Autonvuokraukset kohteessa Budapest

Haussa halpa vuokra-auto Budapest? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Budapest, Unkari
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Budapest, Unkari
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Budapest

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Budapest

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Budapest?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Budapest löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 9 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Budapest on 9 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Budapest?

Vuokraamolla Sixt on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Budapest 9 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Budapest?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Budapest on Opel Vivaro ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Hyundai i10. Käyttäjämme ovat löytäneet Opel Vivaro tarjouksia kaupungissa Budapest keskimääräiseen hintaan 100 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 67 € per päivä. Mallin Hyundai i10 vuokraaminen kaupungissa Budapest maksaa yleensä keskimäärin 20 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 16 € per päivä.

Tärkeää tietoa Budapest autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Budapestissa?

Nuorten kuljettajien kannattaa varmistaa auton vuokrauksen ikärajat käyttämältään autovuokraamolta. Ne vaihtelevat niin yrityksestä kuin autoluokastakin riippuen. Tavallisesti kuskeilta vaaditaan 21 vuoden ikää ja alle 25-vuotiailta kuljettajilta voidaan periä lisämaksu. Autoa vuokratessa ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Vuokraa auto päiväksi tai viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Hintoja vertailemalla vuokra-auton voi saada edullisesti.

Tärkeää tietoa Budapestin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Budapestilla on maine liikenteeltään hitaana, ruuhkaisena ja vaikeana kaupunkina. Tilanne on kuitenkin helpottunut, kun kaupunkiin on rakennettu uusia teitä. Auton vuokraus Budapestissa on varteen otettava vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen, erityisesti jos haluaa tutustua keskustan ulkopuolella oleviin kohteisiin. Ruuhka-aikoina ajamista kannattaa kuitenkin välttää, jos se vain on mahdollista. Ajonopeudet on hyvä pitää maltillisina ja muutenkin liikenteessä kannattaa olla varovainen, aivan kuten muuallakin maailmassa. Vuokra-auto on myös siinä mielessä hyvä valinta, että pysäköinti on ilmaista monissa turistikohteissa ja nähtävyyksissä. Kaupungissa pysäköidessäsi lue aina huolella tienvarsikyltit, sillä Budapestissa on käytössä lukuisia eri pysäköintivyöhykkeitä, joiden aikarajoitukset vaihtelevat. Pysäköintimaksu maksetaan parkkiautomaatteihin. Hyvä vaihtoehto on myös Park & Ride -palvelu. Tällöin voit pysäköidä kaupungin ulkopuolelle ja matkustaa keskustaan julkisilla kulkuvälineillä. Jos haluat jättää auton ulos pidemmäksi aikaa – tai yöksi – harkitse parkkihallien käyttöä. Auton vuokrausta ei kannata pelätä, sillä Unkarin liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Turvavöiden käyttö on pakollista ja puhelimeen puhuttaessa tulee käyttää hands free -laitetta. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että 12-vuotiaiden ja tätä nuorempien tulee olla ajon aikana lastenistuimessa. Jos kaupungissa ei halua liikkua vuokra-autolla, voi turvautua julkiseen liikenteeseen. Se on Budapestissa varsin toimiva ja kattava. Kaupungissa pääsee liikkumaan linja-autoilla, raitiovaunuilla, metrolla, paikallisjunalla sekä johdinautoilla.

Nähtävyyksiä Budapestissa ja sen lähellä

Budapest on suurkaupunki, jossa riittää runsaasti nähtävää ja koettavaa. Kaupungin läpi virtaa Tonava, joka jakaa kaupungin kahteen osaan: Budaan ja Pestiin. Budassa on korkeita kukkuloita, Pest on puolestaan alavaa tasankoa. Budapestin suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa parlamenttitalo, Budan linnavuori sekä Pyhän Tapanin basilika (Szent Istvan Bazilika). Kaupungissa on useita kauniita siltoja, ja kuuluisin niistä on Széchenyin ketjusilta. Lapsiperheiden ja luonnosta kiinnostuneiden kannattaa tutustua kaupungin eläintarhaan sekä Aquarium Tropicariumiin, trooppiseen akvaarioon. Kaupungissa on myös hyvät ostosmahdollisuudet ja kiinnostava ravintolatarjonta. Auton vuokraus Budapestissa mahdollistaa myös lähiseutuun tutustumisen sekä matkat kauemmaksikin Unkariin. Suosittuja matkailukohteita ovat muun muassa Bükkin kansallispuisto sekä Godollon kuninkaanlinna. Unkarissa on kahdeksan päätietä, joista peräti seitsemän kulkee Budapestin läpi. Päätiet ovat pääsääntöisesti hyväkuntoisia. Osassa moottoriteitä on käytössä tiemaksut, joiden hinta riippuu käyttöajan pituudesta. Tiemaksutarroja voi ostaa huoltoasemilta, kaupungeista sekä moottoriteiden varsilta. Maaseudulle ja esimerkiksi lähiseudun kylpylöihin pääsee matkaamaan pienemmillä teillä, joiden kunto voi olla hieman heikompi. Auton vuokraaminen on kätevä tapa päästä tutustumaan myös Unkarin rajanaapurivaltioihin: Romaniaan, Sloveniaan, Slovakiaan, Kroatiaan, Serbiaan, Ukrainaan ja Itävaltaan. Jos aiot ajaa vuokra-autolla toiseen maahan, ota kuitenkin aina hyvissä ajoin yhteyttä autovuokraamoosi. Esimerkiksi Itä-Euroopan maihin suunnatessa autovuokraamoilla voi olla rajoituksia sen suhteen, minkälaisella autolla rajan voi ylittää. Rajanylityksistä voidaan periä myös lisämaksuja.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Tarkista vakuutusasiat jo hyvissä ajoin etukäteen käyttämältäsi autovuokraamolta. Unkarin vakuutussuoja vaihtelee, ja autovuokraamot osaavat neuvoa, jos haluat perusvakuutusta kattavamman suojan. Esimerkiksi vaurio- ja varkaussuojan ottaminen voi olla järkevää. Vakuutusta valitessasi hinnan ja kattavuuden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös mahdolliseen omavastuuosuuteen. Muista aina ilmoittaa autovuokraamolle hyvissä ajoin, jos aiot matkustaa vuokra-autolla toiseen maahan. Tämä voi vaikuttaa myös vakuutuksiin.

