Autonvuokraukset kohteessa Cagliari, Sardinia

Haussa halpa vuokra-auto Cagliari, Sardinia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Cagliari, Sardinia, Italia
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Cagliari, Sardinia, Italia
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Cagliari

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Cagliari

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Cagliari?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Cagliari löytyvät yleensä Felirent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaFelirent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 12 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Cagliari on 25 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Cagliari?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Cagliari 6 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Cagliari?

Ford Fiesta ja Fiat 500 automallit kaupungissa Cagliari ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Ford Fiesta vuokrahinnat kaupungissa Cagliari voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 23 €/päivä ja alhaisimmillaan 18 €/päivä. Fiat 500 vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 51 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 43 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Cagliari, Sardinia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Cagliari, Sardinia
Edullinen12 €/pvä
Pienikokoinen15 €/pvä
Keskikokoinen38 €/pvä
Maasturi26 €/pvä
Mini11 €/pvä
Vuokraamon valinta12 €/pvä
Pienikokoinen maasturi14 €/pvä
Keskikokoinen maasturi21 €/pvä
Pienikokoinen farmari22 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Cagliari autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Cagliarista?

Autonvuokraus Cagliarissa onnistuu sujuvimmin kun olet vähintään 21-vuotias ja omaat ajokortin, joka on ollut voimassa ainakin vuoden. On olemassa tiettyjä vuokrayhtiöitä, joiden kautta auton vuokraus on mahdollista nuoremmallakin iällä, kunhan ajokortti on ollut henkilöllä vähintäänkin vuoden. Yleensä kuitenkin kaikkien alle 25-vuotiaiden kuljettajien tulee maksaa nuoren kuljettajan lisämaksu, mikä tarkoittaa kattavampia vakuutuksia. Enimmäisikä useilla autovuokraamoilla on 75 vuotta.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Cagliarissa

Auton vuokraaminen Cagliarista tuo ulottuvillesi sekä kaupungin nähtävyydet että lähialueen lukuisat kohteet. Ajoreitit Sardiniassa keräävät kehuja erityisesti valokuvauksellisten maisemiensa ansiosta. Suurin osa itsenäisesti buukattavista majoituksista sijaitsee maaseudulla, muutaman kilometrin päässä rannoista ja tärkeimmistä kaupungeista, joten vuokra-auto on hyvä olla käytettävissä. Sardiniassa ei ole moottoriteitä, mutta toisaalta saarelta ei myöskään löydy maksullisia teitä. Kaksikaistaiset maantiet kulkevat useimpien tärkeimpien kaupunkien välillä. Päätiet ovat yleensä hyväkuntoisia ja pienemmät tiet monesti kapeita ja mutkittelevia, mutta upeilla maisemilla varustettuja. Kun suunnittelet autonvuokrausta Cagliarista käsin, kannattaa reittisuunnitelmien aikatauluihin jättää myös hieman ilmaa, sillä kaupungin ympärillä ei ole mitenkään yllättävää kohdata lehmiä, sikoja tai muita eläimiä keskellä tietä. Aja siis varovaisesti, varsinkin pimeän aikaan. Ajathan oikealla puolella tietä, sillä jotkut tiet saattavat olla ilman opasteita, mutta ovat edelleen kaksisuuntaisia. Sillat ovat usein yksikaistaisia. Ellei opasteissa toisin mainita, ovat nopeusrajoitus taajamissa 50 km/h, niiden ulkopuolella 90km/h (80 km/h kosteissa olosuhteissa) ja muutamilla saaren kaksikaistaisilla teillä 110km/h (80 km/h kosteissa olosuhteissa). Lähivalot tulisi olla käytössä aina, kun ajat kaupunkien ulkopuolella. Cagliarissa on hyvin vähän katuja, joissa pysäköinti on aina maksutonta. Keskustan tuntumassa parkkitilan löytäminen ylipäänsä on haastavaa, varsinkin sunnuntaisin, jolloin pysäköinti on ilmaista. Suositeltavaa on, että käännyt vuokra-autosi kanssa palvelevien parkkihallien puoleen. Esimerkiksi Apcoalla on useita eri parkkihalleja pitkin kaupunkia, joiden hinta vaihtelee 0,50 EUR/h–1,60 EUR/h.

Nähtävyyksiä Cagliarissa ja sen lähellä

Cagliarin lahdella sijaitseva Cagliarin kaupunki jää monilta tutkimatta, mutta siihen kannattaa tutustua kunnolla. Varsinkin vanhakaupunki on todella vaikuttava sen linnan ja keskiaikaisten muurien ansiosta. Saaren suurimmasta kaupungista löydät kaiken, aina pehmeistä hiekkarannoista upeisiin historiallisiin nähtävyyksiin asti. Käy tutkimassa joitakin alueen vaikuttavimmista monumenteista, kuten Santuario e Basilica di Bonaria Cagliari, Cattedrale di Santa Maria tai muinaisten roomalaisten amfiteatterin jäännöksiä. Kun haluat eteesi mitä kauneimmat panoraamanäkymät kaupunkiin, kiipeä majesteettisen Bastione di Saint Remyn huipulle ja ihastu näkymiin. Autonvuokraus Cagliarista vie sinut vain muutamissa minuuteissa turistireiteiltä koskemattomalle maaseudulle, joko upealle rannikolle tai vuoristoon. Usein saat ajella teillä rauhassa ja halutessasi voit pysähtyä vierailun arvoisiin arkeologisiin kohteisiin, joita saarella on paljon. Päiväretket saaren muihin osiin ja Cagliarin lähettyville tuovat mukavan lisän lomaasi. Solanas tarjoaa esimerkiksi lähialueen pisimmän hiekkarannan, joten se on todellinen suosikki rantalomaa etsivien perheiden parissa. Porto Sa Ruxi, joka on sijoittunut meren rannalle saaren molemmin puolin, on täydellinen uimiseen ja snorklaukseen. Villasimius taas tarjoaa ystävällisen ja vilkkaan loma-alueen, josta löydät ravintoloita sekä baareja ja jonka kadut täyttyvät iltakävelyllä olevista perheistä ennen illalista. Costa Rei on rannikkoalue Villasimiuksen pohjoispuolella, joka tunnetaan kauniista hiekkarannoista ja kristallinkirkkaasta merestä. Löydät tästä miellyttävästä merenrantakaupungista sopivan sekoituksen kauppoja, baareja ja ravintoloita. Costa Rein rannoilta pääset lukuisille veneretkille, joiden yksi kohde on Isola di Serpentara.

