Autonvuokraus Exeter, Englanti

Haussa halpa vuokra-auto Exeter, Englanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Exeter, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Exeter, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Exeter: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Exeter, Englanti
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
5 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Exeter, Englanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bristol lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Exeter

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Exeter noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Exeter noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Enterprise ja Budget. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Exeter. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Exeter, ENG?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Exeter huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Exeter taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Exeter rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 115 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Exeter?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Exeter, ja datamme mukaan Fiat 500 on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 30 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Exeter niinkin alhaiseen hintaan kuin 8 € per päivä. Fiat 500 autonvuokraukset kaupungista Exeter ovat yleensä keskimäärin 22 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 6 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Exeter?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Audi A4 kaupungissa Exeter, niin Easirent on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Exeter vuokraamolta Easirent ovat keskimäärin 52 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Exeter, Yhdistynyt kuningaskunta kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Exeter kuukauden tammikuu aikana on 5 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 25 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Exeter kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Exeter. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Exeter vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Fiat 500 tai Ford Fiesta.

 • Onko sää kaupungissa Exeter samanlainen kuin muualla Englanti alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Exeter road triplle alueelle Englanti tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 4 °C ja sademäärän vastaavasti 56,9 mm koko kuukauden ajan.


Tutustu alueen Englanti muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Bath, Birmingham ja Brighton maan Englanti sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Exeter