Autonvuokraukset kohteessa Edinburgh, Skotlanti

Etsi halpoja vuokra-autotarjouksia Edinburgh, Skotlanti

Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Edinburgh autonvuokrauksesta

Auton vuokraaminen ulkomailla on hyvä tapa tutustua Edinburghiin ja sen lähiympäristöön. Kannattaa kuitenkin huomioida, että pääsääntöisesti auton vuokraus Edinburghissa edellyttää vähintään 21 vuoden ikää. Ajokortin pitää olla lisäksi ollut voimassa vähintään vuoden. Moni autovuokraamo perii alle 25-vuotiailta kuskeilta nuoren kuljettajan lisämaksun. Myös enimmäisikäraja voi olla käytössä ja se on 69 vuotta.

Autoa vuokratessa on hyvä tietää, että Skotlannissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Autonvuokraus Edinburghissa voi siis ajatuksena arveluttaa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka vasemmanpuolinen liikenne voi tuottaa aluksi haasteita, ajamiseen tottuu usein yllättävänkin nopeasti. Haastavinta vasemmanpuoleisessa liikenteessä ovat risteykset, mutta kaikeksi onneksi Isossa-Britanniassa on runsaasti liikenneympyröitä, jotka helpottavat tätä ongelmaa. Huomioi kuitenkin, että liikenneympyrät kierretään päinvastaiseen suuntaan kuin Suomessa, eli vastapäivään. Muista noudattaa liikenteessä tavanomaista varovaisuutta sekä nopeusrajoituksia. Nopeusrajoitukset ovat taajama-alueilla 30 mph eli noin 45 km/h, moottoriliikenneteillä 60 mph eli noin 90 km/h ja moottoriteillä 70 mph eli noin 110 km/h. Nopeuskameroita on jonkin verran, joten pidä jo siitäkin syystä kaasujalka kurissa. Edinburgh on vilkas pääkaupunki, jossa on lähes 500 000 asukasta. Kuten muissakin suuremmissa kaupungeissa, myös Edinburghissa joutuu kärsimään ajoittain ruuhkista, erityisesti työmatka-aikoihin aamuisin ja iltapäivisin. Tiet ovat ylipäätään varsin hyväkuntoisia, joten tämän puolesta voit valita mieleisesi vuokra-auton. Vanhan kaupungin mutkikkaisiin ja kapeisiin katuihin on kuitenkin paras tutustua kävellen. Muista ottaa mukaan hyvät kengät! Ruuhka-aikoihin sekä vilkkailla alueilla pysäköintipaikkoja voi olla vaikea löytää. Kaupunki on kuitenkin helpottanut pysäköintiongelmia liityntäpysäköintipaikoilla, jonne voi jättää autonsa ja jatkaa matkaa julkisilla kulkuvälineillä. Newcraighallia lukuun ottamatta pysäköinti on näillä alueilla ilmaista. Promilleraja on Skotlannissa sama kuin Suomessa: 0,5 promillea. Edinburghista löytyy sekä maksullisia että ilmaisia pysäköintipaikkoja. Maksullisilla paikoilla pysäköintilippu ostetaan pysäköintimittarista ja asetetaan tuulilasin sisäpuolelle. Huomioi, että keltaisella merkityillä alueilla pysäköinti on kokonaan kiellettyä. Ajovaloja tulee käyttää aina ajon aikana. Tiemaksuja ei pääsääntöisesti ole alueella käytössä.

