Autonvuokraukset Skotlanti

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Skotlanti? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
9. joulukuu — 16. joulukuu
Sama palautus
Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
pe 9/12
Keskipäivä
pe 16/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Skotlanti autonvuokraustiedot

Vuokra-autolla on mukava ajaa Skotlannissa, sillä kaupunkeja lukuun ottamatta ruuhkia ei juurikaan ole. Alueen maasto on varsin vaihtelevaa ja tiet vievät kaupungeista rauhalliselle maaseudulle, lukuisten järvien ohi vaikkapa ylängöille ja vanhoihin linnoihin sekä halutessasi myös meren rannoille. Teiden kunto alueella on vaihteleva. Parhaassa kunnossa ovat suurimmat tiet, kun taas syrjäseuduilla tiet saattavat olla huonokuntoisia. Skotlannin suurimmat tiet kulkevat alueen merkittävimpien kaupunkien välillä. Esimerkiksi M74 tulee Englannin suunnalta Glasgow’hun, ja Glasgow’n yhdistää Edinburghiin M8. Yleensä Skotlannissa kesät ovat viileän sateisia ja talvet lauhan sateisia. Toisinaan talvella sataa lunta ja on pakkasta, etenkin korkeammilla alueilla, jolloin ajokeli voi olla huono. Voimakkaat Atlantilta saapuvat matalapainepuuskat voivat tuoda talviaikaan melkoisia myrskyjä. Skotlannin läntiset alamaat ovat Yhdistyneiden Kuningaskuntien sateisina aluetta, joten etenkin täällä kuljettajan kannattaa varautua ajamaan märissä olosuhteissa. Itäisissä ja eteläisissä osissa on kuivempaa. Teiden vaihteleva kunto ja lumiset ja myrskyiset sääolosuhteet kannattaa huomioida, kun suunnittelee autonvuokrausta Skotlannissa.

Skotlannissa, kuten koko Yhdistyneissä Kuningaskunnissa, ajetaan vasemmalla puolella tietä, joten huomioithan jo autonvuokrausta suunnitellessasi, että totuttautuminen eri puolella ajamiseen voi viedä hetken aikaan. On myös muutama muu asia, jotka sinun on hyvä tietää paikallisesta ajolainsäädännöstä. Ensinnäkin alkoholin vaikutuksen alaisena ajamiseen suhtaudutaan maassa ja alueella erittäin kielteisesti. Promillerajoja on laskettu vuosien saatossa, ja päihtyneenä ajamisesta voi saada tuntuvan rangaistuksen. Samoin kuin meillä Suomessa sekä auton kuljettajan että kaikkien matkustajien tulee käyttää turvavyötä ja lasten tulee istua lastenistuimissa. Matkapuhelimen käyttö ajon aikana on meille tuttuun tapaan kielletty myös Skotlannissa. Liikenneympyrät ovat Skotlannissa yleisiä, ja lain mukaan sinun tulee väistää oikealta tulevia ajoneuvoja. Muistathan kuitenkin lähteä liikenneympyrästä vasemmalle, sillä liikenne on vasemmanpuoleista. Ajolainsäädäntöä kehitetään jatkuvasti, joten varmistathan vielä ajantasaiset säännöt paikallisten viranomaisten verkkosivuilta ennen kuin vuokraat auton Skotlannissa.

Skotlantilaiset voivat saada ajokortin ja ajaa autoa jo 17-vuotiaana, mutta autonvuokrauksen ikäraja niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin riippuu autovuokraamon säännöistä ja vaihtelee vuokraamosta toiseen. Asia kannattaakin varmistaa vielä ennen matkaa. Autonvuokrausta varten Euroopan Unionin jäsenmaista tulevat matkustajat tarvitsevat mukaansa voimassa olevan, kansallisen viranomaisen myöntämän ajokortin. Voit ajaa Skotlannissa sen tyyppisillä ajoneuvoilla, jotka ajokorttisi sallii. Autovuokraamot saattavat edellyttää, että sinulla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan ennen autonvuokrauksen alkua. Vuokraamot pyytävät sinulta yleensä ajokortin lisäksi ainakin passin ja voimassa olevan luottokortin. Luottokortilta voidaan pidättää vuokrauksen hinnan lisäksi vakuus, jonka saat takaisin, kun palautat auton sopimuksen mukaan ja vahingoittumattomana.


