Autonvuokraus Edinburgh, Skotlanti - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Edinburgh, Skotlanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Edinburgh, SCT, Yhdistynyt kuningaskunta
16. toukokuu — 23. toukokuu
Sama palautus
Edinburgh, SCT, Yhdistynyt kuningaskunta
su 16/5
Keskipäivä
su 23/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Edinburgh: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Edinburgh, Skotlanti
4,6
OK
57 arvostelua2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,4

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

4,2

Nouto/palautus

3,8

Hinta-laatusuhde

4,2
10,0
Erinomainen
1 arvostelu4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
10,0
Erinomainen
1 arvostelu3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
8,6
Erinomainen
2 arvostelua7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

7,0
8,0
Erinomainen
20 arvostelua6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,5

Hinta-laatusuhde

7,6
7,5
Hyvä
19 arvostelua2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,4

Hinta-laatusuhde

7,0
6,8
Hyvä
1 arvostelu2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

6,0
6,0
Hyvä
10 arvostelua4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

4,8

Hinta-laatusuhde

5,4

Tietoja matkastasi kohteeseen Edinburgh

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Edinburghissa?

Auton vuokraaminen ulkomailla on hyvä tapa tutustua Edinburghiin ja sen lähiympäristöön. Kannattaa kuitenkin huomioida, että pääsääntöisesti auton vuokraus Edinburghissa edellyttää vähintään 21 vuoden ikää. Ajokortin pitää olla lisäksi ollut voimassa vähintään vuoden. Moni autovuokraamo perii alle 25-vuotiailta kuskeilta nuoren kuljettajan lisämaksun. Myös enimmäisikäraja voi olla käytössä ja se on 69 vuotta.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Edinburghissa

Autoa vuokratessa on hyvä tietää, että Skotlannissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Autonvuokraus Edinburghissa voi siis ajatuksena arveluttaa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka vasemmanpuolinen liikenne voi tuottaa aluksi haasteita, ajamiseen tottuu usein yllättävänkin nopeasti. Haastavinta vasemmanpuoleisessa liikenteessä ovat risteykset, mutta kaikeksi onneksi Isossa-Britanniassa on runsaasti liikenneympyröitä, jotka helpottavat tätä ongelmaa. Huomioi kuitenkin, että liikenneympyrät kierretään päinvastaiseen suuntaan kuin Suomessa, eli vastapäivään. Muista noudattaa liikenteessä tavanomaista varovaisuutta sekä nopeusrajoituksia. Nopeusrajoitukset ovat taajama-alueilla 30 mph eli noin 45 km/h, moottoriliikenneteillä 60 mph eli noin 90 km/h ja moottoriteillä 70 mph eli noin 110 km/h. Nopeuskameroita on jonkin verran, joten pidä jo siitäkin syystä kaasujalka kurissa.

Edinburgh on vilkas pääkaupunki, jossa on lähes 500 000 asukasta. Kuten muissakin suuremmissa kaupungeissa, myös Edinburghissa joutuu kärsimään ajoittain ruuhkista, erityisesti työmatka-aikoihin aamuisin ja iltapäivisin. Tiet ovat ylipäätään varsin hyväkuntoisia, joten tämän puolesta voit valita mieleisesi vuokra-auton. Vanhan kaupungin mutkikkaisiin ja kapeisiin katuihin on kuitenkin paras tutustua kävellen. Muista ottaa mukaan hyvät kengät! Ruuhka-aikoihin sekä vilkkailla alueilla pysäköintipaikkoja voi olla vaikea löytää. Kaupunki on kuitenkin helpottanut pysäköintiongelmia liityntäpysäköintipaikoilla, jonne voi jättää autonsa ja jatkaa matkaa julkisilla kulkuvälineillä. Newcraighallia lukuun ottamatta pysäköinti on näillä alueilla ilmaista. Promilleraja on Skotlannissa sama kuin Suomessa: 0,5 promillea. Edinburghista löytyy sekä maksullisia että ilmaisia pysäköintipaikkoja. Maksullisilla paikoilla pysäköintilippu ostetaan pysäköintimittarista ja asetetaan tuulilasin sisäpuolelle. Huomioi, että keltaisella merkityillä alueilla pysäköinti on kokonaan kiellettyä. Ajovaloja tulee käyttää aina ajon aikana. Tiemaksuja ei pääsääntöisesti ole alueella käytössä.