Voiko Budapestissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Budapestin reissulle kannattaa ottaa mukaan kansainvälinen ajokortti. Sen saa Autoliitosta joko postitse tai toimipisteessä asioimalla. Varaudu siihen, että toimitusaika on noin viikko sekä mahdolliset postipäivät tämän päälle. Ota mukaan myös oma kansallinen ajokorttisi.

Mistä auton nouto ja palautus Budapestissa onnistuu?

Auton vuokraus Budapestissa on kätevää, sillä auton voi vuokrata jo lentokentältä, rautatieasemilta tai muista kaupungin toimipisteistä. Jos haluat palauttaa vuokra-auton toiseen toimipisteeseen kuin mistä sen olet noutanut, tarkista autovuokraamoltasi mahdolliset lisämaksut. Yleensä tämä onnistuu kuitenkin ilman lisäveloitusta.


Autonvuokraustarjoukset Budapest

Löydä kohteesta Budapest juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

15 € - 71 €

Kaikki autotyypit

16 € - 95 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Budapest, Unkarin on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Budapest, Unkarin on marraskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 43 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Budapest, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Budapest voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Budapest, Unkarin on 36 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Budapest, Unkarin on marraskuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Budapest, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Budapest voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Budapest, Unkarin on 64 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Budapest, Unkarin on syyskuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Budapest, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Budapest voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Budapest, Unkarin on 37 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Budapest, Unkarin on maaliskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Budapest, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Budapest voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Budapest autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Budapest

Sixt

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

7,5

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Value

7,0

Europcar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

6,0

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

5,9

Value

6,9

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

FLIZZR

7 sijaintia

GREEN MOTION

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Budapest

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Budapest

Suositut autotyypit

Compact, Passenger Van, Intermediate

Halvin vuokra-auto

13 €

Suosituin malli

Opel Vivaro
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Budapest viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Passenger Van, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Budapest on 13 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 16 €/pvä.
Kohteen Budapest suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Opel Vivaro. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Hyundai i10.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Budapest autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Deak Ferenc Ter16,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Deak Ferenc Ter147,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Deak Ferenc Ter1,6 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Budapest suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Budapest

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Budapest - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Budapest, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Budapest, Unkari autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Budapest on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Budapest suosittuja autovuokraamoja ovat mm. National, Hertz ja Europcar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Budapest lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Budapest lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 3 °C ja sademäärä 60 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Budapest maksaa keskimäärin 95 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Budapest, Unkari?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Budapest tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Budapest kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Budapest ajat.

Millainen sää on kohteessa Budapest, Unkari kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Budapest on 16 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 70 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Budapest.

Onko sää kaupungissa Budapest samanlainen kuin muualla Budapest alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Budapest ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Budapest lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 16 °C ja mahdollinen sademäärä 70 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Budapest hinnat?

autoa Budapest hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Budapest?

syyskuuta 2023 alkaen 92 toimijaa on valittavissa autoa Budapest osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Budapest?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Budapest. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Budapest?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Budapest, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Budapest

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Budapest

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Budapest

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Budapest

Tutustu alueen Unkarin muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Unkarin

Aloita matkan suunnittelu - Budapest


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Budapest?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Budapest voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Budapest?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Budapest, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Budapest, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Budapest tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Budapest momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Budapest.

Löytyykö kohteesta Budapest autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Budapest.

Voinko etsiä Budapest vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Budapest, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Budapest

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.