Autonvuokraukset kohteessa Cambridge, Englanti

Haussa halpa vuokra-auto Cambridge, Englanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Cambridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Cambridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Cambridge autonvuokrauksesta

Vuokraa auto ja ota enemmän irti Cambridgen matkastasi! Jos olet nuori kuski, huomioi kuitenkin, että autovuokraamoissa on tyypillisesti alaikäraja auton vuokraamiselle. Autonvuokraus Cambridgessa edellyttää tavallisesti, että olet täyttänyt 21 vuotta. Alle 25-vuotiailta voidaan veloittaa myös erillinen nuoren kuljettajan lisämaksu. Joissakin autoissa voi olla 69 vuoden enimmäisikäraja. Ikärajat voivat vaihdella eri autovuokraamoissa ja ne ovat olla myös autoluokasta riippuvaisia. Kannattaa siis varmistaa ikärajat jo etukäteen.

Autonvuokraus Cambridgessa on hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen, kunhan varaudut siihen, että muiden isompien kaupunkien tapaan myös Cambridgessa voi olla ruuhkaista. Pahimmat ruuhka-ajat ovat arkisin 07:30–09:45 ja 16:00–18:30 välisinä aikoina. Kapeiden katujen vuoksi autoilua keskustassa on rajoitettu. Muista myös, että Isossa-Britanniassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Tämä voi tuottaa haasteita etenkin aluksi, joten kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta liikenteeseen totuttautuessa. Erityisesti risteysalueet ovat haasteellisia kokemattomalle ajajalle. Huomioi myös, että liikenneympyröissä ajetaan vastapäivään ja niihin ajetaan sisään vasemmalta. Käytössä olevat yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueilla 30 mph eli noin 45 km/h, moottoriliikenneteillä 60 mph eli noin 90 km/h ja moottoriteillä 70 mph eli noin 110 km/h. Nämä nopeusrajoitukset ovat voimassa aina, jos muuta ei ole liikennemerkeillä osoitettu. Promilleraja on korkeampi kuin Suomessa: 0,8. Ajaminen alkoholin vaikutuksen alaisena on kuitenkin aivan yhtä vaarallista kuin Suomessakin, joten älä anna korkeamman promillerajan yllyttää alkoholin ja ajamisen yhdistämiseen. Ajovalojen tulee olla päällä aina ajettaessa. Jos olet suuntaamassa Cambridgesta myös muualle päin Englantia, huomioi että joillakin teillä, tunneleissa ja silloilla on tiemaksu. Se maksetaan heti alueelle tultaessa ja maksun voi hoitaa käteisellä tai luottokortilla. Lontoon ja Durhamin keskustassa on myös käytössä tiemaksut. Cambridgessa pysäköidessäsi huomioi, että pysäköinti on kielletty alueilla, jotka on merkitty keltaisella. Pysäköintilippuja saa pysäköintiautomaateista ja lippu laitetaan tuulilasin sisäpuolelle. Liitäntäpysäköinti on oleellinen osa kaupungin liikennejärjestelmää ja sitä pyritään kehittämään jatkuvasti. Liitäntäpysäköinti on ilmaista eikä aikarajoituksia ole, joten myös kaupungin asukkaat hyödyntävät sitä ahkerasti. Ydinkeskustan läheltä löytyy yksityisiä pysäköintitaloja. Lisäksi kaupungissa on kaksi kunnallista parkkitaloa. Itä-Cambridgessa sijaitsevassa parkkitalossa on yli 1 000 autopaikkaa ja Central Squarella sijaitsevassa parkkitalossa niitä on lähes 300.

