Autonvuokraus Cardiff, Wales

Haussa halpa vuokra-auto Cardiff, Wales? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Cardiff, WLS, Yhdistynyt kuningaskunta
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Cardiff, WLS, Yhdistynyt kuningaskunta
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Cardiff: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Cardiff, Wales
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

7,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Cardiff, Wales kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Cardiff Cardiffin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Cardiff

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Cardiff noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise, Europcar ja Hertz ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Cardiff. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Cardiff autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Cardiff, WLS autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Cardiff. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Cardiff valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Cardiff, WLS?

  Kun ajat Cardiff kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Cardiff kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 115 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Cardiff?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Ford Focus kaupungista Cardiff, ja datamme mukaan Fiat 500 on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Ford Focus, hinnat ovat 37 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Ford Focus autonvuokraustarjousta kaupungista Cardiff niinkin alhaiseen hintaan kuin 3 € per päivä. Fiat 500 autonvuokraukset kaupungista Cardiff ovat yleensä keskimäärin 23 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 2 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Cardiff?

  Alamo on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Cardiff. Malli Audi A4 maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Alamo 70 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Cardiff, Yhdistynyt kuningaskunta kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Cardiff kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 7 °C lämpötiloja ja 90 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Cardiff kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Cardiff. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Cardiff vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Fiat 500 tai Hyundai Accent.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Lontoo, Edinburgh ja Manchester eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta

Aloita matkan suunnittelu - Cardiff