Autonvuokraus Manchester, Englanti

Haussa halpa vuokra-auto Manchester, Englanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Manchester, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Manchester, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Manchester, Englanti

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 26 €

Kaikki autotyypit

9 € - 152 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta on 12 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta on lokakuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 59 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Manchester. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Manchester voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Manchester Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Manchester: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Manchester, Englanti
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,8

Value

6,6
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,7

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

5,3

Value

4,9
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,1

Kokonaisarvosana

5,0

Value

4,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

4,2

Kokonaisarvosana

3,7

Value

3,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0

Tietoja matkastasi kohteeseen Manchester

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Manchesteristä?

Autonvuokraus Manchesteristä onnistuu kätevästi, kunhan olet iältäsi vähintään 21-vuotias ja sinulla on ajokortti, joka on myönnetty vähintään vuosi sitten. Jotkut autovuokraamot sallivat autonvuokrauksen nuoremmallakin iällä. Varmistathan siis asioimassasi autovuokraamossa vallitsevan käytännön heti varauksen yhteydessä, jotta vältyt mahdollisilta ongelmilta. Mikäli olet alle 25-vuotias, oikeutesi vuokrata ajoneuvo voi rajoittua vain tiettyihin autotyyppeihin ja saatat olla velvollinen maksamaan myös nuoren kuljettajan lisämaksun. Tämä normaalisti johtuu siitä, että nuoremmat kuskit halutaan vakuuttaa kaikista kattavimmin.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Manchesterissä

Kun suunnittelet autonvuokrausta Manchesterissä, sinun on hyvä muistaa, että Iso-Britanniassa ajetaan tien vasemmalla puolella. Pieni harjoittelu saattaa olla paikallaan ennen kuin lähdet pidemmälle matkalle. Huomioithan myös, että Manchesterissä sataa usein, joten liikenteessä on hyvä olla varovainen. Auton vuokraaminen seudulta on hyvä vaihtoehto, sillä Manchesteria ympäröivät useat moottoritiet. Ring Road (M60) vie sinut Manchesterin keskustan ympäristöön ja M62-tien avulla suuntaat etelään, Liverpooliin. Kuten useimmissa kaupungeissa, myös Manchesterissa liikenne on vilkasta ja tiet ovat usein ruuhkaisia. Etenkin keskustaa kannattaa välttää aamu- ja iltaruuhkan aikaan. Manchesterin keskustan ympäristössä ei ole tietulleja, mutta suur-Manchesteriin kuuluvalla Warburton-sillalla joudut maksamaan tietullin. Mikäli olet suuntaamassa Länsi-Midlandsiin M6-tietä pitkin, huomioithan, että M6 on maksullinen tie. Jos taas suuntaat Liverpooliin tai Prestoniin, matkallesi sattuu silloinkin muutamia maksullisia tunneleita ja siltoja. Pysäköinti Manchesterissä ei tuota ongelmaa, kunhan suunnittelet reittiäsi hieman ennakkoon. NCP: llä on kaupungin keskustassa yli 13 000 autopaikkaa, 43 eri sijainnin turvin. Heillä on myös kätevä prebook-palvelu, joten voit halutessasi varata pysäköintipaikan itsellesi jo ennakkoon. APCOA:n palvelut kattavat kuusi pysäköintialuetta Manchesterin keskustassa, mukaan lukien Manchester Piccadilly Stationin pysäköintialueen. Myös CitiParkilta löydät muutamat pysäköintialueet keskustan tuntumasta, läheltä Piccadilly-rautatieasemaa. Nopeusrajoitukset ovat yleensä kaupunkialueilla 48 km/h, suurimmilla yksikaistaisilla teillä 96 km/h sekä kaksikaistaisilla teillä ja moottoriteillä noin 110 km/h. Poikkeuksia kuitenkin on, joten seuraathan opasteita. Iso-Britanniassa suurin sallittu promilleraja liikenteessä on 0,08.

