Autonvuokraus Cagliari - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Cagliari? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Cagliari, Sardinia, Italia3. marraskuu — 10. marraskuu
Sama palautus
Cagliari, Sardinia, Italia
ti 3/11
ti 10/11

Autovuokraamo Cagliari: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Cagliari
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.2

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.9

Pisteet perustuvat 8 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.4

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Keskinkertainen 3.6

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Keskinkertainen 2.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Cagliari

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Cagliarista?

Autonvuokraus Cagliarissa onnistuu sujuvimmin kun olet vähintään 21-vuotias ja omaat ajokortin, joka on ollut voimassa ainakin vuoden. On olemassa tiettyjä vuokrayhtiöitä, joiden kautta auton vuokraus on mahdollista nuoremmallakin iällä, kunhan ajokortti on ollut henkilöllä vähintäänkin vuoden. Yleensä kuitenkin kaikkien alle 25-vuotiaiden kuljettajien tulee maksaa nuoren kuljettajan lisämaksu, mikä tarkoittaa kattavampia vakuutuksia. Enimmäisikä useilla autovuokraamoilla on 75 vuotta.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Cagliarissa

Auton vuokraaminen Cagliarista tuo ulottuvillesi sekä kaupungin nähtävyydet että lähialueen lukuisat kohteet. Ajoreitit Sardiniassa keräävät kehuja erityisesti valokuvauksellisten maisemiensa ansiosta. Suurin osa itsenäisesti buukattavista majoituksista sijaitsee maaseudulla, muutaman kilometrin päässä rannoista ja tärkeimmistä kaupungeista, joten vuokra-auto on hyvä olla käytettävissä. Sardiniassa ei ole moottoriteitä, mutta toisaalta saarelta ei myöskään löydy maksullisia teitä. Kaksikaistaiset maantiet kulkevat useimpien tärkeimpien kaupunkien välillä. Päätiet ovat yleensä hyväkuntoisia ja pienemmät tiet monesti kapeita ja mutkittelevia, mutta upeilla maisemilla varustettuja. Kun suunnittelet autonvuokrausta Cagliarista käsin, kannattaa reittisuunnitelmien aikatauluihin jättää myös hieman ilmaa, sillä kaupungin ympärillä ei ole mitenkään yllättävää kohdata lehmiä, sikoja tai muita eläimiä keskellä tietä. Aja siis varovaisesti, varsinkin pimeän aikaan. Ajathan oikealla puolella tietä, sillä jotkut tiet saattavat olla ilman opasteita, mutta ovat edelleen kaksisuuntaisia. Sillat ovat usein yksikaistaisia. Ellei opasteissa toisin mainita, ovat nopeusrajoitus taajamissa 50 km/h, niiden ulkopuolella 90km/h (80 km/h kosteissa olosuhteissa) ja muutamilla saaren kaksikaistaisilla teillä 110km/h (80 km/h kosteissa olosuhteissa). Lähivalot tulisi olla käytössä aina, kun ajat kaupunkien ulkopuolella. Cagliarissa on hyvin vähän katuja, joissa pysäköinti on aina maksutonta. Keskustan tuntumassa parkkitilan löytäminen ylipäänsä on haastavaa, varsinkin sunnuntaisin, jolloin pysäköinti on ilmaista. Suositeltavaa on, että käännyt vuokra-autosi kanssa palvelevien parkkihallien puoleen. Esimerkiksi Apcoalla on useita eri parkkihalleja pitkin kaupunkia, joiden hinta vaihtelee 0,50 EUR/h–1,60 EUR/h.

Nähtävyyksiä Cagliarissa ja sen lähellä

Cagliarin lahdella sijaitseva Cagliarin kaupunki jää monilta tutkimatta, mutta siihen kannattaa tutustua kunnolla. Varsinkin vanhakaupunki on todella vaikuttava sen linnan ja keskiaikaisten muurien ansiosta. Saaren suurimmasta kaupungista löydät kaiken, aina pehmeistä hiekkarannoista upeisiin historiallisiin nähtävyyksiin asti. Käy tutkimassa joitakin alueen vaikuttavimmista monumenteista, kuten Santuario e Basilica di Bonaria Cagliari, Cattedrale di Santa Maria tai muinaisten roomalaisten amfiteatterin jäännöksiä. Kun haluat eteesi mitä kauneimmat panoraamanäkymät kaupunkiin, kiipeä majesteettisen Bastione di Saint Remyn huipulle ja ihastu näkymiin. Autonvuokraus Cagliarista vie sinut vain muutamissa minuuteissa turistireiteiltä koskemattomalle maaseudulle, joko upealle rannikolle tai vuoristoon. Usein saat ajella teillä rauhassa ja halutessasi voit pysähtyä vierailun arvoisiin arkeologisiin kohteisiin, joita saarella on paljon. Päiväretket saaren muihin osiin ja Cagliarin lähettyville tuovat mukavan lisän lomaasi. Solanas tarjoaa esimerkiksi lähialueen pisimmän hiekkarannan, joten se on todellinen suosikki rantalomaa etsivien perheiden parissa. Porto Sa Ruxi, joka on sijoittunut meren rannalle saaren molemmin puolin, on täydellinen uimiseen ja snorklaukseen. Villasimius taas tarjoaa ystävällisen ja vilkkaan loma-alueen, josta löydät ravintoloita sekä baareja ja jonka kadut täyttyvät iltakävelyllä olevista perheistä ennen illalista. Costa Rei on rannikkoalue Villasimiuksen pohjoispuolella, joka tunnetaan kauniista hiekkarannoista ja kristallinkirkkaasta merestä. Löydät tästä miellyttävästä merenrantakaupungista sopivan sekoituksen kauppoja, baareja ja ravintoloita. Costa Rein rannoilta pääset lukuisille veneretkille, joiden yksi kohde on Isola di Serpentara.

