Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Île-de-France

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Île-de-France? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Pariisi, Ranska
2. maaliskuu — 9. maaliskuu
Pariisi, Ranska
la 2/3
Keskipäivä
la 9/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Île-de-France

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Île-de-France

Mikä on paras autovuokraamo alueella Île-de-France?

Keskimääräisten 7,7/10 asiakasarvioiden ja 131 annettujen arvostelujen perusteella vuokraamo Sixt on käyttäjiemme toimesta arvioitu parhaimmaksi vuokraamoksi alueella Île-de-France. Vuokraamollta Sixt löytyy 21 toimipistettä alueelta Île-de-France mukaan lukien yksi suosituista kaupungeista eli Pariisi.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Île-de-France?

Edullinen ovat suosittuja vierailtaessa kohteessa Île-de-France. Kuljettavat pitävät tästä autotyypistä sen hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi sen keskimääräisen vuokrahinnan ollessa 54 € päivässä. Vaikka 41 % momondon käyttäjistä valitse tämän autotyypin voit aina valita toisenlaisen, joka vastaa tarpeitasi.

Parhaat tarjoukset Île-de-France autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Île-de-France
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

1 maalis - 8 maalis
Opel Corsa
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

1 maalis - 8 maalis
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

17 €/pvä

1 maalis - 8 maalis
Volkswagen Golf
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

19 €/pvä

1 maalis - 8 maalis
Volkswagen Tiguan
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

20 €/pvä

1 maalis - 8 maalis
Vauxhall Mokka
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

21 €/pvä

1 maalis - 8 maalis
Ford Focus
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

7 maalis - 7 huhti
Opel Corsa
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

22 €/pvä

1 maalis - 8 maalis
Citroen C4 Picasso
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

22 €/pvä

7 maalis - 7 huhti
Ford Focus

Île-de-France autonvuokraustiedot

Mitkä ovat ajo-olosuhteet Ranskan Ile de Francessa?

Ile de France sijaitsee Ranskan pohjoisosissa ja ajo-olosuhteet vaihtelevat siellä jonkin verran vuodenajan mukaan. Talvisin lunta ja pakkasta on vain satunnaisesti – Suomen kaltaisia talvia alueella ei koeta. Jos talvella aikoo vuokrata auton, kannattaa kuitenkin varmistaa talvirenkaiden saatavuus. Vaikka lunta ei tule paljoa eikä usein, riittää se keskeyttämään matkan kesärenkailla. Tiet ovat pääosin hyvässä kunnossa, mutta osa maaseudun pienistä teistä on kuitenkin kapeita ja hieman harvemmin huollettuja. Alueella on useampi moottoritie ja sen suurimmat kaupungit ovat hyvin yhdistettyjä toisiinsa. Moottoriteitä huolletaan poikkeuksetta hyvin ja tästä syystä ne ovatkin usein maksullisia. Teiden kalleus voi yllättää kuskin ja siihen kannattaakin varautua etukäteen. Ranskan pääkaupunki Pariisi sijaitsee Ile de Francen alueella ja siellä onkin poikkeuksellisen paljon liikennettä. Tässä miljoonakaupungissa ajelu helpottuu, jos alla on pieni ja kätevä vuokra-auto. Sellaisen saa helpommin pysäköityä ja kaupungin kapeilla kaduilla ajettaessa ei tule samalla tavalla tiukkoja paikkoja kuin isolla autolla liikkuessa. Maaseudulla ja pitkillä matkoilla isompi auto voi taas olla miellyttävämpi.

Mistä Ile de Francen ajolaeista minun pitäisi olla tietoinen?

Ile de France sijaitsee Ranskassa ja siellä pätevät samat liikennesäännöt kuin muuallakin maassa. Autonvuokraus on vaivatonta ja helppoa, kun on etukäteen varmistanut alueen tärkeimmät liikennesäännöt. Ajankohtaisimmat tiedot löytyvät Ranskan viranomaisten verkkosivuilta. Jos aikoo vuokrata auton Ile de Francessa, kannattaa varmistaa siitä löytyvän ympäristötarran Pariisiin suunnattaessa. Autovuokraamon pitäisi huolehtia tästä, mutta asia on aina hyvä tarkistaa. Ranskassa ajetaan Suomen lailla oikealla puolella tietä sekä ohitetaan vasemmalta. Äänitorven käyttö on Suomea aktiivisempaa ja liikenteessä kuuleekin sitä käytettävän kaikenlaisissa tilanteissa. Etenkin Pariisissa liikenne on melko vilkasta ja nopeatempoista. Maaseudulla paikalliset ajavat melko rauhallisesti ja sääntöjä hyvin noudattaen. Ylinopeutta tai humalassa ei kannata ajaa – poliisi valvoo liikennettä säännöllisesti ja sanktiot ovat kovia. Pahimmassa tapauksessa matka voi katketa siihen paikkaan.

