Autonvuokraus Toscana

Löydä parhaat ja uusimmat vuokra-autotarjoukset kohteessa Toscana

ma 1.11.
Keskipäivä
to 4.11.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Toscana suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Valitse vuokra-auton tyyppi ja napsauta sitten alla olevia kaupunkeja vertaillaksesi vuokraamojen päivittäisiä hintojen keskiarvioita
Edullinen
Pisa
Suosituin autovuokraamo lokakuu kuussaGoldcar Rental SP17 % suositumpi21 momondon käyttäjistä varasivat mieluummin Goldcar Rental SP vuokra-auton matkalleen kohteeseen Pisa lokakuu kuun aikana
Keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kuun lokakuu aikana40 € per päivä50 % kalliimpiKohteessa Pisa vuokra-autot maksavat keskimäärin 40 € per päivä kuun lokakuu aikana, mikä on kalliimpi kuin vuoden keskiarvo
Suosituin vuokra-autotyyppi lokakuu kuussaEdullinen22 % suositumpi28 käyttäjistä valitsi Edullinen autotyypin vuokra- ja matkustustarpeisiinsa kohteessa Pisa lokakuu kuun aikana

Toscana autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Valitse vuokraamo nähdäksesi kaikki toimipaikat
15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,5

Hinta-laatusuhde

6,9
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Mukavuus

6,8

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,5

Hinta-laatusuhde

6,3
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,6

Hinta-laatusuhde

7,3
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Mukavuus

6,5

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,5

Hinta-laatusuhde

7,4
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Mukavuus

6,4

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,7

Hinta-laatusuhde

6,6
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Mukavuus

4,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

2,0
33 sijaintia
13 sijaintia

Alueen Toscana suositut nähtävyydet

Hyppää vuokra-auton rattiin ja suunnista mihin tahansa näistä alueen Toscana eri kaupungeissa sijaitsevista suosituista turistikohteista
Pisa
Toscana

Pisan kalteva torni
Palazzo Agostini
Pisan katedraali
Palazzo della Carovana
Piazza dei Cavalieri
Firenze
Toscana

Cattedrale di Santa Maria del Fiore
Palazzo Pitti
Galleria degli Uffizi
Ponte Vecchio
Piazza della Signoria

Onko kannattavaa varata vuokra-auto Italia Toscanasta?

Autonvuokraus on ehdottomasti helpoin tapa matkustaa ympäri Toscanaa ja päästä nauttimaan alueen kauniista maisemista. Bussit ja junat eivät kuljeta läheskään kaikkialle alueella, joten vuokra-autot ovat avain vapaaseen ja huolettomaan liikkumiseen. Toscanassa on kuitenkin hyvä huomioida, että joihinkin kaupunkeihin ei ole mahdollista ajaa autolla. Kaupunkien vanhojen keskustojen alueella on voimassa ajokielto, eli ne ovat niin sanottuja ZTL-alueita (Zona Traffico Limitato). Ainakin Firenzen, Sienan ja Pisan keskusta-alueet ovat tällaisia, joten näihin kaupunkeihin suunnatessa auto kannattaa jättää parkkiin kaupungin ulkopuolelle ja liikkua itse kaupunkialueella joko kävellen tai julkisilla. Firenzen ja Sienan välillä taas kannattaa ajaa kuvankaunista SR222- tai Chiantigiana-tietä pitkin. Maisemiin kuuluu muun muassa viinitiloja ja vanhoja linnoja. Toinen ehdoton ajokohde on Val d’Orcian alue Sienasta etelään. Tältä idylliseltä seudulta löydät kauneinta italialaista maalaismaisemaa. Lähde Sienasta pitkin SR2-tietä Buonconventoon sekä San Quirico d’Orciaan. Tästä kylästä kannattaa kääntyä vasemmalle SP146-tielle kohti Pienzaa ja Montepulcianoa. Juuri SP146 tarjoaa parhaat palat Val d’Orcian upeista maisemista.


Vinkit Toscana vuokra-autoihin

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Toscana, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mitkä ovat ajo-olosuhteet Italia Toscanassa?

