Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Rooma, Lazio

Haussa halpa vuokra-auto Rooma, Lazio? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rooma, Italia
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Rooma, Italia
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Rooma

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Rooma

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Rooma?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Rooma löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 1 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Rooma on 22 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Rooma?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Rooma 42 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rooma?

Peugeot 2008 ja Lancia Ypsilon automallit kaupungissa Rooma ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Peugeot 2008 vuokrahinnat kaupungissa Rooma voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 49 €/päivä ja alhaisimmillaan 28 €/päivä. Lancia Ypsilon vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 35 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 20 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Rooma, Lazio autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Rooma, Lazio
Edullinen8 €/pvä
Pienikokoinen11 €/pvä
Keskikokoinen22 €/pvä
Maasturi15 €/pvä
Mini9 €/pvä
Pienikokoinen maasturi11 €/pvä
Pienikokoinen farmari20 €/pvä
Keskikokoinen maasturi27 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Rooma autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Roomassa?

Autovuokraamoiden ikävaatimukset vaihtelevat. Jotkut autovuokraamot voivat vuokrata auton 18 vuotta täyttäneille, osassa voi olla jopa 24 vuoden ikäraja. Jos olet nuori aikuinen, tarkista ehdot etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tule vastaan. Varaudu myös siihen, että useimmissa italialaisissa autovuokraamoissa veloitetaan lisämaksu alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Kannattaa siis tarkistaa yrityksen käytäntö myös tämän suhteen. Vuokraajalta edellytetään, että hänen ajokorttinsa on vuokraushetkellä ollut voimassa yli vuoden ajan. Autoa vuokratessa on hyvä miettiä myös omia käyttötarkoituksia sekä vuokrausajan pituutta. Haluatko vuokra-auton päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi? Esimerkiksi valmismatkalainen, joka haluaa auton muutamaksi päiväksi, voi päästä helpoimmalla kääntymällä matkanjärjestäjän sopimuskumppanin puoleen.

Tärkeää tietoa Rooman liikenteestä ja liikennesäännöistä

Roomassa ajaminen voi olla yllättävä kokemus Suomi-pojalle ja -neidolle. Liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta: liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta, tuuttaus ja käsimerkkien käyttö on yleistä. Tämän ei pidä kuitenkaan antaa säikäyttää liikaa. Jos osaat ajaa Suomessa, osaat ajaa myös Italiassa. Oma asenne ratkaisee paljon ja turvallisuusnäkökohdat tulee ottaa huomioon kuten liikenteessä aina. Vanhan kaupungin kapeat kadut voivat olla haastavia kokemattomille kuljettajille ja pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa. Rooman keskustassa julkinen liikenne saattaakin olla varteenotettava vaihtoehto. Italiassa on kuitenkin korkealaatuinen moottoritieverkosto, joten auton vuokraus on hyvä keino tutustua Rooman lähiympäristöön. Auton vuokraus Roomassa on kohtuullisen kätevää ja hintavertailulla auton voi saada suhteellisen edullisesti. Ennen matkaanlähtöä kannattaa huomioida muutama seikka. Kaupunkien keskustojen ulkopuolella on pidettävä ajovalot päällä ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaiden on istuttava lastenistuimessa ja alle 10-vuotiaiden on matkustettava takapenkillä. Talvikuukausina tietyillä alueilla, kuten Pohjois-Italiassa ja vuorten läheisyydessä, voidaan vaatia talvirenkaiden käyttöä. Tästä ilmoitetaan tienviitoilla.