Minkä tyyppisiä asiakirjoja minun tarvitsee ottaa mukaan vuokratakseni auton Ile de Francessa?

Autonvuokraus on vaivatonta Ile de Francessa, kun oikeat asiakirjat ovat mukana matkassa. Ranska on Suomen lailla EU-maa, joten suomalainen ajokortti kelpaa maassa sellaisenaan kaikkine ajokorttiluokkineen. Kansainväliselle ajokortille ei siis ole tarvetta – tämä säästää niin aikaa kuin rahaakin. Ranskassa autonvuokraus onnistuu kaikilta 18 vuotta täyttäneiltä ajokortin omistavilta. Usein autovuokraamot vaativat kuitenkin korkeampaa ikää sekä ajokokemusta ja saattavat veloittaa lisämaksua nuorilta kuljettajilta. Henkilöllisyystodistus on usein myös pakollinen. Ranskassa kelpaavat sekä passi että EU-henkilökortti. Pankki- tai luottokortti saattaa olla pakollinen varauksen yhteydessä – asia onkin syytä tarkistaa hyvissä ajoin ennen auton vuokraamista. Käteinen ei välttämättä myöskään kelpaa maksuvälineeksi kaikilla autovuokraamoilla.


Autonvuokraustarjoukset Île-de-France

Löydä kohteesta Île-de-France juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

34 € - 96 €

Kaikki autotyypit

47 € - 105 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Île-de-France on 51 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Île-de-France on joulukuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Île-de-France, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Île-de-France voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Île-de-France pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Île-de-France on 77 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Île-de-France on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Île-de-France, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Île-de-France voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Île-de-France keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Île-de-France on 87 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Île-de-France on lokakuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Île-de-France, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Île-de-France voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Île-de-France suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Île-de-France on 54 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Île-de-France on tammikuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Île-de-France, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Île-de-France voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Île-de-France Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Île-de-France on 91 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Île-de-France on maaliskuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 67 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Île-de-France, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Île-de-France voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Île-de-France pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

1 maalis - 8 maalis
Opel Corsa
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

1 maalis - 8 maalis
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

21 €/pvä

1 maalis - 8 maalis
Volkswagen Golf

Île-de-France autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Île-de-France

Rent@Car

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

6,0

Value

10,0

Thrifty

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

8,0

Value

9,0

Sixt

21 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Europcar

21 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,9

Value

8,1

Budget

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,3

Value

6,3

Enterprise Rent-A-Car

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

5,4

Value

6,5

Hertz

25 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,6

Value

5,9

Avis

21 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,6

Value

6,0

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Île-de-France autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Opéra Garnier22,3 km
Pariisin Disneyland22,6 km
Louvre23,0 km
Eiffelin torni25,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Louvre15,2 km
Eiffelin torni15,6 km
Opéra Garnier16,4 km
Pariisin Disneyland34,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Opéra Garnier66,6 km
Eiffelin torni67,5 km
Louvre67,9 km
Pariisin Disneyland80,6 km

Onko kannattavaa varata vuokra-auto Ile de Francessa?

Ile de Francessa on Pariisia lukuun ottamatta melko levollista ja helppoa ajaa autolla. Alue on suurilta osin maaseutua, jota halkovat moottoritiet ja pienet maantiet. Pariisissa matkustelevan kannattaa melkeinpä jättää auto hotellille parkkiin ja jatkaa sieltä kaupunkiin tutustumista julkisella liikenteellä. Ile de Francen suosituimmat nähtävyydet sijaitsevat lähes kaikki Pariisin alueella. Julkista liikennettä on myös jonkin verran kaupungin ulkopuolella – Ranskassa on hyvät juna- ja bussiverkostot. Jos mielii kuitenkin maaseudun rauhaan ja haluaa liikkua omien aikataulujen puitteissa, on paras tapa liikkumiseen oma auto. Autonvuokraus Ile de Francen alueella on vaivatonta ja auton saa mukaansa jo heti lentokentältä niin halutessaan. Vuokra-autot löydät itsellesi helposti momondon kautta. Sieltä löytyvät sekä halvat vuokra-autot että ylelliset vuokra-autot kätevästi samasta osoitteesta. Kun autonvuokraus on vaivatonta, voi keskittyä lomailuun logistiikasta huolehtimisen sijaan.


