Autonvuokraus Lontoo, Englanti

Haussa halpa vuokra-auto Lontoo, Englanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lontoo, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
25. kesäkuu — 2. heinäkuu
Sama palautus
Lontoo, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
pe 25/6
Keskipäivä
pe 2/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Lontoo, Englanti

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

12 € - 33 €

All Car Types

15 € - 146 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta on 17 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 62 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lontoo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lontoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Lontoo Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta on 30 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lontoo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lontoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Lontoo Keskikoko vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta on 15 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 69 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lontoo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lontoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Lontoo Maasturi vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Lontoo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lontoo, Englanti
14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Mukavuus

7,5

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,4

Hinta-laatusuhde

6,4
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,8

Mukavuus

5,5

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

4,3

Hinta-laatusuhde

4,8
17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Mukavuus

8,3

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,2

Hinta-laatusuhde

7,7
15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Mukavuus

7,8

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,6

Hinta-laatusuhde

7,0
21 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Mukavuus

9,1

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

9,1

Hinta-laatusuhde

8,8
32 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Hinta-laatusuhde

8,5
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,0
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,2

Hinta-laatusuhde

7,7

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

Wimbledon Common15,8 km
The O2 Arena31,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Wimbledon Common31,3 km
The O2 Arena40,4 km

Läheiset nähtävyydet:

The O2 Arena3,3 km
Wimbledon Common21,1 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Lontoo

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Lontoossa?

Auton vuokraus Lontoossa on helppoa käytännössä kaikille suomalaiskuskeille, ikään katsomatta. Isossa-Britanniassa jo 17-vuotias voi hankkia ajokortin, ja monet autovuokraamot mahdollistavat auton vuokrauksen kaikille yli 17-vuotiaille ajokortin ajaneille. Jokainen autovuokraamo voi kuitenkin määrittää itse oman ikärajansa, joten osa vuokraamoista vaatii asiakkailtaan vähintään 21–23 vuoden iän. Auton vuokraus voi kuitenkin tulla alle 23-vuotiaille kuskeille keskimääräistä kalliimmaksi. Monet Lontoon vuokraamot perivät nuorilta kuskeilta lisämaksun, joka on tavallisesti noin 30–40 puntaa (noin 34,20–45,60 euroa) päivältä. Lisämaksut ja muut vuokrausehdot vaihtelevat vuokraamoittain, eli vertaa vuokraamoita ennen vuokrauspäätöksen tekemistä. Yläikärajaa auton vuokraukselle ei Lontoossa tai muualla Iso-Britanniassa yleensä ole.

Tärkeää tietoa Lontoon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Lähes 8,8 miljoonan asukkaan Lontoossa liikenne on vilkasta ja ruuhkat ovat kaupungissa tavallisia. GPS, joka etsii ruuhka-aikoina parhaat vaihtoehtoiset reitit, on Lontoossa elintärkeä. Suomalaiskuskille suurin haaste Lontoossa on vasemmanpuoleinen liikenne. Ajamista Lontoossa ei kannata aloittaa ydinkeskustan vilkkaimmilta kaduilta, vaan mieluummin syrjäisemmiltä alueilta, joilla pääset totuttelemaan rauhassa vasemmalla puolella ajamiseen. Muista, että osa Lontoon katujen kaistoista on tarkoitettu ainoastaan busseille. Pysäköinti voi olla Lontoossa haastavaa, eikä kaikille kaduille ole mahdollista parkkeerata. Vuokra-autoa ei koskaan kannata jättää paikoille, joille parkkeeraaminen on kiellettyä, sillä väärin pysäköity auto saatetaan pahimmassa tapauksessa hinata pois. Lontoon keskustassa ajamisesta voidaan peritään erilaisia lisämaksuja, tästä esimerkkinä aikilta saastuttavilta kulkuneuvoilta maanantain ja perjantain välillä perittävä Congestion Charge. Lisätietoa liikennöintimaksuista ja niiden maksupaikoista saat muun muassa autovuokraamoltasi. Lontoon keskustan kaduilla nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 20 mailia tunnissa. Asutusalueilla tyypillinen nopeusrajoitus on 30 mailia tunnissa ja asuinalueiden ulkopuolella 60–70 mailia tunnissa. Moottoriteillä maksimirajoitus 70 mailia tunnissa.