Historiallisessa Cambridgessa on runsaasti nähtävää. Kuuluisan yliopistokaupungin monet nähtävyyksistä liittyvät juuri yliopistomaailmaan. Vanhat yliopistorakennukset kappeleineen ovatkin todella kauniita. Esimerkiksi yli 500 vuotta vanhassa Christ Collegessa on opiskellut myös Charles Darwin ja sieltä löytyy yhä edelleen puu, jonka juurella John Miltonin kerrotaan kirjoittaneen ja lausuneen runojaan. Trinity Collegessa on opiskellut puolestaan Isaac Newton ja Queen’s Collegesta löytyy kuuluisa matemaattinen silta. Kaupungissa vieraillessaan kannattaa tutustua myös kaupungin museotarjontaan. Yksi kaupungin suosituimmista museoista on taidemuseo The Fitzwilliam Museum. Luontoa löytää niin sanotusta The Backsista eli kaupungin puistoalueelta, minkä lisäksi viehättävä käyntikohde on Yliopiston kasvitieteellinen puutarha, josta löytyy runsaasti erilaisia upeita kasvilajeja. Cambridge tunnetaan myös kummituskaupunkina ja siellä järjestetäänkin erilaisia “kauhukierroksia” matkailijoille. Näihin kohteisiin voi tutustua toki myös omin päin, esimerkiksi Haunted Bookstoreen, joka sijaitsee St. Edward Passagella sekä St. Johnsin yliopiston kampusalueeseen. Cambridgessa on loistavat shoppailumahdollisuudet ja siellä on pikkuputiikkien lisäksi myös isoja ostoskeskuksia. Esimerkiksi The Graftoniin pääsee hyvin myös autolla, sillä siellä on iso, yli 1 000 paikan pysäköintialue. Matkaa ostoskeskukseen on keskustasta vain noin 10 min. Auton vuokraaminen mahdollistaa tutustumisen myös esimerkiksi lähialueen maaseutumaisemiin ja erilaisiin luontokohteisiin. Luontoalueita löytyy hyvin erityisesti kaupungin eteläpuolelta. Niihin huristaa vuokra-autolla nopeasti ja niiden yhteydessä on tavallisesti myös hyvät pysäköintimahdollisuudet. Voit yhdistää matkaasi myös vierailun Lontoossa, jonne pääsee autolla vain noin 1 t 30 min. Matka taittuu M11-moottoritietä pitkin.

Auton vuokraus on kätevä tapa liikkumiseen myös ulkomailla, mutta muista huolehtia siitä, että autovakuutus on kunnossa. Tarvitset aina erillisen autovakuutuksen, esimerkiksi matkavakuutus ja kotivakuutus eivät yksin riitä. Muista lukea vakuutuksen ehdot tarkasti! Voit kysyä lisätietoa autovakuutuksesta esimerkiksi käyttämältäsi autovuokraamolta.

Kyllä! Suomalainen, EU-mallinen ajokortti soveltuu Cambridgessa ajamiseen.

Autonvuokraus Cambridgessa onnistuu eri autonvuokrausyrityksiltä, joiden toimipisteet sijaitsevat pääsääntöisesti kaupungin keskustassa. Edustettuina ovat niin kansainväliset, suuret toimijat kuin pienemmät paikalliset autovuokraamot. Jos sinulla on tarvetta sille, että palautat auton eri toimipaikkaan kuin mistä olet sen noutanut, tarkista käyttämältäsi yritykseltä, onko se mahdollista. Varaudu siihen, että tästä veloitetaan tavallisesti lisämaksu.


Cambridge autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Cambridge, Englanti

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Sixt

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Enterprise

3 sijaintia

Sunnycars

3 sijaintia

Firefly

2 sijaintia

FLIZZR

2 sijaintia

Free2Move

2 sijaintia

GREEN MOTION

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Cambridge suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Cambridge

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Cambridge - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Cambridge, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Cambridge löytyvät yleensä Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEuropcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 33,53/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Cambridge on 62,24/pvä.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Cambridge on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Cambridge ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 115 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Kuukauden helmikuu aikana kaupungin Cambridge sademäärä on 33 mm ja keskilämpötila 6 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Cambridge parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Cambridge road triplle alueelle Englanti tai sitä ympäröiville alueille kuukauden helmikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 5 °C ja sademäärän vastaavasti 49,8 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Cambridge

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Cambridge

Tutustu alueen Iso-Britannian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Iso-Britannian

Aloita matkan suunnittelu - Cambridge


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Cambridge on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Cambridge suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Cambridge, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Cambridge.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Cambridge.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Cambridge autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.