Toscana on laaja alue ja entinen suurherttuakunta Keski-Italiassa. Alueen pääkaupunki on Firenze. Tiet ovat Toscanassa pääosin hyvässä kunnossa, joten ajaminen sen suhteen on vaivatonta. Suurimmat väylät voivat kuitenkin ruuhkautua pahoin paikallisten työmatkaliikenteen takia, erityisesti moottoritiet eli autostradet Firenzen ympäristössä. Varsinkin Firenze-Siena-väli voi olla tukossa aamuisin ja iltaisin ihmisten ajaessa töihin ja taas takaisin. Firenzen ympäristöä kannattaa siis välttää autolla liikkuessa aamuisin kello seitsemän ja yhdeksän sekä illalla viiden ja seitsemän välillä. Yksi alueen pääväylistä on A1 (tai E35), joka tulee pohjoisesta Bolognasta, kiertää Firenzen ja jatkaa sitten etelämpää kohti Roomaa. Toinen keskeinen tie on A11, joka kulkee Pisan ja Luccan kaupunkien ohi Firenzeen. Rannikkoa pitkin kulkee taas E80-tie, joka tulee La Spezian suunnalta ja ohittaa Pisan ja Livornon matkallaan etelään. Suurten moottoriteiden lisäksi Toscanassa riittää pienempiä, kiemurtelevia teitä, jotka vievät kukkuloiden halki ja pienten kylien ohi. Nämä pikkutiet tarjoavat usein kauniita maisemareittejä, mutta niillä ajettaessa on hyvä varautua siihen, että matka kestää kauemmin.

Mistä Italian ajolaeista minun pitäisi olla tietoinen?

Suurimmalta osin Italian liikennesäännöt vastaavat suomalaisia. Liikenne on oikeanpuoleista ja turvavyöt ovat pakollisia kaikilla autossa matkustavilla. Vöiden käyttämättä jättämisestä voi saada sakon. Italialainen ajokulttuuri eroaa hieman siitä, mihin Suomessa on totuttu, joten ajaessa kannattaa olla maltillinen ja varovainen. Paikalliset tykkäävät ajaa lujaa ja aggressiivisemmin kuin mihin Suomessa on ehkä totuttu, ja esimerkiksi ohitustilanteissa vilkkua ei käytetä yhtä tunnollisesti kuin Suomessa. Suuremmilla teillä on myös paljon kameroita, joten ylinopeutta ei kannata ajaa, vaikka paikalliset sitä tekisivätkin. Jos aiot vuokrata auton Toscanaan syksyllä tai talvella marraskuun ja huhtikuun lopun välillä, kannattaa varmistaa, että autossa on asianmukaiset talvirenkaat, sillä niitä velvoitetaan laissa kuten Suomessakin. Italiassa ajettaessa on myös hyvä varautua tietullimaksuihin, joita peritään kaikilta autostradoilta eli A-kirjaimella merkityiltä teiltä. Maksut on yleensä helpointa hoitaa käteisellä, joten rahaa on hyvä varata riittävästi mukaan moottoriteillä ajettaessa.

Minkä tyyppisiä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton Italiassa?

Mikäli haluat vuokrata auton Italiassa, tarvitset voimassaolevan ajokortin ja luottokortin. Italiassa ikäraja ajokortille on 18 vuotta, mutta useimmat autonvuokrausyritykset edellyttävät 21 vuoden ikää vuokraukseen. Jos on tätä nuorempi, edellytetään yleensä vähintään vuoden ajokokemusta. Lisäksi kaikkien alle 25-vuotiaiden kuskien on hyvä varautua maksamaan nuoren kuskin lisää, jonka suuruus voi vaihdella vuokrausyhtiöstä riippuen. Tämän lisäksi on hyvä varautua luottokortilta veloitettavaan takuumaksuun, joka myös vaihtelee hieman yhtiöittäin. Takuumaksu palautetaan, kun auton palauttaa. Muita lisäkuluja voi tulla pakollisista vakuutuksista vuokra-autoa varten, joten nämä kaikki mahdolliset lisäkulut kannattaa tarkistaa autonvuokrausyhtiöiltä etukäteen. Muutenkin hintavertailua kannattaa tehdä. Halvat vuokra-autot löytyvät kätevästi momondon kautta.

Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kohteessa Toscana?

Autonvuokraus alueella Toscana maksaa keskimäärin 26 €/pvä. momondon käyttäjät ovat myös löytäneet niinkin kalliita hintoja kuin 53 €/pvä ja halvempia tarjouksia noin 8 €/pvä mikä tarkoittaa, että hinnoissa on 84 % ero. Nämä hintaerot ovat usein riippuvaisia siitä, missä kaupungissa Toscana vuokraat auton.

Mikä on halvin vuokraamo alueella Toscana?

Alueen halvimmat Toscana autovuokraamot ovat Goldcar Rental SP, jossa hinnat ovat alkaen 8 € per päivä, MAGGIORE hinnalla 12 € per päivä ja INTERRENT , josta löytyy tarjouksia 14 € per päivä. Otathan huomioon, että nämä hinnat löydettiin viimeisen 72 tunnin aikana, ja ne saattavat vaihdella sen mukaan, koska teet varauksen, mihin kaupunkiin aiot matkustaa ja millaisen auton vuokraat.

Mikä on paras autovuokraamo alueella Toscana?

Jos suunnittelet vierailua kohteeseen Toscana, harkitse auton vuokraamista Dollar vuokraamosta, mikä on alueen paras vuokra-autoyritys 2 sijainnillaan. 30 momondon arvioijat ovat antaneet tälle vuokraamolle asiakasarviopisteiksi 7,3/10 ennen kaikkea kohtuullisten hintojen ja asiakaspalvelun vuoksi. Löydät vuokraamon Dollar toimipisteitä muun muassa Firenze ja monista muista kaupungeista alueella Toscana.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Toscana?

23 % käyttäjistä vuokraa mieluummin Keskikokoinen ajoneuvoja Toscana alueella, mikä tekee siitä suosituimman vuokra-autotyypin. Jos olet kiinnostunut myös vuokraamaan sellaisen auton kohteeseen Toscana suuntautuvan matkasi aikana, voit odottaa maksavasi noin 46 € päivältä.

Mitkä ovat halvimmat kaupungit, joista vuokrata auto alueella Toscana?

Kaupungissa Firenze on halvimmat autovuokraamot alueella Toscana. Käyttäjämme havaitsivat, että Goldcar Rental SP tarjoaa halvimmat vuokra-autotarjoukset kaupungissa alkaen 13 €/pvä. Pisa on seuraavaksi halvin kaupunki, mistä vuokrata auto. Löydät halvempia päivittäisiä vuokrahintoja vuokraamolta INTERRENT , jotka ovat alkaen 14 €/pvä.

Milloin kannattaa vuokrata auto kohteessa Toscana?

Paras aika vuokrata auto alueella Toscana on marraskuu kuun aikana, kun hinnat ovat yleensä 12 € per päivä. heinäkuu on kallein kuukausi vuokrata auto, silloin hinnat ovat keskimäärin 56 € per päivä. Varmista, että varaat vuokra-autosi osuvimmilla hinnoilla vähintään 1 päivä etukäteen.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Toscana?

Useimmat matkailijat vuokraavat auton kohteessa Toscana 7 päiväksi, mikä maksaa keskimäärin 30 € per päivä. Jos aiot vuokrata auton viikoksi, maksaa se yleensä noin 208 € yhteensä. Viikonloppuvuokrauksen kokonaiskustannukset ovat yleensä keskimäärin 86 €. 1400 € on kuukauden kestävän Toscana roadtripin hinta keskimäärin.


Autonvuokraus muissa kohteissa: Toscana

Onko sinulla vaikeuksia löytää täydellistä kaupunkia Toscana seuraavalle roadtripille? Katso vuokra-autojen tarjoukset näissä muissa kaupungeissa alueella Italia
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00