Autonvuokraus Lontoo, Englanti - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Lontoo, ENG? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lontoo, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
15. huhtikuu — 22. huhtikuu
Sama palautus
Lontoo, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
to 15/4
Keskipäivä
to 22/4
Keskipäivä

Autovuokraamo Lontoo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lontoo, ENG
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.9

Pisteet perustuvat 118 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.5

Pisteet perustuvat 101 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 181 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.0

Pisteet perustuvat 158 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.8

Pisteet perustuvat 51 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.7

Pisteet perustuvat 93 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.1

Pisteet perustuvat 53 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.6

Pisteet perustuvat 33 arvosteluihin


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

Wimbledon Common15,8 km
The O2 Arena31,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Wimbledon Common31,3 km
The O2 Arena40,4 km

Läheiset nähtävyydet:

The O2 Arena3,3 km
Wimbledon Common21,1 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Lontoo

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Lontoossa?

Auton vuokraus Lontoossa on helppoa käytännössä kaikille suomalaiskuskeille, ikään katsomatta. Isossa-Britanniassa jo 17-vuotias voi hankkia ajokortin, ja monet autovuokraamot mahdollistavat auton vuokrauksen kaikille yli 17-vuotiaille ajokortin ajaneille. Jokainen autovuokraamo voi kuitenkin määrittää itse oman ikärajansa, joten osa vuokraamoista vaatii asiakkailtaan vähintään 21–23 vuoden iän. Auton vuokraus voi kuitenkin tulla alle 23-vuotiaille kuskeille keskimääräistä kalliimmaksi. Monet Lontoon vuokraamot perivät nuorilta kuskeilta lisämaksun, joka on tavallisesti noin 30–40 puntaa (noin 34,20–45,60 euroa) päivältä. Lisämaksut ja muut vuokrausehdot vaihtelevat vuokraamoittain, eli vertaa vuokraamoita ennen vuokrauspäätöksen tekemistä. Yläikärajaa auton vuokraukselle ei Lontoossa tai muualla Iso-Britanniassa yleensä ole.

Tärkeää tietoa Lontoon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Lähes 8,8 miljoonan asukkaan Lontoossa liikenne on vilkasta ja ruuhkat ovat kaupungissa tavallisia. GPS, joka etsii ruuhka-aikoina parhaat vaihtoehtoiset reitit, on Lontoossa elintärkeä. Suomalaiskuskille suurin haaste Lontoossa on vasemmanpuoleinen liikenne. Ajamista Lontoossa ei kannata aloittaa ydinkeskustan vilkkaimmilta kaduilta, vaan mieluummin syrjäisemmiltä alueilta, joilla pääset totuttelemaan rauhassa vasemmalla puolella ajamiseen. Muista, että osa Lontoon katujen kaistoista on tarkoitettu ainoastaan busseille. Pysäköinti voi olla Lontoossa haastavaa, eikä kaikille kaduille ole mahdollista parkkeerata. Vuokra-autoa ei koskaan kannata jättää paikoille, joille parkkeeraaminen on kiellettyä, sillä väärin pysäköity auto saatetaan pahimmassa tapauksessa hinata pois. Lontoon keskustassa ajamisesta voidaan peritään erilaisia lisämaksuja, tästä esimerkkinä aikilta saastuttavilta kulkuneuvoilta maanantain ja perjantain välillä perittävä Congestion Charge. Lisätietoa liikennöintimaksuista ja niiden maksupaikoista saat muun muassa autovuokraamoltasi. Lontoon keskustan kaduilla nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 20 mailia tunnissa. Asutusalueilla tyypillinen nopeusrajoitus on 30 mailia tunnissa ja asuinalueiden ulkopuolella 60–70 mailia tunnissa. Moottoriteillä maksimirajoitus 70 mailia tunnissa.

