Autonvuokraus Budapest, Unkari

Haussa halpa vuokra-auto Budapest, Unkari? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Budapest, Unkari
1. heinäkuu — 8. heinäkuu
Sama palautus
Budapest, Unkari
to 1/7
Keskipäivä
to 8/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Budapest, Unkari

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 73 €

Kaikki autotyypit

9 € - 101 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Budapest, Unkari on 18 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Budapest, Unkari on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Budapest. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Budapest voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Budapest Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Budapest, Unkari on 22 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Budapest, Unkari on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Budapest. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Budapest voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Budapest Keskikoko vuokra-autohinnat.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Klass Wagen

23 €/pvä

11 heinä - 14 heinä
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Klass Wagen

23 €/pvä

11 heinä - 14 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
FLIZZR

28 €/pvä

11 heinä - 14 heinä
Chevrolet Sonic Sedan

Autovuokraamo Budapest: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Budapest, Unkari
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Hinta-laatusuhde

9,3
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Mukavuus

9,5

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

9,5

Hinta-laatusuhde

7,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,6

Hinta-laatusuhde

7,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Mukavuus

2,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

2,0
8 sijaintia
5 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Budapest

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Budapestissa?

Nuorten kuljettajien kannattaa varmistaa auton vuokrauksen ikärajat käyttämältään autovuokraamolta. Ne vaihtelevat niin yrityksestä kuin autoluokastakin riippuen. Tavallisesti kuskeilta vaaditaan 21 vuoden ikää ja alle 25-vuotiailta kuljettajilta voidaan periä lisämaksu. Autoa vuokratessa ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Vuokraa auto päiväksi tai viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Hintoja vertailemalla vuokra-auton voi saada edullisesti.

Tärkeää tietoa Budapestin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Budapestilla on maine liikenteeltään hitaana, ruuhkaisena ja vaikeana kaupunkina. Tilanne on kuitenkin helpottunut, kun kaupunkiin on rakennettu uusia teitä. Auton vuokraus Budapestissa on varteen otettava vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen, erityisesti jos haluaa tutustua keskustan ulkopuolella oleviin kohteisiin. Ruuhka-aikoina ajamista kannattaa kuitenkin välttää, jos se vain on mahdollista. Ajonopeudet on hyvä pitää maltillisina ja muutenkin liikenteessä kannattaa olla varovainen, aivan kuten muuallakin maailmassa. Vuokra-auto on myös siinä mielessä hyvä valinta, että pysäköinti on ilmaista monissa turistikohteissa ja nähtävyyksissä. Kaupungissa pysäköidessäsi lue aina huolella tienvarsikyltit, sillä Budapestissa on käytössä lukuisia eri pysäköintivyöhykkeitä, joiden aikarajoitukset vaihtelevat. Pysäköintimaksu maksetaan parkkiautomaatteihin. Hyvä vaihtoehto on myös Park & Ride -palvelu. Tällöin voit pysäköidä kaupungin ulkopuolelle ja matkustaa keskustaan julkisilla kulkuvälineillä. Jos haluat jättää auton ulos pidemmäksi aikaa – tai yöksi – harkitse parkkihallien käyttöä. Auton vuokrausta ei kannata pelätä, sillä Unkarin liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Turvavöiden käyttö on pakollista ja puhelimeen puhuttaessa tulee käyttää hands free -laitetta. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että 12-vuotiaiden ja tätä nuorempien tulee olla ajon aikana lastenistuimessa. Jos kaupungissa ei halua liikkua vuokra-autolla, voi turvautua julkiseen liikenteeseen. Se on Budapestissa varsin toimiva ja kattava. Kaupungissa pääsee liikkumaan linja-autoilla, raitiovaunuilla, metrolla, paikallisjunalla sekä johdinautoilla.

