Autonvuokraus Catania - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Catania? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Catania, Sisilia, Italia
22. tammikuu — 29. tammikuu
Sama palautus
Catania, Sisilia, Italia
pe 22/1
Keskipäivä
pe 29/1
Keskipäivä

Autovuokraamo Catania: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Catania
Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.5

Pisteet perustuvat 33 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.8

Pisteet perustuvat 31 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.6

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.0

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.3

Pisteet perustuvat 7 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.8

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 14 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Catania kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Catania Fontanarossa lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Catania

49 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Catania momondon avulla ajankohtana tammikuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Catania noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Enterprise, National ja Avis ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Catania. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Catania autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Catania autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon SICILY BY CAR päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 22 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Catania. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän toimipisteestään kaupungissa Catania on 9 €/päivä.

Peritäänkö Catania autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Catania sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Catania. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Catania helmikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Catania kuukauden helmikuu aikana. Kohteessa Catania sataa keskimäärin 46 mm cm ja lämpötila on noin 12 °C helmikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Catania maksaa keskimäärin 22 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Catania?

Yrityksellä Hertz on eniten vuokraamoja kaupungissa Catania, josta löytyy yhteensä 4 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 23 €/päivä tarjouksia Hertz vuokra-autoille kaupungissa Catania.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Catania?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Catania, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Catania ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Catania huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Catania, Italia kuukauden tammikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Catania kuukauden tammikuu aikana on 11 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 75 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Catania kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Catania. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Catania vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Volkswagen Golf tai Fiat 500.

Onko sää kaupungissa Catania samanlainen kuin muualla Sisilia alueella?

Ilmasto alueella Sisilia kuukauden tammikuu aikana on yleensä 11 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 73,6 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Catania lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Tutustu alueen Sisilia muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Cefalù, Milazzo ja Palermo maan Sisilia sisällä

Lentolippu varattuna kohteeseen Catania? Aloita matkan suunnittelu!