Autonvuokraus Rimini, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Rimini, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rimini, Rimini, Italia
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Rimini, Rimini, Italia
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Rimini: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rimini, Italia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
7 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rimini, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Venetsia Marco Polo lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rimini

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rimini noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz on yksi monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Rimini COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Rimini. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Rimini autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Auton vuokraaminen kaupungissa Rimini on halvinta, kun käytät vuokraamon SICILY BY CAR toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 25 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 25 €/päivä.

 • Kuinka monta SICILY BY CAR autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Rimini?

  Kaupungista Rimini, Italia löytyy 1 toimipaikka, jotka SICILY BY CAR omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 25 € keskimäärin.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rimini, Italia?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Rimini on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Rimini ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rimini?

  Hyundai Accent ja Fiat 500 automallit kaupungissa Rimini ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Rimini voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 22 €/päivä ja alhaisimmillaan 8 €/päivä. Fiat 500 vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 30 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 9 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Rimini, Italia kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Rimini on 3 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 48 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Rimini.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Rimini kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Rimini autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Rimini vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Fiat 500 tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Rimini samanlainen kuin muualla Emilia-Romagna alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rimini road triplle alueelle Emilia-Romagna tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 2 °C ja sademäärän vastaavasti 44,8 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset kaupungin Rimini lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Rimini

Aloita matkan suunnittelu - Rimini