Autonvuokraus Lontoo

Autonvuokraus Lontoo - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Lontoo? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

ma 1.6.
Keskipäivä
ti 2.6.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Lontoo?

Kaikki
5 € - 81 €
Economy
5 € - 22 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Lontoo on tammikuuta. Hinta on 69 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 5 EUR per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti lokakuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista tammikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Lontoo voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.

Autovuokraamo Lontoo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lontoo

Takaisin

Alamo

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,7

Pisteet perustuvat 6 488 arvosteluihin

Katso kaikki 8 sijaintia

Enterprise

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,5

Pisteet perustuvat 12 881 arvosteluihin

Katso kaikki 21 sijaintia

Avis

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,6

Pisteet perustuvat 2 275 arvosteluihin

Katso kaikki 12 sijaintia

Sixt

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,5

Pisteet perustuvat 1 145 arvosteluihin

Katso kaikki 18 sijaintia

Budget

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 4 326 arvosteluihin

Katso kaikki 15 sijaintia

Hertz

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 4 002 arvosteluihin

Katso kaikki 14 sijaintia

Europcar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,6

Pisteet perustuvat 393 arvosteluihin

Katso kaikki 20 sijaintia

Firefly

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,3

Pisteet perustuvat 323 arvosteluihin

Katso kaikki 10 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta
Läheiset nähtävyydet:
Wimbledon Common 31.3 km
The O2 Arena 40 km
Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta
Läheiset nähtävyydet:
Wimbledon Common 15.8 km
The O2 Arena 31.9 km
Lontoo Lutonin lentoasema lentokenttä
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta
Läheiset nähtävyydet:
The O2 Arena 49 km
Wimbledon Common 50 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Lontoo

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Lontoossa?

Auton vuokraus Lontoossa on helppoa käytännössä kaikille suomalaiskuskeille, ikään katsomatta. Isossa-Britanniassa jo 17-vuotias voi hankkia ajokortin, ja monet autovuokraamot mahdollistavat auton vuokrauksen kaikille yli 17-vuotiaille ajokortin ajaneille. Jokainen autovuokraamo voi kuitenkin määrittää itse oman ikärajansa, joten osa vuokraamoista vaatii asiakkailtaan vähintään 21–23 vuoden iän. Auton vuokraus voi kuitenkin tulla alle 23-vuotiaille kuskeille keskimääräistä kalliimmaksi. Monet Lontoon vuokraamot perivät nuorilta kuskeilta lisämaksun, joka on tavallisesti noin 30–40 puntaa (noin 34,20–45,60 euroa) päivältä. Lisämaksut ja muut vuokrausehdot vaihtelevat vuokraamoittain, eli vertaa vuokraamoita ennen vuokrauspäätöksen tekemistä. Yläikärajaa auton vuokraukselle ei Lontoossa tai muualla Iso-Britanniassa yleensä ole.

Tärkeää tietoa Lontoon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Lähes 8,8 miljoonan asukkaan Lontoossa liikenne on vilkasta ja ruuhkat ovat kaupungissa tavallisia. GPS, joka etsii ruuhka-aikoina parhaat vaihtoehtoiset reitit, on Lontoossa elintärkeä. Suomalaiskuskille suurin haaste Lontoossa on vasemmanpuoleinen liikenne. Ajamista Lontoossa ei kannata aloittaa ydinkeskustan vilkkaimmilta kaduilta, vaan mieluummin syrjäisemmiltä alueilta, joilla pääset totuttelemaan rauhassa vasemmalla puolella ajamiseen. Muista, että osa Lontoon katujen kaistoista on tarkoitettu ainoastaan busseille. Pysäköinti voi olla Lontoossa haastavaa, eikä kaikille kaduille ole mahdollista parkkeerata. Vuokra-autoa ei koskaan kannata jättää paikoille, joille parkkeeraaminen on kiellettyä, sillä väärin pysäköity auto saatetaan pahimmassa tapauksessa hinata pois. Lontoon keskustassa ajamisesta voidaan peritään erilaisia lisämaksuja, tästä esimerkkinä aikilta saastuttavilta kulkuneuvoilta maanantain ja perjantain välillä perittävä Congestion Charge. Lisätietoa liikennöintimaksuista ja niiden maksupaikoista saat muun muassa autovuokraamoltasi. Lontoon keskustan kaduilla nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 20 mailia tunnissa. Asutusalueilla tyypillinen nopeusrajoitus on 30 mailia tunnissa ja asuinalueiden ulkopuolella 60–70 mailia tunnissa. Moottoriteillä maksimirajoitus 70 mailia tunnissa.

