Autonvuokraukset kohteessa Cagliari, Sardinia

Haussa halpa vuokra-auto Cagliari, Sardinia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Cagliari, Sardinia, Italia
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Cagliari, Sardinia, Italia
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cagliari autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Cagliari, Sardinia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
7 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Cagliari

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Cagliari

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

91 €

Suosituin malli

Fiat 500
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Cagliari viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Cagliari on 91 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 99 €/pvä.
Kohteen Cagliari suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Mazda CX-3.

Tärkeää tietoa Cagliari autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Cagliarissa onnistuu sujuvimmin kun olet vähintään 21-vuotias ja omaat ajokortin, joka on ollut voimassa ainakin vuoden. On olemassa tiettyjä vuokrayhtiöitä, joiden kautta auton vuokraus on mahdollista nuoremmallakin iällä, kunhan ajokortti on ollut henkilöllä vähintäänkin vuoden. Yleensä kuitenkin kaikkien alle 25-vuotiaiden kuljettajien tulee maksaa nuoren kuljettajan lisämaksu, mikä tarkoittaa kattavampia vakuutuksia. Enimmäisikä useilla autovuokraamoilla on 75 vuotta.

Auton vuokraaminen Cagliarista tuo ulottuvillesi sekä kaupungin nähtävyydet että lähialueen lukuisat kohteet. Ajoreitit Sardiniassa keräävät kehuja erityisesti valokuvauksellisten maisemiensa ansiosta. Suurin osa itsenäisesti buukattavista majoituksista sijaitsee maaseudulla, muutaman kilometrin päässä rannoista ja tärkeimmistä kaupungeista, joten vuokra-auto on hyvä olla käytettävissä. Sardiniassa ei ole moottoriteitä, mutta toisaalta saarelta ei myöskään löydy maksullisia teitä. Kaksikaistaiset maantiet kulkevat useimpien tärkeimpien kaupunkien välillä. Päätiet ovat yleensä hyväkuntoisia ja pienemmät tiet monesti kapeita ja mutkittelevia, mutta upeilla maisemilla varustettuja. Kun suunnittelet autonvuokrausta Cagliarista käsin, kannattaa reittisuunnitelmien aikatauluihin jättää myös hieman ilmaa, sillä kaupungin ympärillä ei ole mitenkään yllättävää kohdata lehmiä, sikoja tai muita eläimiä keskellä tietä. Aja siis varovaisesti, varsinkin pimeän aikaan. Ajathan oikealla puolella tietä, sillä jotkut tiet saattavat olla ilman opasteita, mutta ovat edelleen kaksisuuntaisia. Sillat ovat usein yksikaistaisia. Ellei opasteissa toisin mainita, ovat nopeusrajoitus taajamissa 50 km/h, niiden ulkopuolella 90km/h (80 km/h kosteissa olosuhteissa) ja muutamilla saaren kaksikaistaisilla teillä 110km/h (80 km/h kosteissa olosuhteissa). Lähivalot tulisi olla käytössä aina, kun ajat kaupunkien ulkopuolella. Cagliarissa on hyvin vähän katuja, joissa pysäköinti on aina maksutonta. Keskustan tuntumassa parkkitilan löytäminen ylipäänsä on haastavaa, varsinkin sunnuntaisin, jolloin pysäköinti on ilmaista. Suositeltavaa on, että käännyt vuokra-autosi kanssa palvelevien parkkihallien puoleen. Esimerkiksi Apcoalla on useita eri parkkihalleja pitkin kaupunkia, joiden hinta vaihtelee 0,50 EUR/h–1,60 EUR/h.

