Autonvuokraus Rooma - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Rooma? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 13.9.
12:00
la 14.9.
12:00
Vertaile vs. momondo |

Autonvuokraustarjoukset Rooma

Tutustu momondon käyttäjien löytämiin autonvuokraustarjouksiin kohteessa Rooma
Accent
tai vastaava Edullinen
2 1 4-5
3 EUR
14. syyskuuta - 16. syyskuuta
Rooma
Rome Ciampino Airport
3 EUR
14. syyskuuta - 16. syyskuuta
Focus
tai vastaava Pienikokoinen
4 1 4-5
7 EUR
19. lokakuuta - 26. lokakuuta
Rooma
Leonardo Da Vinci Apt Fiumicino Internatl. Apt
7 EUR
19. lokakuuta - 26. lokakuuta
A3
tai vastaava Keskikokoinen
5 2 4-5
12 EUR
14. syyskuuta - 28. syyskuuta
Rooma
Via Portuense, nº 2385A
12 EUR
14. syyskuuta - 28. syyskuuta

Autonvuokraus Rooma: parhaat vuokra-autotarjoukset

Parhaat momondo-käyttäjien löytämät hinnat vuokra-autoille viimeisen 24 tunnin ajalta
Edullinen auto: Rooma optimorent
Edullinen
2 aikuista, 2 laukkua
Pienikokoinen auto: Rooma goldcar
Pienikokoinen
4 aikuista, 2 laukkua
Keskikokoinen auto: Rooma goldcar
Keskikokoinen
5 aikuista, 3 laukkua
Perusmalli auto: Rooma thrifty
Perusmalli
5 aikuista, 3 laukkua
Suuri auto: Rooma europcar
Suuri
5 aikuista, 2 laukkua
Maasturi auto: Rooma centauro
Maasturi
4 aikuista, 2 laukkua

Suosituimmat autovuokraamot Rooma

Haussa hyvä autovuokraamo? Näistä vuokraamoista käyttäjämme varaavat usein vuokra-auton
autoeurope Halvin AutoEurope AutoEurope tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 2 toimipisteessä ympäri kaupunkia
joyrent Suosittu JoyRent JoyRent tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 5 toimipisteessä ympäri kaupunkia
sunnycars Eniten toimipaikkoja Sunnycars Sunnycars tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 48 toimipisteessä

Autovuokraamo Rooma: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rooma
$self.agencySymbol
Alamo
Erinomainen - 8,7 (6 471 arvostelua)
4 vuokraamoa
$self.agencySymbol
LOCAUTO
Erinomainen - 8,5 (3 arvostelua)
6 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Enterprise
Erinomainen - 8,5 (12 810 arvostelua)
5 vuokraamoa
$self.agencySymbol
FLIZZR
Erinomainen - 8,4 (22 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
National
Erinomainen - 8,2 (3 817 arvostelua)
4 vuokraamoa
$self.agencySymbol
MAGGIORE
Erinomainen - 8,0 (1 arvostelu)
13 vuokraamoa
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Hyvä - 7,7 (48 arvostelua)
17 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Avis
Hyvä - 7,6 (2 291 arvostelua)
14 vuokraamoa

Autonvuokraus lentokentältä: Rooma

Löydä vuokra-auto näiltä lentokentiltä
AUTOT:
Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema lentokenttä
FCO
AUTOT:
Rooma Ciampino lentokenttä
CIA

Auton vuokraus Roomassa

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Roomassa?

Autovuokraamoiden ikävaatimukset vaihtelevat. Jotkut autovuokraamot voivat vuokrata auton 18 vuotta täyttäneille, osassa voi olla jopa 24 vuoden ikäraja. Jos olet nuori aikuinen, tarkista ehdot etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tule vastaan. Varaudu myös siihen, että useimmissa italialaisissa autovuokraamoissa veloitetaan lisämaksu alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Kannattaa siis tarkistaa yrityksen käytäntö myös tämän suhteen. Vuokraajalta edellytetään, että hänen ajokorttinsa on vuokraushetkellä ollut voimassa yli vuoden ajan. Autoa vuokratessa on hyvä miettiä myös omia käyttötarkoituksia sekä vuokrausajan pituutta. Haluatko vuokra-auton päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi? Esimerkiksi valmismatkalainen, joka haluaa auton muutamaksi päiväksi, voi päästä helpoimmalla kääntymällä matkanjärjestäjän sopimuskumppanin puoleen.