Mikä autotarjous sopii minulle?

Kun vertailet autovuokraamoiden tarjouksia, muistathan tarkistaa myös sen, mitä vakuutuksia hintaan kuuluu. Autovakuutukset suojaavat sinua rahallisesti vuokra-autoilusi aikana mahdollisesti sattuvilta vahingoilta. Italian laki edellyttää, että sinulla on hankittuna vuokrakaudeksi CDW-vakuutus sekä varkaussuoja. Monissa tapauksissa, autovuokraamo on sisällyttänyt nämä vakuutukset suoraan vuokrahintaan. Myös palovakuutus ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutus ovat suositeltavia, mutta vapaaehtoisia.

Voiko Cagliarissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä, voit ajaa Cagliarissa suomalaisella ajokortilla. Italiassa hyväksytään kaikki Euroopan unionissa myönnetyt kuvalliset ajokortit. Lyhytaikaisella vierailulla olevat ulkomaalaiset voivat siis vuokrata auton ja ajaa voimassa olevan ulkomaisen ajokortin turvin Italiassa enintään kuuden kuukauden ajan.

Mistä auton nouto ja palautus Cagliarissa onnistuu?

Parhaimmat paikat auton noutoon tai palautukseen ovat Cagliarin lentokenttä ja sataman alue. Sataman (Marina) lähettyviltä löydät hajallaan useita autonvuokrauspisteitä, mutta alue tunnetaan myös hyvin vilkkaana liikenteeltään. Cagliari Elmas Airport sijaitsee seitsemän kilometriä Cagliarista luoteeseen. Alue, jolla lentoasema sijaitsee on Elmas, josta kenttä onkin saanut nimensä. Paikallisten italialaisten joukossa lentokenttää kutsutaan myös nimellä Aeroporto Mario Mameli. Kentältä tavoitat yhdellä kertaa useamman eri vuokrausyrityksen edustajat. Auto suositellaan vuokrattavan jo ennakkoon verkosta, jonka avulla mahdollistat entistä sujuvamman asioinnin. Tällöin auto odottaa sinua valmiina lentokentällä ja olet nopeasti valmis jatkamaan matkaasi reittisuunnitelmiesi mukaisesti eteenpäin. (Tarkastettu 22/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Cagliari kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Cagliari Elmas lentokenttä autonvuokrauspistettä

T Hotel

Via Dei Giudicati

6,4 km lentokentältä

Sardegna Hotel - Suites & Restaurant

Via Lunigiana 50

3,8 km lentokentältä

Hotel Califfo

Via Leonardo Da Vinci 118

17,1 km lentokentältä

T Hotel

Via Dei Giudicati

6,4 km lentokentältä

Sardegna Hotel - Suites & Restaurant

Via Lunigiana 50

3,8 km lentokentältä

Hotel Califfo

Via Leonardo Da Vinci 118

17,1 km lentokentältä

Holiday Inn Cagliari

Viale Umberto Ticca

3,4 km lentokentältä

Hotel Residence Ulivi e Palme

Via Bembo 25

6,9 km lentokentältä

Regina Margherita Hotel

Viale Regina Margherita 44

6,8 km lentokentältä

Hotel Flora

Via Sassari, 45

6,2 km lentokentältä

Cagliari 4u

Via Logudoro 35

7,3 km lentokentältä

Cagliari Boutique Rooms And Suites

Via Garibaldi 105

6,8 km lentokentältä

Caesar's Hotel

Via Darwin 2-4

9,1 km lentokentältä

B&B Cagliari Ariosto

Via Ariosto 1 Ca

7,1 km lentokentältä

Budget Rooms Cagliari

Via Sonnino 37

7,1 km lentokentältä

Picanhas

Via Goffredo Mameli 12 Caliari

6,1 km lentokentältä

Hotel Panorama

Viale Armando Diaz 231

8,6 km lentokentältä

Hotel Nautilus

Lungomare Poetto 158

10,9 km lentokentältä

Meditur Hotel Cagliari Santa Maria

Circonvallazione Nuova Pirri 626

5,7 km lentokentältä

Colle dei Fiori Rooms

27 Via Falzarego

5,0 km lentokentältä

Hotel Italia

Via Sardegna 31

6,4 km lentokentältä


Autonvuokraus Cagliari

Tähän mennessä ajankohtana lokakuu on momondossa ollut 10 vuokra-autohakua kohteessa Cagliari.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Cagliari noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Cagliari. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Cagliari autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Cagliari vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Cagliari, kuten National, Budget ja Thrifty tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Cagliari?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Cagliari tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Cagliari kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Cagliari ajat.


Lentolippu varattuna kohteeseen Cagliari? Aloita matkan suunnittelu!