Autonvuokraus Los Angeles, Kalifornia - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Los Angeles, CA? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Los Angeles, CA, Yhdysvallat
17. huhtikuu — 24. huhtikuu
Sama palautus
Los Angeles, CA, Yhdysvallat
la 17/4
Keskipäivä
la 24/4
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Los Angeles?

Kaikki

22 € - 71 €

Perhekoko

25 € - 42 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Los Angeles, Kalifornia on tammikuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 25 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos tarvitset enemmän tilaa perheellesi, isommat ajoneuvot, joissa on yli 6 paikkaa, ovat tammikuuta yleensä halvimmillaan. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Los Angeles: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Los Angeles, CA
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.2

Pisteet perustuvat 1524 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 1713 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.5

Pisteet perustuvat 392 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.8

Pisteet perustuvat 798 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 412 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.5

Pisteet perustuvat 734 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.3

Pisteet perustuvat 336 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.6

Pisteet perustuvat 50 arvosteluihin


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa


Tietoja matkastasi kohteeseen Los Angeles

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Los Angelesissa?

Nuorten aikuisten kannattaa huomioida, että auton vuokrauksen ikärajat vaihtelevat eri autovuokraamoissa. Osassa yrityksiä autoja vuokrataan jo 18-vuotiaille, joissakin ikäraja voi olla jopa 25 vuotta. Yleisenä käytäntönä on myös, että alle 25-vuotiailta peritään lisämaksu. Joissakin yrityksissä se voi olla huomattavakin, joten kannattaa vertailla hintoja. Kaikista lisäkuskeista peritään tavallisesti oma ekstramaksunsa. Suurimmassa osassa autovuokraamoita vaaditaan vuokrauksen yhteydessä luottokortti. Auton vuokraaminen on kuitenkin suomalaiseen hintatasoon tottuneille varsin edullista ja vuokra-autot ovat tavallisesti hyväkuntoisia.

Tärkeää tietoa Los Angelesin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Yhdysvallat on yksityisautoilun luvattu maa, ja Los Angelesissa on peräti neljä miljoonaa autoa, eli keskimäärin yksi menopeli asukasta kohden. Koska kaupunkirakenne on hajanainen, eikä julkisen liikenteen verkosto ole erityisen kattava ainakaan kaikilla alueilla, auton vuokraus Los Angelesissa on järkevä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Auton vuokraaminen on myös helppoa ja edullista. Kaupungissa ajaminen on yleisesti ottaen varsin mukavaa kaupungin leveillä teillä, ja liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa. Yksi poikkeuksista on se, että oikealle kääntyminen on sallittua punaisilla liikennevaloilla, jollei tätä ole erikseen kielletty. Kärsivällisyyttä tosin vaaditaan. Vaikka kaikki isot tiet ovat monikaistaisia – kaistoja voi olla jopa 12 – ovat kaupungin liikenneruuhkat aivan eri luokkaa kuin Suomen teillä. Kannattaa siis valita omat matkareitit tarkkaan ja välttää ruuhka-aikoja aina, kun se vain on mahdollista. Tietulleja kerätään yleisesti. Vuokra-autoihin sisältyy kuitenkin yleensä tietullilaite, joka kerää tiedot automaattisesti ja siirtää maksut suoraan luottokorttilaskulle. Tällöin tietulliasemilla ei tarvitse erikseen pysähtyä. Pysäköidessä kannattaa huomioida, että tiedot pysäköintirajoituksista on merkitty tien reunaan eri värein. Esimerkiksi punainen tarkoittaa pysäköintikieltoa, vihreä lyhyttä pysäköintiaikaa (5‒30 minuuttia) ja sininen inva-pysäköintiä. Pysäköintitiedot tulee tarkistaa lisäksi myös tienvarressa olevista kylteistä. Pysäköinti- ja liikennesääntöjä kannattaa noudattaa jo senkin vuoksi, että poliisit valvovat niiden noudattamista tarkasti ja sakottavat herkästi. Esimerkiksi moottoritiellä roskaamisesta voi saada tuntuvan sakon.

