Autonvuokraukset kohteessa Manchester, Englanti

Haussa halpa vuokra-auto Manchester, Englanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Manchester autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Manchesteristä onnistuu kätevästi, kunhan olet iältäsi vähintään 21-vuotias ja sinulla on ajokortti, joka on myönnetty vähintään vuosi sitten. Jotkut autovuokraamot sallivat autonvuokrauksen nuoremmallakin iällä. Varmistathan siis asioimassasi autovuokraamossa vallitsevan käytännön heti varauksen yhteydessä, jotta vältyt mahdollisilta ongelmilta. Mikäli olet alle 25-vuotias, oikeutesi vuokrata ajoneuvo voi rajoittua vain tiettyihin autotyyppeihin ja saatat olla velvollinen maksamaan myös nuoren kuljettajan lisämaksun. Tämä normaalisti johtuu siitä, että nuoremmat kuskit halutaan vakuuttaa kaikista kattavimmin.

Kun suunnittelet autonvuokrausta Manchesterissä, sinun on hyvä muistaa, että Iso-Britanniassa ajetaan tien vasemmalla puolella. Pieni harjoittelu saattaa olla paikallaan ennen kuin lähdet pidemmälle matkalle. Huomioithan myös, että Manchesterissä sataa usein, joten liikenteessä on hyvä olla varovainen. Auton vuokraaminen seudulta on hyvä vaihtoehto, sillä Manchesteria ympäröivät useat moottoritiet. Ring Road (M60) vie sinut Manchesterin keskustan ympäristöön ja M62-tien avulla suuntaat etelään, Liverpooliin. Kuten useimmissa kaupungeissa, myös Manchesterissa liikenne on vilkasta ja tiet ovat usein ruuhkaisia. Etenkin keskustaa kannattaa välttää aamu- ja iltaruuhkan aikaan. Manchesterin keskustan ympäristössä ei ole tietulleja, mutta suur-Manchesteriin kuuluvalla Warburton-sillalla joudut maksamaan tietullin. Mikäli olet suuntaamassa Länsi-Midlandsiin M6-tietä pitkin, huomioithan, että M6 on maksullinen tie. Jos taas suuntaat Liverpooliin tai Prestoniin, matkallesi sattuu silloinkin muutamia maksullisia tunneleita ja siltoja. Pysäköinti Manchesterissä ei tuota ongelmaa, kunhan suunnittelet reittiäsi hieman ennakkoon. NCP: llä on kaupungin keskustassa yli 13 000 autopaikkaa, 43 eri sijainnin turvin. Heillä on myös kätevä prebook-palvelu, joten voit halutessasi varata pysäköintipaikan itsellesi jo ennakkoon. APCOA:n palvelut kattavat kuusi pysäköintialuetta Manchesterin keskustassa, mukaan lukien Manchester Piccadilly Stationin pysäköintialueen. Myös CitiParkilta löydät muutamat pysäköintialueet keskustan tuntumasta, läheltä Piccadilly-rautatieasemaa. Nopeusrajoitukset ovat yleensä kaupunkialueilla 48 km/h, suurimmilla yksikaistaisilla teillä 96 km/h sekä kaksikaistaisilla teillä ja moottoriteillä noin 110 km/h. Poikkeuksia kuitenkin on, joten seuraathan opasteita. Iso-Britanniassa suurin sallittu promilleraja liikenteessä on 0,08.

Viihtyisässä Manchesterissa on paljon nähtävää. Mikäli olet jalkapallofani, ethän unohda kierrosta Old Traffordin ja Etihadin stadioneilla, Manchester Unitedin ja Manchester Cityn kotikentillä. Kaupungin keskustan mielenkiintoisimpia kohteita ovat esimerkiksi St Peter’s Square sekä kaupungintalo. Vilkkaan Salford Quaysin alueella on myös paljon jännittäviä paikkoja vierailijoiden tutkittavaksi. Kaupungissa on suuria festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden, mukaan lukien Greater Manchester Fringe Festival ja Manchester International Festival heinäkuussa, Parklife Festival kesäkuussa sekä Manchesterin joulumarkkinat marras- ja joulukuussa. Autonvuokraus Manchesterista on suositeltavaa, sillä kaupungin sijainti Iso-Britannian sydämessä takaa sinulle miellyttävät ajoreitit muun muassa Pohjois-Englantiin ja Walesiin. Kaupunkia ympäröi kaunis maaseutu, mukaan lukien Lake District, Peak District ja Wales sekä kosmopoliittiset kaupungit kuten Chester, Leeds, Liverpool, Newcastle ja York. Vuokraa auto ja lähde päiväretkelle tutkimaan pohjoisen historiaa, taidetta, kulttuuria sekä hulppeita ostosmahdollisuuksia. Lukuisat mielenkiintoiset kohteet ja tapahtumat saattavat pitää sinut matkalla pidempäänkin. Lake District, Cumbria, on uskomattoman luonnonkaunis alue, joka on kuuluisa upeista järvien ja vuorien täyttämistä maisemistaan. Sen vahva kulttuuriperintö, maailmanluokan nähtävyydet ja erinomainen ruokakulttuuri ovat hurmanneet vierailijan toisensa perään. Alueella sijaitsee myös muutamia Unescon maailmanperintökohteita, kuten Hadrianuksen muuri, sekä Englannin järvialueella sijaitseva Englannin korkein vuori ja pisin sekä syvin järvi. Peak District ja Derbyshire ovat täynnä kontrastien tuomaa kauneutta, kulttuuriperintöä ja aktiviteetteja koko perheelle. Suuntaa kohti viehättävien maisemien ympäröimiä kaupunkeja ja kyliä, vaeltele kiemurtelevilla kaduilla, tutustu valokuvauksellisiin pyöräilyreitteihin sekä ihaile eri aikakausien mosaiikkimaista arkkitehtuuria rakennuksissa.

