Vertaa autonvuokraus Los Angeles

Etsitkö edullista vuokra-autoa kohteessa Los Angeles? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

ke 16.1.
12:00
to 17.1.
12:00
Vertaile vs. momondo |

Autonvuokraustarjoukset kohteessa Los Angeles

Tutustu momondon käyttäjien löytämiin autonvuokraustarjouksiin kohteessa Los Angeles
X1
tai vastaava Perusmalli
5 2 4-5
31 EUR
tammi 29 - helmi 08
Los Angeles
3600 Wilshire Boulevard
31 EUR
tammi 29 - helmi 08
X3
tai vastaava Suuri
5 4-5
36 EUR
huhti 04 - huhti 14
Los Angeles
9020 Aviation Blvd
36 EUR
huhti 04 - huhti 14
A3 Cabriolet
tai vastaava Perusmalli
5 2 2/4
41 EUR
helmi 06 - helmi 16
Los Angeles
5440 W Century Blvd
41 EUR
helmi 06 - helmi 16

Suosituimmat autonvuokraukset Los Angeles

Parhaat momondo-käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 24 tunnin ajalta
Edullinen auto: Los Angeles dollar
Edullinen
2 aikuista, 2 laukkua
Pienikokoinen auto: Los Angeles thrifty
Pienikokoinen
4 aikuista, 2 laukkua
Keskikokoinen auto: Los Angeles dollar
Keskikokoinen
5 aikuista, 3 laukkua
Perusmalli auto: Los Angeles dollar
Perusmalli
5 aikuista, 3 laukkua
Suuri auto: Los Angeles dollar
Suuri
5 aikuista, 2 laukkua
Maasturi auto: Los Angeles alamo
Maasturi
5 aikuista, 2 laukkua

Suosittuja autovuokraamoja Los Angeles

Haluatko löytää hyvän autovuokraamon? Nämä vuokraamot ovat suosittuja.
supercheap
Suosittu
Super Cheap
Super Cheap -yrityksen asiakastyytyväisyys on korkealla ja sillä on 1 sijainti kaupungissa
enterprise
Eniten toimipaikkoja
Enterprise
Enterprise tarjoaa sinulle korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 26 sijainnissa

Vuokraa auto kaupungissa Los Angeles yhdeltä näistä toimijoista

Katso alta autovuokraamot kaupungissa Los Angeles
$self.agencySymbol
State Van Rental
Erinomainen - 9,9 (3 arvostelua)
1 sijainti
$self.agencySymbol
Midway
Erinomainen - 9,0 (269 arvostelua)
9 sijainteja
$self.agencySymbol
Right Cars
Erinomainen - 8,3 (6 arvostelua)
1 sijainti
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Erinomainen - 8,1 (91 arvostelua)
1 sijainti
$self.agencySymbol
Avr
Erinomainen - 8,0 (2 arvostelua)
1 sijainti
$self.agencySymbol
Sixt
Hyvä - 7,6 (1 610 arvostelua)
2 sijainteja
$self.agencySymbol
Europcar
Hyvä - 7,6 (355 arvostelua)
1 sijainti
$self.agencySymbol
Sunnycars
Hyvä - 7,6 (1 arvostelu)
1 sijainti

Lentokentät, joissa on autonvuokraus Los Angeles

Löydä vuokra-auto tältä lentokentältä
AUTOT:
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä
LAX

Auton vuokraus Los Angelesissa

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Los Angelesissa?

Nuorten aikuisten kannattaa huomioida, että auton vuokrauksen ikärajat vaihtelevat eri autovuokraamoissa. Osassa yrityksiä autoja vuokrataan jo 18-vuotiaille, joissakin ikäraja voi olla jopa 25 vuotta. Yleisenä käytäntönä on myös, että alle 25-vuotiailta peritään lisämaksu. Joissakin yrityksissä se voi olla huomattavakin, joten kannattaa vertailla hintoja. Kaikista lisäkuskeista peritään tavallisesti oma ekstramaksunsa. Suurimmassa osassa autovuokraamoita vaaditaan vuokrauksen yhteydessä luottokortti. Auton vuokraaminen on kuitenkin suomalaiseen hintatasoon tottuneille varsin edullista ja vuokra-autot ovat tavallisesti hyväkuntoisia.

