Autonvuokraukset kentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Lontoo London City lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta - London City lentoasema (LCY)
13. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta - London City lentoasema (LCY)
pe 13/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Lontoo London City lentoasema lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Lontoo London City lentoasema lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä?

momondo-käyttäjien suosituin automallin lentokentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä on Volkswagen Tiguan ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Volkswagen Passat. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Tiguan tarjouksia lentokentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 163 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 163 € per päivä. Mallin Volkswagen Passat vuokraaminen lentokentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä maksaa yleensä keskimäärin 108 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 108 € per päivä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä London City lentokenttä?

Paras aika vuokrata auto on yli 90 päivää ennen noutopäivää kentältä London City lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 27 € per päivä, kun varaat yli 90 päivää etukäteen. 52 €/pvä on tyypillinen vuokrahinta viikonloppuun sijoittuvalle päivälle kentällä London City lentokenttä, ja vastaavasti 31 €/pvä on standardi hinta viikkopäivälle. Jos sinulla on joustava matka-aikataulu, huomioithan, että halvimmat autonvuokraukset ovat yleensä saatavilla kuukauden tammikuu aikana hinnan ollessa keskimäärin 22 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä London City lentokenttä?

Budget on suosituin autovuokraamo kentällä London City lentokenttä käyttäjätietojemme mukaan. Vuokraamon Budget keskimääräiset arviopisteet ovat 7,0 perustuen 8 arvosteluihin. Edellisen vuoden aikana 30 % käyttäjistämme valitsi vuokraamosta Budget auton. Toinen hyvämaineinen autovuokraamo kentällä London City lentokenttä on GREEN MOTION , jonka arviopisteet ovat keskimäärin 3,4 perustuen 6 arvosteluihin

Parhaat tarjoukset Lontoo London City lentoasema lentokenttä autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittuja vuokra-autovaihtoja kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

19 €/pvä

4 loka - 7 loka
Opel Astra
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

4 loka - 7 loka
Volkswagen Polo
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

28 €/pvä

12 loka - 16 loka
Opel Crossland X
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

4 loka - 7 loka
Toyota Aygo
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

5 marras - 12 marras
Opel Astra
BMW 5 Series
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

69 €/pvä

12 loka - 16 loka
BMW 5 Series
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

27 €/pvä

4 loka - 7 loka
Nissan Qashqai
Volkswagen Touran
tai vastaava Pieni tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

51 €/pvä

4 loka - 7 loka
Volkswagen Touran
Volkswagen Passat
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

56 €/pvä

5 marras - 12 marras
Volkswagen Passat

Lontoo London City lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Mitä asiakirjoja tarvitsen auton vuokraukseen Lontoon London Cityn lentokentältä?

Löysitkö hyviä autonvuokraustarjouksia? Tutustu ennen matkaa vielä siihen, mitä dokumentteja tarvitset mukaasi. Kun haluat vuokrata auton, tarvitset voimassa olevan ajokortin. Lontoon London City -lentokentän autovuokraamot edellyttävät yleensä myös, että sinulla on ollut ajokortti hallussasi jo vähintään vuoden ajan ennen autonvuokrausta. Kansallisen ajokortin lisäksi tarvitaan yleensä kansainvälinen ajokortti – etenkin jos kansallista ajokorttiasi ei ole myönnetty EU-alueella. Ajokortin ohella tarvitset mukaasi myös passin tai virallisen henkilöllisyystodistuksen. Autovuokraamosta ja auton tyypistä riippuen ajoneuvon vuokraukseen vaaditaan yleensä vähintään esimerkiksi 21, 23 tai 25 vuoden ikää. Enimmäisikä vaihtelee usein 70–99 vuoden välillä. Nuorilta kuljettajilta ja seniorikuljettajilta saatetaan periä autonvuokrauksesta hieman normaalia korkeampi hinta. Vuokra-auton maksamiseen lentokentän autovuokraamot edellyttävät yleensä credit- tai debit korttia. Jotkin vuokraamot kelpuuttavat vain yleisimmät luottokortit. Auton vuokrasumman perimisen lisäksi maksukortille tehdään vuokrauksen keston ajaksi katevaraus. Katevaraukseen sidottu rahasumma palautetaan kortillesi, kun olet palauttanut ajoneuvon moitteettomassa kunnossa ja muutenkin sopimuksen mukaisesti. Autovuokraamot edellyttävät usein esimerkiksi sitä, että palautat auton täydellä polttoainetankilla tai siten, että polttoainetta on tankissa saman verran kuin auton noutaessasi.

Mitä palveluja Lontoon London Cityn lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

London Cityn lentokentän autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen henkilökohtaista palvelua joka päivä. Aukioloajat vaihtelevat viikonpäivän ja autovuokraamon mukaan, joten tiedot on hyvä tarkistaa ennakkoon esimerkiksi autovuokraamon verkkosivuilta. Usein matkustajat tekevät autonvuokrauksen jo ennen matkaa verkossa, jolloin myös autovuokraamojen aukioloajat ja muut yksityiskohdat käyvät selville. Mikäli tarvitsemasi tiedot eivät löydy helposti, voit tiedustella erikseen aukioloaikojen ulkopuolella tarjolla olevia palveluita, kuten auton noutoa tai palautusta muina aikoina. Vuokraamot tarjoavat myös monenlaisia muita lisäpalveluita. Vuokra-autoon voi kysyä esimerkiksi Wi-Fi-yhteyttä, GPS-navigointilaitetta, lastenistuinta tai vuorokauden ympäri voimassa olevaa turvaa auton rikkoontumisen varalle. Nämä palvelut ovat usein lisämaksullisia. Itse vuokra-autokeskus on myös liikuntaesteisten saavutettavissa.


0

Lontoo London City lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,9

Value

5,9

GREEN MOTION

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,6

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

3,3

Nouto/palautus

2,3

Value

3,0

keddy by Europcar

2 sijaintia

City Car & Truck Rentals

1 sijainti

DRIVALIA

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Lontoon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lontoon

Autonvuokraukset kentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lontoo London City lentoasema lentokenttä hinnat?

autoa Lontoo London City lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lontoo London City lentoasema lentokenttä?

20 toimijaa on valittavissa autoa Lontoo London City lentoasema lentokenttä syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Lontoo London City lentoasema lentokenttä. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Aloita matkan suunnittelu - Lontoo London City lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Lontoo London City lentoasema lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Lontoo London City lentoasema lentokenttä autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Lontoo London City lentoasema lentokenttä momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Lontoo London City lentoasema lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Lontoo London City lentoasema lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Lontoo London City lentoasema lentokenttä.

Voinko etsiä Lontoo London City lentoasema lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Lontoo London City lentoasema lentokenttä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lontoo London City lentoasema lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.