Autonvuokraus Cambridge, Englanti

Haussa halpa vuokra-auto Cambridge, Englanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Cambridge, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
11. joulukuu — 18. joulukuu
Sama palautus
Cambridge, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
la 11/12
Keskipäivä
la 18/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Cambridge: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Cambridge, Englanti
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

8,0
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Cambridge

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Cambridgessa?

Vuokraa auto ja ota enemmän irti Cambridgen matkastasi! Jos olet nuori kuski, huomioi kuitenkin, että autovuokraamoissa on tyypillisesti alaikäraja auton vuokraamiselle. Autonvuokraus Cambridgessa edellyttää tavallisesti, että olet täyttänyt 21 vuotta. Alle 25-vuotiailta voidaan veloittaa myös erillinen nuoren kuljettajan lisämaksu. Joissakin autoissa voi olla 69 vuoden enimmäisikäraja. Ikärajat voivat vaihdella eri autovuokraamoissa ja ne ovat olla myös autoluokasta riippuvaisia. Kannattaa siis varmistaa ikärajat jo etukäteen.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Cambridgessa

Autonvuokraus Cambridgessa on hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen, kunhan varaudut siihen, että muiden isompien kaupunkien tapaan myös Cambridgessa voi olla ruuhkaista. Pahimmat ruuhka-ajat ovat arkisin 07:30–09:45 ja 16:00–18:30 välisinä aikoina. Kapeiden katujen vuoksi autoilua keskustassa on rajoitettu. Muista myös, että Isossa-Britanniassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Tämä voi tuottaa haasteita etenkin aluksi, joten kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta liikenteeseen totuttautuessa. Erityisesti risteysalueet ovat haasteellisia kokemattomalle ajajalle. Huomioi myös, että liikenneympyröissä ajetaan vastapäivään ja niihin ajetaan sisään vasemmalta. Käytössä olevat yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueilla 30 mph eli noin 45 km/h, moottoriliikenneteillä 60 mph eli noin 90 km/h ja moottoriteillä 70 mph eli noin 110 km/h. Nämä nopeusrajoitukset ovat voimassa aina, jos muuta ei ole liikennemerkeillä osoitettu. Promilleraja on korkeampi kuin Suomessa: 0,8. Ajaminen alkoholin vaikutuksen alaisena on kuitenkin aivan yhtä vaarallista kuin Suomessakin, joten älä anna korkeamman promillerajan yllyttää alkoholin ja ajamisen yhdistämiseen. Ajovalojen tulee olla päällä aina ajettaessa. Jos olet suuntaamassa Cambridgesta myös muualle päin Englantia, huomioi että joillakin teillä, tunneleissa ja silloilla on tiemaksu. Se maksetaan heti alueelle tultaessa ja maksun voi hoitaa käteisellä tai luottokortilla. Lontoon ja Durhamin keskustassa on myös käytössä tiemaksut. Cambridgessa pysäköidessäsi huomioi, että pysäköinti on kielletty alueilla, jotka on merkitty keltaisella. Pysäköintilippuja saa pysäköintiautomaateista ja lippu laitetaan tuulilasin sisäpuolelle. Liitäntäpysäköinti on oleellinen osa kaupungin liikennejärjestelmää ja sitä pyritään kehittämään jatkuvasti. Liitäntäpysäköinti on ilmaista eikä aikarajoituksia ole, joten myös kaupungin asukkaat hyödyntävät sitä ahkerasti. Ydinkeskustan läheltä löytyy yksityisiä pysäköintitaloja. Lisäksi kaupungissa on kaksi kunnallista parkkitaloa. Itä-Cambridgessa sijaitsevassa parkkitalossa on yli 1 000 autopaikkaa ja Central Squarella sijaitsevassa parkkitalossa niitä on lähes 300.

