Autonvuokraukset kentällä Avignon-Caum lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Avignon-Caum lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Avignon, Ranska - Avignon-Caum (AVN)
12. lokakuu — 15. lokakuu
Sama palautus
Avignon, Ranska - Avignon-Caum (AVN)
to 12/10
Keskipäivä
su 15/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Avignon-Caum lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Avignon-Caum lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Avignon-Caum lentokenttä?

Datamme perusteella Toyota Corolla Wagon on suosituin vuokra-auto lentokentällä Avignon-Caum lentokenttä.Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Corolla Wagon vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 47 €/pvä lentokentällä Avignon-Caum lentokenttä, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 91 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto lentokentällä Avignon-Caum lentokenttä on Volkswagen Multivan keskimääräisen hinnan ollessa 158 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 82 €/pvä.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Avignon-Caum lentokenttä?

Käyttäjiemme mukaan Pienikokoinen ovat suosituimpia vuokra-autotyyppejä kentälläAvignon-Caum lentokenttä. 29 % käyttäjistä, jotka etsivät vuoktra-autoja kentällä Avignon-Caum lentokenttä hakivat tämän tyyppistä ajoneuvoa kuluneen vuoden aikana. Sixt on suosituin autovuokraamo, jolla on Pienikokoinen autoja saatavilla. momondon käyttäjät ovat löytäneet Pienikokoinen autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 81 € per päivä vuokraamolta Sixt. Toyota Corolla Wagon on suosittu automalli jos aiot vuokrata yhden Pienikokoinen ajoneuvoista kentällä Avignon-Caum lentokenttä.


Avignon-Caum lentokenttä autonvuokraustiedot

Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratessani auton Avignon Avignon Caumilta (AVN)?

Autonvuokraus Avignon Avignon Caumilta onnistuu onneksi ilman sen kummempaa paperisotaa. Sinulla tarvitsee olla mukana ajokortti, jolla todistat ajo-oikeutesi sekä passi tai virallinen henkilökortti, jolla todistat henkilöllisyytesi. Henkilöllisyystodistus kulkee totta kai jo valmiiksi ulkomaanmatkalla mukana. Autovuokraamot hyväksyvät tavallisen kansallisen ajokortin eli kansainvälinen ajokortti ei ole pakollinen. Se voi olla kuitenkin kätevä olla olemassa, ja sen saa helposti Autoliitosta tilaamalla. Kansainvälinen ajokortti voi helpottaa esimerkiksi asiointia tienpäällä viranomaisten kanssa. Yleensä autonvuokraus edellyttää myös luottokorttia, ja luottokorttitietoja voidaan kysyä jo varauksen yhteydessä. Tällä varmistetaan se, että jos myöhemmin huomataan, että vuokra-auto on jotenkin vaurioitunut, asiakasta pystytään tästä laskuttamaan. Kannattaakin kuvata vuokra-auto jo sitä noudattaessa, jotta et joudu vastuuseen mahdollisista aikaisempien asiakkaiden tekemistä vaurioista. Autovuokraamot edellyttävät tavallisesti 21 vuoden ikää, ja että ajokortti on ollut voimassa vähintään vuoden. Lisäksi alle 25-vuotiailta kuljettajilta voidaan periä lisämaksua. Koska autovuokraamot voivat soveltaa omia yrityskohtaisia käytäntöjään, kannattaa käytännöt kuitenkin varmistaa aina omalta autovuokraamolta.

Mitä palveluja Avignon Avignon Caumin (AVN) autovuokraamo tarjoaa?

Kannattaa miettiä jo etukäteen, mitä mahdollisia lisäpalveluja autoa vuokratessasi haluat. Vakuutusasiat on tärkeää hoitaa kuntoon. Vakuutuksia on monen tasoisia, ja kannattaa harkita tarvitsetko perustasoa kattavamman vakuutussuojan. Jos mukana on lapsia, muista huolehtia siitä, että lastenistuimet kuuluvat varustetasoon. Voit vuokrata myös GPS-navigaattorin, joka helpottaa määränpäähän löytämistä. Kannattaa tarkistaa jo etukäteen, miten oman autovuokraamon asiakaspalvelu on tavoitettavissa, jos jotain kysyttävää ilmenee. Osa autovuokraamoista tarjoaa asiakastukea ympäri vuorokauden.


0

Avignon-Caum lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Avignon-Caum lentokenttä

Goldcar Rental SP

1 sijainti

Sixt

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Shouqi

2 sijaintia

Absolute Car Rental

1 sijainti

Citer

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

FLIZZR

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Avignon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Avignon

Autonvuokraukset kentällä Avignon-Caum lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Avignon-Caum lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Avignon-Caum lentokenttä hinnat?

autoa Avignon-Caum lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Avignon-Caum lentokenttä?

11 toimijaa on valittavissa autoa Avignon-Caum lentokenttä syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Avignon-Caum lentokenttä?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Avignon-Caum lentokenttä. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Avignon-Caum lentokenttä?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Avignon-Caum lentokenttä, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Avignon muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Avignon

Aloita matkan suunnittelu - Avignon-Caum lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Avignon-Caum lentokenttä?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Avignon-Caum lentokenttä, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Avignon-Caum lentokenttä?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Avignon-Caum lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Avignon-Caum lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Avignon-Caum lentokenttä autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Avignon-Caum lentokenttä momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Avignon-Caum lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Avignon-Caum lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Avignon-Caum lentokenttä löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Avignon-Caum lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Avignon-Caum lentokenttä, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Avignon-Caum lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.