Nähtävyyksiä Edinburghissa ja sen lähellä

Vuokraa auto ja tutustu Edinburghiin ja sen lähiseutuihin! Kaupunki jakaantuu kahteen osaan: vanhaan sekä uuteen kaupunkiin. Näistä kumpainenkin kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Vanhan kaupungin alla levittäytyy huikea maanalaisten katujen, holvien ja tunnelien verkosto, johon liitetään lukuisia kauhutarinoita ja mystisiä kertomuksia. Victoria Street -katu on puolestaan toiminut inspiraationa Harry Potter -kirjojen Viistokujalle. Kaupungin ehdottomasti suosituin nähtävyys on Edinburghin linna, josta on komeat maisemat yli kaupungin. Linna-alueelta löytyy myös 1100-luvulla rakennettu Pyhän Margaretin kappeli, joka on kaupungin vanhin rakennus. Holyrood-puiston kupeesta löytyy puolestaan Holyroodhousen palatsi, joka toimii Britannian kuninkaallisten virallisena asuntona heidän vieraillessaan Skotlannissa. Palatsin sisätilat ovat avoinna vierailijoille. Voit osallistua joko opastetulle kierrokselle tai tutustua tiloihin itsenäisesti. Edinburghin keskustassa sijaitseva Skotlannin kansallismuseo on yksi koko Iso-Britannian suosituimmista museoista. Siellä pääsee tutustumaan maan historiaan, luonnonhistoriaan, taiteisiin ja tieteeseen. Lisäksi museoon on vapaa pääsy. Vierailunarvoisia museoita ovat myös esimerkiksi Scottish National Gallery ja Scottish National Portrait Gallery. Autonvuokraus Edinburghissa antaa tilaisuuden myös kaukaisempien kohteiden katsastamisen. Vuokra-autolla kannattaa suunnata vaikkapa RZSS Highland Wildlife Parkiin, joka on luonnonpuisto Ylämailla. Siellä pääset ajamaan omalla autollasi eläinten luonnollisissa elinympäristöissä. Tietyissä puiston kohteissa saa liikkua myös jalan. Luonnon ja eläinten ystävien kannattaa tutustua myös Edinburghin laitamilla olevaan eläintarhaan, josta löytyy useita eri eläinlajeja. Jos haluat kierrellä Iso-Britanniaa laajemmin, vuokra-autolla saa tavallisesti ajaa vapaasti Ison-Britannian pääsaarella, Pohjois-Irlannissa ja Irlannissa. Britannian pääsaarelta poistuvilta edellytetään kuitenkin tavallisesti lisävakuutuksen ottamista. Tarkista ehdot ja mahdolliset lisämaksut omalta autovuokraamoltasi.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Vakuutussuoja Iso-Britanniassa vaihtelee hyvin paljon, muun muassa autokohtaisesti. Tutustu siis vakuutusehtoihin hyvissä ajoin jo ennen vakuutuksen ottamista. Eroja voi olla esimerkiksi vakuutusten vaurio- ja varkaussuojissa. Vakuutusta ottaessasi kiinnitä huomiota paitsi kattavuuteen ja hintaan, myös omavastuuosuuteen.

Voiko Edinburghissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kansainvälinen ajokortti ei ole Edinburghissa pakollinen, vaan tavallinen EU-mallinen ajokortti oikeuttaa ajamiseen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että autovuokraamot voivat asettaa lainsäädännöstä poikkeavia ajokorttiehtoja. Kannattaa tarkistaa asia käyttämältään autovuokraamolta. Jos haluat kansainvälisen ajokortin, sen saa Autoliitosta joko postitse tai palvelupisteissä asioimalla.

Mistä auton nouto ja palautus Edinburghissa onnistuu?

Autonvuokraus Edinburghissa onnistuu tarvittaessa jo lentokentältä. Autovuokraamoita löytyy hyvin myös rautatieasemalta sekä eri puolilta kaupunkia. Valinnanvaraa löytyy, joten valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Vuokra-auton palautus onnistuu tavallisesti myös eri toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut, mutta kannattaa tarkistaa asia hyvissä ajoin autovuokraamolta, kuten myös se, peritäänkö tästä lisämaksua. (Tarkastettu: 14/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Edinburgh, Skotlanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Edinburghin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Edinburgh

Tähän mennessä ajankohtana toukokuu on momondossa ollut 120 vuokra-autohakua kohteessa Edinburgh.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Edinburgh noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Edinburgh. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Edinburgh autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Edinburgh GREEN MOTION vuokraamolta, jolla on 2 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 5 €, mutta GREEN MOTION keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Edinburgh on 21 €/päivä.

Peritäänkö Edinburgh, SCT autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Edinburgh olevat suositut autovuokraamot, kuten Enterprise, National ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Edinburgh, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Edinburgh kesäkuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Edinburgh kesäkuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 15 °C ja sademäärä 60 mm cm kesäkuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Edinburgh maksaa keskimäärin 40 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Edinburgh?

Europcar on erittäin suosittu kaupungissa Edinburgh, SCT, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 7 toimipistettä kaupungista Edinburgh, SCT ja voit olettaa maksavasi noin 33 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Edinburgh, SCT.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Edinburgh, SCT?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Edinburgh on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Edinburgh taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Edinburgh alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 115 km/t.

Millainen sää on kohteessa Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta kuukauden toukokuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Edinburgh kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 11 °C lämpötiloja ja 50 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen toukokuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Edinburgh kuukauden toukokuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Edinburgh. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Edinburgh vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Volkswagen Polo tai Fiat 500.

Onko sää kaupungissa Edinburgh samanlainen kuin muualla Skotlanti alueella?

Jos etsit Edinburgh vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Skotlanti lämpötila on yleensä 10 °C ja sademäärä vastaavasti 44,6 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Lontoo, Manchester ja Glasgow eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta

Autonvuokraukset kaupungin Edinburgh lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Edinburgh

Lentolippu varattuna kohteeseen Edinburgh? Aloita matkan suunnittelu!