Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Los Angeles, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto Los Angeles, Kalifornia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Los Angeles, CA, Yhdysvallat
4. May — 11. May
Los Angeles, CA, Yhdysvallat
Sat 4/5
Keskipäivä
Sat 11/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Los Angeles, Kalifornia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Los Angeles, Kalifornia
Edullinen32 €/pvä
Pienikokoinen32 €/pvä
Keskikokoinen32 €/pvä
Standardi35 €/pvä
Suuri29 €/pvä
Pieni tila-auto41 €/pvä
Suuri maasturi46 €/pvä
Korkeatasoinen37 €/pvä
Luksus48 €/pvä
Avoauto48 €/pvä
Pienikokoinen maasturi33 €/pvä
Keskikokoinen maasturi35 €/pvä
Standard-maasturi42 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Los Angeles, Kalifornia

Löydä kohteesta Los Angeles juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

31 € - 53 €

Kaikki autotyypit

42 € - 71 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 43 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Los Angeles, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Los Angeles pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 51 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Los Angeles, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 58 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Los Angeles, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Los Angeles suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 51 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Los Angeles, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Los Angeles Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 77 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on maaliskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Los Angeles, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Los Angeles pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

lava-auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 23 €. Halvin aika vuokrata lava-auto kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. lava-autovuokraus on tyypillisesti 59 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Los Angeles, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 62 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Los Angeles, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Los Angeles luksus auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on 72 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Los Angeles, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Los Angeles, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Los Angeles avoauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

32 €/pvä

27 May - 20 Jun
Ford Fiesta
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

27 May - 20 Jun
Ford Focus

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Los Angeles

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Los Angeles

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Los Angeles?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Los Angeles löytyvät yleensä Fox kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaFox, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 23 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles on 40 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Los Angeles?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Los Angeles 32 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Los Angeles?

Datamme perusteella Ford Mustang Convertible on suosituin vuokra-auto kaupungissa Los Angeles.Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Mustang Convertible vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 40 €/pvä kaupungissa Los Angeles, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 81 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Los Angeles on Nissan Pathfinder keskimääräisen hinnan ollessa 49 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 41 €/pvä.

Los Angeles autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Los Angeles, Kalifornia

Enterprise Rent-A-Car

32 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,7

Value

7,7

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,3

Value

7,2

Midway

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

5,9

Value

6,8

Avis

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,9

Value

6,0

Hertz

29 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,5

Value

5,9

Budget

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,5

Value

5,7

Thrifty

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

5,2

Value

5,9

Dollar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

4,6

Value

5,4

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Los Angeles

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Los Angeles

Suosituin vuokraamo

Dollar

Suositut autotyypit

SUV, Full-size, Standard

Halvin vuokra-auto

32 €

Suosituin malli

Mitsubishi Mirage
Suosituin Los Angeles autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Dollar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Budget ja Avis.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Los Angeles viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Full-size, Standard.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Los Angeles on 32 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 53 €/pvä.
Kohteen Los Angeles suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Mitsubishi Mirage. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Hyundai Veloster.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Los Angeles - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Los Angeles, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Los Angeles, Kalifornia?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Los Angeles ajankohtana toukokuu on keskihinnaltaan 58 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 58 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 28 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 44 € ympärillä.

Peritäänkö Los Angeles, Kalifornia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Los Angeles. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Los Angeles valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Los Angeles toukokuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Los Angeles nähtävyyksistä kuukauden toukokuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila toukokuu kaupungissa Los Angeles on 20 °C sekä keskimääräinen sademäärä 2 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Los Angeles maksaa keskimäärin 80 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Los Angeles, Kalifornia?

Kun ajat Los Angeles kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Los Angeles kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW X3 vuokra-autoja kaupungissa Los Angeles?

Millainen sää on kohteessa Los Angeles, CA kuukauden huhtikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Los Angeles kuukauden huhtikuu aikana on 17 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 26 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Los Angeles samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Los Angeles ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kalifornia lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 15 °C ja mahdollinen sademäärä 26,6 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Los Angeles hinnat?

autoa Los Angeles hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Los Angeles?

204 toimijaa on valittavissa autoa Los Angeles huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Los Angeles?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Los Angeles. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Los Angeles?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Los Angeles. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Los Angeles?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Los Angeles momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Los Angeles?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Los Angeles suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Los Angeles, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Los Angeles, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Los Angeles momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Los Angeles.

Löytyykö kohteesta Los Angeles autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Los Angeles.

Voinko etsiä Los Angeles vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Los Angeles.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Los Angeles

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Sat 4/5
Keskipäivä
Sat 11/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Los Angeles