Autonvuokraus Budapest, Unkari - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Budapest, Unkari? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Budapest, Unkari
14. maaliskuu — 21. maaliskuu
Sama palautus
Budapest, Unkari
su 14/3
13:00
su 21/3
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Budapest?

Kaikki

8 € - 33 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Budapest, Unkari on tammikuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 8 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Budapest voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Budapest: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Budapest, Unkari
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.3

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.1

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.8

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.8

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.9

Pisteet perustuvat 16 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.6

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Tietoja matkastasi kohteeseen Budapest

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Budapestissa?

Nuorten kuljettajien kannattaa varmistaa auton vuokrauksen ikärajat käyttämältään autovuokraamolta. Ne vaihtelevat niin yrityksestä kuin autoluokastakin riippuen. Tavallisesti kuskeilta vaaditaan 21 vuoden ikää ja alle 25-vuotiailta kuljettajilta voidaan periä lisämaksu. Autoa vuokratessa ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Vuokraa auto päiväksi tai viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Hintoja vertailemalla vuokra-auton voi saada edullisesti.

Tärkeää tietoa Budapestin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Budapestilla on maine liikenteeltään hitaana, ruuhkaisena ja vaikeana kaupunkina. Tilanne on kuitenkin helpottunut, kun kaupunkiin on rakennettu uusia teitä. Auton vuokraus Budapestissa on varteen otettava vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen, erityisesti jos haluaa tutustua keskustan ulkopuolella oleviin kohteisiin. Ruuhka-aikoina ajamista kannattaa kuitenkin välttää, jos se vain on mahdollista. Ajonopeudet on hyvä pitää maltillisina ja muutenkin liikenteessä kannattaa olla varovainen, aivan kuten muuallakin maailmassa. Vuokra-auto on myös siinä mielessä hyvä valinta, että pysäköinti on ilmaista monissa turistikohteissa ja nähtävyyksissä. Kaupungissa pysäköidessäsi lue aina huolella tienvarsikyltit, sillä Budapestissa on käytössä lukuisia eri pysäköintivyöhykkeitä, joiden aikarajoitukset vaihtelevat. Pysäköintimaksu maksetaan parkkiautomaatteihin. Hyvä vaihtoehto on myös Park & Ride -palvelu. Tällöin voit pysäköidä kaupungin ulkopuolelle ja matkustaa keskustaan julkisilla kulkuvälineillä. Jos haluat jättää auton ulos pidemmäksi aikaa – tai yöksi – harkitse parkkihallien käyttöä. Auton vuokrausta ei kannata pelätä, sillä Unkarin liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Turvavöiden käyttö on pakollista ja puhelimeen puhuttaessa tulee käyttää hands free -laitetta. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että 12-vuotiaiden ja tätä nuorempien tulee olla ajon aikana lastenistuimessa. Jos kaupungissa ei halua liikkua vuokra-autolla, voi turvautua julkiseen liikenteeseen. Se on Budapestissa varsin toimiva ja kattava. Kaupungissa pääsee liikkumaan linja-autoilla, raitiovaunuilla, metrolla, paikallisjunalla sekä johdinautoilla.

