Autonvuokraus Los Angeles - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Los Angeles? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Los Angeles, CA, USA
21. tammikuu — 28. tammikuu
Sama palautus
Los Angeles, CA, USA
to 21/1
Keskipäivä
to 28/1
Keskipäivä

Autovuokraamo Los Angeles: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Los Angeles
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.3

Pisteet perustuvat 1515 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 1690 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.7

Pisteet perustuvat 366 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.9

Pisteet perustuvat 783 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.1

Pisteet perustuvat 403 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.5

Pisteet perustuvat 724 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.4

Pisteet perustuvat 326 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.6

Pisteet perustuvat 50 arvosteluihin


Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Los Angeles?

Kaikki

21 € - 59 €

Economy

21 € - 33 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Los Angeles on tammikuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 27 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista tammikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa


Tietoja matkastasi kohteeseen Los Angeles

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Los Angelesissa?

Nuorten aikuisten kannattaa huomioida, että auton vuokrauksen ikärajat vaihtelevat eri autovuokraamoissa. Osassa yrityksiä autoja vuokrataan jo 18-vuotiaille, joissakin ikäraja voi olla jopa 25 vuotta. Yleisenä käytäntönä on myös, että alle 25-vuotiailta peritään lisämaksu. Joissakin yrityksissä se voi olla huomattavakin, joten kannattaa vertailla hintoja. Kaikista lisäkuskeista peritään tavallisesti oma ekstramaksunsa. Suurimmassa osassa autovuokraamoita vaaditaan vuokrauksen yhteydessä luottokortti. Auton vuokraaminen on kuitenkin suomalaiseen hintatasoon tottuneille varsin edullista ja vuokra-autot ovat tavallisesti hyväkuntoisia.

Tärkeää tietoa Los Angelesin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Yhdysvallat on yksityisautoilun luvattu maa, ja Los Angelesissa on peräti neljä miljoonaa autoa, eli keskimäärin yksi menopeli asukasta kohden. Koska kaupunkirakenne on hajanainen, eikä julkisen liikenteen verkosto ole erityisen kattava ainakaan kaikilla alueilla, auton vuokraus Los Angelesissa on järkevä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Auton vuokraaminen on myös helppoa ja edullista. Kaupungissa ajaminen on yleisesti ottaen varsin mukavaa kaupungin leveillä teillä, ja liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa. Yksi poikkeuksista on se, että oikealle kääntyminen on sallittua punaisilla liikennevaloilla, jollei tätä ole erikseen kielletty. Kärsivällisyyttä tosin vaaditaan. Vaikka kaikki isot tiet ovat monikaistaisia – kaistoja voi olla jopa 12 – ovat kaupungin liikenneruuhkat aivan eri luokkaa kuin Suomen teillä. Kannattaa siis valita omat matkareitit tarkkaan ja välttää ruuhka-aikoja aina, kun se vain on mahdollista. Tietulleja kerätään yleisesti. Vuokra-autoihin sisältyy kuitenkin yleensä tietullilaite, joka kerää tiedot automaattisesti ja siirtää maksut suoraan luottokorttilaskulle. Tällöin tietulliasemilla ei tarvitse erikseen pysähtyä. Pysäköidessä kannattaa huomioida, että tiedot pysäköintirajoituksista on merkitty tien reunaan eri värein. Esimerkiksi punainen tarkoittaa pysäköintikieltoa, vihreä lyhyttä pysäköintiaikaa (5‒30 minuuttia) ja sininen inva-pysäköintiä. Pysäköintitiedot tulee tarkistaa lisäksi myös tienvarressa olevista kylteistä. Pysäköinti- ja liikennesääntöjä kannattaa noudattaa jo senkin vuoksi, että poliisit valvovat niiden noudattamista tarkasti ja sakottavat herkästi. Esimerkiksi moottoritiellä roskaamisesta voi saada tuntuvan sakon.

