Autonvuokraus Gatwick, Englanti

Haussa halpa vuokra-auto Gatwick, Englanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Gatwick, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Gatwick, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Gatwick: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Gatwick, Englanti
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

7,5

Value

7,5
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

4,4

Value

4,7
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

3,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

3,0

Value

4,0
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Gatwick

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Gatwickissa?

Gatwick on yksi Englannin vilkkaimmista lentoasemista ja erityisesti monet Lontooseen matkaavat laskeutuvat juuri Gatwickin lentokentälle. Vuokra-autolla pääsee toki moniin muihinkin Englannin mielenkiintoisiin kohteisiin. Vuokraa auto heti lentokentälle saapuessasi niin pääset jatkamaan matkaa kätevästi ja nopeasti. Autonvuokraus Gatwickissa edellyttää pääsääntöisesti vähintään 21 vuoden ikää ja osassa autoja voi olla käytössä 69 vuoden enimmäisikäraja. Nuorten kuskien kannattaa myös huomioida, että autovuokraamo voi veloittaa alle 25-vuotiailta kuskeilta nuoren kuljettajan lisämaksua. Eri autovuokraamoissa voidaan soveltaa eri ikärajoja ja ikävaatimukset vaihtelevat myös autoluokasta riippuen. Nuorten ja ikääntyneiden autonvuokraajien kannattaakin tarkistaa ikärajat jo edeltä käsin.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Gatwickissa

Auton vuokraaminen Englannissa voi aluksi mietityttää, koska liikenne on vasemmanpuoleista. Vasemmanpuoleinen liikenne voi ainakin aluksi olla haastava siihen tottumattomalle kuskille. Erityisesti risteysalueilla saa olla tarkkana, mutta onneksi teillä on melko paljon liikenneympyröitä, jotka helpottavat ajamista. Kunhan vain muistat, että liikenneympyröissä kierretään vastapäivään, toisin kuin Suomessa, ja niihin ajetaan sisään vasemmalta puolelta. Vasemmanpuoleisessa liikenteessä pärjää kyllä varsin hyvin, kunhan noudattaa malttia ja varovaisuutta. Yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueilla 30 mph eli noin 45 km/h, moottoriliikenneteillä 60 mph eli noin 90 km/h ja moottoriteillä 70 mph eli noin 110 km/h. Promilleraja on 0,8. Ajovaloja tulee käyttää aina ajon aikana. Osassa Englannin teitä, tunneleita ja siltoja on käytössä tiemaksu. Myös Lontoon ja Durhamin keskustaan ajavilta peritään tiemaksu. Maksut ovat tie- tai aluekohtaisia ja niiden suuruuteen vaikuttavat myös ajoneuvotyyppi sekä vuorokaudenaika. Maksut maksetaan heti tielle tai muulle alueelle saavuttaessa ja maksuvälineenä käyvät käteinen ja luottokortit. Jos suuntaat Lontooseen, huomioi, että kaikilta kaupungin keskustaan ajavilta peritään lisäksi arkipäivisin kello 7:00–18:00 välisenä aikana ruuhkamaksu, congestion fee. Sen voi maksaa etukäteen netissä sekä puhelimella. Maksun voi suorittaa myös luottokortilla sekä kaupoissa ja huoltoasemilla. Jälkikäteen maksua suoritettaessa on hyvä huomata, että se tulee maksaa viimeistään seuraavana päivänä, ennen vuorokauden vaihtumista. Muutoin seurauksena on sakko, johon voidaan lisätä myös käsittelymaksu. Huoltoasemia löytyy varsin hyvin pääteiden varsilta, mutta moottoriteiden varsilla niitä on vähemmän. Gatwickissa on tarjolla sekä lyhytaikaista että pitkäaikaista pysäköintiä. Erityisesti kesäkuukausina pysäköintipaikka kannattaa varata etukäteen. Lisätietoja löytyy Gatwickin lentoaseman kotisivuilta. Kaupungeissa pysäköidessäsi huomaa, että keltaisilla merkityillä alueilla pysäköinti on kielletty. Maksullisilla paikoilla pysäköintilippuja saa pysäköintimittareista ja lippu asetetaan tuttuun tapaan tuulilasin sisäpuolelle. Isommissa kaupungeissa on myös maksullisia pysäköintitaloja.

