Olemme päivittäneet Tietosuojakäytäntö ja Evästekäytäntö, ja ne ovat voimassa 1. toukokuuta lähtien. OK

Autonvuokraus Los Angeles - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa edullinen vuokra-auto Los Angelesissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

pe 17.5.
12:00
la 18.5.
12:00
Vertaile vs. momondo |

Autonvuokraustarjoukset Los Angeles

Tutustu momondon käyttäjien löytämiin autonvuokraustarjouksiin Los Angelesissa
Spark
tai vastaava Edullinen
2 1 4-5
21 EUR
11. kesäkuuta - 19. kesäkuuta
Los Angeles
2627 North Hollywood Way
21 EUR
11. kesäkuuta - 19. kesäkuuta
Escape
tai vastaava Keskikokoinen
5 2 4-5
27 EUR
1. kesäkuuta - 9. heinäkuuta
Los Angeles
2627 North Hollywood Way
27 EUR
1. kesäkuuta - 9. heinäkuuta
Q5
tai vastaava Korkeatasoinen
5 2 4-5
31 EUR
18. toukokuuta - 30. toukokuuta
Los Angeles
9000 Bellanca Ave
31 EUR
18. toukokuuta - 30. toukokuuta

Autonvuokraus Los Angelesissa : parhaat vuokra-autotarjoukset

Parhaat momondo-käyttäjien löytämät hinnat vuokra-autoille viimeisen 24 tunnin ajalta
Edullinen auto: Los Angeles dollar
Edullinen
2 aikuista, 2 laukkua
Pienikokoinen auto: Los Angeles thrifty
Pienikokoinen
4 aikuista, 2 laukkua
Keskikokoinen auto: Los Angeles dollar
Keskikokoinen
5 aikuista, 3 laukkua
Perusmalli auto: Los Angeles dollar
Perusmalli
5 aikuista, 3 laukkua
Suuri auto: Los Angeles alamo
Suuri
5 aikuista, 2 laukkua
Maasturi auto: Los Angeles thrifty
Maasturi
5 aikuista, 3 laukkua

Suosituimmat autovuokraamot Los Angelesissa

Haussa hyvä autovuokraamo? Näistä vuokraamoista käyttäjämme varaavat usein vuokra-auton
sixtrentacar
Halvin
Sixt
Sixt tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 3 toimipisteissä ympäri kaupunkia
supercheap
Suosittu
Super Cheap
Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Super Cheap vuokraamoon, jolla on 1 toimipiste kaupungissa
enterprise
Eniten toimipaikkoja
Enterprise
Enterprise tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 32 toimipisteessä

Autovuokraamo Los Angeles: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Los Angelesissa
$self.agencySymbol
State Van Rental
Erinomainen - 9,9 (4 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Midway
Erinomainen - 9,0 (297 arvostelua)
9 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Right Cars
Erinomainen - 8,3 (6 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Erinomainen - 8,2 (95 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Avr
Erinomainen - 8,0 (2 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Europcar
Hyvä - 7,6 (356 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Sunnycars
Hyvä - 7,6 (1 arvostelu)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Avis
Hyvä - 7,5 (2 577 arvostelua)
12 vuokraamoa

Autonvuokraus lentokentältä: Los Angeles

Varaa vuokra-auto näiltä lentokentiltä
AUTOT:
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä
LAX

Auton vuokraus Los Angelesissa

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Los Angelesissa?

Nuorten aikuisten kannattaa huomioida, että auton vuokrauksen ikärajat vaihtelevat eri autovuokraamoissa. Osassa yrityksiä autoja vuokrataan jo 18-vuotiaille, joissakin ikäraja voi olla jopa 25 vuotta. Yleisenä käytäntönä on myös, että alle 25-vuotiailta peritään lisämaksu. Joissakin yrityksissä se voi olla huomattavakin, joten kannattaa vertailla hintoja. Kaikista lisäkuskeista peritään tavallisesti oma ekstramaksunsa. Suurimmassa osassa autovuokraamoita vaaditaan vuokrauksen yhteydessä luottokortti. Auton vuokraaminen on kuitenkin suomalaiseen hintatasoon tottuneille varsin edullista ja vuokra-autot ovat tavallisesti hyväkuntoisia.

