Autonvuokraus Manchester - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Manchester? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

su 9.8.
Keskipäivä
ma 10.8.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Autovuokraamo Manchester: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Manchester

Takaisin

hertz

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6,8

Pisteet perustuvat 36 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

keddy

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10,0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Katso kaikki 6 sijaintia

arnoldclark

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10,0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Katso kaikki 2 sijaintia

firefly

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9,6

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Katso kaikki 2 sijaintia

budget

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,9

Pisteet perustuvat 18 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

avis

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,4

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

enterprise

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,0

Pisteet perustuvat 16 arvosteluihin

Katso kaikki 6 sijaintia

europcar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6,0

Pisteet perustuvat 12 arvosteluihin

Katso kaikki 7 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Manchester

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Manchesteristä?

Autonvuokraus Manchesteristä onnistuu kätevästi, kunhan olet iältäsi vähintään 21-vuotias ja sinulla on ajokortti, joka on myönnetty vähintään vuosi sitten. Jotkut autovuokraamot sallivat autonvuokrauksen nuoremmallakin iällä. Varmistathan siis asioimassasi autovuokraamossa vallitsevan käytännön heti varauksen yhteydessä, jotta vältyt mahdollisilta ongelmilta. Mikäli olet alle 25-vuotias, oikeutesi vuokrata ajoneuvo voi rajoittua vain tiettyihin autotyyppeihin ja saatat olla velvollinen maksamaan myös nuoren kuljettajan lisämaksun. Tämä normaalisti johtuu siitä, että nuoremmat kuskit halutaan vakuuttaa kaikista kattavimmin.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Manchesterissä

Kun suunnittelet autonvuokrausta Manchesterissä, sinun on hyvä muistaa, että Iso-Britanniassa ajetaan tien vasemmalla puolella. Pieni harjoittelu saattaa olla paikallaan ennen kuin lähdet pidemmälle matkalle. Huomioithan myös, että Manchesterissä sataa usein, joten liikenteessä on hyvä olla varovainen. Auton vuokraaminen seudulta on hyvä vaihtoehto, sillä Manchesteria ympäröivät useat moottoritiet. Ring Road (M60) vie sinut Manchesterin keskustan ympäristöön ja M62-tien avulla suuntaat etelään, Liverpooliin. Kuten useimmissa kaupungeissa, myös Manchesterissa liikenne on vilkasta ja tiet ovat usein ruuhkaisia. Etenkin keskustaa kannattaa välttää aamu- ja iltaruuhkan aikaan. Manchesterin keskustan ympäristössä ei ole tietulleja, mutta suur-Manchesteriin kuuluvalla Warburton-sillalla joudut maksamaan tietullin. Mikäli olet suuntaamassa Länsi-Midlandsiin M6-tietä pitkin, huomioithan, että M6 on maksullinen tie. Jos taas suuntaat Liverpooliin tai Prestoniin, matkallesi sattuu silloinkin muutamia maksullisia tunneleita ja siltoja. Pysäköinti Manchesterissä ei tuota ongelmaa, kunhan suunnittelet reittiäsi hieman ennakkoon. NCP: llä on kaupungin keskustassa yli 13 000 autopaikkaa, 43 eri sijainnin turvin. Heillä on myös kätevä prebook-palvelu, joten voit halutessasi varata pysäköintipaikan itsellesi jo ennakkoon. APCOA:n palvelut kattavat kuusi pysäköintialuetta Manchesterin keskustassa, mukaan lukien Manchester Piccadilly Stationin pysäköintialueen. Myös CitiParkilta löydät muutamat pysäköintialueet keskustan tuntumasta, läheltä Piccadilly-rautatieasemaa. Nopeusrajoitukset ovat yleensä kaupunkialueilla 48 km/h, suurimmilla yksikaistaisilla teillä 96 km/h sekä kaksikaistaisilla teillä ja moottoriteillä noin 110 km/h. Poikkeuksia kuitenkin on, joten seuraathan opasteita. Iso-Britanniassa suurin sallittu promilleraja liikenteessä on 0,08.

