Autonvuokraukset kohteessa Rooma, Lazio

Haussa halpa vuokra-auto Rooma, Lazio? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rooma, Italia
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Rooma, Italia
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Rooma, Lazio autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Rooma, Lazio
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

79 €/pvä

28 kesä - 15 heinä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

56 €/pvä

11 kesä - 25 kesä
Mitsubishi Colt
Suzuki Jimny
tai vastaava Maasturi
Maks. 2 matkustajaa

88 €/pvä

7 kesä - 14 kesä
Suzuki Jimny
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

109 €/pvä

7 kesä - 14 kesä
Renault Mégane
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

117 €/pvä

7 kesä - 16 kesä
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
tai vastaava Vuokraamon valinta
Maks. 5 matkustajaa
5 oven ajoneuvot

58 €/pvä

4 heinä - 11 heinä
Porsche Panamera
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

90 €/pvä

28 kesä - 15 heinä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

108 €/pvä

20 elo - 27 elo
BMW 3 Series
Honda BR-V
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

95 €/pvä

28 kesä - 15 heinä
Honda BR-V

Autonvuokraustarjoukset Rooma, Lazio

Löydä kohteesta Rooma juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 58 €

Kaikki autotyypit

13 € - 229 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 28 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Rooma, Italian on marraskuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 59 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rooma Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 61 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Rooma, Italian on marraskuuta. Hinta on 80 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rooma Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 94 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Rooma, Italian on elokuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 41 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Rooma, Italian on joulukuuta. Hinta on 71 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Rooma Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 64 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Rooma, Italian on elokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 72 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 193 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Rooma, Italian on elokuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 64 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italian on 37 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Rooma, Italian on syyskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 46 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

56 €/pvä

11 kesä - 25 kesä
Mitsubishi Colt
Mini Countryman
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

67 €/pvä

28 kesä - 15 heinä
Mini Countryman
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

48 €/pvä

28 kesä - 15 heinä
Fiat 500

Rooma autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rooma, Lazio
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

7,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,4

Value

6,0
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Value

8,0
32 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,2

Value

6,1
16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

4,2

Nouto/palautus

4,0

Value

4,4
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,7

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

3,9

Nouto/palautus

4,2

Value

3,7
51 sijaintia
18 sijaintia

Rooma autonvuokraustiedot

Autovuokraamoiden ikävaatimukset vaihtelevat. Jotkut autovuokraamot voivat vuokrata auton 18 vuotta täyttäneille, osassa voi olla jopa 24 vuoden ikäraja. Jos olet nuori aikuinen, tarkista ehdot etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tule vastaan. Varaudu myös siihen, että useimmissa italialaisissa autovuokraamoissa veloitetaan lisämaksu alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Kannattaa siis tarkistaa yrityksen käytäntö myös tämän suhteen. Vuokraajalta edellytetään, että hänen ajokorttinsa on vuokraushetkellä ollut voimassa yli vuoden ajan. Autoa vuokratessa on hyvä miettiä myös omia käyttötarkoituksia sekä vuokrausajan pituutta. Haluatko vuokra-auton päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi? Esimerkiksi valmismatkalainen, joka haluaa auton muutamaksi päiväksi, voi päästä helpoimmalla kääntymällä matkanjärjestäjän sopimuskumppanin puoleen.

Roomassa ajaminen voi olla yllättävä kokemus Suomi-pojalle ja -neidolle. Liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta: liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta, tuuttaus ja käsimerkkien käyttö on yleistä. Tämän ei pidä kuitenkaan antaa säikäyttää liikaa. Jos osaat ajaa Suomessa, osaat ajaa myös Italiassa. Oma asenne ratkaisee paljon ja turvallisuusnäkökohdat tulee ottaa huomioon kuten liikenteessä aina. Vanhan kaupungin kapeat kadut voivat olla haastavia kokemattomille kuljettajille ja pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa. Rooman keskustassa julkinen liikenne saattaakin olla varteenotettava vaihtoehto. Italiassa on kuitenkin korkealaatuinen moottoritieverkosto, joten auton vuokraus on hyvä keino tutustua Rooman lähiympäristöön. Auton vuokraus Roomassa on kohtuullisen kätevää ja hintavertailulla auton voi saada suhteellisen edullisesti. Ennen matkaanlähtöä kannattaa huomioida muutama seikka. Kaupunkien keskustojen ulkopuolella on pidettävä ajovalot päällä ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaiden on istuttava lastenistuimessa ja alle 10-vuotiaiden on matkustettava takapenkillä. Talvikuukausina tietyillä alueilla, kuten Pohjois-Italiassa ja vuorten läheisyydessä, voidaan vaatia talvirenkaiden käyttöä. Tästä ilmoitetaan tienviitoilla.

Auton vuokraus Roomassa on yksi tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Roomassa pääsee näkemään niin mielenkiintoista taidetta, historiallisia kohteita kuin kiinnostavaa katuelämääkin. Suosittuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Colosseum, Pietarinkirkko, Espanjalaiset portaat, Pantheon sekä Forum Romanum. Rooman rajojen sisällä on myös itsenäinen Vatikaanin kaupunkivaltio, joka tarjoaa runsaasti nähtävää. Keskustassa pääsee hyvin liikkumaan myös kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla, mutta auton vuokraamisen valinneiden on hyvä tietää, että esimerkiksi keskustan historiallisessa osassa pysäköintiä on rajoitettu. Yleissääntönä on, että ilmainen parkkipaikka on ympäröity valkoisilla viivoilla ja maksullinen pysäköinti sinisillä viivoilla. Roomaa kauemmaksikin on kätevä suunnata, sillä moottoriteiden (Autostrada) verkosto on Italiassa sangen hyvä. Nopeusrajoitukset ovat moottoriteillä pääsääntöisesti 110–130, moottoriliikenneteillä 90 ja taajamissa 50 kilometriä tunnissa. Autostradat muodostavat yksityisen moottoritieverkoston ja niissä on käytössä tiemaksu, jonka suuruus määräytyy matkan pituuden mukaan. Italiassa matkatessa yksi vaihtoehto on suunnata esimerkiksi Toscanan maaseudulle tai Trentino-Etelä-Tirolin järviseudulle. Italian suurin järvi, Garda, on suosittu vapaa-ajan paikka, jossa voi harrastaa vesiliikuntaa tai rentoutua kauniissa luonnonmaisemissa. Italian muita nähtävyyksiä ovat muun muassa Pompejin tulivuorenpurkauksen rauniot, jotka on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin sekä Sisilia Etna-vuorineen.

Vakuutussuoja on Italiassa hyvin vaihteleva. Tarkista vakuutusasiat hyvissä ajoin valitsemaltasi autovuokraamolta. Osassa vuokraamoita saa lisämaksusta kattavamman vakuutussuojan. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Roomassa esiintyy rikollisuutta, esimerkiksi varkauksia. Älä koskaan jätä autoon näkyville mitään vähänkään arvokasta. Vakuutusehtoja tarkastellessa kannattaa kiinnittää kattavuuden ja hinnan lisäksi huomiota myös esimerkiksi omavastuuosuuteen.

Roomassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kortin tulee olla ollut vähintään vuoden voimassa. Jos sinulla on myös kansainvälinen ajokortti, se on hyvä ottaa mukaan. Näin voit helpottaa asioimista paikallisten viranomaisten kanssa, jos tarvetta.

Auton vuokraus Roomassa onnistuu jo lentokentällä. Vuokraa auto vaikka heti saavuttuasi, autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy sekä kotimaan että kansainvälisten lentojen aulasta. Valikoimista löytyy monia palveluntarjoajia, joten hintojen ja ehtojen vertailu kannattaa. Autovuokraamoilla on toki toimipisteitä myös muualla kaupungissa. Palautus onnistuu yleensä myös muusta kuin noutopisteestä, mutta asia kannattaa varmistaa käyttämästäsi yrityksestä.


Vuokraa auto läheltä kohteen Rooma suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Rooma

Autonvuokraus Rooma

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rooma, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Rooma ajankohtana kesäkuu on halvimmillaan 74 €, keskihinnan ollessa 122 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 24 € ja keskihinta on 85 €.

Vuokraamon Rhodium päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 13 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Rooma. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 3 toimipisteistä kaupungissa Rooma on 3 €/päivä.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Rooma sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Rooma. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Paras tapa nauttia kaupungin Rooma nähtävyyksistä kuukauden kesäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila kesäkuu kaupungissa Rooma on 23 °C sekä keskimääräinen sademäärä 15 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Rooma maksaa keskimäärin 58 €/päivä.

Avis on erittäin suosittu kaupungissa Rooma, Italia, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 16 toimipistettä kaupungista Rooma, Italia ja voit olettaa maksavasi noin 48 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Rooma, Italia.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Rooma, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Rooma ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Rooma huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Kuukauden toukokuu aikana kaupungin Rooma sademäärä on 32 mm ja keskilämpötila 17 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Rooma parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rooma road triplle alueelle Lazio tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 17 °C ja sademäärän vastaavasti 32 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Rooma

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Rooma

Tutustu alueen Italian muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Rooma


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Rooma, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Rooma helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Rooma ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Rooma.

Voit erityisesti suodattaa Rooma vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Rooma, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.