Autonvuokraukset kentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta - Heathrow’n lentoasema (LHR)
16. lokakuu — 19. lokakuu
Sama palautus
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta - Heathrow’n lentoasema (LHR)
ma 16/10
Keskipäivä
to 19/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

momondo-käyttäjien suosituin automallin lentokentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on Opel Corsa ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Kia Picanto. Käyttäjämme ovat löytäneet Opel Corsa tarjouksia lentokentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 66 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 36 € per päivä. Mallin Kia Picanto vuokraaminen lentokentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä maksaa yleensä keskimäärin 33 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 33 € per päivä.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Heathrow lentokenttä?

25 % käyttäjistämme etsivät luokan Edullinen autoja kentällä Heathrow lentokenttä, mikä tekee niistä suosituimman ajoneuvotyypin. Alamo on suosituin vuokraamo kentällä Heathrow lentokenttä, joka tarjoaa Edullinen vuokra-autoja. Käyttäjämme ovat löytäneet Edullinen autonvuokraustarjoksia kentältä Heathrow lentokenttä Alamo tarjoamana jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 63 €/pvä. Jos etsit luokan Edullinen autoja Opel Corsa sekä Ford Fiesta ovat suosituimmat automallit.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Heathrow lentokenttä?

Vuokraa auto kentältä Heathrow lentokenttä 13 päivää ennen matkaa saadaksesi osuvimman tarjouksen. Vuokra-auto maksaa keskimäärin 16 €/pvä, kun varaus tehdään 13 päivää ennen. Autonvuokraus viikonloppuisin kentältä Heathrow lentokenttä on keskimäärin 44 €/pvä, ja arkipäivä 26 €/pvä. Jos aikataulusi joustavat, harkitse auton vuokraamista kentältä Heathrow lentokenttä tammikuu keskimääräisten hintojen ollessa alimmillaan - 20 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Heathrow lentokenttä?

7,8 kokonaisarviopisteillä 43 momondon käyttäjien arvostelujen perusteella, Sixt on korkeimmat arviopisteet saanut autovuokraamo kentällä Heathrow lentokenttä. Kuluneen vuoden aikana 9 % käyttäjistämme on vuokrannut auton vuokraamosta Sixt. Käyttäjien mukaan myös vuokraamo Hertz on luotettava, ja se sijaitsee kentällä Heathrow lentokenttä. Vuokraamon saama keskimääräinen arviopistemäärä on 7,5 perustuen 57 arvosteluihin. Käyttäjien antaman palautteen perusteella GREEN MOTION on kolmanneksi paras yritys, jonka keskimääräinen luokitus on perustuen5,5 53 arvosteluihin.

Parhaat tarjoukset Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittuja vuokra-autovaihtoja kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

5 joulu - 10 joulu
Ford Focus
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

5 joulu - 10 joulu
Toyota Corolla
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

5 joulu - 10 joulu
Ford Fiesta
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

5 joulu - 10 joulu
Opel Corsa
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

5 joulu - 10 joulu
Opel Crossland X
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

28 €/pvä

5 joulu - 10 joulu
Citroen C4 Picasso
Mercedes-Benz E-Class
tai vastaava Luksus
Maks. 5 matkustajaa

123 €/pvä

5 joulu - 10 joulu
Mercedes-Benz E-Class
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

61 €/pvä

5 joulu - 10 joulu
Opel Mokka
Ford Galaxy
tai vastaava Pieni tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

81 €/pvä

5 joulu - 10 joulu
Ford Galaxy

Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Mitä asiakirjoja tarvitsen auton vuokraukseen Lontoon Heathrow’n lentokentällä?

Auton vuokraamiseen tarvitaan ainakin ajokortti ja passi – monesti näillä kahdella pääsee jo hyvin pitkälle. Lähes kaikki autovuokraamot vaativat myös luotto- tai pankkikortin asiakkailtaan. Yleensä luotto- tai pankkikortin tiedot vaaditaan jo varausta tehdessä siltä varalta, että autolle sattuisi jonkinlainen vahinko tien päällä. Suomalainen ajokortti riittää mainiosti henkilöauton vuokraamiseen Iso-Britanniassa. Kansainvälinen ajokortti on suositeltava olla mukana ulkomaille matkustettaessa, mikäli suunnitelmissa on automatkailu, mutta Iso-Britanniassa se ei ole pakollinen. Kansainvälinen ajokortti voi kuitenkin olla hyvä lisäturva esimerkiksi vahingon sattuessa. Lontoon seudun autonvuokraamot voivat vaatia jopa 25-vuoden iän asiakkailtaan, mutta jotkut yritykset vuokraavat autoja myös nuoremmille, jo täysi-iän saavuttaneille kuljettajille. Tämä kannattaa selvittää etukäteen autovuokraamon kanssa. Maksu on helpointa ja turvallisinta hoitaa luotto- tai pankkikortilla, mutta autovuokraamot hyväksyvät pääsääntöisesti maksut myös käteisellä. Jos maksat käteisellä, muista vaihtaa tai nostaa paikallista valuuttaa ennen vuokraamon palvelupisteelle suuntaamista.

Mitä palveluita Lontoon Heathrow’n autovuokraamot tarjoavat?

Heathrow’n lentokentän autonvuokraamot tarjoavat useita eri lisäpalveluita vakuutuksista autojen lisävarusteisiin. Yhdellä maailman suurimmista lentokentistä autovuokraamojen valikoima on usein tavallistakin laajempi. Jos haluat vuokrata auton lentokentältä, osa vuokraamoista palvelee ympäri vuorokauden. Tämä helpottaa vuokraamoissa asiointia huomattavasti. Jotkut vuokraamot suljetaan aamuyön tunteina, eikä näissä palvelupisteissä ole aamuöisin paikalla myöskään päivystävää henkilökuntaa. Lentokentän autovuokraamoissa on yleensä käytettävissä Wi-Fi-yhteys, ja monet vuokraamot tarjoavat mahdollisuutta kannettavan wifi-laitteen vuokraukseen. Vuokraamoihin on myös esteetön kulku, joka mahdollistaa perille pääsemisen pyörätuolilla.


Autonvuokraustarjoukset Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Löydä kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

26 € - 79 €

Kaikki autotyypit

31 € - 110 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on 49 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on 59 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on joulukuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on 78 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on joulukuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 69 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on 52 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on elokuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on 85 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 113 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

5 joulu - 10 joulu
Toyota Yaris
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

5 joulu - 10 joulu
Toyota Corolla
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

5 joulu - 10 joulu
Ford Fiesta

Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,4
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,5

Value

7,1
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,6

Value

7,2
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Value

7,2
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

5,3

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

4,0

Value

4,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

6,7

Value

5,0
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

5,0

Value

5,5

Vuokraa auto läheltä kohteen Lontoon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lontoon

Autonvuokraukset kentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä hinnat?

autoa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

lokakuuta 2023 alkaen 49 toimijaa on valittavissa autoa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Aloita matkan suunnittelu - Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä.

Voinko etsiä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.