Autonvuokraustarjoukset Skotlanti

Löydä kohteesta Skotlanti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 112 €

Kaikki autotyypit

30 € - 168 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Skotlanti on 48 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Skotlanti on maaliskuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 49 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Skotlanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Skotlanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Skotlanti on 96 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Skotlanti on marraskuuta. Hinta on 89 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Skotlanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Skotlanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Skotlanti on 96 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Skotlanti on marraskuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 92 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Skotlanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Skotlanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Skotlanti on 65 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Skotlanti on marraskuuta. Hinta on 84 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Skotlanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Skotlanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Skotlanti on 140 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Skotlanti on lokakuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 95 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 32 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Skotlanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Skotlanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Skotlanti autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Skotlanti

National

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Alamo

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,8

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

9,8

Value

8,5

Arnold Clark

16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

9,0

Value

9,2

Enterprise

20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

7,6

Value

7,9

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,0

Value

7,2

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

8,1

Value

7,0

Sixt

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,9

Value

6,5

Hertz

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,5

Value

6,5

Vuokraa auto läheltä kohteen Skotlanti suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Skotlanti

Autonvuokraus Skotlanti

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Skotlanti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen maksaa keskimäärin 63 € päivässä alueella Skotlanti. Riippuen vuodenajasta ja siitä minkä tyyppisen auton vuokraat ja mitä vuokraamoa köytät voit maksaa jopa 69 € päivässä tai niin vähän kuin 15 € per päivä. Vuokra-auton hinta alueella Skotlanti vaihtelee yleensä noin 78 %.

Alueen halvimmat Skotlanti autovuokraamot ovat INTERRENT , jossa hinnat ovat alkaen 15 € per päivä, GREEN MOTION hinnalla 27 € per päivä ja Enterprise, josta löytyy tarjouksia 132 € per päivä. Otathan huomioon, että nämä hinnat löydettiin viimeisen 72 tunnin aikana, ja ne saattavat vaihdella sen mukaan, koska teet varauksen, mihin kaupunkiin aiot matkustaa ja millaisen auton vuokraat.

Harkitse auton vuokraamista Sixt vuokraamolta, mikä on tällä hetkellä käyttäjiemme mukaan paras autonvuokrausyritys alueella Skotlanti. Vuokraamolta Sixt löytyy 9 toimipistettä suosituissa kaupungeissa alueella Skotlanti, kuten Edinburgh. 39 arvosteluiden ja arviopisteiden 7,1/10 perusteella Sixt on Skotlanti vierailevien suosikkivuokraamo.

Jos suunnittelet matkustavasi alueelle Skotlanti ja haluat säästää autonvuokrauksesta niin harkitse meneväsi seuraaviin kaupunkeihin: Edinburgh tai Glasgow. Kaikkein edullisimmat vuokra-autot kaupungissa Edinburgh löytyvät vuokraamolta INTERRENT hintojen ollessa noin 24 €/pvä. Vuokraamolla GREEN MOTION on halvimmat vuokra-autot kaupungissa Glasgow hintojen alkaessa yleensä 28 €/pvä.

joulukuu on paras aika vuodesta vuokrata auto vierailuun alueella Skotlanti. Tämän kuukauden aikana hinnat autonvuokraukselle ovat keskimäärin 60 €/päivä jos varaat vähintään 51 päivää ennen matkaa. Yritä välttää auton vuokraamista kohteessa Skotlanti kuukauden elokuu aikana hintojen ollessa yleensä 85 €/päivä.

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa auton kohteessa Skotlanti 7 päiväksi, ja maksavat siitä keskimäärin 29 € per päivä. Yhden viikon vuokraus maksaa yhteensä 206 €, ja viikonloppuvuokraus taas vastaavasti 125 €. Voit vuokrata auton myös kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa jos niin haluat - datamme mukaan auton vuokraaminen kuukaudeksi kohteessa Skotlanti maksaa keskimäärin 1311 € yhteensä.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Skotlanti

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Skotlanti

Autonvuokraukset kaupungin Skotlanti suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Skotlanti lentokentistä

Tutustu alueen Iso-Britannian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Iso-Britannian

Aloita matkan suunnittelu - Skotlanti


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Skotlanti on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Skotlanti helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Skotlanti autoillle.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Skotlanti.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Skotlanti.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Skotlanti.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.