Tärkeää tietoa Los Angelesin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Yhdysvallat on yksityisautoilun luvattu maa, ja Los Angelesissa on peräti neljä miljoonaa autoa, eli keskimäärin yksi menopeli asukasta kohden. Koska kaupunkirakenne on hajanainen, eikä julkisen liikenteen verkosto ole erityisen kattava ainakaan kaikilla alueilla, auton vuokraus Los Angelesissa on järkevä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Auton vuokraaminen on myös helppoa ja edullista. Kaupungissa ajaminen on yleisesti ottaen varsin mukavaa kaupungin leveillä teillä, ja liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa. Yksi poikkeuksista on se, että oikealle kääntyminen on sallittua punaisilla liikennevaloilla, jollei tätä ole erikseen kielletty. Kärsivällisyyttä tosin vaaditaan. Vaikka kaikki isot tiet ovat monikaistaisia – kaistoja voi olla jopa 12 – ovat kaupungin liikenneruuhkat aivan eri luokkaa kuin Suomen teillä. Kannattaa siis valita omat matkareitit tarkkaan ja välttää ruuhka-aikoja aina, kun se vain on mahdollista. Tietulleja kerätään yleisesti. Vuokra-autoihin sisältyy kuitenkin yleensä tietullilaite, joka kerää tiedot automaattisesti ja siirtää maksut suoraan luottokorttilaskulle. Tällöin tietulliasemilla ei tarvitse erikseen pysähtyä. Pysäköidessä kannattaa huomioida, että tiedot pysäköintirajoituksista on merkitty tien reunaan eri värein. Esimerkiksi punainen tarkoittaa pysäköintikieltoa, vihreä lyhyttä pysäköintiaikaa (5‒30 minuuttia) ja sininen inva-pysäköintiä. Pysäköintitiedot tulee tarkistaa lisäksi myös tienvarressa olevista kylteistä. Pysäköinti- ja liikennesääntöjä kannattaa noudattaa jo senkin vuoksi, että poliisit valvovat niiden noudattamista tarkasti ja sakottavat herkästi. Esimerkiksi moottoritiellä roskaamisesta voi saada tuntuvan sakon.

Nähtävyyksiä Los Angelesissa ja sen lähellä

Auton vuokraus Los Angelesissa on kätevin valinta kaupungissa liikkumiseen, sillä välimatkat ovat pitkiä. Suurkaupungissa on valtavasti erilaista nähtävää ja koettavaa, taatusti jokaiseen makuun. Museoita ja teemapuistoja riittää, ostosmahdollisuudet ovat huikeat ja kaupungissa on lukuisia hienoja puistoja sekä tietenkin rantoja. Myös mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin riittää. Hollywoodin kuuluisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Walk of Fame sekä legendaarinen Hollywood-kyltti. Sunset Boulevard on yksi kaupungin suosituimmista kaduista. Auton vuokraus mahdollistaa tietysti myös pidempien matkojen teon, ja sijaitseehan kuuluisan valtatie 66:nkin toinen päätepisteistä juuri Los Angelesissa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kun vuokraat auton, ole erityisen huolellinen vakuutusasioiden kanssa ja tarkista, mitkä vakuutukset sisältyvät hintaan sekä mikä mahdollinen omavastuu on. Auton vuokraushintaan sisältyvät yleensä tärkeimmät vakuutukset, mutta kannattaa harkita vakuutusturvan laajentamista tai esimerkiksi kaikenvaravakuutuksen ottamista. Ota etukäteen selvää onnettomuuksia koskevista sen hetkisistä määräyksistä kaikkien niiden osavaltioiden osalta, joissa aiot ajaa. Liikenneonnettomuuden sattuessa tulee ottaa välittömästi yhteyttä joko poliisiin tai moottoripartioon. Onnettomuuspaikalla tulee pysytellä rauhallisena ja pidättäytyä ottamasta kantaa syyllisyyskysymyksiin. Riitatilanteessa tai mahdollisessa oikeudenkäynnissä jopa vastapuolelle lausuttu anteeksipyyntö voidaan tulkita argumentiksi syyllisyydestä. Henkilö- ja omaisuusvahingoista tulee tehdä kirjallinen selvitys sekä paikalliselle ajoneuvovirastolle että vakuutusyhtiölle.

Voiko Los Angelesissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Eri osavaltioissa on omat tulkintansa siitä, millä ehdoilla ulkomaisilla ajokorteilla saa ajaa. On suositeltavaa, että hankit kansainvälisen ajokortin matkallesi. Kansainvälistä ajokorttia saatetaan kysyä poliisin pysäyttäessä tai mahdollisessa onnettomuustilanteessa. Myös osa autovuokraamoista vaatii kansainvälistä ajokorttia. Kansainvälisen ajokortin saa Autoliitosta postitse tai asioimalla Autoliiton palvelupisteissä. Toimitusaika on viikko sekä mahdolliset postipäivät, joten ole ajoissa liikkeellä. Kansainvälisen ajokortin lisäksi matkalle tulee ottaa aina mukaan myös oma kansallinen ajokortti.

Mistä auton nouto ja palautus Los Angelesissa onnistuu?

Auton vuokraus Los Angelesissa onnistuu useista eri yrityksistä ja toimipisteistä. Jos erityistä syytä muuhun ei ole, vuokraa auto jo lentokentältä. Tämä on helpoin ja kätevin vaihtoehto. Jos suunnittelet road tripia, on hyvä tietää, että auton palauttaminen esimerkiksi toiseen osavaltioon kuin mistä sen on noutanut, voi tulla kalliiksi. Kannattaa ehdottomasti kysyä hintoja ja tarjouksia jo hyvissä ajoin etukäteen ja tehdä hintavertailua. Jos muuta ei erikseen sovita, palauta vuokra-auto aina tankki täynnä.


Aloita matkan suunnittelu Los Angeles