Autonvuokraukset kentällä Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Birmingham, Yhdistynyt kuningaskunta - Birminghamin kansainvälinen lentoasema (BHX)
16. lokakuu — 19. lokakuu
Sama palautus
Birmingham, Yhdistynyt kuningaskunta - Birminghamin kansainvälinen lentoasema (BHX)
ma 16/10
Keskipäivä
to 19/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Datamme perusteella Fiat 500 on suosituin vuokra-auto lentokentällä Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä.Käyttäjämme ovat löytäneet Fiat 500 vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 60 €/pvä lentokentällä Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 60 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto lentokentällä Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä on Ford Fiesta keskimääräisen hinnan ollessa 16 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 16 €/pvä.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Birmingham lentokenttä?

Suosituimmat vuokra-autotyypit kentällä Birmingham lentokenttä ovat Mini. 39 % käyttäjistämme haki Mini vuokra-autoja kentällä Birmingham lentokenttä kuluneen vuoden aikana. Fiat 500 on suosituin automalli luokassa Mini. GREEN MOTION on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Mini ajoneuvoja kentällä Birmingham lentokenttä. 60 € per päivä on halvin hinta vuokrata Mini vuokraamolta GREEN MOTION.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Birmingham lentokenttä?

Paras aika vuokrata auto on saapuessasi kentälleBirmingham lentokenttä. Kun varaat auton samana päivänä, kun saavut kentälle , voit olettaa hintojen olevan noin 17 €/pvä. Viikonpäivä voi vaikuttaa myös vuokra-autojen hintoihin. Esimerkiksi kentällä Birmingham lentokenttä, viikonloppuvuokrausten hinnat ovat keskimäärin 41 €/pvä ja arkisin19 €/pvä. Jos et ole vielä varannut matkaa, paras aika vuokrata auto kentältä Birmingham lentokenttä on tammikuu hintojen ollessa keskimäärin 22 €/pvä.

Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Mitä asiakirjoja tarvitsen auton vuokraukseen Birminghamin lentokentältä̈?

Birminghamin lentokentän autonvuokraus vaatii kaikilta ajajilta voimassa olevan ajokortin, ja yleensä vuokraajan tulee olla iältään vähintään 23-vuotias. Koska suomalainen ajokortti ei ole englanniksi kirjoitettu, ajokortin lisäksi voidaan vaatia myös kansainvälinen ajokortti tai ajokortin käännös. Tarkista vaatimukset vuokraamoltasi ennen matkaan lähtemistä. Kansainvälisessä ajokortissa on samat tiedot kuin suomalaisessa, ja sitä käytetään yhdessä suomalaisen ajokortin kanssa. Lisäksi tarvitset vuokrausta varten voimassa olevan valokuvallisen henkilöllisyystodistuksen, kuten passin tai virallisen henkilökortin. Britanniassa vierailevien on myös esitettävä lentoliput paluumatkasta ja todisteet majoituksesta maassa ollessaan. Yleisesti näiden lisäksi tarvitaan vakuusmaksu tai luottokortin tiedot. Luottokortti on tarpeen sekä vuokravakuuden että vuokrauksen hinnan kattamiseksi. Jotkut autovuokraamot saattavat kysyä myös aiempien Iso-Britannian vierailujen päivämääriä tai todistetta kotimaan osoitteesta. Ennen vuokrausta kannattaa aina tarkistaa sopimuksen ehdot. Autovuokraamot hyväksyvät maksutapoina yleensä kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, jotkut myös käteisen rahan.

Mitä palveluja Birminghamin lentokentän autovuokraamokeskus tarjoaa?

Birminghamin lentokentän autonvuokraamot palvelevat asiakkaitaan pääsääntöisesti noin aamukuudesta alkaen viikon jokaisena päivänä. Lähes kaikki vuokraamoista sulkevat ovensa keskiyön paikkeilla, tosin poikkeuksiakin on. Tarkista siis aukioloajat etukäteen. Vuokra-autojen palautuspalvelu toimii yleensä vuorokauden ympäri. Varsinkin lentokentän ruuhka-aikoina voit joutua odottamaan oman autosi palautusta, joten Birminghamin lentokenttä tarjoaa kaikille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, jota voi hyödyntää odotellessa. Brittikentällä vuokrattavat autot ovat parhaimmillaan huippuluokkaa, ja vuokraamot tarjoavat sekä pieniä kaupunkiautoja että tilavia maastureita suuremmille perheille ja matkaseurueille. Lisämaksusta voi vuokrata autoon lisävarusteita, kuten lapsen turvaistuimen tai GPS-laitteen. Tarkemmat tiedot kaikkiin lisälaitteisiin saat paikan päällä henkilökunnalta. Autovuokraamoihin pääsee esteettömästi myös pyörätuolilla.


0

Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,6

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,4

Value

6,4
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

6,0

Value

5,5

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

INTERRENT

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Birminghamin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Birminghamin

Autonvuokraukset kentällä Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

autoa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

lokakuuta 2023 alkaen 27 toimijaa on valittavissa autoa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Birminghamin muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Birminghamin

Aloita matkan suunnittelu - Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.