Autonvuokraukset Englanti

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Englanti? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
14. kesäkuu — 21. kesäkuu
Sama palautus
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
ke 14/6
Keskipäivä
ke 21/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Englanti

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Englanti

Mikä on paras autovuokraamo alueella Englanti?

Hertz on datamme mukaan paras autovuokraamo alueella Englanti - 113 arvostelujen perusteella vuokraamo on saanut arviopisteiksi 7,0/10. Heillä on myös 43 toimipistettä eri puolilla aluetta Englanti mukaan lukien suosituissa kohteissa, kuten Leeds.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Englanti?

Pienikokoinen tai vastaavat autot ovat suosituimpia vuokra-autotyyppejä vuokrata Englanti alueella 34 % käyttäjistämme valitessa tämän tai muun tyyppisen auton. Pienikokoinen vuokraaminen kohteessa Englanti maksaa keskimäärin 51 €/pvä. Pidä mielessä, että hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, koska vierailet, missä kaupungissa yövyt sekä mitä vuokraamoa käytät.

Parhaat tarjoukset Englanti autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Englanti
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

13 kesä - 19 kesä
Opel Adam
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

13 kesä - 19 kesä
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

19 €/pvä

13 kesä - 19 kesä
Volkswagen Golf
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Hyundai i10
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Opel Corsa
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

21 €/pvä

1 heinä - 8 heinä
Volkswagen Golf
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

21 €/pvä

1 heinä - 8 heinä
Toyota Corolla
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

21 €/pvä

1 heinä - 8 heinä
Skoda Octavia
Ford Mondeo Estate
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

22 €/pvä

1 heinä - 8 heinä
Ford Mondeo Estate

Englanti autonvuokraustiedot

Yhdistyneessä Kuningaskunnassa eli Iso-Britanniassa sijaitsevan Englannin olosuhteet autolla-ajoon ovat pääosin hyvät vuodenajasta riippumatta, vaikka rankkasateiden tai lumisen talven aikaan liikenteessä kannattaakin olla erityisen varovainen. Englannin suurimmat tiet ovat oikein hyvässä kunnossa ja koko valtion alueella tiet ovat lähes poikkeuksetta päällystettyjä. Maaseudulla tiet kapenevat ja ovat joissain paikoissa heikommassa kunnossa. Maassa tiestö on pääosin luokiteltu kolmeen osaan ja kyseisistä merkeistä pystyy helposti päättelemään tien koon. Isoimpia teitä ovat M-kirjaimilla merkityt moottoritiet ja A-kirjaimilla merkityt päätiet. B-kirjain taasen kertoo kyseisen tien olevan paikallistie. Erityisesti suurimmilla ajoväylillä, kuten M6- ja M1 -moottoriteillä, liikenne on enimmäkseen sujuvaa. Merkittävimmillä Englannin teillä kannattaa myös olla tarkkana nopeuden suhteen, sillä nopeuskamerat ovat suhteellisen yleisiä, eivätkä myöskään vuokra-autot säästy niiden tarkkuudelta.

Mikäli mielessä on autonvuokraus Englannissa, kannattaa huomioida, että maassa on vasemmanpuoleinen liikenne ja autoissa ohjauspyörä sijaitsee siis vasemmalla puolella. Oikeanpuoleiseen liikenteeseen tottuneelle esimerkiksi maassa suosittuihin liikenneympyröihin meneminen on erilaista, sillä niihinkin ajetaan vasemmalta sisään. Lain mukaan Englannissa ajaessa tulee turvavyötä käyttää ja pienemmillä lapsilla tulee olla turvaistuin. Nopeusrajoituksia tulee luonnollisesti noudattaa ja pääosin ne ovat kiinteät jakautuen kolmeen rajoitusluokkaan; taajamaan, maanteille ja moottoriteille. Joillain Englannin moottoriteistä on käytössä tiemaksut. Myös esimerkiksi Lontoon keskustaan ajavilta autoilijoilta peritään arkipäivisin paikallinen ruuhkamaksu. Pysäköidä maassa ei saa aivan mihin vain ja esimerkiksi keltaisella merkityillä alueilla ei saa ollenkaan pysäköidä. Auton tuulilasin sisäpuolelle sijoitettavia pysäköintilappuja saa lunastettua pysäköintimittareista. Alkoholin nauttimisen jälkeen ei luonnollisesti kannata rattiin hypätä, vaikka maassa ei aivan nollatoleranssi asian suhteen olekaan. Summittaisena sääntönä voitaneen sanoa, että ruuan yhteydessä nautittu olut tai lasillinen viiniä on vielä sallituissa rajoissa. Ajankohtaisiin ajoliikennelakeihin ja paikallisiin sääntöihin kannattaa tutustua kohdemaan ja -kaupungin hallinnon sivuilta.

Autonvuokraus Englannissa onnistuu pääosin vain jos kuski on vähintään 21-vuotias ja ajokortti on ollut hallussa vähintään vuoden. Monissa paikoissa alle 26-vuotiailta vuokraajilta veloitetaan nuoren kuljettajan lisämaksu. Myöskään aivan kaikkia autoluokkia ei aina ole nuorimmille vuokraajille tarjolla. Joillakin autotyypeillä on myöskin 69-vuoden enimmäisikäraja vuokraukseen. Vuokrausta suunnitellessa kannattaa myös harkita ajaako autoa vain yksi vai useampi matkaseurueen jäsen, sillä ylimääräiset kuljettajat tulee rekisteröidä erikseen ja maksaa heistä pieni lisämaksu. Englannin ja käyttämäsi autonvuokrausyrityksen ajankohtaisiin vakuutusehtoihin kannattaa tutustua myös hyvin autoa vuokratessa. Vuokrauksen maksaminen onnistuu yleisimmin luotto- tai pankkikortilla, ja joissain paikoissa käteisellä. Vuokra-auton saa yleensä käyttöön tankki täynnä ja palautus tulee myös tehdä tankin ollessa täynnä. Kannattaa ottaa kuvat ennen ja jälkeen vuokrauksen, jotta myöhemmin voi tarvittaessa todistaa palauttaneensa auton ajoissa ja hyvässä kunnossa.


Autonvuokraustarjoukset Englanti

Löydä kohteesta Englanti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

34 € - 74 €

Kaikki autotyypit

43 € - 152 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Englanti on 50 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Englanti on joulukuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Englanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Englanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Englanti Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Englanti on 74 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Englanti on tammikuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Englanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Englanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Englanti Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Englanti on 108 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Englanti on maaliskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 71 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Englanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Englanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Englanti Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Englanti on 57 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Englanti on elokuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Englanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Englanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Englanti Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Englanti on 102 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Englanti on joulukuuta. Hinta on 95 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Englanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Englanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Englanti Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Englanti on 103 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Englanti on joulukuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 81 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 23 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Englanti, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Englanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Englanti Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

13 kesä - 19 kesä
Opel Adam
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

13 kesä - 19 kesä
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

19 €/pvä

13 kesä - 19 kesä
Volkswagen Golf

Englanti autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Englanti

keddy by Europcar

73 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

71 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,9

Value

8,9