Autonvuokraukset kohteessa Gdansk, Pommerin voivodikunta

Haussa halpa vuokra-auto Gdansk, Pommerin voivodikunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Gdansk, Puola
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Gdansk, Puola
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Gdansk

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Gdansk

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Gdansk?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Gdansk löytyvät yleensä AbbyCar Car Rentals kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAbbyCar Car Rentals, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Gdansk on 8 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Gdansk?

Vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Gdansk 10 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Gdansk?

Datamme perusteella Mercedes-Benz GLA on suosituin vuokra-auto kaupungissa Gdansk.Käyttäjämme ovat löytäneet Mercedes-Benz GLA vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 20 €/pvä kaupungissa Gdansk, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 28 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Gdansk on Toyota Yaris keskimääräisen hinnan ollessa 33 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 16 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Gdansk, Pommerin voivodikunta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Gdansk, Pommerin voivodikunta
Edullinen8 €/pvä
Pienikokoinen9 €/pvä
Keskikokoinen13 €/pvä
Standardi27 €/pvä
Mini7 €/pvä
Pienikokoinen maasturi16 €/pvä
Keskikokoinen maasturi17 €/pvä
Pienikokoinen farmari22 €/pvä
Standardi farmari36 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Gdansk autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Gdańskissa?

Harvalla puolalaisella autovuokraamolla on varsinaista ikärajaa, eli auton vuokraus Gdańskissa on yleensä helppoa nuorillekin kuskeille. Yleensä ainoa vaatimus autovuokraamoiden asiakkaille on 18 vuoden ikä ja voimassa oleva ajokortti. Vuokraamoilla ei yleensä ole myöskään yläikärajaa asiakkailleen. Varaudu kuitenkin siihen, että alle 21-vuotiailta autoilijoilta peritään vuokraamoissa usein lisämaksu. Se voi olla esimerkiksi 25 Puolan zlotya vuorokaudelta (noin 6 euroa). Muista aina ilmoittaa vuokraamolle kaikki vuokra-autoa mahdolliset ajavat kuskit. On mahdollista, että lisäkuskeista peritään myös lisämaksu.

Tärkeää tietoa Gdańskin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Puolan liikenne on suomalaiskuskille usein haaste. Vaikka Puolan liikennesäännöt vastaavat pääsääntöisesti suomalaisia, Gdańskin vilkas liikenne voi tulla Suomen liikenteeseen tottuneelle shokkina. Kaupunki on usein ruuhkainen, joten liikkumiseen kaupungin sisällä kannattaa varata aikaa. GPS on Gdańskissa välttämätön apuväline. Nopeusrajoitukset vaihtelevat kaupungissa ja taajamissa 20–50 kilometrin tuntinopeuksien välillä. Valtateillä tyypillinen nopeusrajoitus on 90 ja moottoriteillä nopeimmillaan 140 kilometriä tunnissa. Nopeudet ovat korkeita Suomeen verrattuna, eli moottoriteillä kannattaa autoilla varoen. Gdańskin seudulla ja muualla Puolassa autoillessa huomioon kannattaa ottaa myös turvallisuus. Pidä auton ovet lukittuna ajon aikana, ja vältä pysähtymistä pimeille paikoille teiden varsille. Yritä aina päästä esimerkiksi lähimmälle huoltoasemalle, ja mikäli autossa on arvokasta tavaraa, ei kulkupeliä kannata jättää huoltoasemilla vartioimatta. Älä pysähdy, jos sinut yritetään pysäyttää maanteiden varsilla, sillä autoryöstöt eivät ole Puolassa harvinaisia. Vuokra-auto kannattaa Gdańskin seudulla pysäköidä aina mieluiten vartioiduille parkkipaikoille.

Nähtävyyksiä Gdańskissa ja sen lähellä

Gdańskin keskustassa kannattaa liikkua kävellen tai joukkoliikennevälineillä. Ruuhkainen ydinkeskusta ei houkuttele autoilemaan, ja myös parkkeeraaminen on keskeisimmillä alueilla hankalaa. Auton vuokraus Gdańskissa on kuitenkin hyvä valinta, jos haluat suunnata kaupunkialueen ulkopuolelle. Kaupungin tuntumassa on lukuisia mielenkiintoisia päiväretkikohteita. Vuokraa auto ja suuntaa esimerkiksi tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan historialliseen Malborkiin. Sen ainutlaatuinen linna on yksi maailman suurimmista tiililinnoista. Kivenheiton päässä Gdańskista matkailijoita odottavat rannikkokaupungit Gdynia ja Sopot, joihin on alle tunnin ajomatka. Gdynia on yksi Puolan tärkeimmistä satamakaupungeista, kun taas idyllinen Sopot kutsuu rentoutumaan rannoille ja kylpylöihin. Piipahda myös toisessa kauniissa rantakaupungissa, Łebassa, jonne on Gdańskista noin kahden tunnin automatka. Luonnon ystäviä kutsuu puolestaan Słowińskin kansallispuisto patikkapolkuineen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Gdańskissa ja muualla Puolassa autoillessa hyvä vakuutus on tärkeä, sillä Suomeen verrattuna maan liikenne on hektistä. Mikäli auton vuokraus Gdańskissa on ajankohtaista, kiinnitä siis huomiosi vakuutuksiin, joita vuokra-autot pitävät sisällään. Vertaa vakuutuksia ja vakuutusehtoja. Auton vuokrahintaan kuuluu Gdańskissa yleensä vakuutuspaketti, joka voi olla kuitenkin sisällöltään hyvin tiukka. Tarkista, sisältyvätkö siihen esimerkiksi kolaritilanteet tai vahinkovakuutus, joka korvaa varkaudet tai kolmannen osapuolen vahingot. Tarkista myös, mikä on vakuutuksen omavastuuosuus, joka peritään vahingon sattuessa yleensä auton vuokraajalta. Mikäli vakuutusturva on heikko, voit parantaa sitä ostamalla erilaisia lisävakuutuksia. Jos Puolan teillä ajaminen jännittää, satsaus kannattaa.