Tärkeää tietoa Los Angelesin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Yhdysvallat on yksityisautoilun luvattu maa, ja Los Angelesissa on peräti neljä miljoonaa autoa, eli keskimäärin yksi menopeli asukasta kohden. Koska kaupunkirakenne on hajanainen, eikä julkisen liikenteen verkosto ole erityisen kattava ainakaan kaikilla alueilla, auton vuokraus Los Angelesissa on järkevä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Auton vuokraaminen on myös helppoa ja edullista. Kaupungissa ajaminen on yleisesti ottaen varsin mukavaa kaupungin leveillä teillä, ja liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa. Yksi poikkeuksista on se, että oikealle kääntyminen on sallittua punaisilla liikennevaloilla, jollei tätä ole erikseen kielletty. Kärsivällisyyttä tosin vaaditaan. Vaikka kaikki isot tiet ovat monikaistaisia – kaistoja voi olla jopa 12 – ovat kaupungin liikenneruuhkat aivan eri luokkaa kuin Suomen teillä. Kannattaa siis valita omat matkareitit tarkkaan ja välttää ruuhka-aikoja aina, kun se vain on mahdollista. Tietulleja kerätään yleisesti. Vuokra-autoihin sisältyy kuitenkin yleensä tietullilaite, joka kerää tiedot automaattisesti ja siirtää maksut suoraan luottokorttilaskulle. Tällöin tietulliasemilla ei tarvitse erikseen pysähtyä. Pysäköidessä kannattaa huomioida, että tiedot pysäköintirajoituksista on merkitty tien reunaan eri värein. Esimerkiksi punainen tarkoittaa pysäköintikieltoa, vihreä lyhyttä pysäköintiaikaa (5‒30 minuuttia) ja sininen inva-pysäköintiä. Pysäköintitiedot tulee tarkistaa lisäksi myös tienvarressa olevista kylteistä. Pysäköinti- ja liikennesääntöjä kannattaa noudattaa jo senkin vuoksi, että poliisit valvovat niiden noudattamista tarkasti ja sakottavat herkästi. Esimerkiksi moottoritiellä roskaamisesta voi saada tuntuvan sakon.

Nähtävyyksiä Los Angelesissa ja sen lähellä

Auton vuokraus Los Angelesissa on kätevin valinta kaupungissa liikkumiseen, sillä välimatkat ovat pitkiä. Suurkaupungissa on valtavasti erilaista nähtävää ja koettavaa, taatusti jokaiseen makuun. Museoita ja teemapuistoja riittää, ostosmahdollisuudet ovat huikeat ja kaupungissa on lukuisia hienoja puistoja sekä tietenkin rantoja. Myös mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin riittää. Hollywoodin kuuluisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Walk of Fame sekä legendaarinen Hollywood-kyltti. Sunset Boulevard on yksi kaupungin suosituimmista kaduista. Auton vuokraus mahdollistaa tietysti myös pidempien matkojen teon, ja sijaitseehan kuuluisan valtatie 66:nkin toinen päätepisteistä juuri Los Angelesissa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kun vuokraat auton, ole erityisen huolellinen vakuutusasioiden kanssa ja tarkista, mitkä vakuutukset sisältyvät hintaan sekä mikä mahdollinen omavastuu on. Auton vuokraushintaan sisältyvät yleensä tärkeimmät vakuutukset, mutta kannattaa harkita vakuutusturvan laajentamista tai esimerkiksi kaikenvaravakuutuksen ottamista. Ota etukäteen selvää onnettomuuksia koskevista sen hetkisistä määräyksistä kaikkien niiden osavaltioiden osalta, joissa aiot ajaa. Liikenneonnettomuuden sattuessa tulee ottaa välittömästi yhteyttä joko poliisiin tai moottoripartioon. Onnettomuuspaikalla tulee pysytellä rauhallisena ja pidättäytyä ottamasta kantaa syyllisyyskysymyksiin. Riitatilanteessa tai mahdollisessa oikeudenkäynnissä jopa vastapuolelle lausuttu anteeksipyyntö voidaan tulkita argumentiksi syyllisyydestä. Henkilö- ja omaisuusvahingoista tulee tehdä kirjallinen selvitys sekä paikalliselle ajoneuvovirastolle että vakuutusyhtiölle.

Voiko Los Angelesissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Eri osavaltioissa on omat tulkintansa siitä, millä ehdoilla ulkomaisilla ajokorteilla saa ajaa. On suositeltavaa, että hankit kansainvälisen ajokortin matkallesi. Kansainvälistä ajokorttia saatetaan kysyä poliisin pysäyttäessä tai mahdollisessa onnettomuustilanteessa. Myös osa autovuokraamoista vaatii kansainvälistä ajokorttia. Kansainvälisen ajokortin saa Autoliitosta postitse tai asioimalla Autoliiton palvelupisteissä. Toimitusaika on viikko sekä mahdolliset postipäivät, joten ole ajoissa liikkeellä. Kansainvälisen ajokortin lisäksi matkalle tulee ottaa aina mukaan myös oma kansallinen ajokortti.

Mistä auton nouto ja palautus Los Angelesissa onnistuu?

Auton vuokraus Los Angelesissa onnistuu useista eri yrityksistä ja toimipisteistä. Jos erityistä syytä muuhun ei ole, vuokraa auto jo lentokentältä. Tämä on helpoin ja kätevin vaihtoehto. Jos suunnittelet road tripia, on hyvä tietää, että auton palauttaminen esimerkiksi toiseen osavaltioon kuin mistä sen on noutanut, voi tulla kalliiksi. Kannattaa ehdottomasti kysyä hintoja ja tarjouksia jo hyvissä ajoin etukäteen ja tehdä hintavertailua. Jos muuta ei erikseen sovita, palauta vuokra-auto aina tankki täynnä.


Aloita matkan suunnittelu: Los Angelesissa