Autonvuokraukset kohteessa Caen, Normandia

Haussa halpa vuokra-auto Caen, Normandia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Caen, Normandia, Ranska
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Caen, Normandia, Ranska
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Caen autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Caen, Normandia
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,0

Value

6,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

3,0

Nouto/palautus

3,0

Value

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Caen suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Caen

Autonvuokraus Caen

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Caen, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Sixt päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 95 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Caen. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän toimipisteestään kaupungissa Caen on 64 €/päivä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Caen on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Caen suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Avis, Europcar ja Enterprise, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kun ajat Caen kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Caen kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Yleensä sää kaupungissa Caen kuukauden toukokuu aikana on 13 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Caen road triplle alueelle Normandia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 12 °C ja sademäärän vastaavasti 55,5 mm koko kuukauden ajan.


Tutustu alueen Ranskan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Ranskan

Aloita matkan suunnittelu - Caen


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Caen. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Caen suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Caen, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Caen.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Caen autonvuokrauksissa.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Caen vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.