Nähtävyyksiä Lontoossa ja sen lähellä

Lontoon ydinkaupunkialueen lukemattomiin nähtävyyksiin ei kannata yleensä lähteä tutustumaan henkilöautolla. Piccadilly Circus, Buckingham Palace ja muut keskustan nähtävyydet ovat helpoiten tavoitettavissa jalkaisin tai metrolla. Keskustassa autoilu on kaupungissa vierailevalle turistille haastavaa, eikä autoilu ole yleensä nopein tapa liikkua kaupungissa. Suur-Lontoo levittäytyy kuitenkin laajalle alueelle, ja myös kaupungin ympäristössä on paljon mielenkiintoisia vierailukohteita. Jos matka-aikataulusi antaa mahdollisuuden tutustua myös kaupungin lähiympäristöön, auton vuokraus Lontoossa on hyvä idea. Luonnon ystävän kannattaa suunnata vehreälle Surrey Hillsin alueelle, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Lontoosta, lähtöpisteestä riippuen. Leavesdenissa sijaitseva Warner Brosin Lontoon seudun studio on myös noin tunnin matkan päässä Lontoosta. Se on suosittu vierailukohde elokuvan ystävien keskuudessa. Vuokraa auto päiväksi tai pariksi ja suuntaa myös historialliseen Saint Albansin kaupunkiin. Pääset sinne autolla alle tunnissa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus Lontoossa sisältää yleensä vuokra-auton vakuutuksen, johon kuuluu esimerkiksi kolariturva sekä vahinkovakuutus, joka korvaa kolmannelle osapuolelle vahinkotilanteessa aiheutuneet vahingot. Vuokra-auton hintaan kuuluvissa vakuutuksissa on kuitenkin käytännössä aina omavastuuosuus, joka asiakkaan on maksettava esimerkiksi kolaritilanteessa omasta pussistaan. Isossa-Britanniassa omavastuu on tyypillisesti noin 500–2 000 euroa. Vertailu kannattaa, sillä omavastuuosuuksissa ja vakuutusehdoissa voi olla suuria eroja. Jos suurkaupungissa ja vasemmanpuoleisessa liikenteessä ajaminen jännittää, vuokra-autolle kannattaa hankkia jonkinlainen lisävakuutus. Ylimääräisen, maksullisen vakuutuksen avulla voit joko pienentää omavastuuosuutta tai mahdollisesti poistaa sen kokonaan.

Voiko Lontoossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Isossa-Britanniassa, kuten muissakin EU-maissa, suomalaisturistit voivat ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Britannian kansalaiset ovat äänestäneet Euroopan unionista eroamisen puolesta, ja kun eroprosessi EU-alueesta etenee, voi tilanteeseen tulla muutoksia. Seuraa siis tilannetta ja kysy tarvittaessa lisätietoja Lontoon autovuokraamoilta. Muista, että ajokortin on oltava mukana Lontoon matkalla. Auton vuokraaminen onnistuu vain voimassa olevan ajokortin kera.

Mistä auton nouto ja palautus Lontoossa onnistuu?

Auton vuokraus ja nouto onnistuu Lontoossa helposti esimerkiksi miltä tahansa kaupungin kuudesta lentokentästä. Voit varata auton etukäteen ja noutaa sen kaupunkiin saavuttuasi lentoasemalta. Kenttien asiakaspalvelupisteet ovat yleensä avoinna 24h-periaatteella, eli vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä. Pidä huoli, että vuokraat auton samalta kentältä, mihin lentosi saapuu. Paluulennolle lähdettäessä palautus onnistuu kätevästi samalle lentokentälle. Myös kaupungin suurimpien juna-asemien kuten Kings Crossin tuntumassa on useita autovuokraamoita. Jos et pääse noutamaan tai palauttamaan autoasi vuokraamon asiakaspalvelupisteeseen, kysy vuokraamolta muista mahdollisuuksista. Yleensä vuokraamot toimittavat ja noutavat autojaan mistä tahansa Lontoon kaupungin alueelta. Voit siis pyytää vuokra-auton vaikkapa suoraan hotellisi ovelle. Joudut kuitenkin yleensä maksamaan toimituspalvelusta lisämaksun.

Tiedot tarkistettu 15.10.2018

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema autonvuokrauspistettä

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road

39 km lentokentältä

Rest Up London - Hostel

172 New Kent Road

38 km lentokentältä

Royal Lancaster London

Lancaster Terrace

40 km lentokentältä

Barkston Rooms Earl's Court

1 Barkston Gardens

37 km lentokentältä

The Tower Hotel

St Katharine's Way

40 km lentokentältä

Palmers Lodge Swiss Cottage

40 College Crescent

43 km lentokentältä

St Martins Lane

45 St Martin's Lane

40 km lentokentältä

Safestay London Kensington Holland Park

Holland Walk

39 km lentokentältä

Sunborn London

1 Royal Victoria Dock

41 km lentokentältä

Yha London St Pancras

79-81 Euston Road

42 km lentokentältä

Intercontinental London - The O2

Waterview Drive, Greenwich Peninsula

40 km lentokentältä

DoubleTree by Hilton London -Westminster

30 John Islip Street

38 km lentokentältä

Strand Palace Hotel

372 Strand

40 km lentokentältä

Best Western London Queens Crystal Palace Hotel

122 Church Road

29.5 km lentokentältä

Park Plaza London Riverbank

18 Albert Embankment

37 km lentokentältä

Grange St Pauls

10 Godliman Street

40 km lentokentältä

Doubletree By Hilton Hotel London -Tower Of London

7 Pepys Street

40 km lentokentältä

Sea Containers London

20 Upper Ground

39 km lentokentältä

Autonvuokraus Lontoo

167on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Lontoo kuun toukokuu aikana.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Lontoo?

Ajankohtana kesäkuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Lontoo ovat 11 € ja 22 € välillä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 8 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 18 € ympärillä.

Missä Lontoo autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon GREEN MOTION päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 12 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Lontoo. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 11 toimipisteistä kaupungissa Lontoo on 2 €/päivä.

Peritäänkö Lontoo autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Lontoo. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Lontoo valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Lontoo kesäkuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 17 °C ja sademäärä 40 mm cm, joten paras vuokra-automalli kesäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Lontoo on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Lontoo maksaa keskimäärin 139 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Lontoo?

Europcar on erittäin suosittu kaupungissa Lontoo, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 20 toimipistettä kaupungista Lontoo ja voit olettaa maksavasi noin 38 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Lontoo.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Lontoo?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Lontoo on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Lontoo ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 115 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Aloita matkan suunnittelu Lontoo

Autonvuokraus Lontoo
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00