma nähtävyyksistä kuukauden heinäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila heinäkuu kaupungissa Rooma on 24 °C sekä keskimääräinen sademäärä 33 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Rooma maksaa keskimäärin 44 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Rooma, Italia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Rooma, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Rooma ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Rooma huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Fiat 500C vuokra-autoja kaupungissa Rooma?

Millainen sää on kohteessa Rooma, Italia kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Rooma sademäärä on 16 mm ja keskilämpötila 21 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Rooma parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätök