Autonvuokraus Rooma, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Rooma, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rooma, Italia
28. kesäkuu — 5. heinäkuu
Sama palautus
Rooma, Italia
ma 28/6
Keskipäivä
ma 5/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Rooma, Italia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

11 € - 24 €

All Car Types

11 € - 208 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italia on 11 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Rooma, Italia on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 76 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Rooma Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italia on 36 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Rooma, Italia on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Rooma Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italia on 87 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Rooma, Italia on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 44 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Rooma Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italia on 13 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Rooma, Italia on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 74 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Rooma Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italia on 52 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Rooma, Italia on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Rooma Pakettiauto vuokra-autohinnat.

Luksus auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Rooma, Italia on 171 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Rooma, Italia on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 71 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Rooma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Rooma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Rooma Luksus vuokra-autohinnat.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
MAGGIORE

51 €/pvä

7 heinä - 15 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
MAGGIORE

51 €/pvä

7 heinä - 15 heinä
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
MAGGIORE

51 €/pvä

7 heinä - 15 heinä
Chevrolet Sonic Sedan

Autovuokraamo Rooma: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rooma, Italia
32 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Mukavuus

6,4

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

6,5
16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Mukavuus

6,2

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

5,5

Hinta-laatusuhde

5,4
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,5

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,5

Hinta-laatusuhde

9,0
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,6

Hinta-laatusuhde

8,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,6

Hinta-laatusuhde

6,7
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

6,1

Hinta-laatusuhde

5,8
50 sijaintia
17 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Rooma

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Roomassa?

Autovuokraamoiden ikävaatimukset vaihtelevat. Jotkut autovuokraamot voivat vuokrata auton 18 vuotta täyttäneille, osassa voi olla jopa 24 vuoden ikäraja. Jos olet nuori aikuinen, tarkista ehdot etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tule vastaan. Varaudu myös siihen, että useimmissa italialaisissa autovuokraamoissa veloitetaan lisämaksu alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Kannattaa siis tarkistaa yrityksen käytäntö myös tämän suhteen. Vuokraajalta edellytetään, että hänen ajokorttinsa on vuokraushetkellä ollut voimassa yli vuoden ajan. Autoa vuokratessa on hyvä miettiä myös omia käyttötarkoituksia sekä vuokrausajan pituutta. Haluatko vuokra-auton päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi? Esimerkiksi valmismatkalainen, joka haluaa auton muutamaksi päiväksi, voi päästä helpoimmalla kääntymällä matkanjärjestäjän sopimuskumppanin puoleen.

Tärkeää tietoa Rooman liikenteestä ja liikennesäännöistä

Roomassa ajaminen voi olla yllättävä kokemus Suomi-pojalle ja -neidolle. Liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta: liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta, tuuttaus ja käsimerkkien käyttö on yleistä. Tämän ei pidä kuitenkaan antaa säikäyttää liikaa. Jos osaat ajaa Suomessa, osaat ajaa myös Italiassa. Oma asenne ratkaisee paljon ja turvallisuusnäkökohdat tulee ottaa huomioon kuten liikenteessä aina. Vanhan kaupungin kapeat kadut voivat olla haastavia kokemattomille kuljettajille ja pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa. Rooman keskustassa julkinen liikenne saattaakin olla varteenotettava vaihtoehto. Italiassa on kuitenkin korkealaatuinen moottoritieverkosto, joten auton vuokraus on hyvä keino tutustua Rooman lähiympäristöön. Auton vuokraus Roomassa on kohtuullisen kätevää ja hintavertailulla auton voi saada suhteellisen edullisesti. Ennen matkaanlähtöä kannattaa huomioida muutama seikka. Kaupunkien keskustojen ulkopuolella on pidettävä ajovalot päällä ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaiden on istuttava lastenistuimessa ja alle 10-vuotiaiden on matkustettava takapenkillä. Talvikuukausina tietyillä alueilla, kuten Pohjois-Italiassa ja vuorten läheisyydessä, voidaan vaatia talvirenkaiden käyttöä. Tästä ilmoitetaan tienviitoilla.

