Autonvuokraukset kohteessa Gdansk, Pommerin voivodikunta

Haussa halpa vuokra-auto Gdansk, Pommerin voivodikunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Gdansk, Puola
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Gdansk, Puola
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Gdansk, Pommerin voivodikunta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Gdansk, Pommerin voivodikunta
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

47 €/pvä

27 kesä - 7 heinä
Toyota Fortuner
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

54 €/pvä

27 kesä - 7 heinä
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

27 kesä - 7 heinä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

31 €/pvä

27 kesä - 7 heinä
Renault Mégane
Ford EcoSport
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

27 kesä - 7 heinä
Ford EcoSport
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

47 €/pvä

27 kesä - 7 heinä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

35 €/pvä

27 kesä - 7 heinä
Kia Forte
Peugeot 308
tai vastaava Standardi farmari
Maks. 5 matkustajaa

42 €/pvä

27 kesä - 7 heinä
Peugeot 308
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

68 €/pvä

11 kesä - 13 kesä
BMW 3 Series

Autonvuokraustarjoukset Gdansk, Pommerin voivodikunta

Löydä kohteesta Gdansk juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 28 €

Kaikki autotyypit

8 € - 81 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Gdansk, Puolan on 17 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Gdansk, Puolan on helmikuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Gdansk. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Gdansk voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Gdansk Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Gdansk, Puolan on 39 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Gdansk, Puolan on helmikuuta. Hinta on 80 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Gdansk. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Gdansk voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Gdansk Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Gdansk, Puolan on 18 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Gdansk, Puolan on marraskuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Gdansk. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Gdansk voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Gdansk Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

27 kesä - 7 heinä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

24 €/pvä

27 kesä - 7 heinä
Kia Forte
Mini Countryman
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

27 kesä - 7 heinä
Mini Countryman

Gdansk autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Gdansk, Pommerin voivodikunta
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
10 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia

Gdansk autonvuokraustiedot

Harvalla puolalaisella autovuokraamolla on varsinaista ikärajaa, eli auton vuokraus Gdańskissa on yleensä helppoa nuorillekin kuskeille. Yleensä ainoa vaatimus autovuokraamoiden asiakkaille on 18 vuoden ikä ja voimassa oleva ajokortti. Vuokraamoilla ei yleensä ole myöskään yläikärajaa asiakkailleen. Varaudu kuitenkin siihen, että alle 21-vuotiailta autoilijoilta peritään vuokraamoissa usein lisämaksu. Se voi olla esimerkiksi 25 Puolan zlotya vuorokaudelta (noin 6 euroa). Muista aina ilmoittaa vuokraamolle kaikki vuokra-autoa mahdolliset ajavat kuskit. On mahdollista, että lisäkuskeista peritään myös lisämaksu.

Puolan liikenne on suomalaiskuskille usein haaste. Vaikka Puolan liikennesäännöt vastaavat pääsääntöisesti suomalaisia, Gdańskin vilkas liikenne voi tulla Suomen liikenteeseen tottuneelle shokkina. Kaupunki on usein ruuhkainen, joten liikkumiseen kaupungin sisällä kannattaa varata aikaa. GPS on Gdańskissa välttämätön apuväline. Nopeusrajoitukset vaihtelevat kaupungissa ja taajamissa 20–50 kilometrin tuntinopeuksien välillä. Valtateillä tyypillinen nopeusrajoitus on 90 ja moottoriteillä nopeimmillaan 140 kilometriä tunnissa. Nopeudet ovat korkeita Suomeen verrattuna, eli moottoriteillä kannattaa autoilla varoen. Gdańskin seudulla ja muualla Puolassa autoillessa huomioon kannattaa ottaa myös turvallisuus. Pidä auton ovet lukittuna ajon aikana, ja vältä pysähtymistä pimeille paikoille teiden varsille. Yritä aina päästä esimerkiksi lähimmälle huoltoasemalle, ja mikäli autossa on arvokasta tavaraa, ei kulkupeliä kannata jättää huoltoasemilla vartioimatta. Älä pysähdy, jos sinut yritetään pysäyttää maanteiden varsilla, sillä autoryöstöt eivät ole Puolassa harvinaisia. Vuokra-auto kannattaa Gdańskin seudulla pysäköidä aina mieluiten vartioiduille parkkipaikoille.

