Autonvuokraukset kentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Lontoo London City lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta - London City lentoasema (LCY)
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta - London City lentoasema (LCY)
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Lontoo London City lentoasema lentokenttä autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittuja vuokra-autovaihtoja kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

101 €/pvä

4 syys - 7 syys
Toyota Yaris
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

103 €/pvä

4 syys - 10 syys
Volkswagen Tiguan
Audi A5 Sportback
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa

136 €/pvä

4 syys - 7 syys
Audi A5 Sportback
Ford Mondeo Estate
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

196 €/pvä

4 syys - 7 syys
Ford Mondeo Estate
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

196 €/pvä

4 syys - 7 syys
Volvo V40
Ford Mondeo Estate
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

120 €/pvä

4 syys - 7 syys
Ford Mondeo Estate
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

59 €/pvä

4 syys - 7 syys
Toyota Yaris
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

72 €/pvä

4 syys - 7 syys
Vauxhall Mokka
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

62 €/pvä

4 syys - 7 syys
Volkswagen up!

Lontoo London City lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Löysitkö hyviä autonvuokraustarjouksia? Tutustu ennen matkaa vielä siihen, mitä dokumentteja tarvitset mukaasi. Kun haluat vuokrata auton, tarvitset voimassa olevan ajokortin. Lontoon London City -lentokentän autovuokraamot edellyttävät yleensä myös, että sinulla on ollut ajokortti hallussasi jo vähintään vuoden ajan ennen autonvuokrausta. Kansallisen ajokortin lisäksi tarvitaan yleensä kansainvälinen ajokortti – etenkin jos kansallista ajokorttiasi ei ole myönnetty EU-alueella. Ajokortin ohella tarvitset mukaasi myös passin tai virallisen henkilöllisyystodistuksen. Autovuokraamosta ja auton tyypistä riippuen ajoneuvon vuokraukseen vaaditaan yleensä vähintään esimerkiksi 21, 23 tai 25 vuoden ikää. Enimmäisikä vaihtelee usein 70–99 vuoden välillä. Nuorilta kuljettajilta ja seniorikuljettajilta saatetaan periä autonvuokrauksesta hieman normaalia korkeampi hinta. Vuokra-auton maksamiseen lentokentän autovuokraamot edellyttävät yleensä credit- tai debit korttia. Jotkin vuokraamot kelpuuttavat vain yleisimmät luottokortit. Auton vuokrasumman perimisen lisäksi maksukortille tehdään vuokrauksen keston ajaksi katevaraus. Katevaraukseen sidottu rahasumma palautetaan kortillesi, kun olet palauttanut ajoneuvon moitteettomassa kunnossa ja muutenkin sopimuksen mukaisesti. Autovuokraamot edellyttävät usein esimerkiksi sitä, että palautat auton täydellä polttoainetankilla tai siten, että polttoainetta on tankissa saman verran kuin auton noutaessasi.

London Cityn lentokentän autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen henkilökohtaista palvelua joka päivä. Aukioloajat vaihtelevat viikonpäivän ja autovuokraamon mukaan, joten tiedot on hyvä tarkistaa ennakkoon esimerkiksi autovuokraamon verkkosivuilta. Usein matkustajat tekevät autonvuokrauksen jo ennen matkaa verkossa, jolloin myös autovuokraamojen aukioloajat ja muut yksityiskohdat käyvät selville. Mikäli tarvitsemasi tiedot eivät löydy helposti, voit tiedustella erikseen aukioloaikojen ulkopuolella tarjolla olevia palveluita, kuten auton noutoa tai palautusta muina aikoina. Vuokraamot tarjoavat myös monenlaisia muita lisäpalveluita. Vuokra-autoon voi kysyä esimerkiksi Wi-Fi-yhteyttä, GPS-navigointilaitetta, lastenistuinta tai vuorokauden ympäri voimassa olevaa turvaa auton rikkoontumisen varalle. Nämä palvelut ovat usein lisämaksullisia. Itse vuokra-autokeskus on myös liikuntaesteisten saavutettavissa.


Autonvuokraustarjoukset Lontoo London City lentoasema lentokenttä

Löydä kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

19 € - 100 €

Kaikki autotyypit

39 € - 174 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä on 45 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lontoo London City lentoasema lentokenttä Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä on 78 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä on elokuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lontoo London City lentoasema lentokenttä Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä on 29 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 62 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lontoo London City lentoasema lentokenttä Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä on 93 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä on joulukuuta. Hinta on 94 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

59 €/pvä

4 syys - 7 syys
Toyota Yaris
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

62 €/pvä

4 syys - 7 syys
Volkswagen up!

Lontoo London City lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,5

Value

5,5
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Lontoon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lontoon

Autonvuokraukset kentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan automalli Ford Focus on halvin vuokra-auto kentällä London City lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa Ford Focus autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 74 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon GREEN MOTION Ford Focus mallille on 65 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä London City lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.

Paras aika vuokrata auto on yli 90 päivää ennen noutopäivää kentältä London City lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 28 € per päivä, kun varaat yli 90 päivää etukäteen. 53 €/pvä on tyypillinen vuokrahinta viikonloppuun sijoittuvalle päivälle kentällä London City lentokenttä, ja vastaavasti 32 €/pvä on standardi hinta viikkopäivälle. Jos sinulla on joustava matka-aikataulu, huomioithan, että halvimmat autonvuokraukset ovat yleensä saatavilla kuukauden tammikuu aikana hinnan ollessa keskimäärin 22 €/päivä.

Europcar on suosituin autovuokraamo kentällä London City lentokenttä käyttäjätietojemme mukaan. Vuokraamon Europcar keskimääräiset arviopisteet ovat 10 perustuen 1 arvosteluun. Edellisen vuoden aikana 28 % käyttäjistämme valitsi vuokraamosta Europcar auton. Muita kentän London City lentokenttä suosittuja autovuokraamoja ovat Hertz pisteillä 6,5 perustuen 8 arvosteluihin sekä Budget pisteillä 6,2 perustuen 7 arvosteluihin.

Autonvuokraus kentällä London City lentokenttä maksaa keskimäärin 103 € per päivä. Viikon kestävän autonvuokrauksen keskimääräinen hinta on 265 €. Jos vuokraat auton kentältä London City lentokenttä kuukaudeksi, on kokonaishinta keskimäärin 1670 €. Saatat löytää parempia vuokra-autotarjouksia riippuen siitä, minkä tyyppistä vuokra-autoa etsit ja minä ajankohtana matkustat.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Iso-Britannian


Aloita matkan suunnittelu - Lontoo London City lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Lontoo London City lentoasema lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Lontoo London City lentoasema lentokenttä autoillle.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Lontoo London City lentoasema lentokenttä.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Lontoo London City lentoasema lentokenttä.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Lontoo London City lentoasema lentokenttä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.