Autonvuokraus Edinburgh, Skotlanti

Haussa halpa vuokra-auto Edinburgh, Skotlanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Edinburgh, SCT, Yhdistynyt kuningaskunta
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Edinburgh, SCT, Yhdistynyt kuningaskunta
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Edinburgh, Skotlanti

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 28 €

Kaikki autotyypit

8 € - 135 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta on 15 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta on maaliskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 54 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Edinburgh. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Edinburgh voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Edinburgh Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta on 35 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta on marraskuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Edinburgh. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Edinburgh voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Edinburgh Keskikoko vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta on 11 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta on marraskuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 63 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Edinburgh. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Edinburgh voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Edinburgh Maasturi vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Edinburgh: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Edinburgh, Skotlanti
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Value

6,6
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,8

Value

7,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,0

Value

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

6,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,3

Value

5,8
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

4,2

Value

4,2

Tietoja matkastasi kohteeseen Edinburgh

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Edinburghissa?

Auton vuokraaminen ulkomailla on hyvä tapa tutustua Edinburghiin ja sen lähiympäristöön. Kannattaa kuitenkin huomioida, että pääsääntöisesti auton vuokraus Edinburghissa edellyttää vähintään 21 vuoden ikää. Ajokortin pitää olla lisäksi ollut voimassa vähintään vuoden. Moni autovuokraamo perii alle 25-vuotiailta kuskeilta nuoren kuljettajan lisämaksun. Myös enimmäisikäraja voi olla käytössä ja se on 69 vuotta.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Edinburghissa

Autoa vuokratessa on hyvä tietää, että Skotlannissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Autonvuokraus Edinburghissa voi siis ajatuksena arveluttaa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka vasemmanpuolinen liikenne voi tuottaa aluksi haasteita, ajamiseen tottuu usein yllättävänkin nopeasti. Haastavinta vasemmanpuoleisessa liikenteessä ovat risteykset, mutta kaikeksi onneksi Isossa-Britanniassa on runsaasti liikenneympyröitä, jotka helpottavat tätä ongelmaa. Huomioi kuitenkin, että liikenneympyrät kierretään päinvastaiseen suuntaan kuin Suomessa, eli vastapäivään. Muista noudattaa liikenteessä tavanomaista varovaisuutta sekä nopeusrajoituksia. Nopeusrajoitukset ovat taajama-alueilla 30 mph eli noin 45 km/h, moottoriliikenneteillä 60 mph eli noin 90 km/h ja moottoriteillä 70 mph eli noin 110 km/h. Nopeuskameroita on jonkin verran, joten pidä jo siitäkin syystä kaasujalka kurissa.

Edinburgh on vilkas pääkaupunki, jossa on lähes 500 000 asukasta. Kuten muissakin suuremmissa kaupungeissa, myös Edinburghissa joutuu kärsimään ajoittain ruuhkista, erityisesti työmatka-aikoihin aamuisin ja iltapäivisin. Tiet ovat ylipäätään varsin hyväkuntoisia, joten tämän puolesta voit valita mieleisesi vuokra-auton. Vanhan kaupungin mutkikkaisiin ja kapeisiin katuihin on kuitenkin paras tutustua kävellen. Muista ottaa mukaan hyvät kengät! Ruuhka-aikoihin sekä vilkkailla alueilla pysäköintipaikkoja voi olla vaikea löytää. Kaupunki on kuitenkin helpottanut pysäköintiongelmia liityntäpysäköintipaikoilla, jonne voi jättää autonsa ja jatkaa matkaa julkisilla kulkuvälineillä. Newcraighallia lukuun ottamatta pysäköinti on näillä alueilla ilmaista. Promilleraja on Skotlannissa sama kuin Suomessa: 0,5 promillea. Edinburghista löytyy sekä maksullisia että ilmaisia pysäköintipaikkoja. Maksullisilla paikoilla pysäköintilippu ostetaan pysäköintimittarista ja asetetaan tuulilasin sisäpuolelle. Huomioi, että keltaisella merkityillä alueilla pysäköinti on kokonaan kiellettyä. Ajovaloja tulee käyttää aina ajon aikana. Tiemaksuja ei pääsääntöisesti ole alueella käytössä.