Nähtävyyksiä Budapestissa ja sen lähellä

Budapest on suurkaupunki, jossa riittää runsaasti nähtävää ja koettavaa. Kaupungin läpi virtaa Tonava, joka jakaa kaupungin kahteen osaan: Budaan ja Pestiin. Budassa on korkeita kukkuloita, Pest on puolestaan alavaa tasankoa. Budapestin suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa parlamenttitalo, Budan linnavuori sekä Pyhän Tapanin basilika (Szent Istvan Bazilika). Kaupungissa on useita kauniita siltoja, ja kuuluisin niistä on Széchenyin ketjusilta. Lapsiperheiden ja luonnosta kiinnostuneiden kannattaa tutustua kaupungin eläintarhaan sekä Aquarium Tropicariumiin, trooppiseen akvaarioon. Kaupungissa on myös hyvät ostosmahdollisuudet ja kiinnostava ravintolatarjonta. Auton vuokraus Budapestissa mahdollistaa myös lähiseutuun tutustumisen sekä matkat kauemmaksikin Unkariin. Suosittuja matkailukohteita ovat muun muassa Bükkin kansallispuisto sekä Godollon kuninkaanlinna. Unkarissa on kahdeksan päätietä, joista peräti seitsemän kulkee Budapestin läpi. Päätiet ovat pääsääntöisesti hyväkuntoisia. Osassa moottoriteitä on käytössä tiemaksut, joiden hinta riippuu käyttöajan pituudesta. Tiemaksutarroja voi ostaa huoltoasemilta, kaupungeista sekä moottoriteiden varsilta. Maaseudulle ja esimerkiksi lähiseudun kylpylöihin pääsee matkaamaan pienemmillä teillä, joiden kunto voi olla hieman heikompi. Auton vuokraaminen on kätevä tapa päästä tutustumaan myös Unkarin rajanaapurivaltioihin: Romaniaan, Sloveniaan, Slovakiaan, Kroatiaan, Serbiaan, Ukrainaan ja Itävaltaan. Jos aiot ajaa vuokra-autolla toiseen maahan, ota kuitenkin aina hyvissä ajoin yhteyttä autovuokraamoosi. Esimerkiksi Itä-Euroopan maihin suunnatessa autovuokraamoilla voi olla rajoituksia sen suhteen, minkälaisella autolla rajan voi ylittää. Rajanylityksistä voidaan periä myös lisämaksuja.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Tarkista vakuutusasiat jo hyvissä ajoin etukäteen käyttämältäsi autovuokraamolta. Unkarin vakuutussuoja vaihtelee, ja autovuokraamot osaavat neuvoa, jos haluat perusvakuutusta kattavamman suojan. Esimerkiksi vaurio- ja varkaussuojan ottaminen voi olla järkevää. Vakuutusta valitessasi hinnan ja kattavuuden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös mahdolliseen omavastuuosuuteen. Muista aina ilmoittaa autovuokraamolle hyvissä ajoin, jos aiot matkustaa vuokra-autolla toiseen maahan. Tämä voi vaikuttaa myös vakuutuksiin.

Voiko Budapestissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Budapestin reissulle kannattaa ottaa mukaan kansainvälinen ajokortti. Sen saa Autoliitosta joko postitse tai toimipisteessä asioimalla. Varaudu siihen, että toimitusaika on noin viikko sekä mahdolliset postipäivät tämän päälle. Ota mukaan myös oma kansallinen ajokorttisi.

Mistä auton nouto ja palautus Budapestissa onnistuu?

Auton vuokraus Budapestissa on kätevää, sillä auton voi vuokrata jo lentokentältä, rautatieasemilta tai muista kaupungin toimipisteistä. Jos haluat palauttaa vuokra-auton toiseen toimipisteeseen kuin mistä sen olet noutanut, tarkista autovuokraamoltasi mahdolliset lisämaksut. Yleensä tämä onnistuu kuitenkin ilman lisäveloitusta.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Budapest, Unkari kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Budapest

140on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Budapest kuun maaliskuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Budapest noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Budapest noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Enterprise, Sixt ja Budget. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Budapest. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Budapest, Unkari?

Ajalle huhtikuu kohteessa Budapest, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 40 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 33 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 9 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 27 € ympärillä.

Missä Budapest autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Budapest on halvinta, kun käytät vuokraamon Klass Wagen toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 9 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 16 €/päivä.

Peritäänkö Budapest, Unkari autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Budapest on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Budapest suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise, Sixt ja Budget, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Budapest huhtikuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Budapest huhtikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 15 °C ja sademäärä 70 mm cm huhtikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Budapest maksaa keskimäärin 85 €/päivä.

Kuinka monta Schiller Rent A Car autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Budapest?

Schiller Rent A Car autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Budapest, Unkari. Sen 2 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 22 € vuokratessasi auton kaupungissa Budapest, Unkari.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Budapest, Unkari?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Budapest tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Budapest kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Budapest ajat.

Millainen sää on kohteessa Budapest, Unkari kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Budapest on 6 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Budapest.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen maaliskuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Budapest kuukauden maaliskuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Budapest. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Budapest vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Hyundai i10 tai Volkswagen Polo.

Onko sää kaupungissa Budapest samanlainen kuin muualla Budapest alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Budapest ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Budapest lämpötila kuukauden aikana maaliskuu on 6 °C ja mahdollinen sademäärä 40 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Budapest lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Budapest

Lentolippu varattuna kohteeseen Budapest? Aloita matkan suunnittelu!