Autonvuokraukset Pohjois-Irlanti

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Pohjois-Irlanti? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Belfast, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
13. joulukuu — 20. joulukuu
Belfast, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
ke 13/12
Keskipäivä
ke 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Pohjois-Irlanti

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Pohjois-Irlanti

Mikä on paras autovuokraamo alueella Pohjois-Irlanti?

Alueen Pohjois-Irlanti paras vuokraamo on Budget. Tämä perustuu momondon asiakkaiden keskimääräisiin arviopisteisiin 7,3/10 ja yhteensä 40 annettuihin arvosteluihin. Jos suunnittelet matkaa alueelle Pohjois-Irlanti voit löytää vuokraamon Budget 3 toimipistettä alueelta, kuten kaupungista Belfast.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Pohjois-Irlanti?

Edullinen tai vastaavat autot ovat suosituimpia vuokra-autotyyppejä vuokrata Pohjois-Irlanti alueella 40 % käyttäjistämme valitessa tämän tai muun tyyppisen auton. Edullinen vuokraaminen kohteessa Pohjois-Irlanti maksaa keskimäärin 36 €/pvä. Pidä mielessä, että hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, koska vierailet, missä kaupungissa yövyt sekä mitä vuokraamoa käytät.

Pohjois-Irlanti autonvuokraustiedot

Mitkä ovat ajo-olosuhteet Pohjois-Irlannissa?

Pohjois-Irlannin päätiet yhdistävät alueen hyvin saaren Irlannin puoleiseen osaan. Esimerkiksi valtatie A1 kulkee Pohjois-Irlannin Belfastista alueen rajalle ja jatkuu Irlannin puolella aina Dubliniin saakka. Pohjois-Irlannin pääteihin kuuluvat myös Belfastista lähtevät ja sen ympäristössä sijaitsevat moottoritiet, kuten tiet M1 ja M2. Maan päätieverkosto on hyvässä kunnossa, mutta syrjäisille seuduille mentäessä saattaa tulla vastaan myös huonompikuntoisia pikkuteitä. Sää Pohjois-Irlannissa on vaihteleva ja vaikeasti ennustettava etenkin talvikuukausina. Sään ääri-ilmiöitä esiintyy kuitenkin vain harvoin. Kylmimmät ajat ajoittuvat tammi-helmikuulle, jolloin lämpötilat usein putoavat jopa pakkasen puolelle, ja pakkanen voi tehdä teiden pinnoista liukkaita. Lunta kuitenkin sataa vain vähän tai ei lainkaan. Jos päädyt autonvuokraukseen Pohjois-Irlannissa, seuraa paikallisia säätiedotuksia, sillä niissä kerrotaan mahdollisista varoituksista tieliikenteessä. Kesäkuukausina, kun Pohjois-Irlannissa on lämpimämpää, alueella saattaa puolestaan liikkua enemmän turisteja, mistä voi seurata ajoittaisia ruuhkia.

Mistä Pohjois-Irlannin ajolainsäädännöstä minun pitäisi olla tietoinen?

Pohjois-Irlannissa on vasemmanpuoleinen liikenne, kuten koko Yhdistyneiden Kuningaskuntien alueella yleensäkin. Jos suunnittelet autonvuokrausta alueella, ota huomioon reittiä ja aikataulua suunnitellessasi, että vasemmalla puolella ajamiseen totuttelu vie jonkin verran aikaa. Muista myös, että useampikaistaisella tiellä sinun tulee lähtökohtaisesti käyttää vasenta kaistaa. Oikeaa kaistaa käytetään hitaampien ajoneuvojen ohittamiseen, jonka jälkeen palataan takaisin vasemmalle kaistalle. Muutoin ajolainsäädäntö on hyvin omamme kaltainen. Esimerkiksi ajoneuvon kuljettajan ja kaikkien matkustajien tulee käyttää turvavöitä. Lasten tulee käyttää turvaistuimia tai turvakorokkeita, iästä riippuen. Päihtyneenä ajaminen on kiellettyä, vaikka tarkempi promilleraja poikkeaakin hieman omastamme. Poliisi testaa kuljettajia satunnaisesti. Ajon aikana ei saa näppäillä matkapuhelinta. Huomaa myös, että ajovaloja on käytettävä auringonlaskun ja auringonnousun välisenä aikana ja silloin, kun näkyvyys on heikentynyt keliolosuhteiden takia. Varmistathan vielä ajantasaisen ajolainsäädännön paikallisten viranomaisten verkkosivuilta ennen kuin vuokraat auton Pohjois-Irlannissa.

Minkä tyyppisiä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen Pohjois-Irlannissa?

Autonvuokraukseen Pohjois-Irlannissa tarvitset voimassa olevan ajokortin. EU-maista tulevilla riittää kotimaan viranomaisen myöntämä ajokortti eikä kansainvälistä ajokorttia siis välttämättä tarvita. Ajokortin lisäksi autovuokraamot edellyttävät sinulta usein myös passia tai virallista kansallista henkilöllisyystodistusta ja luottokorttia. Luottokortilta peritään paitsi auton vuokra, myös takuumaksu, jonka saat takaisin, kun olet palauttanut auton sopimuksen mukaan ja vahingoittumana. Paikalliset asukkaat voivat saada ajokortin jo 17-vuotiaana, mutta autonvuokraukseen Irlannissa sinun on oltava usein vanhempi. Autovuokraamot saattavat asettaa vuokrauksen alaikärajaksi esimerkiksi jopa 25 vuotta ja ylärajaksi esimerkiksi 70 tai 74 vuotta. Ikärajat voivat vaihdella autovuokraamosta ja auton mallista toiseen, joten tarkista asia autonvuokrausta suunnitellessasi.


0

Pohjois-Irlanti autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pohjois-Irlanti

Enterprise Rent-A-Car

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,3

Firefly

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,0

Alamo

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,3

Sixt

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,1

Value

7,0

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,2

Value

6,6

Easirent

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

5,3

Value

4,0

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

2,5

Value

4,5

Vuokraa auto läheltä kohteen Pohjois-Irlanti suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pohjois-Irlanti

Autonvuokraus Pohjois-Irlanti

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pohjois-Irlanti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Pohjois-Irlanti?

Useimmat matkailijat vuokraavat auton kohteessa Pohjois-Irlanti 3 päiväksi, mikä maksaa keskimäärin 29 € per päivä. Jos aiot vuokrata auton viikoksi, maksaa se yleensä noin 210 € yhteensä. Viikonloppuvuokrauksen kokonaiskustannukset ovat yleensä keskimäärin 61 €. 1218 € on kuukauden kestävän Pohjois-Irlanti roadtripin hinta keskimäärin.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pohjois-Irlanti hinnat?

autoa Pohjois-Irlanti hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pohjois-Irlanti?

68 toimijaa on valittavissa autoa Pohjois-Irlanti joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pohjois-Irlanti?

Eri maissa, myös kohteessa Pohjois-Irlanti, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pohjois-Irlanti?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Pohjois-Irlanti, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Pohjois-Irlanti?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Pohjois-Irlanti. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Pohjois-Irlanti?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Pohjois-Irlanti, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Pohjois-Irlanti, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Pohjois-Irlanti, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Pohjois-Irlanti momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Pohjois-Irlanti.

Löytyykö kohteesta Pohjois-Irlanti autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Pohjois-Irlanti.

Voinko etsiä Pohjois-Irlanti vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Pohjois-Irlanti, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pohjois-Irlanti

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.