Cagliarin lahdella sijaitseva Cagliarin kaupunki jää monilta tutkimatta, mutta siihen kannattaa tutustua kunnolla. Varsinkin vanhakaupunki on todella vaikuttava sen linnan ja keskiaikaisten muurien ansiosta. Saaren suurimmasta kaupungista löydät kaiken, aina pehmeistä hiekkarannoista upeisiin historiallisiin nähtävyyksiin asti. Käy tutkimassa joitakin alueen vaikuttavimmista monumenteista, kuten Santuario e Basilica di Bonaria Cagliari, Cattedrale di Santa Maria tai muinaisten roomalaisten amfiteatterin jäännöksiä. Kun haluat eteesi mitä kauneimmat panoraamanäkymät kaupunkiin, kiipeä majesteettisen Bastione di Saint Remyn huipulle ja ihastu näkymiin. Autonvuokraus Cagliarista vie sinut vain muutamissa minuuteissa turistireiteiltä koskemattomalle maaseudulle, joko upealle rannikolle tai vuoristoon. Usein saat ajella teillä rauhassa ja halutessasi voit pysähtyä vierailun arvoisiin arkeologisiin kohteisiin, joita saarella on paljon. Päiväretket saaren muihin osiin ja Cagliarin lähettyville tuovat mukavan lisän lomaasi. Solanas tarjoaa esimerkiksi lähialueen pisimmän hiekkarannan, joten se on todellinen suosikki rantalomaa etsivien perheiden parissa. Porto Sa Ruxi, joka on sijoittunut meren rannalle saaren molemmin puolin, on täydellinen uimiseen ja snorklaukseen. Villasimius taas tarjoaa ystävällisen ja vilkkaan loma-alueen, josta löydät ravintoloita sekä baareja ja jonka kadut täyttyvät iltakävelyllä olevista perheistä ennen illalista. Costa Rei on rannikkoalue Villasimiuksen pohjoispuolella, joka tunnetaan kauniista hiekkarannoista ja kristallinkirkkaasta merestä. Löydät tästä miellyttävästä merenrantakaupungista sopivan sekoituksen kauppoja, baareja ja ravintoloita. Costa Rein rannoilta pääset lukuisille veneretkille, joiden yksi kohde on Isola di Serpentara.

Kun vertailet autovuokraamoiden tarjouksia, muistathan tarkistaa myös sen, mitä vakuutuksia hintaan kuuluu. Autovakuutukset suojaavat sinua rahallisesti vuokra-autoilusi aikana mahdollisesti sattuvilta vahingoilta. Italian laki edellyttää, että sinulla on hankittuna vuokrakaudeksi CDW-vakuutus sekä varkaussuoja. Monissa tapauksissa, autovuokraamo on sisällyttänyt nämä vakuutukset suoraan vuokrahintaan. Myös palovakuutus ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutus ovat suositeltavia, mutta vapaaehtoisia.

Kyllä, voit ajaa Cagliarissa suomalaisella ajokortilla. Italiassa hyväksytään kaikki Euroopan unionissa myönnetyt kuvalliset ajokortit. Lyhytaikaisella vierailulla olevat ulkomaalaiset voivat siis vuokrata auton ja ajaa voimassa olevan ulkomaisen ajokortin turvin Italiassa enintään kuuden kuukauden ajan.

Parhaimmat paikat auton noutoon tai palautukseen ovat Cagliarin lentokenttä ja sataman alue. Sataman (Marina) lähettyviltä löydät hajallaan useita autonvuokrauspisteitä, mutta alue tunnetaan myös hyvin vilkkaana liikenteeltään. Cagliari Elmas Airport sijaitsee seitsemän kilometriä Cagliarista luoteeseen. Alue, jolla lentoasema sijaitsee on Elmas, josta kenttä onkin saanut nimensä. Paikallisten italialaisten joukossa lentokenttää kutsutaan myös nimellä Aeroporto Mario Mameli. Kentältä tavoitat yhdellä kertaa useamman eri vuokrausyrityksen edustajat. Auto suositellaan vuokrattavan jo ennakkoon verkosta, jonka avulla mahdollistat entistä sujuvamman asioinnin. Tällöin auto odottaa sinua valmiina lentokentällä ja olet nopeasti valmis jatkamaan matkaasi reittisuunnitelmiesi mukaisesti eteenpäin.


Vuokraa auto läheltä kohteen Cagliari suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Cagliari

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Cagliari - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Cagliari, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurimmalla osalla niistä Cagliari vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Cagliari, kuten Avis, Dollar ja Firefly tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Yrityksellä Avis on eniten vuokraamoja kaupungissa Cagliari, Italia, josta löytyy yhteensä 2 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 99 €/päivä tarjouksia Avis vuokra-autoille kaupungissa Cagliari, Italia.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Cagliari tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Cagliari kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Cagliari ajat.

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Cagliari sademäärä on 9 mm ja keskilämpötila 21 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Cagliari parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Jos etsit Cagliari vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden kesäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Sardinia lämpötila on yleensä 21 °C ja sademäärä vastaavasti 13,3 mm.


Tutustu alueen Italian muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Cagliari


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Cagliari käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Cagliari, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Cagliari autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Cagliari.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Cagliari.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Cagliari.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.