Autonvuokraukset kohteessa Los Angeles, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto Los Angeles, Kalifornia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Los Angeles, CA, Yhdysvallat
13. joulukuu — 20. joulukuu
Sama palautus
Los Angeles, CA, Yhdysvallat
ti 13/12
Keskipäivä
ti 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Los Angeles, Kalifornia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Los Angeles, Kalifornia
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

56 €/pvä

17 helmi - 5 maalis
Opel Mokka
Ford Galaxy
tai vastaava Pieni tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

84 €/pvä

17 helmi - 5 maalis
Ford Galaxy
BMW X1
tai vastaava Perusmallinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

67 €/pvä

17 helmi - 5 maalis
BMW X1
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

66 €/pvä

17 helmi - 5 maalis
Toyota Yaris
Audi A3 Cabriolet
tai vastaava Avoauto
Maks. 5 matkustajaa
2 oven ajoneuvot

83 €/pvä

17 helmi - 5 maalis
Audi A3 Cabriolet
Nissan Pathfinder
tai vastaava Suuri maasturi
Maks. 5 matkustajaa

89 €/pvä

17 helmi - 5 maalis
Nissan Pathfinder
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

77 €/pvä

17 helmi - 5 maalis
Skoda Octavia
Land Rover Discovery Sport
tai vastaava Premium-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

88 €/pvä

17 helmi - 5 maalis
Land Rover Discovery Sport
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

65 €/pvä

17 helmi - 5 maalis
Toyota Yaris

Tärkeää tietoa Los Angeles autonvuokrauksesta

Nuorten aikuisten kannattaa huomioida, että auton vuokrauksen ikärajat vaihtelevat eri autovuokraamoissa. Osassa yrityksiä autoja vuokrataan jo 18-vuotiaille, joissakin ikäraja voi olla jopa 25 vuotta. Yleisenä käytäntönä on myös, että alle 25-vuotiailta peritään lisämaksu. Joissakin yrityksissä se voi olla huomattavakin, joten kannattaa vertailla hintoja. Kaikista lisäkuskeista peritään tavallisesti oma ekstramaksunsa. Suurimmassa osassa autovuokraamoita vaaditaan vuokrauksen yhteydessä luottokortti. Auton vuokraaminen on kuitenkin suomalaiseen hintatasoon tottuneille varsin edullista ja vuokra-autot ovat tavallisesti hyväkuntoisia.

Yhdysvallat on yksityisautoilun luvattu maa, ja Los Angelesissa on peräti neljä miljoonaa autoa, eli keskimäärin yksi menopeli asukasta kohden. Koska kaupunkirakenne on hajanainen, eikä julkisen liikenteen verkosto ole erityisen kattava ainakaan kaikilla alueilla, auton vuokraus Los Angelesissa on järkevä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Auton vuokraaminen on myös helppoa ja edullista. Kaupungissa ajaminen on yleisesti ottaen varsin mukavaa kaupungin leveillä teillä, ja liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa. Yksi poikkeuksista on se, että oikealle kääntyminen on sallittua punaisilla liikennevaloilla, jollei tätä ole erikseen kielletty. Kärsivällisyyttä tosin vaaditaan. Vaikka kaikki isot tiet ovat monikaistaisia – kaistoja voi olla jopa 12 – ovat kaupungin liikenneruuhkat aivan eri luokkaa kuin Suomen teillä. Kannattaa siis valita omat matkareitit tarkkaan ja välttää ruuhka-aikoja aina, kun se vain on mahdollista. Tietulleja kerätään yleisesti. Vuokra-autoihin sisältyy kuitenkin yleensä tietullilaite, joka kerää tiedot automaattisesti ja siirtää maksut suoraan luottokorttilaskulle. Tällöin tietulliasemilla ei tarvitse erikseen pysähtyä. Pysäköidessä kannattaa huomioida, että tiedot pysäköintirajoituksista on merkitty tien reunaan eri värein. Esimerkiksi punainen tarkoittaa pysäköintikieltoa, vihreä lyhyttä pysäköintiaikaa (5‒30 minuuttia) ja sininen inva-pysäköintiä. Pysäköintitiedot tulee tarkistaa lisäksi myös tienvarressa olevista kylteistä. Pysäköinti- ja liikennesääntöjä kannattaa noudattaa jo senkin vuoksi, että poliisit valvovat niiden noudattamista tarkasti ja sakottavat herkästi. Esimerkiksi moottoritiellä roskaamisesta voi saada tuntuvan sakon.

Auton vuokraus Los Angelesissa on kätevin valinta kaupungissa liikkumiseen, sillä välimatkat ovat pitkiä. Suurkaupungissa on valtavasti erilaista nähtävää ja koettavaa, taatusti jokaiseen makuun. Museoita ja teemapuistoja riittää, ostosmahdollisuudet ovat huikeat ja kaupungissa on lukuisia hienoja puistoja sekä tietenkin rantoja. Myös mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin riittää. Hollywoodin kuuluisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Walk of Fame sekä legendaarinen Hollywood-kyltti. Sunset Boulevard on yksi kaupungin suosituimmista kaduista. Auton vuokraus mahdollistaa tietysti myös pidempien matkojen teon, ja sijaitseehan kuuluisan valtatie 66:nkin toinen päätepisteistä juuri Los Angelesissa.

