Autonvuokraukset kentällä Avignon-Caum lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Avignon-Caum lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Avignon, Ranska - Avignon-Caum (AVN)
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Avignon, Ranska - Avignon-Caum (AVN)
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avignon-Caum lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Avignon-Caum lentokenttä
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Avignon-Caum lentokenttä autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Avignon Avignon Caumilta onnistuu onneksi ilman sen kummempaa paperisotaa. Sinulla tarvitsee olla mukana ajokortti, jolla todistat ajo-oikeutesi sekä passi tai virallinen henkilökortti, jolla todistat henkilöllisyytesi. Henkilöllisyystodistus kulkee totta kai jo valmiiksi ulkomaanmatkalla mukana. Autovuokraamot hyväksyvät tavallisen kansallisen ajokortin eli kansainvälinen ajokortti ei ole pakollinen. Se voi olla kuitenkin kätevä olla olemassa, ja sen saa helposti Autoliitosta tilaamalla. Kansainvälinen ajokortti voi helpottaa esimerkiksi asiointia tienpäällä viranomaisten kanssa. Yleensä autonvuokraus edellyttää myös luottokorttia, ja luottokorttitietoja voidaan kysyä jo varauksen yhteydessä. Tällä varmistetaan se, että jos myöhemmin huomataan, että vuokra-auto on jotenkin vaurioitunut, asiakasta pystytään tästä laskuttamaan. Kannattaakin kuvata vuokra-auto jo sitä noudattaessa, jotta et joudu vastuuseen mahdollisista aikaisempien asiakkaiden tekemistä vaurioista. Autovuokraamot edellyttävät tavallisesti 21 vuoden ikää, ja että ajokortti on ollut voimassa vähintään vuoden. Lisäksi alle 25-vuotiailta kuljettajilta voidaan periä lisämaksua. Koska autovuokraamot voivat soveltaa omia yrityskohtaisia käytäntöjään, kannattaa käytännöt kuitenkin varmistaa aina omalta autovuokraamolta.

Kannattaa miettiä jo etukäteen, mitä mahdollisia lisäpalveluja autoa vuokratessasi haluat. Vakuutusasiat on tärkeää hoitaa kuntoon. Vakuutuksia on monen tasoisia, ja kannattaa harkita tarvitsetko perustasoa kattavamman vakuutussuojan. Jos mukana on lapsia, muista huolehtia siitä, että lastenistuimet kuuluvat varustetasoon. Voit vuokrata myös GPS-navigaattorin, joka helpottaa määränpäähän löytämistä. Kannattaa tarkistaa jo etukäteen, miten oman autovuokraamon asiakaspalvelu on tavoitettavissa, jos jotain kysyttävää ilmenee. Osa autovuokraamoista tarjoaa asiakastukea ympäri vuorokauden.


Vuokraa auto läheltä kohteen Avignon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Avignon

Autonvuokraukset kentällä Avignon-Caum lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Avignon-Caum lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Europcar Hyundai Accent malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Avignon-Caum lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 55 €/pvä vuokraamosta Europcar. Vuokraamon Europcar Hyundai Accent autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 39 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Avignon-Caum lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.

8 kokonaisarviopisteillä 1 momondon käyttäjän arvostelujen perusteella, Europcar on korkeimmat arviopisteet saanut autovuokraamo kentällä Avignon-Caum lentokenttä. Kuluneen vuoden aikana 63 % käyttäjistämme on vuokrannut auton vuokraamosta Europcar.

Autonvuokraus kentällä Avignon-Caum lentokenttä maksaa keskimäärin 60 € per päivä. Viikon kestävän autonvuokrauksen keskimääräinen hinta on 499 €. Jos vuokraat auton kentältä Avignon-Caum lentokenttä kuukaudeksi, on kokonaishinta keskimäärin 1248 €. Saatat löytää parempia vuokra-autotarjouksia riippuen siitä, minkä tyyppistä vuokra-autoa etsit ja minä ajankohtana matkustat.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Ranskan


Tutustu alueen Avignon muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Avignon

Aloita matkan suunnittelu - Avignon-Caum lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Avignon-Caum lentokenttä, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Avignon-Caum lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Avignon-Caum lentokenttä autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Avignon-Caum lentokenttä.

Kyllä, kohteesta Avignon-Caum lentokenttä löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Avignon-Caum lentokenttä, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.