Iso-Britanniassa velvoitetaan ottamaan kolmannen osapuolen vastuuvakuutus auton vuokrauksen yhteydessä. Monissa autovuokraamoissa tämä kuuluu jo ennakkomaksun hintaan. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus kattaa kaikki mahdolliset omaisuudelle tapahtuvat vahingot, loukkaantumiset tai kuolemantapaukset. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen lisäksi monet vuokrahinnat sisältävät myös palovakuutuksen, joka suojaa vuokra-auton mahdollisten tulipalovaurioiden varalta.

Kyllä. Ajokortti on pätevä Manchesterissä, kun se on myönnetty Euroopan talousalueella olevassa maassa, kuten Suomessa.

Auton vuokraus hakuineen ja palautuksineen onnistuu sujuvasti heti Manchesterin lentokentällä. Vuokra-auto kannattaa varata jo ennakkoon verkosta. Autovuokraamo pitää huolen, että ajoneuvosi on valmiina käyttöön, kun lentosi saapuu Manchesterin kentälle. Vuokrausyritykset, jotka löydät lentokentältä, tarjoavat auton vuokraamisen yleensä hyvinkin kilpailukykyiseen hintaan. Ennakkovaraajat palkitaan usein myös edullisemmalla hinnalla. Löydät kaikki autonvuokrausyritykset Car Rental Villagesta, jonne pääset lentokentän terminaaleista bussilla. Halutessasi voit sopia vuokrayrityksesi kanssa palautuksesta jopa toiseen kaupunkiin. Palautuspisteet vaihtelevat autovuokraamosta riippuen.


Autonvuokraustarjoukset Manchester, Englanti

Löydä kohteesta Manchester juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

21 € - 72 €

Kaikki autotyypit

17 € - 96 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Manchester, Iso-Britannian on 29 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Manchester, Iso-Britannian on elokuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Manchester. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Manchester voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Manchester, Iso-Britannian on 27 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Manchester, Iso-Britannian on elokuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Manchester. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Manchester voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Manchester autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Manchester, Englanti

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

9,0

Value

10,0

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

6,3

Value

6,6

Europcar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,4

Value

5,2

Easirent

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

4,3

Nouto/palautus

4,4

Value

4,5

GREEN MOTION

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Sixt

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,9

Comfort

3,4

Kokonaisarvosana

2,9

Nouto/palautus

2,4

Value

2,4

Vuokraa auto läheltä kohteen Manchester suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Manchester

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Manchester - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Manchester, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Manchester löytyvät yleensä Easirent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEasirent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 18,39/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Manchester on 18,39/pvä.

Suurin osa kaupungissa Manchester sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Budget, Enterprise ja Alamo peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 7 °C ja sademäärä yleensä 50 mm cm helmikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Manchester. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut helmikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Manchester. Standardi vuokraaminen kaupungissa Manchester maksaa keskimäärin 58 €/päivä.

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Manchester 8 toimipaikalla.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Manchester on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Manchester taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Manchester alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 115 km/t.

Yleensä sää kaupungissa Manchester kuukauden tammikuu aikana on 5 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 70 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Manchester ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Englanti lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 4 °C ja mahdollinen sademäärä 65,7 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Manchester

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Manchester

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Manchester

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Manchester

Tutustu alueen Iso-Britannian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Iso-Britannian

Aloita matkan suunnittelu - Manchester


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Manchester käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Manchester, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Manchester, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Manchester, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Manchester.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Manchester vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.