Nähtävyyksiä Roomassa ja sen lähellä

Auton vuokraus Roomassa on yksi tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Roomassa pääsee näkemään niin mielenkiintoista taidetta, historiallisia kohteita kuin kiinnostavaa katuelämääkin. Suosittuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Colosseum, Pietarinkirkko, Espanjalaiset portaat, Pantheon sekä Forum Romanum. Rooman rajojen sisällä on myös itsenäinen Vatikaanin kaupunkivaltio, joka tarjoaa runsaasti nähtävää. Keskustassa pääsee hyvin liikkumaan myös kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla, mutta auton vuokraamisen valinneiden on hyvä tietää, että esimerkiksi keskustan historiallisessa osassa pysäköintiä on rajoitettu. Yleissääntönä on, että ilmainen parkkipaikka on ympäröity valkoisilla viivoilla ja maksullinen pysäköinti sinisillä viivoilla. Roomaa kauemmaksikin on kätevä suunnata, sillä moottoriteiden (Autostrada) verkosto on Italiassa sangen hyvä. Nopeusrajoitukset ovat moottoriteillä pääsääntöisesti 110–130, moottoriliikenneteillä 90 ja taajamissa 50 kilometriä tunnissa. Autostradat muodostavat yksityisen moottoritieverkoston ja niissä on käytössä tiemaksu, jonka suuruus määräytyy matkan pituuden mukaan. Italiassa matkatessa yksi vaihtoehto on suunnata esimerkiksi Toscanan maaseudulle tai Trentino-Etelä-Tirolin järviseudulle. Italian suurin järvi, Garda, on suosittu vapaa-ajan paikka, jossa voi harrastaa vesiliikuntaa tai rentoutua kauniissa luonnonmaisemissa. Italian muita nähtävyyksiä ovat muun muassa Pompejin tulivuorenpurkauksen rauniot, jotka on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin sekä Sisilia Etna-vuorineen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vakuutussuoja on Italiassa hyvin vaihteleva. Tarkista vakuutusasiat hyvissä ajoin valitsemaltasi autovuokraamolta. Osassa vuokraamoita saa lisämaksusta kattavamman vakuutussuojan. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Roomassa esiintyy rikollisuutta, esimerkiksi varkauksia. Älä koskaan jätä autoon näkyville mitään vähänkään arvokasta. Vakuutusehtoja tarkastellessa kannattaa kiinnittää kattavuuden ja hinnan lisäksi huomiota myös esimerkiksi omavastuuosuuteen.

Voiko Roomassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Roomassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kortin tulee olla ollut vähintään vuoden voimassa. Jos sinulla on myös kansainvälinen ajokortti, se on hyvä ottaa mukaan. Näin voit helpottaa asioimista paikallisten viranomaisten kanssa, jos tarvetta.

Mistä auton nouto ja palautus Roomassa onnistuu?

Auton vuokraus Roomassa onnistuu jo lentokentällä. Vuokraa auto vaikka heti saavuttuasi, autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy sekä kotimaan että kansainvälisten lentojen aulasta. Valikoimista löytyy monia palveluntarjoajia, joten hintojen ja ehtojen vertailu kannattaa. Autovuokraamoilla on toki toimipisteitä myös muualla kaupungissa. Palautus onnistuu yleensä myös muusta kuin noutopisteestä, mutta asia kannattaa varmistaa käyttämästäsi yrityksestä.


Autonvuokraustarjoukset Rooma, Lazio

Löydä kohteesta Rooma juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

3 € - 40 €

Kaikki autotyypit

3 € - 71 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 25 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Rooma, Italian on tammikuuta. Hinta on 88 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rooma pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 50 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Rooma, Italian on tammikuuta. Hinta on 92 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rooma keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 86 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Rooma, Italian on marraskuuta. Hinta on 69 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 55 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 45 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Rooma, Italian on marraskuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rooma Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 67 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Rooma, Italian on joulukuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 43 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 40 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Rooma, Italian on marraskuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Rooma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

8 €/pvä

29 huhti - 6 Touko
Opel Corsa
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

9 €/pvä

29 huhti - 6 Touko
Fiat Panda
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

11 €/pvä

29 huhti - 6 Touko
Ford Focus

Rooma autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rooma, Lazio

DRIVALIA

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

8,0

Value

7,3

Dollar

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Value

6,8

Hertz

22 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,1

Value

5,9

Leasys Rent

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,5

Value

6,5

Thrifty

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

4,6

Value

5,0

Avis

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,6

Value

5,3

Budget

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

5,1

Value

5,1

Sunnycars

41 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Rooma

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Rooma

Suosituin vuokraamo

Rhodium

Suositut autotyypit

Mini, Compact, Economy

Halvin vuokra-auto

13 €

Suosituin malli

Peugeot 2008
Suosituin Rooma autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Rhodium. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Centauro ja Rent Smart 24.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Rooma viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Compact, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Rooma on 13 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 27 €/pvä.
Kohteen Rooma suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Peugeot 2008. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Lancia Ypsilon.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Rooma autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Rooman olympiastadion22,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Rooman olympiastadion18,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Rooman olympiastadion6,5 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Rooma suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Rooma
NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