Nähtävyyksiä Budapestissa ja sen lähellä

Budapest on suurkaupunki, jossa riittää runsaasti nähtävää ja koettavaa. Kaupungin läpi virtaa Tonava, joka jakaa kaupungin kahteen osaan: Budaan ja Pestiin. Budassa on korkeita kukkuloita, Pest on puolestaan alavaa tasankoa. Budapestin suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa parlamenttitalo, Budan linnavuori sekä Pyhän Tapanin basilika (Szent Istvan Bazilika). Kaupungissa on useita kauniita siltoja, ja kuuluisin niistä on Széchenyin ketjusilta. Lapsiperheiden ja luonnosta kiinnostuneiden kannattaa tutustua kaupungin eläintarhaan sekä Aquarium Tropicariumiin, trooppiseen akvaarioon. Kaupungissa on myös hyvät ostosmahdollisuudet ja kiinnostava ravintolatarjonta. Auton vuokraus Budapestissa mahdollistaa myös lähiseutuun tutustumisen sekä matkat kauemmaksikin Unkariin. Suosittuja matkailukohteita ovat muun muassa Bükkin kansallispuisto sekä Godollon kuninkaanlinna. Unkarissa on kahdeksan päätietä, joista peräti seitsemän kulkee Budapestin läpi. Päätiet ovat pääsääntöisesti hyväkuntoisia. Osassa moottoriteitä on käytössä tiemaksut, joiden hinta riippuu käyttöajan pituudesta. Tiemaksutarroja voi ostaa huoltoasemilta, kaupungeista sekä moottoriteiden varsilta. Maaseudulle ja esimerkiksi lähiseudun kylpylöihin pääsee matkaamaan pienemmillä teillä, joiden kunto voi olla hieman heikompi. Auton vuokraaminen on kätevä tapa päästä tutustumaan myös Unkarin rajanaapurivaltioihin: Romaniaan, Sloveniaan, Slovakiaan, Kroatiaan, Serbiaan, Ukrainaan ja Itävaltaan. Jos aiot ajaa vuokra-autolla toiseen maahan, ota kuitenkin aina hyvissä ajoin yhteyttä autovuokraamoosi. Esimerkiksi Itä-Euroopan maihin suunnatessa autovuokraamoilla voi olla rajoituksia sen suhteen, minkälaisella autolla rajan voi ylittää. Rajanylityksistä voidaan periä myös lisämaksuja.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Tarkista vakuutusasiat jo hyvissä ajoin etukäteen käyttämältäsi autovuokraamolta. Unkarin vakuutussuoja vaihtelee, ja autovuokraamot osaavat neuvoa, jos haluat perusvakuutusta kattavamman suojan. Esimerkiksi vaurio- ja varkaussuojan ottaminen voi olla järkevää. Vakuutusta valitessasi hinnan ja kattavuuden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös mahdolliseen omavastuuosuuteen. Muista aina ilmoittaa autovuokraamolle hyvissä ajoin, jos aiot matkustaa vuokra-autolla toiseen maahan. Tämä voi vaikuttaa myös vakuutuksiin.

Voiko Budapestissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Budapestin reissulle kannattaa ottaa mukaan kansainvälinen ajokortti. Sen saa Autoliitosta joko postitse tai toimipisteessä asioimalla. Varaudu siihen, että toimitusaika on noin viikko sekä mahdolliset postipäivät tämän päälle. Ota mukaan myös oma kansallinen ajokorttisi.

Mistä auton nouto ja palautus Budapestissa onnistuu?

Auton vuokraus Budapestissa on kätevää, sillä auton voi vuokrata jo lentokentältä, rautatieasemilta tai muista kaupungin toimipisteistä. Jos haluat palauttaa vuokra-auton toiseen toimipisteeseen kuin mistä sen olet noutanut, tarkista autovuokraamoltasi mahdolliset lisämaksut. Yleensä tämä onnistuu kuitenkin ilman lisäveloitusta.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Budapest, Unkari kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Budapest

140on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Budapest kuun kesäkuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Budapest noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Budapest noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten National, Hertz ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Budapest. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Budapest, Unkari?

Ajalle heinäkuu kohteessa Budapest, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 20 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 9 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 7 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 8 € ympärillä.

Missä Budapest autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Budapest on halvinta, kun käytät vuokraamon Klass Wagen toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 9 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 16 €/päivä.

Peritäänkö Budapest, Unkari autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Budapest on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Budapest suosittuja autovuokraamoja ovat mm. National, BUCHBINDER ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kuinka monta MEGADRIVE autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Budapest?

MEGADRIVE autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Budapest, Unkari. Sen 2 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 51 € vuokratessasi auton kaupungissa Budapest, Unkari.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Budapest, Unkari?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Budapest tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Budapest kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Budapest ajat.

Millainen sää on kohteessa Budapest, Unkari kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Budapest on 18 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 60 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Budapest.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Budapest on yleensä lämmintä kesäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Budapest samanlainen kuin muualla Budapest alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Budapest ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Budapest lämpötila kuukauden aikana kesäkuu on 18 °C ja mahdollinen sademäärä 60 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Budapest lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Budapest

Aloita matkan suunnittelu - Budapest