Autonvuokraus Skotlanti

Löydä parhaat ja uusimmat vuokra-autotarjoukset kohteessa Skotlanti

ma 1.11.
Keskipäivä
to 4.11.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Skotlanti suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Valitse vuokra-auton tyyppi ja napsauta sitten alla olevia kaupunkeja vertaillaksesi vuokraamojen päivittäisiä hintojen keskiarvioita
Pienikokoinen
Edinburgh
Suosituin autovuokraamo lokakuu kuussaGREEN MOTION 56 % suositumpi77 momondon käyttäjistä varasivat mieluummin GREEN MOTION vuokra-auton matkalleen kohteeseen Edinburgh lokakuu kuun aikana
Keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kuun lokakuu aikana38 € per päivä34 % kalliimpiKohteessa Edinburgh vuokra-autot maksavat keskimäärin 38 € per päivä kuun lokakuu aikana, mikä on kalliimpi kuin vuoden keskiarvo
Suosituin vuokra-autotyyppi lokakuu kuussaPienikokoinen22 % suositumpi31 käyttäjistä valitsi Pienikokoinen autotyypin vuokra- ja matkustustarpeisiinsa kohteessa Edinburgh lokakuu kuun aikana

Skotlanti autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Valitse vuokraamo nähdäksesi kaikki toimipaikat
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Mukavuus

7,4

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,5

Hinta-laatusuhde

6,7
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Mukavuus

5,3

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

4,3

Hinta-laatusuhde

4,5
20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Mukavuus

9,1

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,3

Hinta-laatusuhde

8,5
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Mukavuus

8,2

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,0

Hinta-laatusuhde

7,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Mukavuus

9,6

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

9,6

Hinta-laatusuhde

9,3
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Mukavuus

8,3

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

7,9

Hinta-laatusuhde

8,0
23 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,0

Alueen Skotlanti suositut nähtävyydet

Hyppää vuokra-auton rattiin ja suunnista mihin tahansa näistä alueen Skotlanti eri kaupungeissa sijaitsevista suosituista turistikohteista
Edinburgh
Skotlanti

Edinburgh Castle
Edinburgh Zoo
Our Dynamic Earth
National Museum of Scotland
George Square
Glasgow
Skotlanti

Hampden Park
Kelvingrove Art Gallery and Museum
Celtic Park
Glasgow'n yliopisto
Glasgow Necropolis
Aberdeen
Skotlanti

Pittodrie Stadium
William Wallace Statue
His Majesty's Theatre
Castle Fraser
Aberdeen Maritime Museum
Inverness
Skotlanti

Inverness Cathedral
Clava Cairns
Culloden Battlefield
Inverness Castle
Caledonian Stadium
Lerwick
Skotlanti

Fort Charlotte
Shetland Museum
Bressay Lighthouse
Isle of Islay
Skotlanti

Bowmore Distillery
Bruichladdich Distillery
Museum of Islay Life
Wildlife Information Centre
Stornoway
Skotlanti

Museum Nan Eilean
An Lanntair
Lews Castle
Isle of Barra
Skotlanti

Barra Beach
Kisimul Castle
Vatersay Beach
Dundee
Skotlanti

Discovery Point
Sensation
Desperate Dan Statue
Lochee Park
Maggie's Centre
Kirkwall
Skotlanti

Balfour Castle
St. Magnus Cathedral
Bishop's Palace
Orkney Museum
Orkney
Skotlanti

Mine Howe

Onko kannattavaa varata vuokra auto Skotlannissa?

Skotlannissa on hyvä julkisen liikenteen verkosto, jos liikut esimerkiksi suurimpien kaupunkien kuten Glasgow’n ja Edinburghin alueella. Kaupunkien välillä kulkee junia ja useiden eri bussiyhtiöiden busseja. Juna tarjoaakin nopean, luotettavan ja kohtuuhintaisen tavan matkustaa esimerkiksi juuri Glasgow’n ja Edinburghin välillä. Jos kuitenkin haluat päästä Skotlannin maaseudulle, ylängöille, vuorille, järvimaisemiin ja hieman kauempana kaupungeista sijaitsevien nähtävyyksien luo – esimerkiksi vanhoihin linnoihin – tarjoaa autonvuokraus kuitenkin varteenotettavan vaihtoehdon. Autonvuokraukselle saattaa kertyä enemmän hintaa kuin muutamalle juna- ja bussilipulle, mutta toisaalta saat mahdollisuuden kulkea omia reittejäsi ja löytää tiesi vaikkapa mieleenpainuville maisemareiteille. Yksi hyvä tapa päästä jouhevasti liikkeelle on vuokrata auto Edinburghin tai Glasgow’n lentokentältä. Tällöin voit välttää kaupungin ruuhkaiset kadut. Toisaalta voit löytää hyviä tarjouksia, jos vuokraat auton vasta perillä Skotlannissa.


