Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Catania, Sisilia

Haussa halpa vuokra-auto Catania, Sisilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
Fri 31/5
Fri 7/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Catania, Sisilia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Catania, Sisilia
Edullinen31 €/pvä
Pienikokoinen38 €/pvä
Keskikokoinen54 €/pvä
Maasturi39 €/pvä
Mini32 €/pvä
Vuokraamon valinta35 €/pvä
Pienikokoinen maasturi39 €/pvä
Keskikokoinen maasturi49 €/pvä
Pienikokoinen farmari54 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Catania

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Catania

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Catania?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Catania löytyvät yleensä Rentacar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRentacar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 7 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Catania on 7 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Catania?

Keskimääräiseen hintaan 25 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 10 €/pvä), Fiat 500 vuokra-autot kaupungissa Catania on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Fiat 500X vuokraaminen kaupungissa Catania keskimääräiseen hintaan 28 €/pvä (11 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Autonvuokraustarjoukset Catania, Sisilia

Löydä kohteesta Catania juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

4 € - 71 €

Kaikki autotyypit

8 € - 59 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Catania, Italian on 27 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Catania, Italian on marraskuuta. Hinta on 86 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Catania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Catania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Catania pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Catania, Italian on 37 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Catania, Italian on joulukuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Catania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Catania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Catania keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Catania, Italian on 58 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Catania, Italian on marraskuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 45 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Catania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Catania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Catania, Italian on 22 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Catania, Italian on joulukuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Catania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Catania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Catania Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Catania, Italian on 20 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Catania, Italian on helmikuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Catania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Catania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

16 Jul - 28 Jul
Toyota Yaris
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

32 €/pvä

16 Jul - 28 Jul
Toyota Aygo
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

16 Jul - 28 Jul
Ford Ka

Catania autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Catania, Sisilia

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

9,0

Value

7,9

Target Italy

9,0
Upea
1 arvostelu3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

8,6

Value

8,6

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,7

Value

7,7

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

4,5

Value

5,2

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

8,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

6,0

Value

4,8

Sunnycars

10 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Catania

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Catania

Suosituin vuokraamo

SICILY BY CAR

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

18 €

Suosituin malli

Fiat 500
Suosituin Catania autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on SICILY BY CAR . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat SURPRICE CAR RENTAL ja Italy Car Rent.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Catania viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Catania on 18 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 34 €/pvä.
Kohteen Catania suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat 500X.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Catania - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Catania, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Catania, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Catania sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Catania. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Catania kesäkuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 25 °C ja sademäärä 5 mm cm, joten paras vuokra-automalli kesäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Catania on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Catania maksaa keskimäärin 29 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Catania, Italia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Catania, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Catania ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Catania huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Catania, Italia kuukauden toukokuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Catania kuukauden toukokuu aikana on 18 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 19 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Catania samanlainen kuin muualla Sisilia alueella?

Ilmasto alueella Sisilia kuukauden toukokuu aikana on yleensä 18 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 24,7 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Catania lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Catania hinnat?

autoa Catania hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Catania?

toukokuuta 2024 alkaen 134 toimijaa on valittavissa autoa Catania osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Catania?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Catania. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Catania?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Catania, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Catania?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Catania voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Catania?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Catania suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Catania, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Catania ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Catania momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Catania, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Catania autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Catania vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Catania vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Catania.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Catania

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fri 31/5
Keskipäivä
Fri 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Catania