Nähtävyyksiä Edinburghissa ja sen lähellä

Vuokraa auto ja tutustu Edinburghiin ja sen lähiseutuihin! Kaupunki jakaantuu kahteen osaan: vanhaan sekä uuteen kaupunkiin. Näistä kumpainenkin kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Vanhan kaupungin alla levittäytyy huikea maanalaisten katujen, holvien ja tunnelien verkosto, johon liitetään lukuisia kauhutarinoita ja mystisiä kertomuksia. Victoria Street -katu on puolestaan toiminut inspiraationa Harry Potter -kirjojen Viistokujalle. Kaupungin ehdottomasti suosituin nähtävyys on Edinburghin linna, josta on komeat maisemat yli kaupungin. Linna-alueelta löytyy myös 1100-luvulla rakennettu Pyhän Margaretin kappeli, joka on kaupungin vanhin rakennus. Holyrood-puiston kupeesta löytyy puolestaan Holyroodhousen palatsi, joka toimii Britannian kuninkaallisten virallisena asuntona heidän vieraillessaan Skotlannissa. Palatsin sisätilat ovat avoinna vierailijoille. Voit osallistua joko opastetulle kierrokselle tai tutustua tiloihin itsenäisesti. Edinburghin keskustassa sijaitseva Skotlannin kansallismuseo on yksi koko Iso-Britannian suosituimmista museoista. Siellä pääsee tutustumaan maan historiaan, luonnonhistoriaan, taiteisiin ja tieteeseen. Lisäksi museoon on vapaa pääsy. Vierailunarvoisia museoita ovat myös esimerkiksi Scottish National Gallery ja Scottish National Portrait Gallery. Autonvuokraus Edinburghissa antaa tilaisuuden myös kaukaisempien kohteiden katsastamisen. Vuokra-autolla kannattaa suunnata vaikkapa RZSS Highland Wildlife Parkiin, joka on luonnonpuisto Ylämailla. Siellä pääset ajamaan omalla autollasi eläinten luonnollisissa elinympäristöissä. Tietyissä puiston kohteissa saa liikkua myös jalan. Luonnon ja eläinten ystävien kannattaa tutustua myös Edinburghin laitamilla olevaan eläintarhaan, josta löytyy useita eri eläinlajeja. Jos haluat kierrellä Iso-Britanniaa laajemmin, vuokra-autolla saa tavallisesti ajaa vapaasti Ison-Britannian pääsaarella, Pohjois-Irlannissa ja Irlannissa. Britannian pääsaarelta poistuvilta edellytetään kuitenkin tavallisesti lisävakuutuksen ottamista. Tarkista ehdot ja mahdolliset lisämaksut omalta autovuokraamoltasi.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Vakuutussuoja Iso-Britanniassa vaihtelee hyvin paljon, muun muassa autokohtaisesti. Tutustu siis vakuutusehtoihin hyvissä ajoin jo ennen vakuutuksen ottamista. Eroja voi olla esimerkiksi vakuutusten vaurio- ja varkaussuojissa. Vakuutusta ottaessasi kiinnitä huomiota paitsi kattavuuteen ja hintaan, myös omavastuuosuuteen.

Voiko Edinburghissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kansainvälinen ajokortti ei ole Edinburghissa pakollinen, vaan tavallinen EU-mallinen ajokortti oikeuttaa ajamiseen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että autovuokraamot voivat asettaa lainsäädännöstä poikkeavia ajokorttiehtoja. Kannattaa tarkistaa asia käyttämältään autovuokraamolta. Jos haluat kansainvälisen ajokortin, sen saa Autoliitosta joko postitse tai palvelupisteissä asioimalla.

Mistä auton nouto ja palautus Edinburghissa onnistuu?

Autonvuokraus Edinburghissa onnistuu tarvittaessa jo lentokentältä. Autovuokraamoita löytyy hyvin myös rautatieasemalta sekä eri puolilta kaupunkia. Valinnanvaraa löytyy, joten valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Vuokra-auton palautus onnistuu tavallisesti myös eri toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut, mutta kannattaa tarkistaa asia hyvissä ajoin autovuokraamolta, kuten myös se, peritäänkö tästä lisämaksua.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Edinburgh, Skotlanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Edinburghin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Edinburgh

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Edinburgh noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Edinburgh. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Edinburgh autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Edinburgh GREEN MOTION vuokraamolta, jolla on 2 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 5 €, mutta GREEN MOTION keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Edinburgh on 23 €/päivä.

 • Peritäänkö Edinburgh, SCT autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Edinburgh olevat suositut autovuokraamot, kuten Enterprise, Budget ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Edinburgh, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Edinburgh helmikuu ajaksi?

  Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Edinburgh helmikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 6 °C ja sademäärä 40 mm cm helmikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Edinburgh maksaa keskimäärin 43 €/päivä.

 • Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Edinburgh?

  Europcar on erittäin suosittu kaupungissa Edinburgh, SCT, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 7 toimipistettä kaupungista Edinburgh, SCT ja voit olettaa maksavasi noin 35 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Edinburgh, SCT.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Edinburgh, SCT?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Edinburgh on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Edinburgh taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Edinburgh alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 115 km/t.

 • Millainen sää on kohteessa Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Edinburgh kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 4 °C lämpötiloja ja 50 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Edinburgh kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Edinburgh. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Edinburgh vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat 500.

 • Onko sää kaupungissa Edinburgh samanlainen kuin muualla Skotlanti alueella?

  Jos etsit Edinburgh vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Skotlanti lämpötila on yleensä 3 °C ja sademäärä vastaavasti 78,4 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Lontoo, Manchester ja Glasgow eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta

Autonvuokraukset kaupungin Edinburgh lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Edinburgh

Aloita matkan suunnittelu - Edinburgh