Nähtävyyksiä Manchesterissä ja sen lähellä

Viihtyisässä Manchesterissa on paljon nähtävää. Mikäli olet jalkapallofani, ethän unohda kierrosta Old Traffordin ja Etihadin stadioneilla, Manchester Unitedin ja Manchester Cityn kotikentillä. Kaupungin keskustan mielenkiintoisimpia kohteita ovat esimerkiksi St Peter’s Square sekä kaupungintalo. Vilkkaan Salford Quaysin alueella on myös paljon jännittäviä paikkoja vierailijoiden tutkittavaksi. Kaupungissa on suuria festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden, mukaan lukien Greater Manchester Fringe Festival ja Manchester International Festival heinäkuussa, Parklife Festival kesäkuussa sekä Manchesterin joulumarkkinat marras- ja joulukuussa. Autonvuokraus Manchesterista on suositeltavaa, sillä kaupungin sijainti Iso-Britannian sydämessä takaa sinulle miellyttävät ajoreitit muun muassa Pohjois-Englantiin ja Walesiin. Kaupunkia ympäröi kaunis maaseutu, mukaan lukien Lake District, Peak District ja Wales sekä kosmopoliittiset kaupungit kuten Chester, Leeds, Liverpool, Newcastle ja York. Vuokraa auto ja lähde päiväretkelle tutkimaan pohjoisen historiaa, taidetta, kulttuuria sekä hulppeita ostosmahdollisuuksia. Lukuisat mielenkiintoiset kohteet ja tapahtumat saattavat pitää sinut matkalla pidempäänkin. Lake District, Cumbria, on uskomattoman luonnonkaunis alue, joka on kuuluisa upeista järvien ja vuorien täyttämistä maisemistaan. Sen vahva kulttuuriperintö, maailmanluokan nähtävyydet ja erinomainen ruokakulttuuri ovat hurmanneet vierailijan toisensa perään. Alueella sijaitsee myös muutamia Unescon maailmanperintökohteita, kuten Hadrianuksen muuri, sekä Englannin järvialueella sijaitseva Englannin korkein vuori ja pisin sekä syvin järvi. Peak District ja Derbyshire ovat täynnä kontrastien tuomaa kauneutta, kulttuuriperintöä ja aktiviteetteja koko perheelle. Suuntaa kohti viehättävien maisemien ympäröimiä kaupunkeja ja kyliä, vaeltele kiemurtelevilla kaduilla, tutustu valokuvauksellisiin pyöräilyreitteihin sekä ihaile eri aikakausien mosaiikkimaista arkkitehtuuria rakennuksissa.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Iso-Britanniassa velvoitetaan ottamaan kolmannen osapuolen vastuuvakuutus auton vuokrauksen yhteydessä. Monissa autovuokraamoissa tämä kuuluu jo ennakkomaksun hintaan. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus kattaa kaikki mahdolliset omaisuudelle tapahtuvat vahingot, loukkaantumiset tai kuolemantapaukset. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen lisäksi monet vuokrahinnat sisältävät myös palovakuutuksen, joka suojaa vuokra-auton mahdollisten tulipalovaurioiden varalta.

Voiko Manchesterissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä. Ajokortti on pätevä Manchesterissä, kun se on myönnetty Euroopan talousalueella olevassa maassa, kuten Suomessa.

Mistä auton nouto ja palautus Manchesterissä onnistuu?

Auton vuokraus hakuineen ja palautuksineen onnistuu sujuvasti heti Manchesterin lentokentällä. Vuokra-auto kannattaa varata jo ennakkoon verkosta. Autovuokraamo pitää huolen, että ajoneuvosi on valmiina käyttöön, kun lentosi saapuu Manchesterin kentälle. Vuokrausyritykset, jotka löydät lentokentältä, tarjoavat auton vuokraamisen yleensä hyvinkin kilpailukykyiseen hintaan. Ennakkovaraajat palkitaan usein myös edullisemmalla hinnalla. Löydät kaikki autonvuokrausyritykset Car Rental Villagesta, jonne pääset lentokentän terminaaleista bussilla. Halutessasi voit sopia vuokrayrityksesi kanssa palautuksesta jopa toiseen kaupunkiin. Palautuspisteet vaihtelevat autovuokraamosta riippuen. (Tarkastettu 22/05/2019).

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Manchesterin lentoasema lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Manchesterin lentoasema autonvuokrauspistettä

Radisson Blu Hotel Manchester Airport

Chicago Avenue

1.3 km lentokentältä

The Edwardian Manchester, A Radisson Collection Hotel

Free Trade Hall, Peter Street

13.9 km lentokentältä

Britannia Hotel - Manchester City Centre

35 Portland Street

14.1 km lentokentältä

The Midland - Manchester

16 Peter Street

13.9 km lentokentältä

Clayton Hotel, Manchester Airport

Outwood Lane

1.3 km lentokentältä

Britannia Sachas Hotel

Tib Street, Piccadilly

14.5 km lentokentältä

Holiday Inn Manchester - City Centre

25 Aytoun Street

14.1 km lentokentältä

Kimpton Clocktower Hotel

Oxford Street

13.6 km lentokentältä

Hilton Manchester Deansgate

303 Deansgate

13.6 km lentokentältä

Crowne Plaza Manchester City Centre

70 Shudehill

14.9 km lentokentältä

Hatters Hostel Manchester

50 Newton Street

14.5 km lentokentältä

Macdonald Manchester Hotel & Spa

London Road

13.8 km lentokentältä

ibis Styles Manchester Portland

3-5 Portland Street

14.3 km lentokentältä

DoubleTree by Hilton Hotel Manchester - Piccadilly

One Piccadilly Place, 1 Auburn Street

14.2 km lentokentältä

Park Inn by Radisson Manchester City Centre

4 Cheetham Hill Road

15.3 km lentokentältä

Hotel Gotham

100 King Street

14.3 km lentokentältä

Mercure Manchester Piccadilly Hotel

Portland Street

14.2 km lentokentältä

Crowne Plaza Manchester Airport

Ringway Road

1.2 km lentokentältä

Autonvuokraus Manchester

20 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Manchester momondon avulla ajankohtana elokuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Manchester noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Alamo, Enterprise ja National ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Manchester autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Manchester autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Manchester GREEN MOTION vuokraamolta, jolla on 4 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 11 €, mutta GREEN MOTION keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Manchester on 13 €/päivä.

Peritäänkö Manchester autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Manchester sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja National peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Manchester syyskuu ajaksi?

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Manchester kuukauden syyskuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 90 mm ja lämpötilat 11 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Manchester maksaa keskimäärin 13 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Manchester?

Kaupungissa Europcar on 7 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 20 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Manchester?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Manchester on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Manchester taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Manchester alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 115 km/t.


Aloita matkan suunnittelu Manchester

 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00