Nähtävyyksiä Cambridgessa ja sen lähellä

Historiallisessa Cambridgessa on runsaasti nähtävää. Kuuluisan yliopistokaupungin monet nähtävyyksistä liittyvät juuri yliopistomaailmaan. Vanhat yliopistorakennukset kappeleineen ovatkin todella kauniita. Esimerkiksi yli 500 vuotta vanhassa Christ Collegessa on opiskellut myös Charles Darwin ja sieltä löytyy yhä edelleen puu, jonka juurella John Miltonin kerrotaan kirjoittaneen ja lausuneen runojaan. Trinity Collegessa on opiskellut puolestaan Isaac Newton ja Queen’s Collegesta löytyy kuuluisa matemaattinen silta. Kaupungissa vieraillessaan kannattaa tutustua myös kaupungin museotarjontaan. Yksi kaupungin suosituimmista museoista on taidemuseo The Fitzwilliam Museum. Luontoa löytää niin sanotusta The Backsista eli kaupungin puistoalueelta, minkä lisäksi viehättävä käyntikohde on Yliopiston kasvitieteellinen puutarha, josta löytyy runsaasti erilaisia upeita kasvilajeja. Cambridge tunnetaan myös kummituskaupunkina ja siellä järjestetäänkin erilaisia “kauhukierroksia” matkailijoille. Näihin kohteisiin voi tutustua toki myös omin päin, esimerkiksi Haunted Bookstoreen, joka sijaitsee St. Edward Passagella sekä St. Johnsin yliopiston kampusalueeseen. Cambridgessa on loistavat shoppailumahdollisuudet ja siellä on pikkuputiikkien lisäksi myös isoja ostoskeskuksia. Esimerkiksi The Graftoniin pääsee hyvin myös autolla, sillä siellä on iso, yli 1 000 paikan pysäköintialue. Matkaa ostoskeskukseen on keskustasta vain noin 10 min. Auton vuokraaminen mahdollistaa tutustumisen myös esimerkiksi lähialueen maaseutumaisemiin ja erilaisiin luontokohteisiin. Luontoalueita löytyy hyvin erityisesti kaupungin eteläpuolelta. Niihin huristaa vuokra-autolla nopeasti ja niiden yhteydessä on tavallisesti myös hyvät pysäköintimahdollisuudet. Voit yhdistää matkaasi myös vierailun Lontoossa, jonne pääsee autolla vain noin 1 t 30 min. Matka taittuu M11-moottoritietä pitkin.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus on kätevä tapa liikkumiseen myös ulkomailla, mutta muista huolehtia siitä, että autovakuutus on kunnossa. Tarvitset aina erillisen autovakuutuksen, esimerkiksi matkavakuutus ja kotivakuutus eivät yksin riitä. Muista lukea vakuutuksen ehdot tarkasti! Voit kysyä lisätietoa autovakuutuksesta esimerkiksi käyttämältäsi autovuokraamolta.

Voiko Cambridgessa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä! Suomalainen, EU-mallinen ajokortti soveltuu Cambridgessa ajamiseen.

Mistä auton nouto ja palautus Cambridgessa onnistuu?

Autonvuokraus Cambridgessa onnistuu eri autonvuokrausyrityksiltä, joiden toimipisteet sijaitsevat pääsääntöisesti kaupungin keskustassa. Edustettuina ovat niin kansainväliset, suuret toimijat kuin pienemmät paikalliset autovuokraamot. Jos sinulla on tarvetta sille, että palautat auton eri toimipaikkaan kuin mistä olet sen noutanut, tarkista käyttämältäsi yritykseltä, onko se mahdollista. Varaudu siihen, että tästä veloitetaan tavallisesti lisämaksu.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Cambridge, Englanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Cambridge

1 650on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Cambridge kuun joulukuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Cambridge noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Enterprise ja Hertz ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Cambridge autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Cambridge, ENG?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Cambridge on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Cambridge ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 115 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Cambridge, Yhdistynyt kuningaskunta kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana kaupungin Cambridge sademäärä on 49 mm ja keskilämpötila 4 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Cambridge parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen joulukuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Cambridge kuukauden joulukuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Cambridge autonvuokrausta.

Onko sää kaupungissa Cambridge samanlainen kuin muualla Englanti alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Cambridge road triplle alueelle Englanti tai sitä ympäröiville alueille kuukauden joulukuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 4 °C ja sademäärän vastaavasti 64,3 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Lontoo, Edinburgh ja Manchester eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu alueen Englanti muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten , ja maan Englanti sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Cambridge