Autonvuokraukset Toscana

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Toscana? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Firenze, Toscana, Italia
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Firenze, Toscana, Italia
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Toscana autonvuokraustiedot

Toscana on laaja alue ja entinen suurherttuakunta Keski-Italiassa. Alueen pääkaupunki on Firenze. Tiet ovat Toscanassa pääosin hyvässä kunnossa, joten ajaminen sen suhteen on vaivatonta. Suurimmat väylät voivat kuitenkin ruuhkautua pahoin paikallisten työmatkaliikenteen takia, erityisesti moottoritiet eli autostradet Firenzen ympäristössä. Varsinkin Firenze-Siena-väli voi olla tukossa aamuisin ja iltaisin ihmisten ajaessa töihin ja taas takaisin. Firenzen ympäristöä kannattaa siis välttää autolla liikkuessa aamuisin kello seitsemän ja yhdeksän sekä illalla viiden ja seitsemän välillä. Yksi alueen pääväylistä on A1 (tai E35), joka tulee pohjoisesta Bolognasta, kiertää Firenzen ja jatkaa sitten etelämpää kohti Roomaa. Toinen keskeinen tie on A11, joka kulkee Pisan ja Luccan kaupunkien ohi Firenzeen. Rannikkoa pitkin kulkee taas E80-tie, joka tulee La Spezian suunnalta ja ohittaa Pisan ja Livornon matkallaan etelään. Suurten moottoriteiden lisäksi Toscanassa riittää pienempiä, kiemurtelevia teitä, jotka vievät kukkuloiden halki ja pienten kylien ohi. Nämä pikkutiet tarjoavat usein kauniita maisemareittejä, mutta niillä ajettaessa on hyvä varautua siihen, että matka kestää kauemmin.

Suurimmalta osin Italian liikennesäännöt vastaavat suomalaisia. Liikenne on oikeanpuoleista ja turvavyöt ovat pakollisia kaikilla autossa matkustavilla. Vöiden käyttämättä jättämisestä voi saada sakon. Italialainen ajokulttuuri eroaa hieman siitä, mihin Suomessa on totuttu, joten ajaessa kannattaa olla maltillinen ja varovainen. Paikalliset tykkäävät ajaa lujaa ja aggressiivisemmin kuin mihin Suomessa on ehkä totuttu, ja esimerkiksi ohitustilanteissa vilkkua ei käytetä yhtä tunnollisesti kuin Suomessa. Suuremmilla teillä on myös paljon kameroita, joten ylinopeutta ei kannata ajaa, vaikka paikalliset sitä tekisivätkin. Jos aiot vuokrata auton Toscanaan syksyllä tai talvella marraskuun ja huhtikuun lopun välillä, kannattaa varmistaa, että autossa on asianmukaiset talvirenkaat, sillä niitä velvoitetaan laissa kuten Suomessakin. Italiassa ajettaessa on myös hyvä varautua tietullimaksuihin, joita peritään kaikilta autostradoilta eli A-kirjaimella merkityiltä teiltä. Maksut on yleensä helpointa hoitaa käteisellä, joten rahaa on hyvä varata riittävästi mukaan moottoriteillä ajettaessa.

Mikäli haluat vuokrata auton Italiassa, tarvitset voimassaolevan ajokortin ja luottokortin. Italiassa ikäraja ajokortille on 18 vuotta, mutta useimmat autonvuokrausyritykset edellyttävät 21 vuoden ikää vuokraukseen. Jos on tätä nuorempi, edellytetään yleensä vähintään vuoden ajokokemusta. Lisäksi kaikkien alle 25-vuotiaiden kuskien on hyvä varautua maksamaan nuoren kuskin lisää, jonka suuruus voi vaihdella vuokrausyhtiöstä riippuen. Tämän lisäksi on hyvä varautua luottokortilta veloitettavaan takuumaksuun, joka myös vaihtelee hieman yhtiöittäin. Takuumaksu palautetaan, kun auton palauttaa. Muita lisäkuluja voi tulla pakollisista vakuutuksista vuokra-autoa varten, joten nämä kaikki mahdolliset lisäkulut kannattaa tarkistaa autonvuokrausyhtiöiltä etukäteen. Muutenkin hintavertailua kannattaa tehdä. Halvat vuokra-autot löytyvät kätevästi momondon kautta.


Autonvuokraustarjoukset Toscana

Löydä kohteesta Toscana juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 90 €

Kaikki autotyypit

9 € - 140 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toscana on 37 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Toscana on tammikuuta. Hinta on 77 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Toscana. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toscana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toscana on 51 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Toscana on elokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Toscana. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toscana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toscana on 83 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Toscana on huhtikuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 68 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Toscana. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toscana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Toscana on 87 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Toscana on elokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 89 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 35 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Toscana. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Toscana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Toscana autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Toscana

SICILY BY CAR

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Budget

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,4

Value

6,8

Hertz

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,8

Value

5,8

Avis

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

6,1

Value

5,9

Europcar

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

1,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

10,0

Value

3,9

Sunnycars

28 sijaintia

MAGGIORE

10 sijaintia

Leasys Rent

9 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Toscana suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Toscana

Autonvuokraus Toscana

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Toscana, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos suunnittelet vierailua kohteeseen Toscana, harkitse auton vuokraamista Dollar vuokraamosta, mikä on alueen paras vuokra-autoyritys 3 sijainnillaan. 38 momondon arvioijat ovat antaneet tälle vuokraamolle asiakasarviopisteiksi 7,9/10 ennen kaikkea kohtuullisten hintojen ja asiakaspalvelun vuoksi. Löydät vuokraamon Dollar toimipisteitä muun muassa Firenze ja monista muista kaupungeista alueella Toscana.

Useimmat matkailijat vuokraavat auton kohteessa Toscana 7 päiväksi, mikä maksaa keskimäärin 32 € per päivä. Jos aiot vuokrata auton viikoksi, maksaa se yleensä noin 221 € yhteensä. Viikonloppuvuokrauksen kokonaiskustannukset ovat yleensä keskimäärin 91 €. 1490 € on kuukauden kestävän Toscana roadtripin hinta keskimäärin.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Toscana

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Toscana

Autonvuokraukset kaupungin Toscana suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Toscana lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Toscana


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Toscana, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Toscana suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Toscana tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Toscana, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Toscana.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Toscana, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.