Tärkeää tietoa Rooman liikenteestä ja liikennesäännöistä

Roomassa ajaminen voi olla yllättävä kokemus Suomi-pojalle ja -neidolle. Liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta: liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta, tuuttaus ja käsimerkkien käyttö on yleistä. Tämän ei pidä kuitenkaan antaa säikäyttää liikaa. Jos osaat ajaa Suomessa, osaat ajaa myös Italiassa. Oma asenne ratkaisee paljon ja turvallisuusnäkökohdat tulee ottaa huomioon kuten liikenteessä aina. Vanhan kaupungin kapeat kadut voivat olla haastavia kokemattomille kuljettajille ja pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa. Rooman keskustassa julkinen liikenne saattaakin olla varteenotettava vaihtoehto. Italiassa on kuitenkin korkealaatuinen moottoritieverkosto, joten auton vuokraus on hyvä keino tutustua Rooman lähiympäristöön. Auton vuokraus Roomassa on kohtuullisen kätevää ja hintavertailulla auton voi saada suhteellisen edullisesti. Ennen matkaanlähtöä kannattaa huomioida muutama seikka. Kaupunkien keskustojen ulkopuolella on pidettävä ajovalot päällä ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaiden on istuttava lastenistuimessa ja alle 10-vuotiaiden on matkustettava takapenkillä. Talvikuukausina tietyillä alueilla, kuten Pohjois-Italiassa ja vuorten läheisyydessä, voidaan vaatia talvirenkaiden käyttöä. Tästä ilmoitetaan tienviitoilla.

Nähtävyyksiä Roomassa ja sen lähellä

Auton vuokraus Roomassa on yksi tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Roomassa pääsee näkemään niin mielenkiintoista taidetta, historiallisia kohteita kuin kiinnostavaa katuelämääkin. Suosittuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Colosseum, Pietarinkirkko, Espanjalaiset portaat, Pantheon sekä Forum Romanum. Rooman rajojen sisällä on myös itsenäinen Vatikaanin kaupunkivaltio, joka tarjoaa runsaasti nähtävää. Keskustassa pääsee hyvin liikkumaan myös kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla, mutta auton vuokraamisen valinneiden on hyvä tietää, että esimerkiksi keskustan historiallisessa osassa pysäköintiä on rajoitettu. Yleissääntönä on, että ilmainen parkkipaikka on ympäröity valkoisilla viivoilla ja maksullinen pysäköinti sinisillä viivoilla. Roomaa kauemmaksikin on kätevä suunnata, sillä moottoriteiden (Autostrada) verkosto on Italiassa sangen hyvä. Nopeusrajoitukset ovat moottoriteillä pääsääntöisesti 110–130, moottoriliikenneteillä 90 ja taajamissa 50 kilometriä tunnissa. Autostradat muodostavat yksityisen moottoritieverkoston ja niissä on käytössä tiemaksu, jonka suuruus määräytyy matkan pituuden mukaan. Italiassa matkatessa yksi vaihtoehto on suunnata esimerkiksi Toscanan maaseudulle tai Trentino-Etelä-Tirolin järviseudulle. Italian suurin järvi, Garda, on suosittu vapaa-ajan paikka, jossa voi harrastaa vesiliikuntaa tai rentoutua kauniissa luonnonmaisemissa. Italian muita nähtävyyksiä ovat muun muassa Pompejin tulivuorenpurkauksen rauniot, jotka on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin sekä Sisilia Etna-vuorineen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vakuutussuoja on Italiassa hyvin vaihteleva. Tarkista vakuutusasiat hyvissä ajoin valitsemaltasi autovuokraamolta. Osassa vuokraamoita saa lisämaksusta kattavamman vakuutussuojan. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Roomassa esiintyy rikollisuutta, esimerkiksi varkauksia. Älä koskaan jätä autoon näkyville mitään vähänkään arvokasta. Vakuutusehtoja tarkastellessa kannattaa kiinnittää kattavuuden ja hinnan lisäksi huomiota myös esimerkiksi omavastuuosuuteen.

Voiko Roomassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Roomassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kortin tulee olla ollut vähintään vuoden voimassa. Jos sinulla on myös kansainvälinen ajokortti, se on hyvä ottaa mukaan. Näin voit helpottaa asioimista paikallisten viranomaisten kanssa, jos tarvetta.

Mistä auton nouto ja palautus Roomassa onnistuu?

Auton vuokraus Roomassa onnistuu jo lentokentällä. Vuokraa auto vaikka heti saavuttuasi, autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy sekä kotimaan että kansainvälisten lentojen aulasta. Valikoimista löytyy monia palveluntarjoajia, joten hintojen ja ehtojen vertailu kannattaa. Autovuokraamoilla on toki toimipisteitä myös muualla kaupungissa. Palautus onnistuu yleensä myös muusta kuin noutopisteestä, mutta asia kannattaa varmistaa käyttämästäsi yrityksestä.


Aloita matkan suunnittelu Rooma