Nähtävyyksiä Manchesterissä ja sen lähellä

Viihtyisässä Manchesterissa on paljon nähtävää. Mikäli olet jalkapallofani, ethän unohda kierrosta Old Traffordin ja Etihadin stadioneilla, Manchester Unitedin ja Manchester Cityn kotikentillä. Kaupungin keskustan mielenkiintoisimpia kohteita ovat esimerkiksi St Peter’s Square sekä kaupungintalo. Vilkkaan Salford Quaysin alueella on myös paljon jännittäviä paikkoja vierailijoiden tutkittavaksi. Kaupungissa on suuria festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden, mukaan lukien Greater Manchester Fringe Festival ja Manchester International Festival heinäkuussa, Parklife Festival kesäkuussa sekä Manchesterin joulumarkkinat marras- ja joulukuussa. Autonvuokraus Manchesterista on suositeltavaa, sillä kaupungin sijainti Iso-Britannian sydämessä takaa sinulle miellyttävät ajoreitit muun muassa Pohjois-Englantiin ja Walesiin. Kaupunkia ympäröi kaunis maaseutu, mukaan lukien Lake District, Peak District ja Wales sekä kosmopoliittiset kaupungit kuten Chester, Leeds, Liverpool, Newcastle ja York. Vuokraa auto ja lähde päiväretkelle tutkimaan pohjoisen historiaa, taidetta, kulttuuria sekä hulppeita ostosmahdollisuuksia. Lukuisat mielenkiintoiset kohteet ja tapahtumat saattavat pitää sinut matkalla pidempäänkin. Lake District, Cumbria, on uskomattoman luonnonkaunis alue, joka on kuuluisa upeista järvien ja vuorien täyttämistä maisemistaan. Sen vahva kulttuuriperintö, maailmanluokan nähtävyydet ja erinomainen ruokakulttuuri ovat hurmanneet vierailijan toisensa perään. Alueella sijaitsee myös muutamia Unescon maailmanperintökohteita, kuten Hadrianuksen muuri, sekä Englannin järvialueella sijaitseva Englannin korkein vuori ja pisin sekä syvin järvi. Peak District ja Derbyshire ovat täynnä kontrastien tuomaa kauneutta, kulttuuriperintöä ja aktiviteetteja koko perheelle. Suuntaa kohti viehättävien maisemien ympäröimiä kaupunkeja ja kyliä, vaeltele kiemurtelevilla kaduilla, tutustu valokuvauksellisiin pyöräilyreitteihin sekä ihaile eri aikakausien mosaiikkimaista arkkitehtuuria rakennuksissa.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Iso-Britanniassa velvoitetaan ottamaan kolmannen osapuolen vastuuvakuutus auton vuokrauksen yhteydessä. Monissa autovuokraamoissa tämä kuuluu jo ennakkomaksun hintaan. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus kattaa kaikki mahdolliset omaisuudelle tapahtuvat vahingot, loukkaantumiset tai kuolemantapaukset. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen lisäksi monet vuokrahinnat sisältävät myös palovakuutuksen, joka suojaa vuokra-auton mahdollisten tulipalovaurioiden varalta.

Voiko Manchesterissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä. Ajokortti on pätevä Manchesterissä, kun se on myönnetty Euroopan talousalueella olevassa maassa, kuten Suomessa.

Mistä auton nouto ja palautus Manchesterissä onnistuu?

Auton vuokraus hakuineen ja palautuksineen onnistuu sujuvasti heti Manchesterin lentokentällä. Vuokra-auto kannattaa varata jo ennakkoon verkosta. Autovuokraamo pitää huolen, että ajoneuvosi on valmiina käyttöön, kun lentosi saapuu Manchesterin kentälle. Vuokrausyritykset, jotka löydät lentokentältä, tarjoavat auton vuokraamisen yleensä hyvinkin kilpailukykyiseen hintaan. Ennakkovaraajat palkitaan usein myös edullisemmalla hinnalla. Löydät kaikki autonvuokrausyritykset Car Rental Villagesta, jonne pääset lentokentän terminaaleista bussilla. Halutessasi voit sopia vuokrayrityksesi kanssa palautuksesta jopa toiseen kaupunkiin. Palautuspisteet vaihtelevat autovuokraamosta riippuen.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Manchester, Englanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Manchester lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Manchester

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Manchester noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Budget, Alamo ja Enterprise ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Manchester autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Manchester autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Manchester GREEN MOTION vuokraamolta, jolla on 4 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 12 €, mutta GREEN MOTION keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Manchester on 13 €/päivä.

 • Peritäänkö Manchester, ENG autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Manchester sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Budget, Alamo ja Enterprise peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Manchester helmikuu ajaksi?

  Kun keskiarvolämpötilat ovat 7 °C ja sademäärä yleensä 50 mm cm helmikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Manchester. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut helmikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Manchester. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Manchester maksaa keskimäärin 50 €/päivä.

 • Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Manchester?

  Kaupungissa Europcar on 7 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 20 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Manchester, ENG?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Manchester on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Manchester taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Manchester alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 115 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Manchester?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Manchester, suurin osa käyttäjistämme valitsee Volkswagen Passat keskimääräiseen hintaan 45 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on BMW 1 Series 53 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Passat vuokra-autoja kaupungista Manchester niinkin alhaiseen hintaan kuin 5 €/pvä ja BMW 1 Series hintaan 10 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz G-Class vuokra-autoja kaupungissa Manchester?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Mercedes-Benz G-Class kaupungissa Manchester, niin Easirent on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Mercedes-Benz G-Class vuokra-autot kaupungissa Manchester vuokraamolta Easirent ovat keskimäärin 45 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Manchester kuukauden tammikuu aikana on 5 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 70 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Manchester kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Manchester autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Manchester vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi BMW 1 Series, Ford Galaxy tai Ford Focus Wagon.

 • Onko sää kaupungissa Manchester samanlainen kuin muualla Englanti alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Manchester ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Englanti lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 4 °C ja mahdollinen sademäärä 56,9 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Lontoo, Edinburgh ja Glasgow eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu alueen Englanti muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Bath, Birmingham ja Brighton maan Englanti sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Manchester