Nähtävyyksiä Los Angelesissa ja sen lähellä

Auton vuokraus Los Angelesissa on kätevin valinta kaupungissa liikkumiseen, sillä välimatkat ovat pitkiä. Suurkaupungissa on valtavasti erilaista nähtävää ja koettavaa, taatusti jokaiseen makuun. Museoita ja teemapuistoja riittää, ostosmahdollisuudet ovat huikeat ja kaupungissa on lukuisia hienoja puistoja sekä tietenkin rantoja. Myös mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin riittää. Hollywoodin kuuluisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Walk of Fame sekä legendaarinen Hollywood-kyltti. Sunset Boulevard on yksi kaupungin suosituimmista kaduista. Auton vuokraus mahdollistaa tietysti myös pidempien matkojen teon, ja sijaitseehan kuuluisan valtatie 66:nkin toinen päätepisteistä juuri Los Angelesissa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kun vuokraat auton, ole erityisen huolellinen vakuutusasioiden kanssa ja tarkista, mitkä vakuutukset sisältyvät hintaan sekä mikä mahdollinen omavastuu on. Auton vuokraushintaan sisältyvät yleensä tärkeimmät vakuutukset, mutta kannattaa harkita vakuutusturvan laajentamista tai esimerkiksi kaikenvaravakuutuksen ottamista. Ota etukäteen selvää onnettomuuksia koskevista sen hetkisistä määräyksistä kaikkien niiden osavaltioiden osalta, joissa aiot ajaa. Liikenneonnettomuuden sattuessa tulee ottaa välittömästi yhteyttä joko poliisiin tai moottoripartioon. Onnettomuuspaikalla tulee pysytellä rauhallisena ja pidättäytyä ottamasta kantaa syyllisyyskysymyksiin. Riitatilanteessa tai mahdollisessa oikeudenkäynnissä jopa vastapuolelle lausuttu anteeksipyyntö voidaan tulkita argumentiksi syyllisyydestä. Henkilö- ja omaisuusvahingoista tulee tehdä kirjallinen selvitys sekä paikalliselle ajoneuvovirastolle että vakuutusyhtiölle.

Voiko Los Angelesissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Eri osavaltioissa on omat tulkintansa siitä, millä ehdoilla ulkomaisilla ajokorteilla saa ajaa. On suositeltavaa, että hankit kansainvälisen ajokortin matkallesi. Kansainvälistä ajokorttia saatetaan kysyä poliisin pysäyttäessä tai mahdollisessa onnettomuustilanteessa. Myös osa autovuokraamoista vaatii kansainvälistä ajokorttia. Kansainvälisen ajokortin saa Autoliitosta postitse tai asioimalla Autoliiton palvelupisteissä. Toimitusaika on viikko sekä mahdolliset postipäivät, joten ole ajoissa liikkeellä. Kansainvälisen ajokortin lisäksi matkalle tulee ottaa aina mukaan myös oma kansallinen ajokortti.

Mistä auton nouto ja palautus Los Angelesissa onnistuu?

Auton vuokraus Los Angelesissa onnistuu useista eri yrityksistä ja toimipisteistä. Jos erityistä syytä muuhun ei ole, vuokraa auto jo lentokentältä. Tämä on helpoin ja kätevin vaihtoehto. Jos suunnittelet road tripia, on hyvä tietää, että auton palauttaminen esimerkiksi toiseen osavaltioon kuin mistä sen on noutanut, voi tulla kalliiksi. Kannattaa ehdottomasti kysyä hintoja ja tarjouksia jo hyvissä ajoin etukäteen ja tehdä hintavertailua. Jos muuta ei erikseen sovita, palauta vuokra-auto aina tankki täynnä.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Los Angeles kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Los Angeles lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Los Angeles

Tänä vuonna ajankohtana tammikuu olemme tehneet momondon käyttäjille 446 vuokra-autohakua kohteeseen Los Angeles.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Los Angeles noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Los Angeles. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa helmikuu kohteessa Los Angeles?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Los Angeles ajankohtana helmikuu on keskihinnaltaan 32 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 32 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 36 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 57 € ympärillä.

Missä Los Angeles autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Sixt päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 43 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Los Angeles. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 4 toimipisteistä kaupungissa Los Angeles on 19 €/päivä.

Peritäänkö Los Angeles autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Los Angeles. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Los Angeles valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Los Angeles helmikuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Los Angeles nähtävyyksistä kuukauden helmikuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila helmikuu kaupungissa Los Angeles on 16 °C sekä keskimääräinen sademäärä 61 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Los Angeles maksaa keskimäärin 57 €/päivä.

Kuinka monta Enterprise autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Los Angeles?

Enterprise on erittäin suosittu kaupungissa Los Angeles, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 32 toimipistettä kaupungista Los Angeles ja voit olettaa maksavasi noin 48 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Los Angeles.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Los Angeles?

Kun ajat Los Angeles kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Los Angeles kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Los Angeles, CA kuukauden tammikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Los Angeles kuukauden tammikuu aikana on 14 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 82 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Los Angeles kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Los Angeles autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Los Angeles vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Chevrolet Spark, Hyundai Accent tai Ford Fiesta.

Onko sää kaupungissa Los Angeles samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Los Angeles ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kalifornia lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 11 °C ja mahdollinen sademäärä 90,9 mm.


Tutustu alueen Kalifornia muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Anaheim, Beverly Hills ja Burbank maan Kalifornia sisällä

Lentolippu varattuna kohteeseen Los Angeles? Aloita matkan suunnittelu!