Gdańskin keskustassa kannattaa liikkua kävellen tai joukkoliikennevälineillä. Ruuhkainen ydinkeskusta ei houkuttele autoilemaan, ja myös parkkeeraaminen on keskeisimmillä alueilla hankalaa. Auton vuokraus Gdańskissa on kuitenkin hyvä valinta, jos haluat suunnata kaupunkialueen ulkopuolelle. Kaupungin tuntumassa on lukuisia mielenkiintoisia päiväretkikohteita. Vuokraa auto ja suuntaa esimerkiksi tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan historialliseen Malborkiin. Sen ainutlaatuinen linna on yksi maailman suurimmista tiililinnoista. Kivenheiton päässä Gdańskista matkailijoita odottavat rannikkokaupungit Gdynia ja Sopot, joihin on alle tunnin ajomatka. Gdynia on yksi Puolan tärkeimmistä satamakaupungeista, kun taas idyllinen Sopot kutsuu rentoutumaan rannoille ja kylpylöihin. Piipahda myös toisessa kauniissa rantakaupungissa, Łebassa, jonne on Gdańskista noin kahden tunnin automatka. Luonnon ystäviä kutsuu puolestaan Słowińskin kansallispuisto patikkapolkuineen.

Gdańskissa ja muualla Puolassa autoillessa hyvä vakuutus on tärkeä, sillä Suomeen verrattuna maan liikenne on hektistä. Mikäli auton vuokraus Gdańskissa on ajankohtaista, kiinnitä siis huomiosi vakuutuksiin, joita vuokra-autot pitävät sisällään. Vertaa vakuutuksia ja vakuutusehtoja. Auton vuokrahintaan kuuluu Gdańskissa yleensä vakuutuspaketti, joka voi olla kuitenkin sisällöltään hyvin tiukka. Tarkista, sisältyvätkö siihen esimerkiksi kolaritilanteet tai vahinkovakuutus, joka korvaa varkaudet tai kolmannen osapuolen vahingot. Tarkista myös, mikä on vakuutuksen omavastuuosuus, joka peritään vahingon sattuessa yleensä auton vuokraajalta. Mikäli vakuutusturva on heikko, voit parantaa sitä ostamalla erilaisia lisävakuutuksia. Jos Puolan teillä ajaminen jännittää, satsaus kannattaa.

Puola on EU-maa, joten suomalaismatkailija voi ajaa Gdańskissa suomalaisella ajokortilla. Auton vuokraaminen onnistuu ainoastaan voimassa olevan ajokortin kera, eli muista ottaa ajokortti mukaan Suomesta. Tarvitset myös virallisen henkilöllisyystodistuksen, eli passin tai henkilökortin.

Auton vuokraus onnistuu Gdańskissa näppärästi kaupungin Gdańsk Lech Wałęsa -lentokentältä. Lentomatkustajia palvelevat kentällä useimmat suuret autovuokraamoketjut. Sesonkiaikoina vuokra-auton varaaminen etukäteen kannattaa, sillä näin saat lentoasemalta varmasti mukaan mieluisan auton. Usein myös vuokra-auton hinta on etukäteen varaavalle edullisempi kuin pai lentokentällä varaavalle. Jos saavut Gdańskiin yöllä, varmista, että vuokraamosi palvelee asiakkaitaan 24h. Lentokentältä noudettu auto yleensä myös palautetaan samaan paikkaan, jos et sovi toisin vuokraamosi kanssa. Mikäli et tarvitse vuokra-autoa koko loma-ajaksi, kannattaa vuokra-auto varata läheltä majapaikkaasi. Gdańskin keskustassa ja hotellialueiden tuntumassa on lukuisia autovuokraamoita. Esimerkiksi Gdańsk Głównyn rautatieaseman tuntumasta voit löytää hyvän valikoiman vuokraamoja. Isoimmat autovuokraamoketjut toimittavat auton sinulle yleensä mihin tahansa pyytämääsi paikkaan Gdańskin alueella, tosin toimituksesta peritään lisämaksu. Jos haluat jättää autosi johonkin toiseen puolalaiskaupunkiin, tiedustele mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen.


Vuokraa auto läheltä kohteen Gdansk suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Gdansk

Autonvuokraus Gdansk

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Gdansk, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Gdansk GREEN MOTION vuokraamolta, jolla on 4 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 5 €, mutta GREEN MOTION keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Gdansk on 15 €/päivä.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Gdansk sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Gdansk. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 16 °C ja sademäärä yleensä 80 mm cm kesäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Gdansk. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut kesäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Gdansk. Standardi vuokraaminen kaupungissa Gdansk maksaa keskimäärin 48 €/päivä.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Gdansk, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Gdansk ovat 100 km/t ja 140 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Gdansk huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Gdansk on 10 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Gdansk.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Gdansk ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Pommerin voivodikunta lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 10 °C ja mahdollinen sademäärä 50 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Gdansk

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Gdansk

Aloita matkan suunnittelu - Gdansk


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Gdansk voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Gdansk, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Gdansk autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Gdansk.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Gdansk autonvuokrauksissa.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Gdansk.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.