Nähtävyyksiä Los Angelesissa ja sen lähellä

Auton vuokraus Los Angelesissa on kätevin valinta kaupungissa liikkumiseen, sillä välimatkat ovat pitkiä. Suurkaupungissa on valtavasti erilaista nähtävää ja koettavaa, taatusti jokaiseen makuun. Museoita ja teemapuistoja riittää, ostosmahdollisuudet ovat huikeat ja kaupungissa on lukuisia hienoja puistoja sekä tietenkin rantoja. Myös mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin riittää. Hollywoodin kuuluisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Walk of Fame sekä legendaarinen Hollywood-kyltti. Sunset Boulevard on yksi kaupungin suosituimmista kaduista. Auton vuokraus mahdollistaa tietysti myös pidempien matkojen teon, ja sijaitseehan kuuluisan valtatie 66:nkin toinen päätepisteistä juuri Los Angelesissa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kun vuokraat auton, ole erityisen huolellinen vakuutusasioiden kanssa ja tarkista, mitkä vakuutukset sisältyvät hintaan sekä mikä mahdollinen omavastuu on. Auton vuokraushintaan sisältyvät yleensä tärkeimmät vakuutukset, mutta kannattaa harkita vakuutusturvan laajentamista tai esimerkiksi kaikenvaravakuutuksen ottamista. Ota etukäteen selvää onnettomuuksia koskevista sen hetkisistä määräyksistä kaikkien niiden osavaltioiden osalta, joissa aiot ajaa. Liikenneonnettomuuden sattuessa tulee ottaa välittömästi yhteyttä joko poliisiin tai moottoripartioon. Onnettomuuspaikalla tulee pysytellä rauhallisena ja pidättäytyä ottamasta kantaa syyllisyyskysymyksiin. Riitatilanteessa tai mahdollisessa oikeudenkäynnissä jopa vastapuolelle lausuttu anteeksipyyntö voidaan tulkita argumentiksi syyllisyydestä. Henkilö- ja omaisuusvahingoista tulee tehdä kirjallinen selvitys sekä paikalliselle ajoneuvovirastolle että vakuutusyhtiölle.

Voiko Los Angelesissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Eri osavaltioissa on omat tulkintansa siitä, millä ehdoilla ulkomaisilla ajokorteilla saa ajaa. On suositeltavaa, että hankit kansainvälisen ajokortin matkallesi. Kansainvälistä ajokorttia saatetaan kysyä poliisin pysäyttäessä tai mahdollisessa onnettomuustilanteessa. Myös osa autovuokraamoista vaatii kansainvälistä ajokorttia. Kansainvälisen ajokortin saa Autoliitosta postitse tai asioimalla Autoliiton palvelupisteissä. Toimitusaika on viikko sekä mahdolliset postipäivät, joten ole ajoissa liikkeellä. Kansainvälisen ajokortin lisäksi matkalle tulee ottaa aina mukaan myös oma kansallinen ajokortti.

Mistä auton nouto ja palautus Los Angelesissa onnistuu?

Auton vuokraus Los Angelesissa onnistuu useista eri yrityksistä ja toimipisteistä. Jos erityistä syytä muuhun ei ole, vuokraa auto jo lentokentältä. Tämä on helpoin ja kätevin vaihtoehto. Jos suunnittelet road tripia, on hyvä tietää, että auton palauttaminen esimerkiksi toiseen osavaltioon kuin mistä sen on noutanut, voi tulla kalliiksi. Kannattaa ehdottomasti kysyä hintoja ja tarjouksia jo hyvissä ajoin etukäteen ja tehdä hintavertailua. Jos muuta ei erikseen sovita, palauta vuokra-auto aina tankki täynnä.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Los Angeles, CA kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Los Angeles lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Los Angeles

Tänä vuonna ajankohtana huhtikuu olemme tehneet momondon käyttäjille 446 vuokra-autohakua kohteeseen Los Angeles.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Los Angeles noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Los Angeles. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Los Angeles, Kalifornia?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Los Angeles ajankohtana toukokuu on keskihinnaltaan 22 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 21 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 19 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 40 € ympärillä.

Missä Los Angeles autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Sixt päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 44 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Los Angeles. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 4 toimipisteistä kaupungissa Los Angeles on 20 €/päivä.

Peritäänkö Los Angeles, CA autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Los Angeles. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Los Angeles valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Los Angeles toukokuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Los Angeles nähtävyyksistä kuukauden toukokuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila toukokuu kaupungissa Los Angeles on 20 °C sekä keskimääräinen sademäärä 2 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Los Angeles maksaa keskimäärin 59 €/päivä.

Kuinka monta Enterprise autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Los Angeles?

Enterprise on erittäin suosittu kaupungissa Los Angeles, CA, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 31 toimipistettä kaupungista Los Angeles, CA ja voit olettaa maksavasi noin 49 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Los Angeles, CA.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Los Angeles, CA?

Kun ajat Los Angeles kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Los Angeles kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Los Angeles, CA kuukauden huhtikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Los Angeles kuukauden huhtikuu aikana on 17 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 26 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Los Angeles ovat yleensä korkeat huhtikuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Los Angeles samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Los Angeles ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kalifornia lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 15 °C ja mahdollinen sademäärä 28,7 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Los Angeles lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Los Angeles

Tutustu alueen Kalifornia muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Beverly Hills, Burbank ja Long Beach maan Kalifornia sisällä

Lentolippu varattuna kohteeseen Los Angeles? Aloita matkan suunnittelu!