Hotellit Iso-Britanniassa

Etsi hotellitarjoukset 27170 Iso-Britanniassa

Yhdistynyt kuningaskunta
2. helmikuu — 3. helmikuu2
pe 3/2
ti 7/2

Suositut Yhdistynyt kuningaskunta hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta
Hinta
€19
€445
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Yhdistynyt kuningaskunta

Hinta

93 € - 176 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA YHDISTYNYT KUNINGASKUNTABirmingham24 % halvempiHotellit kohteessa Birmingham ovat halvimpia alueella Yhdistynyt kuningaskunta hinnan ollessa keskimäärin vain 93 € per yö
ALUEEN YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA KALLEIN KAUPUNKILontoo31 % kalliimpiYhdistynyt kuningaskunta kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Lontoo, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 176 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: YHDISTYNYT KUNINGASKUNTALontoo88 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Lontoo kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tekemistä naapurustossa Yhdistynyt kuningaskunta


Hotellit suosituissa kaupungeissa Yhdistynyt kuningaskunta alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Yhdistynyt kuningaskunta alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Yhdistynyt kuningaskunta

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta
Matalasesonkielokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihuhtikuukallein aika yöpyä
25 %odotettu hintojen lasku
27 %odotettu hinnannousu

Hinta

116 € - 211 €

Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
270 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
109 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Yhdistynyt kuningaskunta hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Halvin hotellihinta

17 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Royal Garden Hotel

Hotellit lähellä lentokenttää

19839

Keskimääräinen oleskelun kesto

3 päivää
Halvin hinta huoneelle Iso-Britanniassa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 17 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Smart Hyde Park Inn, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Royal Garden Hotel, suosituimmasta viiden tähden hotellista Iso-Britanniassa(7,7/10 luokitus - perustuu 1 216 arvosteluun).
Iso-Britanniassa löytyy 19 839 hotellia lähellä Lontoo Heathrow’n lentoasema. Aerotel London Heathrow, Terminal 2 & Terminal 3 on lähin 0,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 3 päivää majoittuessaan hotelleihin Iso-Britanniassa. Keskimääräinen majoitushinta 3 päiväksi Iso-Britanniassa viime viikolla on 459 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Yhdistynyt Kuningaskunta on ehdottomasti tunnettu pääkaupungista Lontoosta, kuninkaallisten palatseista, suurkaupungin hehkusta ja näyttävistä nähtävyyksistä, jotka ovat tuttuja lukuisista sarjoista ja elokuvista. Kaupungin sisällä liikkuminen onkin helppoa, sillä kuuluisa London Underground metro on erittäin toimiva tapa tutkia kaupunkia ja tarvittaessa lopun matkan voi taittaa jalan ihailtaessa kaupunkia. Bussiverkosto on kattava ja toimii myös yöllä, joten kaksikerroksinen bussi kannattaa kokea. Busseissa ei käytetä käteistä, joten suosittelemme matkakortin ostamista tai kontaktitonta maksua. Hotellit Lontoossa ovat monipuolisia erilaisista kattavista luksushotelleista minimalistisiin huoneistoihin. Kannattaa harkita esimerkiksi  kätevästi sijaitsevaa majoituspaikka Belgravia Roomsia, jonka vierestä löytyy metroasemia ja juna-asema Victoria Station pienen kävelymatkan päästä. Edullisimpia hotelleja Lontoossa ja kattavia bed & breakfast - majoituksia löytää heti keskustan ulkopuolelta. Junalla pystyy helposti myös matkaamaan maan sisällä, esimerkiksi pohjoisen pääkaupunkiin Manchesteriin, ja lipputyyppejä on useita riippuen siitä, kuinka paljon matkustamista tulee. Liput kannattaa tarvittaessa ostaa jopa reilusti etukäteen, sillä junaan astuessa on oltava lippu. Edullisia hotelleja Manchesterista löytää hyvinkin vaikka keskustasta, esimerkiksi momondosta löytyvä vain aikuisille suunnattu New Union Hotel aivan lyhyen kävelymatkan päästä nähtävyyksistä. Hotellin varaaminen Yhdistyneistä Kuningaskunnista etukäteen on suositeltavaa. Hotellit Sheffieldin kaupungissa ovat huomattavasti edullisempia muihin kaupunkeihin verrattuna ja edullisimpiin hotellien löytämiseen Sheffieldista kannattaa katsoa momondon valikoimaa.