Vuokraa auto ja tutustu Edinburghiin ja sen lähiseutuihin! Kaupunki jakaantuu kahteen osaan: vanhaan sekä uuteen kaupunkiin. Näistä kumpainenkin kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Vanhan kaupungin alla levittäytyy huikea maanalaisten katujen, holvien ja tunnelien verkosto, johon liitetään lukuisia kauhutarinoita ja mystisiä kertomuksia. Victoria Street -katu on puolestaan toiminut inspiraationa Harry Potter -kirjojen Viistokujalle. Kaupungin ehdottomasti suosituin nähtävyys on Edinburghin linna, josta on komeat maisemat yli kaupungin. Linna-alueelta löytyy myös 1100-luvulla rakennettu Pyhän Margaretin kappeli, joka on kaupungin vanhin rakennus. Holyrood-puiston kupeesta löytyy puolestaan Holyroodhousen palatsi, joka toimii Britannian kuninkaallisten virallisena asuntona heidän vieraillessaan Skotlannissa. Palatsin sisätilat ovat avoinna vierailijoille. Voit osallistua joko opastetulle kierrokselle tai tutustua tiloihin itsenäisesti. Edinburghin keskustassa sijaitseva Skotlannin kansallismuseo on yksi koko Iso-Britannian suosituimmista museoista. Siellä pääsee tutustumaan maan historiaan, luonnonhistoriaan, taiteisiin ja tieteeseen. Lisäksi museoon on vapaa pääsy. Vierailunarvoisia museoita ovat myös esimerkiksi Scottish National Gallery ja Scottish National Portrait Gallery. Autonvuokraus Edinburghissa antaa tilaisuuden myös kaukaisempien kohteiden katsastamisen. Vuokra-autolla kannattaa suunnata vaikkapa RZSS Highland Wildlife Parkiin, joka on luonnonpuisto Ylämailla. Siellä pääset ajamaan omalla autollasi eläinten luonnollisissa elinympäristöissä. Tietyissä puiston kohteissa saa liikkua myös jalan. Luonnon ja eläinten ystävien kannattaa tutustua myös Edinburghin laitamilla olevaan eläintarhaan, josta löytyy useita eri eläinlajeja. Jos haluat kierrellä Iso-Britanniaa laajemmin, vuokra-autolla saa tavallisesti ajaa vapaasti Ison-Britannian pääsaarella, Pohjois-Irlannissa ja Irlannissa. Britannian pääsaarelta poistuvilta edellytetään kuitenkin tavallisesti lisävakuutuksen ottamista. Tarkista ehdot ja mahdolliset lisämaksut omalta autovuokraamoltasi.


Autonvuokraustarjoukset Edinburgh, Skotlanti

Löydä kohteesta Edinburgh juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

27 € - 103 €

Kaikki autotyypit

21 € - 175 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Edinburgh, Iso-Britannian on 58 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Edinburgh, Iso-Britannian on helmikuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Edinburgh, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Edinburgh voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Edinburgh, Iso-Britannian on 90 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Edinburgh, Iso-Britannian on marraskuuta. Hinta on 88 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Edinburgh, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Edinburgh voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Edinburgh, Iso-Britannian on 110 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Edinburgh, Iso-Britannian on marraskuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 89 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Edinburgh, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Edinburgh voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Edinburgh, Iso-Britannian on 62 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Edinburgh, Iso-Britannian on marraskuuta. Hinta on 83 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Edinburgh, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Edinburgh voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Edinburgh, Iso-Britannian on 140 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Edinburgh, Iso-Britannian on maaliskuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 101 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Edinburgh, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Edinburgh voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Edinburgh autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Edinburgh, Skotlanti

Arnold Clark

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

National

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Alamo

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,8

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

9,8

Value

8,4

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

9,6

Value

8,8

Enterprise

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

7,2

Value

7,6

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,1

Value

7,7

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

5,9

Value

5,8

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,2

Value

5,7

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Edinburgh

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Edinburgh

Suosituin vuokraamo

INTERRENT

Suositut autotyypit

Intermediate, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

37 €

Suosituin malli

Nissan Qashqai
Suosituin Edinburgh autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on INTERRENT . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Easirent ja Alamo.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Edinburgh viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Edinburgh on 37 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 54 €/pvä.
Kohteen Edinburgh suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Nissan Qashqai. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Vauxhall Corsa.

Vuokraa auto läheltä kohteen Edinburgh suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Edinburgh

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Edinburgh - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Edinburgh, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Edinburgh löytyvät yleensä INTERRENT kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaINTERRENT , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 9 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Edinburgh on 23 €/pvä.

Kaupungissa Edinburgh olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, Easirent ja GREEN MOTION tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Edinburgh, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.


Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Edinburgh

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Edinburgh

Aloita matkan suunnittelu - Edinburgh


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Edinburgh momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Edinburgh, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.