Nähtävyyksiä Roomassa ja sen lähellä

Auton vuokraus Roomassa on yksi tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Roomassa pääsee näkemään niin mielenkiintoista taidetta, historiallisia kohteita kuin kiinnostavaa katuelämääkin. Suosittuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Colosseum, Pietarinkirkko, Espanjalaiset portaat, Pantheon sekä Forum Romanum. Rooman rajojen sisällä on myös itsenäinen Vatikaanin kaupunkivaltio, joka tarjoaa runsaasti nähtävää. Keskustassa pääsee hyvin liikkumaan myös kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla, mutta auton vuokraamisen valinneiden on hyvä tietää, että esimerkiksi keskustan historiallisessa osassa pysäköintiä on rajoitettu. Yleissääntönä on, että ilmainen parkkipaikka on ympäröity valkoisilla viivoilla ja maksullinen pysäköinti sinisillä viivoilla. Roomaa kauemmaksikin on kätevä suunnata, sillä moottoriteiden (Autostrada) verkosto on Italiassa sangen hyvä. Nopeusrajoitukset ovat moottoriteillä pääsääntöisesti 110–130, moottoriliikenneteillä 90 ja taajamissa 50 kilometriä tunnissa. Autostradat muodostavat yksityisen moottoritieverkoston ja niissä on käytössä tiemaksu, jonka suuruus määräytyy matkan pituuden mukaan. Italiassa matkatessa yksi vaihtoehto on suunnata esimerkiksi Toscanan maaseudulle tai Trentino-Etelä-Tirolin järviseudulle. Italian suurin järvi, Garda, on suosittu vapaa-ajan paikka, jossa voi harrastaa vesiliikuntaa tai rentoutua kauniissa luonnonmaisemissa. Italian muita nähtävyyksiä ovat muun muassa Pompejin tulivuorenpurkauksen rauniot, jotka on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin sekä Sisilia Etna-vuorineen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vakuutussuoja on Italiassa hyvin vaihteleva. Tarkista vakuutusasiat hyvissä ajoin valitsemaltasi autovuokraamolta. Osassa vuokraamoita saa lisämaksusta kattavamman vakuutussuojan. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Roomassa esiintyy rikollisuutta, esimerkiksi varkauksia. Älä koskaan jätä autoon näkyville mitään vähänkään arvokasta. Vakuutusehtoja tarkastellessa kannattaa kiinnittää kattavuuden ja hinnan lisäksi huomiota myös esimerkiksi omavastuuosuuteen.

Voiko Roomassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Roomassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kortin tulee olla ollut vähintään vuoden voimassa. Jos sinulla on myös kansainvälinen ajokortti, se on hyvä ottaa mukaan. Näin voit helpottaa asioimista paikallisten viranomaisten kanssa, jos tarvetta.

Mistä auton nouto ja palautus Roomassa onnistuu?

Auton vuokraus Roomassa onnistuu jo lentokentällä. Vuokraa auto vaikka heti saavuttuasi, autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy sekä kotimaan että kansainvälisten lentojen aulasta. Valikoimista löytyy monia palveluntarjoajia, joten hintojen ja ehtojen vertailu kannattaa. Autovuokraamoilla on toki toimipisteitä myös muualla kaupungissa. Palautus onnistuu yleensä myös muusta kuin noutopisteestä, mutta asia kannattaa varmistaa käyttämästäsi yrityksestä.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rooma, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rooma

Tänä vuonna ajankohtana kesäkuu olemme tehneet momondon käyttäjille 441 vuokra-autohakua kohteeseen Rooma.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rooma noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Rooma noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Hertz, Avis ja Europcar. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Rooma. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Rooma, Italia?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Rooma ajankohtana heinäkuu on halvimmillaan 5 €, keskihinnan ollessa 12 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 5 € ja keskihinta on 109 €.

Missä Rooma autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Rhodium päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 11 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Rooma. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 3 toimipisteistä kaupungissa Rooma on 3 €/päivä.

Peritäänkö Rooma, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Rooma sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Rooma. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Rooma heinäkuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Rooma nähtävyyksistä kuukauden heinäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila heinäkuu kaupungissa Rooma on 24 °C sekä keskimääräinen sademäärä 33 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Rooma maksaa keskimäärin 87 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Rooma?

Hertz on erittäin suosittu kaupungissa Rooma, Italia, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 32 toimipistettä kaupungista Rooma, Italia ja voit olettaa maksavasi noin 23 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Rooma, Italia.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rooma, Italia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Rooma, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Rooma ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Rooma huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Rooma, Italia kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Rooma sademäärä on 16 mm ja keskilämpötila 21 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Rooma parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Rooma ovat yleensä korkeat kesäkuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Rooma samanlainen kuin muualla Lazio alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rooma road triplle alueelle Lazio tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 21 °C ja sademäärän vastaavasti 16 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Rooma