Voiko Gdańskissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Puola on EU-maa, joten suomalaismatkailija voi ajaa Gdańskissa suomalaisella ajokortilla. Auton vuokraaminen onnistuu ainoastaan voimassa olevan ajokortin kera, eli muista ottaa ajokortti mukaan Suomesta. Tarvitset myös virallisen henkilöllisyystodistuksen, eli passin tai henkilökortin.

Mistä auton nouto ja palautus Gdańskissa onnistuu?

Auton vuokraus onnistuu Gdańskissa näppärästi kaupungin Gdańsk Lech Wałęsa -lentokentältä. Lentomatkustajia palvelevat kentällä useimmat suuret autovuokraamoketjut. Sesonkiaikoina vuokra-auton varaaminen etukäteen kannattaa, sillä näin saat lentoasemalta varmasti mukaan mieluisan auton. Usein myös vuokra-auton hinta on etukäteen varaavalle edullisempi kuin pai lentokentällä varaavalle. Jos saavut Gdańskiin yöllä, varmista, että vuokraamosi palvelee asiakkaitaan 24h. Lentokentältä noudettu auto yleensä myös palautetaan samaan paikkaan, jos et sovi toisin vuokraamosi kanssa. Mikäli et tarvitse vuokra-autoa koko loma-ajaksi, kannattaa vuokra-auto varata läheltä majapaikkaasi. Gdańskin keskustassa ja hotellialueiden tuntumassa on lukuisia autovuokraamoita. Esimerkiksi Gdańsk Głównyn rautatieaseman tuntumasta voit löytää hyvän valikoiman vuokraamoja. Isoimmat autovuokraamoketjut toimittavat auton sinulle yleensä mihin tahansa pyytämääsi paikkaan Gdańskin alueella, tosin toimituksesta peritään lisämaksu. Jos haluat jättää autosi johonkin toiseen puolalaiskaupunkiin, tiedustele mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen.


Autonvuokraustarjoukset Gdansk, Pommerin voivodikunta

Löydä kohteesta Gdansk juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

14 € - 35 €

Kaikki autotyypit

24 € - 69 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Gdansk, Puolan on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Gdansk, Puolan on tammikuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Gdansk, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Gdansk voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Gdansk Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Gdansk, Puolan on 40 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Gdansk, Puolan on joulukuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 0 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Gdansk, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Gdansk voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Gdansk Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Gdansk, Puolan on 56 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Gdansk, Puolan on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 29 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Gdansk, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Gdansk voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Gdansk, Puolan on 33 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Gdansk, Puolan on tammikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Gdansk, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Gdansk voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Gdansk Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Gdansk, Puolan on 52 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Gdansk, Puolan on marraskuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Gdansk, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Gdansk voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

22 loka - 26 loka
Toyota Aygo
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

8 €/pvä

22 loka - 26 loka
Ford Fiesta
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

9 €/pvä

22 loka - 26 loka
Opel Astra

Gdansk autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Gdansk, Pommerin voivodikunta

Express Rent a Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

2 sijaintia

Car Net

2 sijaintia

Panek

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

SURPRICE CAR RENTAL

10 sijaintia

ADDCAR RENTAL

5 sijaintia

GREEN MOTION

4 sijaintia

AbbyCar Car Rentals

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Gdansk

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Gdansk

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Mini

Halvin vuokra-auto

14 €

Suosituin malli

Mercedes-Benz GLA
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Gdansk viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Gdansk on 14 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 19 €/pvä.
Kohteen Gdansk suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Mercedes-Benz GLA. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Yaris.

Vuokraa auto läheltä kohteen Gdansk suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Gdansk

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Gdansk - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Gdansk, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Gdansk, Puola autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Gdansk sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Gdansk. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Gdansk marraskuu ajaksi?

Sinun kannattaisi vuokrata maasturi sen perusteella, että millainen sää kohteessa Gdansk on marraskuu aikana. Kohteessa Gdansk sataa tyypillisesti 50 mm cm ja keskilämpötilat ovat 0 °C kuukauden marraskuu aikana. Vaikka sää voi vaihdella vuodesta toiseen, maastoauton vuokraus on paras vaihtoehto, koska se voi liikkua lumella ja jäällä AWD-ominaisuuksien ansiosta. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Gdansk maksaa keskimäärin 28 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Gdansk, Puola?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Gdansk, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Gdansk ovat 100 km/t ja 140 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Gdansk huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Transit vuokra-autoja kaupungissa Gdansk?

Millainen sää on kohteessa Gdansk, Puola kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Gdansk on 8 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Gdansk.

Onko sää kaupungissa Gdansk samanlainen kuin muualla Pommerin voivodikunta alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Gdansk ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Pommerin voivodikunta lämpötila kuukauden aikana lokakuu on 8 °C ja mahdollinen sademäärä 50 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Gdansk hinnat?

autoa Gdansk hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Gdansk?

lokakuuta 2023 alkaen 110 toimijaa on valittavissa autoa Gdansk osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Gdansk?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Gdansk. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Gdansk?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Gdansk, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Gdansk

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Gdansk

Autonvuokraus Gdansk naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Gdansk alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Aloita matkan suunnittelu - Gdansk


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Gdansk?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Gdansk voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Gdansk?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Gdansk, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Gdansk, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Gdansk autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Gdansk momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Gdansk.

Löytyykö kohteesta Gdansk autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Gdansk autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Gdansk vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Gdansk.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Gdansk

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.