Vinkit Skotlanti vuokra-autoihin

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Skotlanti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mitkä ovat ajo-olosuhteet Skotlannissa?

Vuokra-autolla on mukava ajaa Skotlannissa, sillä kaupunkeja lukuun ottamatta ruuhkia ei juurikaan ole. Alueen maasto on varsin vaihtelevaa ja tiet vievät kaupungeista rauhalliselle maaseudulle, lukuisten järvien ohi vaikkapa ylängöille ja vanhoihin linnoihin sekä halutessasi myös meren rannoille. Teiden kunto alueella on vaihteleva. Parhaassa kunnossa ovat suurimmat tiet, kun taas syrjäseuduilla tiet saattavat olla huonokuntoisia. Skotlannin suurimmat tiet kulkevat alueen merkittävimpien kaupunkien välillä. Esimerkiksi M74 tulee Englannin suunnalta Glasgow’hun, ja Glasgow’n yhdistää Edinburghiin M8. Yleensä Skotlannissa kesät ovat viileän sateisia ja talvet lauhan sateisia. Toisinaan talvella sataa lunta ja on pakkasta, etenkin korkeammilla alueilla, jolloin ajokeli voi olla huono. Voimakkaat Atlantilta saapuvat matalapainepuuskat voivat tuoda talviaikaan melkoisia myrskyjä. Skotlannin läntiset alamaat ovat Yhdistyneiden Kuningaskuntien sateisina aluetta, joten etenkin täällä kuljettajan kannattaa varautua ajamaan märissä olosuhteissa. Itäisissä ja eteläisissä osissa on kuivempaa. Teiden vaihteleva kunto ja lumiset ja myrskyiset sääolosuhteet kannattaa huomioida, kun suunnittelee autonvuokrausta Skotlannissa.

Mistä Skotlannin ajolainsäädännöstä minun pitäisi olla tietoinen?

Skotlannissa, kuten koko Yhdistyneissä Kuningaskunnissa, ajetaan vasemmalla puolella tietä, joten huomioithan jo autonvuokrausta suunnitellessasi, että totuttautuminen eri puolella ajamiseen voi viedä hetken aikaan. On myös muutama muu asia, jotka sinun on hyvä tietää paikallisesta ajolainsäädännöstä. Ensinnäkin alkoholin vaikutuksen alaisena ajamiseen suhtaudutaan maassa ja alueella erittäin kielteisesti. Promillerajoja on laskettu vuosien saatossa, ja päihtyneenä ajamisesta voi saada tuntuvan rangaistuksen. Samoin kuin meillä Suomessa sekä auton kuljettajan että kaikkien matkustajien tulee käyttää turvavyötä ja lasten tulee istua lastenistuimissa. Matkapuhelimen käyttö ajon aikana on meille tuttuun tapaan kielletty myös Skotlannissa. Liikenneympyrät ovat Skotlannissa yleisiä, ja lain mukaan sinun tulee väistää oikealta tulevia ajoneuvoja. Muistathan kuitenkin lähteä liikenneympyrästä vasemmalle, sillä liikenne on vasemmanpuoleista. Ajolainsäädäntöä kehitetään jatkuvasti, joten varmistathan vielä ajantasaiset säännöt paikallisten viranomaisten verkkosivuilta ennen kuin vuokraat auton Skotlannissa.

Minkä tyyppisiä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen Skotlannissa?

Skotlantilaiset voivat saada ajokortin ja ajaa autoa jo 17-vuotiaana, mutta autonvuokrauksen ikäraja niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin riippuu autovuokraamon säännöistä ja vaihtelee vuokraamosta toiseen. Asia kannattaakin varmistaa vielä ennen matkaa. Autonvuokrausta varten Euroopan Unionin jäsenmaista tulevat matkustajat tarvitsevat mukaansa voimassa olevan, kansallisen viranomaisen myöntämän ajokortin. Voit ajaa Skotlannissa sen tyyppisillä ajoneuvoilla, jotka ajokorttisi sallii. Autovuokraamot saattavat edellyttää, että sinulla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan ennen autonvuokrauksen alkua. Vuokraamot pyytävät sinulta yleensä ajokortin lisäksi ainakin passin ja voimassa olevan luottokortin. Luottokortilta voidaan pidättää vuokrauksen hinnan lisäksi vakuus, jonka saat takaisin, kun palautat auton sopimuksen mukaan ja vahingoittumattomana.

Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kohteessa Skotlanti?

Auton vuokraaminen maksaa keskimäärin 35 € päivässä alueella Skotlanti. Riippuen vuodenajasta ja siitä minkä tyyppisen auton vuokraat ja mitä vuokraamoa köytät voit maksaa jopa 64 € päivässä tai niin vähän kuin 12 € per päivä. Vuokra-auton hinta alueella Skotlanti vaihtelee yleensä noin 81 %.

Mikä on halvin vuokraamo alueella Skotlanti?

Alueen halvimmat Skotlanti autovuokraamot ovat GREEN MOTION , jossa hinnat ovat alkaen 12 € per päivä, INTERRENT hinnalla 13 € per päivä ja Easirent, josta löytyy tarjouksia 14 € per päivä. Otathan huomioon, että nämä hinnat löydettiin viimeisen 72 tunnin aikana, ja ne saattavat vaihdella sen mukaan, koska teet varauksen, mihin kaupunkiin aiot matkustaa ja millaisen auton vuokraat.

Mikä on paras autovuokraamo alueella Skotlanti?

Harkitse auton vuokraamista Hertz vuokraamolta, mikä on tällä hetkellä käyttäjiemme mukaan paras autonvuokrausyritys alueella Skotlanti. Vuokraamolta Hertz löytyy 9 toimipistettä suosituissa kaupungeissa alueella Skotlanti, kuten Edinburgh. 117 arvosteluiden ja arviopisteiden 7,0/10 perusteella Hertz on Skotlanti vierailevien suosikkivuokraamo.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Skotlanti?

Suosituimmat vuokra-autotyypit alueella Skotlanti ovat Pienikokoinen. Tämäntyyppinen auto maksaa keskimäärin 44 € päivässä. 19 % käyttäjistä haluaa vuokrata Pienikokoinen tyyppisiä autoja alueella Skotlanti hinnan, saatavuuden ja suunniteltujen aktiviteettien vuoksi.

Mitkä ovat halvimmat kaupungit, joista vuokrata auto alueella Skotlanti?

Jos suunnittelet matkustavasi alueelle Skotlanti ja haluat säästää autonvuokrauksesta niin harkitse meneväsi seuraaviin kaupunkeihin: Edinburgh tai Glasgow. Kaikkein edullisimmat vuokra-autot kaupungissa Edinburgh löytyvät vuokraamolta Firefly hintojen ollessa noin 20 €/pvä. Vuokraamolla GREEN MOTION on halvimmat vuokra-autot kaupungissa Glasgow hintojen alkaessa yleensä 35 €/pvä.

Milloin kannattaa vuokrata auto kohteessa Skotlanti?

marraskuu on paras aika vuodesta vuokrata auto vierailuun alueella Skotlanti. Tämän kuukauden aikana hinnat autonvuokraukselle ovat keskimäärin 16 €/päivä jos varaat vähintään 12 päivää ennen matkaa. Yritä välttää auton vuokraamista kohteessa Skotlanti kuukauden joulukuu aikana hintojen ollessa yleensä 47 €/päivä.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Skotlanti?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa auton kohteessa Skotlanti 7 päiväksi, ja maksavat siitä keskimäärin 27 € per päivä. Yhden viikon vuokraus maksaa yhteensä 186 €, ja viikonloppuvuokraus taas vastaavasti 113 €. Voit vuokrata auton myös kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa jos niin haluat - datamme mukaan auton vuokraaminen kuukaudeksi kohteessa Skotlanti maksaa keskimäärin 1183 € yhteensä.


Autonvuokraus muilla Yhdistynyt kuningaskunta alueilla

Etkä haluatkaan vuokrata autoa alueelta Skotlanti? Olemme valinneet muutaman muun alueen Yhdistynyt kuningaskunta, joista saattaisit pitää

Autonvuokraus muissa kohteissa: Skotlanti

Onko sinulla vaikeuksia löytää täydellistä kaupunkia Skotlanti seuraavalle roadtripille? Katso vuokra-autojen tarjoukset näissä muissa kaupungeissa alueella Yhdistynyt kuningaskunta
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00