Autonvuokraus Birmingham, Englanti

Haussa halpa vuokra-auto Birmingham, Englanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Birmingham, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Birmingham, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Birmingham: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Birmingham, Englanti
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Value

7,3
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

2,5

Value

2,5
7 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Birmingham, Englanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Manchester lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Birmingham

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Birmingham noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Birmingham. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Birmingham, ENG autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Birmingham. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Birmingham valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Birmingham helmikuu ajaksi?

  Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Birmingham kuukauden helmikuu aikana. Kohteessa Birmingham sataa keskimäärin 50 mm cm ja lämpötila on noin 6 °C helmikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Birmingham maksaa keskimäärin 19 €/päivä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Birmingham, ENG?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Birmingham huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Birmingham taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Birmingham rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 115 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Birmingham?

  Ford Focus ja Volkswagen Polo automallit kaupungissa Birmingham ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Ford Focus vuokrahinnat kaupungissa Birmingham voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 30 €/päivä ja alhaisimmillaan 4 €/päivä. Volkswagen Polo vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 21 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 2 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 5 Series vuokra-autoja kaupungissa Birmingham?

  Tällä hetkellä vuokraamolla Sixt on malli BMW 5 Series tarjolla vuokrattavaksi kaupungissa Birmingham keskimääräiseen 96 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että BMW 5 Series vuokra-autojen saatavuus kaupungissa Birmingham voi muuttua pikaisesti.Pidä mielessä, että vuokraamolla Sixt on myös tarjolla muita luokan Luksus autoja jos BMW 5 Series varaaminen ei onnistu matkustuspäivinäsi. Volvo XC90 vuokraaminen vuokraamolta Sixt kaupungissa Birmingham on myös hyvä vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa Birmingham, Yhdistynyt kuningaskunta kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Birmingham kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 3 °C lämpötiloja ja 50 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Birmingham kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Birmingham autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Birmingham vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Volkswagen Polo tai Volkswagen Golf.

 • Onko sää kaupungissa Birmingham samanlainen kuin muualla Englanti alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Birmingham road triplle alueelle Englanti tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 4 °C ja sademäärän vastaavasti 56,9 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Lontoo, Edinburgh ja Manchester eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu alueen Englanti muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Bath, Brighton ja Bristol maan Englanti sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Birmingham