Autonvuokraus Ålesund, Norja

Haussa halpa vuokra-auto Ålesund, Norja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ålesund, Norja
24. tammikuu — 31. tammikuu
Sama palautus
Ålesund, Norja
ma 24/1
Keskipäivä
ma 31/1
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Ålesund: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ålesund, Norja
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

4,6
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ålesund, Norja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Ålesund Vigra lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Ålesund

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Ålesund noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Avis, Budget ja Hertz ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Ålesund autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Ålesund, Norja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Ålesund sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Avis, Budget ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ålesund, Norja?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Ålesund huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Ålesund taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Ålesund rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 110 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Ålesund?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Volkswagen Polo kaupungista Ålesund, ja datamme mukaan Ford Ka on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Volkswagen Polo, hinnat ovat 42 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Volkswagen Polo autonvuokraustarjousta kaupungista Ålesund niinkin alhaiseen hintaan kuin 23 € per päivä. Ford Ka autonvuokraukset kaupungista Ålesund ovat yleensä keskimäärin 44 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 22 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Ålesund kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Ålesund.

 • Onko sää kaupungissa Ålesund samanlainen kuin muualla Møren ja Romsdalin lääni alueella?

  Ilmasto alueella Møren ja Romsdalin lääni kuukauden tammikuu aikana on yleensä 1 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 147 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Ålesund lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Ålesund