Piazza dei Cinquecento, 90, Rome, Italy

0,8 km kaupungin keskustasta

Augusta Lucilla Palace

Augusta Lucilla Palace

Via Massimo D'Azeglio, 24, Rome, Italy

0,9 km kaupungin keskustasta

Hotel Cristoforo Colombo

Hotel Cristoforo Colombo

Via Cristoforo Colombo 710, Rome, Italy

10,4 km kaupungin keskustasta

hu Roma Camping In Town

hu Roma Camping In Town

Rooma, Italia

7,7 km kaupungin keskustasta

Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel

Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel

Via Alberto Cadlolo 101, Rome, Italy

4,1 km kaupungin keskustasta

c-hotels Club House Roma

c-hotels Club House Roma

Via Andrea Alciato 14-16, Rome, Italy

5,6 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel Palace

Grand Hotel Palace

Via Vittorio Veneto 70, Rome, Italy

0,3 km kaupungin keskustasta

Aurelia Vatican Apartments

Aurelia Vatican Apartments

Rooma, Italia

4,9 km kaupungin keskustasta

The Hive Hotel

The Hive Hotel

Via Torino 6, Rome, Italy

0,9 km kaupungin keskustasta

The Hoxton Rome

The Hoxton Rome

Largo Benedetto Marcello 220, Rome, Italy

1,2 km kaupungin keskustasta

Gasometer Urban Suites

Gasometer Urban Suites

Via Del Porto Fluviale, 35/37, Rome, Italy

4,2 km kaupungin keskustasta

Roma Luxus Hotel

Roma Luxus Hotel

Largo Angelicum, 4, Rome, Italy

1,4 km kaupungin keskustasta

Ibis Styles Roma Aurelia

Ibis Styles Roma Aurelia

Via Andrea Ferrara 33, Rome, Italy

6,6 km kaupungin keskustasta

Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel

Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel

Piazza Della Repubblica, 47, Rome, Italy

0,6 km kaupungin keskustasta

Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Via Aurelia Antica 415, Rome, Italy

6,0 km kaupungin keskustasta

Novotel Roma Eur

Novotel Roma Eur

Viale Oceano Pacifico 153, Rome, Italy

9,9 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Ghr Hotel

Radisson Blu Ghr Hotel

Via Domenico Chelini 41, Rome, Italy

2,3 km kaupungin keskustasta

Hotel La Rovere

Hotel La Rovere

Vicolo South Onofrio 4, Rome, Italy

2,8 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Rooma - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rooma, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Rooma, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Rooma sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Rooma. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Rooma huhtikuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Rooma nähtävyyksistä kuukauden huhtikuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila huhtikuu kaupungissa Rooma on 17 °C sekä keskimääräinen sademäärä 32 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Rooma maksaa keskimäärin 47 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Rooma, Italia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Rooma, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Rooma ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Rooma huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi Q5 vuokra-autoja kaupungissa Rooma?

Millainen sää on kohteessa Rooma, Italia kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Rooma sademäärä on 65 mm ja keskilämpötila 11 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Rooma parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Rooma samanlainen kuin muualla Lazio alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rooma road triplle alueelle Lazio tai sitä ympäröiville alueille kuukauden maaliskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 11 °C ja sademäärän vastaavasti 65 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Rooma hinnat?

autoa Rooma hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Rooma?

maaliskuuta 2024 alkaen 391 toimijaa on valittavissa autoa Rooma osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Rooma?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Rooma. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Rooma?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Rooma. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Rooma?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Rooma, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Rooma?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Rooma helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Rooma, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Rooma ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Rooma momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Rooma.

Löytyykö kohteesta Rooma autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Rooma vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Rooma vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Rooma, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rooma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Rooma


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.