Nähtävyyksiä Gatwickissa ja sen lähellä

Gatwickin lentokentältä löytyy runsas valikoima kauppoja ja ravintoloita. Kaupoissa ovat edustettuina monet merkkiliikkeet ja legendaarinen Harrods. Kaupat ovat avoinna pohjoisterminaalissa kello 04:00–21:00 ja eteläterminaalissa 04:00–21:30. Lentoaseman läheltä löytyy useampikin hotelli sekä lentomuseo Gatwick Aviation Museum, jonne voi suunnata myös koko perheen voimin. Museossa esitellään brittiläistä lentokonehistoriaa sen kulta-ajoilta, eli toisesta maailmansodasta aina 1970-luvulle asti. Museon alueelta löytyy myös luontopolku sekä piknikalue. Lähellä Gatwickia sijaitsee myös kaunis luonnonpuisto Tilgate Park sekä Go Ape Crawley, jossa pääsee harrastamaan erilaisia aktiviteetteja luonnon keskellä. Vain noin 10 km päässä Gatwickista on British Wildlife Centre upeine luonnonvaraisine eläimineen. Eri eläinlajeja on noin 40 ja niihin pääsee tutustumaan joko itsenäisesti tai opastetuilla kierroksilla. Autonvuokraus Gatwickissa on kätevä tapa suunnata hieman kauempanakin oleviin kaupunkeihin. Gatwick sijaitsee moottoritien M23 ja päätien A23 varrella sekä noin 10 min ajomatkan päässä M25-tiestä. Esimerkiksi M23-tietä pääsee noin 45 km päässä sijaitsevaan Lontooseen. Jos suunnittelet pidempää automatkaa, vuokra-autolla saa tavallisesti liikkua vapaasti Iso-Britanniassa, mutta kannattaa varmistaa asia käyttämältäsi autovuokraamolta. Osa autovuokraamoista ei nimittäin salli esimerkiksi lautalla matkustamista.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus ja sillä ajaminen on turvallinen tapa matkustaa ulkomaillakin, mutta kannattaa aina varmistaa, että vakuutusasiat ovat kunnossa. Tarkista vakuutusehdot jo hyvissä ajoin ja ota tarvittaessa kattavampi kuin vain perustason vakuutus.

Voiko Gatwickissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Gatwickissa voi ajaa suomalaisella, EU-mallisella ajokortilla.

Mistä auton nouto ja palautus Gatwickissa onnistuu?

Autonvuokraus Gatwickissa onnistuu sekä pohjois- että eteläterminaalista. Autoja vuokraavat yritykset sijaitsevat lentokentän ykköskerroksessa. Tarjolla on usean yrityksen palveluita ja esimerkiksi Europcar on avoinna 24 t, joten auton vuokraus onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jos haluat palauttaa vuokra-auton johonkin muuhun toimipisteeseen kuin Gatwickiin, tämä tavallisesti onnistuu – ainakin lisämaksusta. Kannattaa tarkistaa asia – kuten muutkin vuokrausehdot – omalta autovuokraamoltasi.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Gatwick, Englanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Gatwick

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Gatwick noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Gatwick noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Enterprise, Europcar ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Gatwick. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Gatwick, ENG autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Gatwick sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Gatwick. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Gatwick, ENG?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Gatwick on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Gatwick ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 115 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Gatwick?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Gatwick on Hyundai Accent ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Volkswagen Polo. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent tarjouksia kaupungissa Gatwick keskimääräiseen hintaan 32 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 1 € per päivä. Mallin Volkswagen Polo vuokraaminen kaupungissa Gatwick maksaa yleensä keskimäärin 21 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 0 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Gatwick?

  Vuokraamolla Alamo on Audi A4 autoja saatavilla kaupungissa Gatwick 81 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Audi A4 saatavuus kaupungissa Gatwick voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Gatwick kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Gatwick.

 • Onko sää kaupungissa Gatwick samanlainen kuin muualla Englanti alueella?

  Jos etsit Gatwick vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Englanti lämpötila on yleensä 4 °C ja sademäärä vastaavasti 56,9 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Lontoo, Edinburgh ja Manchester eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu alueen Englanti muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Bath, Birmingham ja Bournemouth maan Englanti sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Gatwick