Mikä autotarjous sopii minulle?

Kun vertailet autovuokraamoiden tarjouksia, muistathan tarkistaa myös sen, mitä vakuutuksia hintaan kuuluu. Autovakuutukset suojaavat sinua rahallisesti vuokra-autoilusi aikana mahdollisesti sattuvilta vahingoilta. Italian laki edellyttää, että sinulla on hankittuna vuokrakaudeksi CDW-vakuutus sekä varkaussuoja. Monissa tapauksissa, autovuokraamo on sisällyttänyt nämä vakuutukset suoraan vuokrahintaan. Myös palovakuutus ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutus ovat suositeltavia, mutta vapaaehtoisia.

Voiko Cagliarissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä, voit ajaa Cagliarissa suomalaisella ajokortilla. Italiassa hyväksytään kaikki Euroopan unionissa myönnetyt kuvalliset ajokortit. Lyhytaikaisella vierailulla olevat ulkomaalaiset voivat siis vuokrata auton ja ajaa voimassa olevan ulkomaisen ajokortin turvin Italiassa enintään kuuden kuukauden ajan.

Mistä auton nouto ja palautus Cagliarissa onnistuu?

Parhaimmat paikat auton noutoon tai palautukseen ovat Cagliarin lentokenttä ja sataman alue. Sataman (Marina) lähettyviltä löydät hajallaan useita autonvuokrauspisteitä, mutta alue tunnetaan myös hyvin vilkkaana liikenteeltään. Cagliari Elmas Airport sijaitsee seitsemän kilometriä Cagliarista luoteeseen. Alue, jolla lentoasema sijaitsee on Elmas, josta kenttä onkin saanut nimensä. Paikallisten italialaisten joukossa lentokenttää kutsutaan myös nimellä Aeroporto Mario Mameli. Kentältä tavoitat yhdellä kertaa useamman eri vuokrausyrityksen edustajat. Auto suositellaan vuokrattavan jo ennakkoon verkosta, jonka avulla mahdollistat entistä sujuvamman asioinnin. Tällöin auto odottaa sinua valmiina lentokentällä ja olet nopeasti valmis jatkamaan matkaasi reittisuunnitelmiesi mukaisesti eteenpäin.


Autonvuokraustarjoukset Cagliari, Sardinia

Löydä kohteesta Cagliari juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

20 € - 69 €

Kaikki autotyypit

20 € - 84 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Cagliari, Italian on 30 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Cagliari, Italian on helmikuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Cagliari, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Cagliari voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Cagliari Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Cagliari, Italian on 41 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Cagliari, Italian on marraskuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Cagliari, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Cagliari voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Cagliari Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

6 loka - 9 loka
Fiat Panda
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

12 €/pvä

6 loka - 9 loka
Ford Fiesta
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

15 €/pvä

6 loka - 9 loka
Ford Focus

Cagliari autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Cagliari, Sardinia

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,6

Value

7,0

Leasys Rent

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Sunnycars

6 sijaintia

Autovia

2 sijaintia

Centauro

2 sijaintia

DRIVALIA

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Cagliari

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Cagliari

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

80 €

Suosituin malli

Ford Fiesta
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Cagliari viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Cagliari on 80 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 89 €/pvä.
Kohteen Cagliari suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Fiesta. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat 500.

Vuokraa auto läheltä kohteen Cagliari suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Cagliari

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Cagliari - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Cagliari, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Cagliari, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Cagliari vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Cagliari, kuten Avis, Budget ja SURPRICE CAR RENTAL tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Cagliari, Italia?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Cagliari tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Cagliari kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Cagliari ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Fiat 500C vuokra-autoja kaupungissa Cagliari?

Millainen sää on kohteessa Cagliari, Italia kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana kaupungin Cagliari sademäärä on 31 mm ja keskilämpötila 22 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Cagliari parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Cagliari samanlainen kuin muualla Sardinia alueella?

Jos etsit Cagliari vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Sardinia lämpötila on yleensä 21 °C ja sademäärä vastaavasti 37 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Cagliari hinnat?

autoa Cagliari hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Cagliari?

67 toimijaa on valittavissa autoa Cagliari syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Cagliari?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Cagliari. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Cagliari?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Cagliari. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Aloita matkan suunnittelu - Cagliari


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Cagliari?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Cagliari käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Cagliari?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Cagliari, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Cagliari, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Cagliari autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Cagliari momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Cagliari.

Löytyykö kohteesta Cagliari autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Cagliari.

Voinko etsiä Cagliari vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Cagliari.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cagliari

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.