Kuuluisimmat nähtävyydet ovat Lontoossa ovat aivan kaupungin ytimessä sijaitsevat maailmanpyörä London Eye, ikoninen kellotorni Big Ben ja Buckinghamin palatsi. Palatsiin pääsee tutustumaan syvemmälle maksullisilla kiertokäynneillä, mutta palatsin ihailu ulkopuolelta on myös näyttävä kokemus vartijoineen. Maailmanpyörä London Eye on hyvä tapa ihastella Lontoon kaupunkia yläilmoista, sekä saatavilla on useita eri lipputyyppejä useampaan makuun, kuten kierros maailmanpyörässä sisältäen vierailun Madame Tussaudsin vahakabinetissa julkkisten keskellä. Turistinähtävyyksien lisäksi, kaupungissa on myös tarjolla kuuluisia museoita ja gallerioita. Esimerkiksi The British Museum on yksi maailman merkittävimmistä kulttuurin ja ihmiskunnan historian museoista. Museoon sisäänpääsy on maksutonta, vaikkakin liput täytyy varata etukäteen. Himoshoppailijalle kohteessa on valinnanvaraa, ja erityisesti Lontoo on ostoskohteiden parhaimmistoa. Suosikkipaikkansa voi valita kuuluisista tavarataloista, pitkistä ostoskaduista tai tunnetta hehkuvista markkinoista. Historiasta ja luonnosta kiinnostuneen kannattaakin suunnata Salisburyn suunnalle ihailemaan Stonehengen nähtävyyttä ja arkeologista aluetta. Matkan voi taittaa helposti Lontoosta päivämatkana junalla, tai jopa yöpyä edullisessa hotellissa Salisburyn maalaiskaupungissa. Katedraalin vieressä sijaitseva majoitus The Kings Head Inn Wetherspoon tyylikkäillä huoneilla onkin hyvä valinta.

Kohteen jokaisessa kaupungissa löytyy pubeja tai baareja, joissa pääsee tutustumaan rauhalliseen pubikulttuuriin ja olutvalikoimiin. Pääkaupunki Lontoossa on kuitenkin hyvä heittäytyä vapaalle ja käydä kiertelemässä paikallisia pubeja ja baareja, joista perinteisimmissä on rauhallinen tunnelma takkatulen kera, mutta myös vauhdikkaammalle juhlijalle löytyy nykyaikaisempia baareja menevällä musiikilla. Yleensä pubeissa hintataso on kohtuullinen ja tuopin lageria saa muutamalla eurolla. Yöelämän keskus on ehdottomasti West Endin sydämessä sijaitseva Sohon alue, joka houkuttelee paljon erilaisia ihmisiä sekä tarjoaa hauskoja ja monipuolisia mukavuuksia ajanviettoon. Alueelta löytyy paljon live-esiintyjiä, ruoka- ja cocktailpaikkoja sekä pieniä putiikkeja. Jos kaipaat kukoistavaa yöelämää kauempana keskustasta, hyppää metroon ja jää Camden Town- pysäkillä ihailemaan kaupungin valikoimaa baareista, marketeista ja live-musiikista. Camden Townin hotellit ovatkin hinnoiltaan Lontoota alhaisemmat ja kaupunki päiväsaikaan on tunnettu nuorekkaista ja värikkäistä markkina-alueista joissa myydään vaatteita, taidetta ja joiden ruokakojut notkuvat herkkuja maailmalta. Aivan Regent’s kanaalin vierestä löytyvä Holiday Inn London on keskeisellä sijainnilla loistava valinta majoitukseksi pariskunnille tai perheille, ja katolta voikin ihastella kaupungin maisemia aivan kanaalin vierestä tai vierailla Lontoon eläintarhassa kävelymatkan päässä.

Lontoo on maailman johtavia kaupunkeja kulttuurin ja museoiden puolesta, sillä suurin osa museoista sijaitsee ydinkeskustassa, missä julkisen verkoston liikenne on kattava ja liikkuminen helppoa. Taiteeeseen ja kulttuuriin tutustuminen on siis helppoa. Jo sekin riittää vierailun syyksi, että suurin osa Lontoon museoista ei vaadi pääsymaksua, mutta liput on silti varattava etukäteen ruuhkan välttämiseksi. Suurin Britannian museo, The British Museum, joka on yksi maailman merkittävimmistä kulttuurin ja ihmiskunnan historian museoista, sijaitsee Oxford Streetilla ja on ehdottomasti kannattava vierailun kohde. Museon kokoelmat ovat valtavat ja saatavilla on myös maksullisia kierroksia oppaan ohjauksessa. Bloomsburyn alueen hotellit sijaitsevatkin aivan museon vieressä ja ovat edullisen hintaisia. Näyttävän pääaukion Trafalgar Squaren vieressä sijaitseva National Gallery on koko Britannian päätaidegalleria, jossa kannattaa vierailla. Nykytaiteen ystävälle museo Tate Modern on jo rakennuksena vierailun arvoinen, sillä sijainti vanhassa teollisuushallissa on näyttävä. Museo onkin suosittu, ja sen ravintoloissa voi levähtää ja nauttia kiireettömästä kulttuurista. Oxford Streetin hotellit ovat yleisesti hintatasoltaan korkeampia, joten hotellit Lontoosta kannattaa etsiä hieman syrjempää.

Kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta vierailu on halvinta lokakuu, koska silloin hotellihuone maksaa vain 144 € per yö keskimäärin. Säästääksesi matkakustannuksissa vältä matkustamista kuun marraskuu aikana, koska se on yleensä kallein kuukausi.

Yhdistynyt kuningaskunta on täynnä mukavia kaupunkeja, mutta suosituin turistikohde on Lontoo.

Datamme mukaan hotellihuoneiden hinnat kohteessa Edinburgh ovat noin 29 % kalliimmat kuin mitä keskiverto hotellihuoneet muualla kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta yöhintojen ollessa keskimäärin 116 €.

Jos olet tekemässä budjettimatkaa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta suunnitteleva yöpyväsi kaupungissa Lontoo, jossa on alhaisimmat keskimääräiset hotellihinnat koko maassa. Maksut, jotka ovat noin 82 % alhaisemmat kuin maassa keskimäärin, hotellihuonehinnat kohteessa Lontoo ovat tyypillisesti noin 16 € per yö.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Yhdistynyt kuningaskunta

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Yhdistynyt kuningaskunta
The Plough

The Plough

180 Coach Road, Whitby, United Kingdom

8,3
64 €
The Grand Brighton

The Grand Brighton

97-99 King's Road, Brighton, United Kingdom

8,5
100 €
Travelodge Newcastle Central

Travelodge Newcastle Central

2 Forster Street Newcastle, Newcastle upon Tyne, United Kingdom

7,6
36 €
ibis budget London Heathrow Central

ibis budget London Heathrow Central

700 Bath Road, Hounslow, United Kingdom

6,4
53 €

The Angel Hotel Wetherspoon

1 New Quay Road, Whitby, United Kingdom

8,6
66 €
Hyde Park Executive Apartments

Hyde Park Executive Apartments

8-18 Inverness Terrace, London, United Kingdom

6,7
88 €
The Royal Hotel

The Royal Hotel

West Cliff 1, Whitby, United Kingdom

6,5
70 €
Birmingham Central Bullring

Birmingham Central Bullring

Upper Dean Street, Birmingham, United Kingdom

7,5
52 €
The Z Hotel Shoreditch

The Z Hotel Shoreditch

136-144 City Road, London, United Kingdom

7,9
91 €
Mercure Bristol Grand Hotel

Mercure Bristol Grand Hotel

Broad Street, Bristol, United Kingdom

7,1
78 €
Broadway Inn

Broadway Inn

1A-3A The Broadway, Southall, United Kingdom

6,4
58 €
Holiday Inn Leicester

Holiday Inn Leicester

129 Saint Nicholas Circle, Leicester, United Kingdom

8,4
78 €
Nox Waterloo

Nox Waterloo

25 Lower Marsh, London, United Kingdom

8,2
101 €
Travelodge Oxford Peartree

Travelodge Oxford Peartree

Msa Peartree Roundabout Woodstock Road, Oxford, United Kingdom

7,0
41 €
Rising Sun Hotel

Rising Sun Hotel

138 Greenford Road, Harrow, United Kingdom

3,7
49 €
Courtyard by Marriott Edinburgh West

Courtyard by Marriott Edinburgh West

2 Research Avenue South, Edinburgh, United Kingdom

8,3
82 €
Carrington House Hotel

Carrington House Hotel

27-31 Knyveton Rd, Bournemouth, UK, Bournemouth, United Kingdom

5,6
36 €

Hotellit maan Yhdistynyt kuningaskunta muilla alueilla

Löydä upeita hotellitarjouksia näillä suosituilla Yhdistynyt kuningaskunta alueilla

Aloita matkan suunnittelu - Yhdistynyt kuningaskunta


Miksi käyttää momondo?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Yhdistynyt kuningaskunta tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.