Kun vuokraat auton, ole erityisen huolellinen vakuutusasioiden kanssa ja tarkista, mitkä vakuutukset sisältyvät hintaan sekä mikä mahdollinen omavastuu on. Auton vuokraushintaan sisältyvät yleensä tärkeimmät vakuutukset, mutta kannattaa harkita vakuutusturvan laajentamista tai esimerkiksi kaikenvaravakuutuksen ottamista. Ota etukäteen selvää onnettomuuksia koskevista sen hetkisistä määräyksistä kaikkien niiden osavaltioiden osalta, joissa aiot ajaa. Liikenneonnettomuuden sattuessa tulee ottaa välittömästi yhteyttä joko poliisiin tai moottoripartioon. Onnettomuuspaikalla tulee pysytellä rauhallisena ja pidättäytyä ottamasta kantaa syyllisyyskysymyksiin. Riitatilanteessa tai mahdollisessa oikeudenkäynnissä jopa vastapuolelle lausuttu anteeksipyyntö voidaan tulkita argumentiksi syyllisyydestä. Henkilö- ja omaisuusvahingoista tulee tehdä kirjallinen selvitys sekä paikalliselle ajoneuvovirastolle että vakuutusyhtiölle.

Eri osavaltioissa on omat tulkintansa siitä, millä ehdoilla ulkomaisilla ajokorteilla saa ajaa. On suositeltavaa, että hankit kansainvälisen ajokortin matkallesi. Kansainvälistä ajokorttia saatetaan kysyä poliisin pysäyttäessä tai mahdollisessa onnettomuustilanteessa. Myös osa autovuokraamoista vaatii kansainvälistä ajokorttia. Kansainvälisen ajokortin saa Autoliitosta postitse tai asioimalla Autoliiton palvelupisteissä. Toimitusaika on viikko sekä mahdolliset postipäivät, joten ole ajoissa liikkeellä. Kansainvälisen ajokortin lisäksi matkalle tulee ottaa aina mukaan myös oma kansallinen ajokortti.

Auton vuokraus Los Angelesissa onnistuu useista eri yrityksistä ja toimipisteistä. Jos erityistä syytä muuhun ei ole, vuokraa auto jo lentokentältä. Tämä on helpoin ja kätevin vaihtoehto. Jos suunnittelet road tripia, on hyvä tietää, että auton palauttaminen esimerkiksi toiseen osavaltioon kuin mistä sen on noutanut, voi tulla kalliiksi. Kannattaa ehdottomasti kysyä hintoja ja tarjouksia jo hyvissä ajoin etukäteen ja tehdä hintavertailua. Jos muuta ei erikseen sovita, palauta vuokra-auto aina tankki täynnä.


Autonvuokraustarjoukset Los Angeles, Kalifornia

Löydä kohteesta Los Angeles juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

40 € - 83 €

Kaikki autotyypit

59 € - 87 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 57 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on maaliskuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Los Angeles. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Los Angeles Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 65 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on maaliskuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Los Angeles. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Los Angeles Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 77 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Los Angeles. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Los Angeles Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 69 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Los Angeles. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Los Angeles Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 91 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Los Angeles. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Los Angeles Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 66 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Los Angeles. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 89 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on maaliskuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Los Angeles. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Los Angeles Avoauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

65 €/pvä

17 helmi - 5 maalis
Ford Fiesta
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

66 €/pvä

17 helmi - 5 maalis
Toyota Yaris

Los Angeles autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Los Angeles, Kalifornia

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,5

Value

7,5

Enterprise

32 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,1

Value

7,3

Dollar

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

6,0

Value

6,6

Thrifty

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,0

Value

6,6

Avis

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,2

Midway

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,7

Value

6,4

Hertz

27 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,7

Value

6,1

Budget

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,8

Value

5,9

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Los Angeles

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Los Angeles

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suositut autotyypit

SUV, Intermediate, Economy

Halvin vuokra-auto

43 €

Suosituin malli

Chrysler 300
Suosituin Los Angeles autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Avis ja Alamo.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Los Angeles viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Intermediate, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Los Angeles on 43 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 77 €/pvä.
Kohteen Los Angeles suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Chrysler 300. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Edge.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Los Angeles autonvuokrauspaikkoja

Vuokraa auto läheltä kohteen Los Angeles suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Los Angeles

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Los Angeles - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Los Angeles, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Los Angeles ajankohtana tammikuu on keskihinnaltaan 53 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 41 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 44 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 83 € ympärillä.

Vuokraamon Sixt päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 59 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Los Angeles. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 5 toimipisteistä kaupungissa Los Angeles on 35 €/päivä.

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Los Angeles. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Los Angeles valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Kun matkustat kaupunkiin Los Angeles kuukauden tammikuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Los Angeles tammikuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 15 °C ja keskimääräinen sademäärä on 87 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Los Angeles maksaa keskimäärin 55 €/päivä.

Enterprise on erittäin suosittu kaupungissa Los Angeles, CA, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 32 toimipistettä kaupungista Los Angeles, CA ja voit olettaa maksavasi noin 149 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Los Angeles, CA.

Kun ajat Los Angeles kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Los Angeles kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Yleensä sää kaupungissa Los Angeles kuukauden joulukuu aikana on 15 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 62 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Los Angeles ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kalifornia lämpötila kuukauden aikana joulukuu on 12 °C ja mahdollinen sademäärä 66,4 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Los Angeles

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Los Angeles

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Los Angeles

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Los Angeles

Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - Los Angeles


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Los Angeles momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Los Angeles suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Los Angeles, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Los Angeles.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Los Angeles.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Los Angeles.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.