Autonvuokraukset kentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Aberdeenin lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Aberdeen, Yhdistynyt kuningaskunta - Aberdeenin lentoasema (ABZ)
12. huhtikuu — 15. huhtikuu
Sama palautus
Aberdeen, Yhdistynyt kuningaskunta - Aberdeenin lentoasema (ABZ)
ke 12/4
Keskipäivä
la 15/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Aberdeenin lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Skotlannissa on yleisesti ottaen melko helppoa ja vaivatonta. Autonvuokraamiseen Aberdeenin lentokentältä soveltuvat samat säännöt kuin muuallakin Skotlannissa. Paperitöitä ei ole suuria määriä, mutta muutama sääntö on hyvä pitää mielessä. Autonvuokraamisen ikäraja on yleensä 21 vuotta. Autonvuokraukseen vaaditaan tavallisesti vähintään vuoden (12 kuukautta) voimassa ollut ajokortti. Ajokortin ei tarvitse olla kansainvälinen, suomalainen kortti käy hyvin, mutta siitä on hyvä olla käännös englanniksi. Lisäksi vuokrafirmat vaativat myös voimassa olevan passin tai virallisen henkilökortin. Useimmat vuokrafirmat ovat asettaneet rajoituksia sille, minkälaisia autoja 23–24-vuotiaat kuskit voivat vuokrata. Yli 75-vuotiailta vaaditaan usein myös lääkärintodistus, joka osoittaa vuokraajan olevan ajokykyinen. Lisäksi vuokra-autolle vaaditaan aina vakuutus, jonka autovuokraamot järjestävät itse asiakkailleen. Nämä ovat yleisimmät autonvuokraamiseen liittyvät vaatimukset Skotlannissa, mutta jokaisella autonvuokrausfirmalla voi olla lisäksi omia sääntöjään. Monet autovuokraamot vaativat, että henkilö, joka vuokraa auton, on myös auton kuski. Voit kuitenkin halutessasi lisätä pienestä maksusta toisenkin kuskin vuokrasopimukseen. Lisäksi autovuokraamot vaativat tavallisesti, että autovaraus ja vuokraussopimus tehdään auton pääkuskin luottokortilla.

Aberdeenin lentokentän autovuokraamot ovat pääsääntöisesti kansainvälisiä, joustavasti palvelevia yrityksiä. Autonvuokraus on pyritty tekemään lentomatkustajille mahdollisimman helpoksi. Vuokraamoiden aukioloajat vaihtelevat yrityksestä riippuen. Kaikki vuokraamot ovat arkisin auki ainakin noin alkuiltaan asti. Toiset pitävät taas ovensa avoinna jopa aamuyöhön asti, ja jotkut autovuokraamoista ovat auki myös viikonloppuisin. Mikäli matkustat Aberdeenin lentokentälle pyhäpäivänä, sovi vuokrauksesta etukäteen. On nimittäin mahdollista, että autovuokraamot ovat tällöin suljettuja. Mikäli sinulla on liikkumisesteitä, ole yhteydessä autovuokraamoon ja varmista, että pystyt siirtymään vuokraamon tiloihin ongelmitta. Voit myös tilata avustajan avuksesi lentokentältä. Lisäpalveluista, kuten erilaisista vakuutuksista ja autojen lisävarusteista, kannattaa aina kysyä autovuokraamolta erikseen. Voit saada lisämaksusta vuokra-autoosi monenlaisia lisävarusteita aina lastenistuimista GPS-järjestelmään.


0

Aberdeenin lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,3

Value

8,0

Sixt

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

7,5

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Easirent

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

3,3

Europcar

2 sijaintia

Alamo

1 sijainti

Arnold Clark

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Aberdeenin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Aberdeenin

Autonvuokraukset kentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Aberdeenin lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräinen hinta 86 €/pvä mallin Opel Corsa vuokraaminen vuokraamolta Firefly on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Dyce lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Firefly mallille Opel Corsa on 72 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Dyce lentokenttä.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Iso-Britannian

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Iso-Britannian eri alueilta, kuten Edinburgh, Glasgow ja Perth

Aloita matkan suunnittelu - Aberdeenin lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Aberdeenin lentoasema lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Aberdeenin lentoasema lentokenttä suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.