Nähtävyyksiä Lontoossa ja sen lähellä

Lontoon ydinkaupunkialueen lukemattomiin nähtävyyksiin ei kannata yleensä lähteä tutustumaan henkilöautolla. Piccadilly Circus, Buckingham Palace ja muut keskustan nähtävyydet ovat helpoiten tavoitettavissa jalkaisin tai metrolla. Keskustassa autoilu on kaupungissa vierailevalle turistille haastavaa, eikä autoilu ole yleensä nopein tapa liikkua kaupungissa. Suur-Lontoo levittäytyy kuitenkin laajalle alueelle, ja myös kaupungin ympäristössä on paljon mielenkiintoisia vierailukohteita. Jos matka-aikataulusi antaa mahdollisuuden tutustua myös kaupungin lähiympäristöön, auton vuokraus Lontoossa on hyvä idea. Luonnon ystävän kannattaa suunnata vehreälle Surrey Hillsin alueelle, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Lontoosta, lähtöpisteestä riippuen. Leavesdenissa sijaitseva Warner Brosin Lontoon seudun studio on myös noin tunnin matkan päässä Lontoosta. Se on suosittu vierailukohde elokuvan ystävien keskuudessa. Vuokraa auto päiväksi tai pariksi ja suuntaa myös historialliseen Saint Albansin kaupunkiin. Pääset sinne autolla alle tunnissa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus Lontoossa sisältää yleensä vuokra-auton vakuutuksen, johon kuuluu esimerkiksi kolariturva sekä vahinkovakuutus, joka korvaa kolmannelle osapuolelle vahinkotilanteessa aiheutuneet vahingot. Vuokra-auton hintaan kuuluvissa vakuutuksissa on kuitenkin käytännössä aina omavastuuosuus, joka asiakkaan on maksettava esimerkiksi kolaritilanteessa omasta pussistaan. Isossa-Britanniassa omavastuu on tyypillisesti noin 500–2 000 euroa. Vertailu kannattaa, sillä omavastuuosuuksissa ja vakuutusehdoissa voi olla suuria eroja. Jos suurkaupungissa ja vasemmanpuoleisessa liikenteessä ajaminen jännittää, vuokra-autolle kannattaa hankkia jonkinlainen lisävakuutus. Ylimääräisen, maksullisen vakuutuksen avulla voit joko pienentää omavastuuosuutta tai mahdollisesti poistaa sen kokonaan.

Voiko Lontoossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Isossa-Britanniassa, kuten muissakin EU-maissa, suomalaisturistit voivat ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Britannian kansalaiset ovat äänestäneet Euroopan unionista eroamisen puolesta, ja kun eroprosessi EU-alueesta etenee, voi tilanteeseen tulla muutoksia. Seuraa siis tilannetta ja kysy tarvittaessa lisätietoja Lontoon autovuokraamoilta. Muista, että ajokortin on oltava mukana Lontoon matkalla. Auton vuokraaminen onnistuu vain voimassa olevan ajokortin kera.

Mistä auton nouto ja palautus Lontoossa onnistuu?

Auton vuokraus ja nouto onnistuu Lontoossa helposti esimerkiksi miltä tahansa kaupungin kuudesta lentokentästä. Voit varata auton etukäteen ja noutaa sen kaupunkiin saavuttuasi lentoasemalta. Kenttien asiakaspalvelupisteet ovat yleensä avoinna 24h-periaatteella, eli vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä. Pidä huoli, että vuokraat auton samalta kentältä, mihin lentosi saapuu. Paluulennolle lähdettäessä palautus onnistuu kätevästi samalle lentokentälle. Myös kaupungin suurimpien juna-asemien kuten Kings Crossin tuntumassa on useita autovuokraamoita. Jos et pääse noutamaan tai palauttamaan autoasi vuokraamon asiakaspalvelupisteeseen, kysy vuokraamolta muista mahdollisuuksista. Yleensä vuokraamot toimittavat ja noutavat autojaan mistä tahansa Lontoon kaupungin alueelta. Voit siis pyytää vuokra-auton vaikkapa suoraan hotellisi ovelle. Joudut kuitenkin yleensä maksamaan toimituspalvelusta lisämaksun.

Tiedot tarkistettu 15.10.2018


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Lontoo, Englanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Lontoo

151on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Lontoo kuun kesäkuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Lontoo noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Hertz, Budget ja Enterprise ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Lontoo COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Lontoo. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Lontoo, Englanti?

Ajankohtana heinäkuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Lontoo ovat 18 € ja 71 € välillä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 8 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 20 € ympärillä.

Missä Lontoo autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon GREEN MOTION päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 12 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Lontoo. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 11 toimipisteistä kaupungissa Lontoo on 2 €/päivä.

Peritäänkö Lontoo, ENG autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Lontoo. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Lontoo valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Lontoo heinäkuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 17 °C ja sademäärä 50 mm cm, joten paras vuokra-automalli heinäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Lontoo on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Lontoo maksaa keskimäärin 128 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Lontoo?

Europcar on erittäin suosittu kaupungissa Lontoo, ENG, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 21 toimipistettä kaupungista Lontoo, ENG ja voit olettaa maksavasi noin 36 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Lontoo, ENG.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Lontoo, ENG?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Lontoo on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Lontoo ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 115 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta kuukauden kesäkuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Lontoo kuukauden kesäkuu aikana voivat odottaa 15 °C lämpötiloja ja 50 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Lontoo kuukauden kesäkuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Lontoo. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Lontoo vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Volkswagen Polo tai Volkswagen Golf.

Onko sää kaupungissa Lontoo samanlainen kuin muualla Englanti alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Lontoo ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Englanti lämpötila kuukauden aikana kesäkuu on 14 °C ja mahdollinen sademäärä 45,4 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Edinburgh, Manchester ja Glasgow eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu alueen Englanti muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Bath, Birmingham ja Brighton maan Englanti sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Lontoo