Autonvuokraukset kohteessa Gatwick, Englanti

Haussa halpa vuokra-auto Gatwick, Englanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Gatwick, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
7. huhtikuu — 14. huhtikuu
Sama palautus
Gatwick, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
pe 7/4
Keskipäivä
pe 14/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Gatwick autonvuokrauksesta

Gatwick on yksi Englannin vilkkaimmista lentoasemista ja erityisesti monet Lontooseen matkaavat laskeutuvat juuri Gatwickin lentokentälle. Vuokra-autolla pääsee toki moniin muihinkin Englannin mielenkiintoisiin kohteisiin. Vuokraa auto heti lentokentälle saapuessasi niin pääset jatkamaan matkaa kätevästi ja nopeasti. Autonvuokraus Gatwickissa edellyttää pääsääntöisesti vähintään 21 vuoden ikää ja osassa autoja voi olla käytössä 69 vuoden enimmäisikäraja. Nuorten kuskien kannattaa myös huomioida, että autovuokraamo voi veloittaa alle 25-vuotiailta kuskeilta nuoren kuljettajan lisämaksua. Eri autovuokraamoissa voidaan soveltaa eri ikärajoja ja ikävaatimukset vaihtelevat myös autoluokasta riippuen. Nuorten ja ikääntyneiden autonvuokraajien kannattaakin tarkistaa ikärajat jo edeltä käsin.

Auton vuokraaminen Englannissa voi aluksi mietityttää, koska liikenne on vasemmanpuoleista. Vasemmanpuoleinen liikenne voi ainakin aluksi olla haastava siihen tottumattomalle kuskille. Erityisesti risteysalueilla saa olla tarkkana, mutta onneksi teillä on melko paljon liikenneympyröitä, jotka helpottavat ajamista. Kunhan vain muistat, että liikenneympyröissä kierretään vastapäivään, toisin kuin Suomessa, ja niihin ajetaan sisään vasemmalta puolelta. Vasemmanpuoleisessa liikenteessä pärjää kyllä varsin hyvin, kunhan noudattaa malttia ja varovaisuutta. Yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueilla 30 mph eli noin 45 km/h, moottoriliikenneteillä 60 mph eli noin 90 km/h ja moottoriteillä 70 mph eli noin 110 km/h. Promilleraja on 0,8. Ajovaloja tulee käyttää aina ajon aikana. Osassa Englannin teitä, tunneleita ja siltoja on käytössä tiemaksu. Myös Lontoon ja Durhamin keskustaan ajavilta peritään tiemaksu. Maksut ovat tie- tai aluekohtaisia ja niiden suuruuteen vaikuttavat myös ajoneuvotyyppi sekä vuorokaudenaika. Maksut maksetaan heti tielle tai muulle alueelle saavuttaessa ja maksuvälineenä käyvät käteinen ja luottokortit. Jos suuntaat Lontooseen, huomioi, että kaikilta kaupungin keskustaan ajavilta peritään lisäksi arkipäivisin kello 7:00–18:00 välisenä aikana ruuhkamaksu, congestion fee. Sen voi maksaa etukäteen netissä sekä puhelimella. Maksun voi suorittaa myös luottokortilla sekä kaupoissa ja huoltoasemilla. Jälkikäteen maksua suoritettaessa on hyvä huomata, että se tulee maksaa viimeistään seuraavana päivänä, ennen vuorokauden vaihtumista. Muutoin seurauksena on sakko, johon voidaan lisätä myös käsittelymaksu. Huoltoasemia löytyy varsin hyvin pääteiden varsilta, mutta moottoriteiden varsilla niitä on vähemmän. Gatwickissa on tarjolla sekä lyhytaikaista että pitkäaikaista pysäköintiä. Erityisesti kesäkuukausina pysäköintipaikka kannattaa varata etukäteen. Lisätietoja löytyy Gatwickin lentoaseman kotisivuilta. Kaupungeissa pysäköidessäsi huomaa, että keltaisilla merkityillä alueilla pysäköinti on kielletty. Maksullisilla paikoilla pysäköintilippuja saa pysäköintimittareista ja lippu asetetaan tuttuun tapaan tuulilasin sisäpuolelle. Isommissa kaupungeissa on myös maksullisia pysäköintitaloja.

Gatwickin lentokentältä löytyy runsas valikoima kauppoja ja ravintoloita. Kaupoissa ovat edustettuina monet merkkiliikkeet ja legendaarinen Harrods. Kaupat ovat avoinna pohjoisterminaalissa kello 04:00–21:00 ja eteläterminaalissa 04:00–21:30. Lentoaseman läheltä löytyy useampikin hotelli sekä lentomuseo Gatwick Aviation Museum, jonne voi suunnata myös koko perheen voimin. Museossa esitellään brittiläistä lentokonehistoriaa sen kulta-ajoilta, eli toisesta maailmansodasta aina 1970-luvulle asti. Museon alueelta löytyy myös luontopolku sekä piknikalue. Lähellä Gatwickia sijaitsee myös kaunis luonnonpuisto Tilgate Park sekä Go Ape Crawley, jossa pääsee harrastamaan erilaisia aktiviteetteja luonnon keskellä. Vain noin 10 km päässä Gatwickista on British Wildlife Centre upeine luonnonvaraisine eläimineen. Eri eläinlajeja on noin 40 ja niihin pääsee tutustumaan joko itsenäisesti tai opastetuilla kierroksilla. Autonvuokraus Gatwickissa on kätevä tapa suunnata hieman kauempanakin oleviin kaupunkeihin. Gatwick sijaitsee moottoritien M23 ja päätien A23 varrella sekä noin 10 min ajomatkan päässä M25-tiestä. Esimerkiksi M23-tietä pääsee noin 45 km päässä sijaitsevaan Lontooseen. Jos suunnittelet pidempää automatkaa, vuokra-autolla saa tavallisesti liikkua vapaasti Iso-Britanniassa, mutta kannattaa varmistaa asia käyttämältäsi autovuokraamolta. Osa autovuokraamoista ei nimittäin salli esimerkiksi lautalla matkustamista.


Autonvuokraustarjoukset Gatwick, Englanti

Löydä kohteesta Gatwick juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

26 € - 86 €

Kaikki autotyypit

26 € - 138 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Gatwick, Iso-Britannian on 29 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Gatwick, Iso-Britannian on huhtikuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Gatwick, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Gatwick voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Gatwick, Iso-Britannian on 29 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Gatwick, Iso-Britannian on heinäkuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Gatwick, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Gatwick voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Gatwick autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Gatwick, Englanti

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,1

Value

6,1

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,6

Value

6,0

INTERRENT

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

3,0

Nouto/palautus

3,0

Value

4,0

Alamo

1 sijainti

City Car & Truck Rentals

1 sijainti

DRIVALIA

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

Goldcar Rental SP

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Gatwick suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Gatwick

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Gatwick - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Gatwick, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Gatwick löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 44 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Gatwick on 44 €/pvä.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Gatwick sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Gatwick. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Gatwick

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Gatwick

Tutustu alueen Englanti muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Englanti

Aloita matkan suunnittelu - Gatwick


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Gatwick käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Gatwick suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.