Autonvuokraus Rethymno - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Rethymno? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rethymno, Kreeta, Kreikka
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Rethymno, Kreeta, Kreikka
to 28/1
Keskipäivä
to 4/2
Keskipäivä

Autovuokraamo Rethymno: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rethymno
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.4

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rethymno kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Firá Santorínin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rethymno

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 12 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Rethymno.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rethymno noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Rethymno sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, Avis ja Dollar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Rethymno autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Caldera päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 65 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Rethymno. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Rethymno on 20 €/päivä.

Peritäänkö Rethymno autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Rethymno sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Rethymno. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Rethymno helmikuu ajaksi?

Kun matkustat kaupunkiin Rethymno kuukauden helmikuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Rethymno helmikuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 14 °C ja keskimääräinen sademäärä on 80 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Rethymno maksaa keskimäärin 20 €/päivä.

Kuinka monta Caldera autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Rethymno?

2 toimipaikkaa löytyy kaupungista Rethymno. Näistä Caldera vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 65 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rethymno?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Rethymno huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Rethymno taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Rethymno rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

Millainen sää on kohteessa Rethymno, Kreikka kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Rethymno on 13 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 134 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Rethymno.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Rethymno kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Rethymno autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Rethymno vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Chevrolet Spark, Volkswagen Polo tai Fiat Panda.

Onko sää kaupungissa Rethymno samanlainen kuin muualla Kreeta alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Rethymno ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kreeta lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 12 °C ja mahdollinen sademäärä 122 mm.


Lentolippu varattuna kohteeseen Rethymno? Aloita matkan suunnittelu!