Nähtävyyksiä Lontoossa ja sen lähellä

Lontoon ydinkaupunkialueen lukemattomiin nähtävyyksiin ei kannata yleensä lähteä tutustumaan henkilöautolla. Piccadilly Circus, Buckingham Palace ja muut keskustan nähtävyydet ovat helpoiten tavoitettavissa jalkaisin tai metrolla. Keskustassa autoilu on kaupungissa vierailevalle turistille haastavaa, eikä autoilu ole yleensä nopein tapa liikkua kaupungissa. Suur-Lontoo levittäytyy kuitenkin laajalle alueelle, ja myös kaupungin ympäristössä on paljon mielenkiintoisia vierailukohteita. Jos matka-aikataulusi antaa mahdollisuuden tutustua myös kaupungin lähiympäristöön, auton vuokraus Lontoossa on hyvä idea. Luonnon ystävän kannattaa suunnata vehreälle Surrey Hillsin alueelle, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Lontoosta, lähtöpisteestä riippuen. Leavesdenissa sijaitseva Warner Brosin Lontoon seudun studio on myös noin tunnin matkan päässä Lontoosta. Se on suosittu vierailukohde elokuvan ystävien keskuudessa. Vuokraa auto päiväksi tai pariksi ja suuntaa myös historialliseen Saint Albansin kaupunkiin. Pääset sinne autolla alle tunnissa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus Lontoossa sisältää yleensä vuokra-auton vakuutuksen, johon kuuluu esimerkiksi kolariturva sekä vahinkovakuutus, joka korvaa kolmannelle osapuolelle vahinkotilanteessa aiheutuneet vahingot. Vuokra-auton hintaan kuuluvissa vakuutuksissa on kuitenkin käytännössä aina omavastuuosuus, joka asiakkaan on maksettava esimerkiksi kolaritilanteessa omasta pussistaan. Isossa-Britanniassa omavastuu on tyypillisesti noin 500–2 000 euroa. Vertailu kannattaa, sillä omavastuuosuuksissa ja vakuutusehdoissa voi olla suuria eroja. Jos suurkaupungissa ja vasemmanpuoleisessa liikenteessä ajaminen jännittää, vuokra-autolle kannattaa hankkia jonkinlainen lisävakuutus. Ylimääräisen, maksullisen vakuutuksen avulla voit joko pienentää omavastuuosuutta tai mahdollisesti poistaa sen kokonaan.

Voiko Lontoossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Isossa-Britanniassa, kuten muissakin EU-maissa, suomalaisturistit voivat ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Britannian kansalaiset ovat äänestäneet Euroopan unionista eroamisen puolesta, ja kun eroprosessi EU-alueesta etenee, voi tilanteeseen tulla muutoksia. Seuraa siis tilannetta ja kysy tarvittaessa lisätietoja Lontoon autovuokraamoilta. Muista, että ajokortin on oltava mukana Lontoon matkalla. Auton vuokraaminen onnistuu vain voimassa olevan ajokortin kera.

Mistä auton nouto ja palautus Lontoossa onnistuu?

Auton vuokraus ja nouto onnistuu Lontoossa helposti esimerkiksi miltä tahansa kaupungin kuudesta lentokentästä. Voit varata auton etukäteen ja noutaa sen kaupunkiin saavuttuasi lentoasemalta. Kenttien asiakaspalvelupisteet ovat yleensä avoinna 24h-periaatteella, eli vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä. Pidä huoli, että vuokraat auton samalta kentältä, mihin lentosi saapuu. Paluulennolle lähdettäessä palautus onnistuu kätevästi samalle lentokentälle. Myös kaupungin suurimpien juna-asemien kuten Kings Crossin tuntumassa on useita autovuokraamoita. Jos et pääse noutamaan tai palauttamaan autoasi vuokraamon asiakaspalvelupisteeseen, kysy vuokraamolta muista mahdollisuuksista. Yleensä vuokraamot toimittavat ja noutavat autojaan mistä tahansa Lontoon kaupungin alueelta. Voit siis pyytää vuokra-auton vaikkapa suoraan hotellisi ovelle. Joudut kuitenkin yleensä maksamaan toimituspalvelusta lisämaksun.

Tiedot tarkistettu 15.10.2018


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Lontoo, ENG kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Lontoo

151on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Lontoo kuun huhtikuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Lontoo noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Enterprise ja Avis ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Lontoo COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Lontoo. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Lontoo, Englanti?

Ajankohtana toukokuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Lontoo ovat 18 € ja 72 € välillä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 8 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 20 € ympärillä.

Missä Lontoo autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon GREEN MOTION päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 12 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Lontoo. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 11 toimipisteistä kaupungissa Lontoo on 2 €/päivä.

Peritäänkö Lontoo, ENG autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Lontoo. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Lontoo valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Lontoo toukokuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Lontoo toukokuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 15 °C ja sademäärä 50 mm cm toukokuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Lontoo maksaa keskimäärin 32 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Lontoo?

Europcar on erittäin suosittu kaupungissa Lontoo, ENG, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 20 toimipistettä kaupungista Lontoo, ENG ja voit olettaa maksavasi noin 37 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Lontoo, ENG.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Lontoo, ENG?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Lontoo on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Lontoo ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 115 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta kuukauden huhtikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Lontoo kuukauden huhtikuu aikana voivat odottaa 9 °C lämpötiloja ja 50 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Lontoo kuukauden huhtikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Lontoo. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Lontoo vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Volkswagen Polo tai Volkswagen Golf.

Onko sää kaupungissa Lontoo samanlainen kuin muualla Englanti alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Lontoo ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Englanti lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 8 °C ja mahdollinen sademäärä 45,1 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Edinburgh, Manchester ja Glasgow eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu alueen Englanti muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Bath, Birmingham ja Brighton maan Englanti sisällä

Lentolippu varattuna kohteeseen Lontoo? Aloita matkan suunnittelu!