Vuokraa auto läheltä kohteen Île-de-France suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Île-de-France
Yays Paris Issy

Yays Paris Issy

Pariisi, Ranska

7,3 km kaupungin keskustasta

Pullman Paris Tour Eiffel

Pullman Paris Tour Eiffel

18 Avenue de Suffren, Paris, France

4,0 km kaupungin keskustasta

Novotel Paris les Halles

Novotel Paris les Halles

8 Place Marguerite de Navarre, Paris, France

0,2 km kaupungin keskustasta

CitizenM Paris Gare de Lyon

CitizenM Paris Gare de Lyon

8 Rue Van Gogh, Paris, France

2,5 km kaupungin keskustasta

Intercontinental Paris Le Grand, An IHG Hotel

Intercontinental Paris Le Grand, An IHG Hotel

2 Rue Scribe, Paris, France

1,8 km kaupungin keskustasta

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

20 rue Jean Rey, Paris, France

4,0 km kaupungin keskustasta

Hôtel Paris Bastille Boutet - MGallery

Hôtel Paris Bastille Boutet - MGallery

22 24 Rue Faidherbe, Paris, France

2,8 km kaupungin keskustasta

Hyatt Regency Paris Etoile

Hyatt Regency Paris Etoile

3, Place du Général Kœnig, Paris, France

5,2 km kaupungin keskustasta

Okko Hotels Paris Rosa Parks

Okko Hotels Paris Rosa Parks

202 Rue d'Aubervilliers, Paris, France

4,5 km kaupungin keskustasta

Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel

Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel

39 Avenue de Wagram, Paris, France

4,1 km kaupungin keskustasta

Eklo Paris Roissy Cdg Airport

Eklo Paris Roissy Cdg Airport

10 Rue de l'Espérance, Roissy-en-France, Val d'Oise, France

0,9 km kaupungin keskustasta

citizenM Paris Charles de Gaulle Airport

citizenM Paris Charles de Gaulle Airport

7 Rue de Rome, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis, France

3,2 km kaupungin keskustasta

ibis Paris CDG Airport

ibis Paris CDG Airport

3 Rue de Bruxelles, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis, France

3,4 km kaupungin keskustasta

Maison Albar Hotels Le Diamond

Maison Albar Hotels Le Diamond

4 Rue de la Pepiniere, Paris, France

2,5 km kaupungin keskustasta

Novotel Paris Centre Tour Eiffel

Novotel Paris Centre Tour Eiffel

61 quai de Grenelle, Paris, France

4,8 km kaupungin keskustasta

Paris j'Adore Hotel & Spa

Paris j'Adore Hotel & Spa

7 Rue Beudant, Paris, France

3,3 km kaupungin keskustasta

Premiere Classe Roissy Cdg - Paris Nord 2 - Parc Des Expositions

Premiere Classe Roissy Cdg - Paris Nord 2 - Parc Des Expositions

309 Rue De La Belle Etoile, Roissy-en-France, Val d'Oise, France

1,8 km kaupungin keskustasta

The Remix Hotel

The Remix Hotel

28 Ter Avenue Corentin Coriou, Paris, France

5,1 km kaupungin keskustasta


Autonvuokraus Île-de-France

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Île-de-France, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Île-de-France?

Useimmat matkailijat vuokraavat auton kohteessa Île-de-France 7 päiväksi, mikä maksaa keskimäärin 43 € per päivä. Jos aiot vuokrata auton viikoksi, maksaa se yleensä noin 303 € yhteensä. Viikonloppuvuokrauksen kokonaiskustannukset ovat yleensä keskimäärin 108 €. 1716 € on kuukauden kestävän Île-de-France roadtripin hinta keskimäärin.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Île-de-France hinnat?

autoa Île-de-France hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Île-de-France?

495 toimijaa on valittavissa autoa Île-de-France helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Île-de-France?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Île-de-France. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Île-de-France?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Île-de-France. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Île-de-France?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Île-de-France. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Île-de-France?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Île-de-France helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Île-de-France, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Île-de-France autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Île-de-France momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Île-de-France momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Île-de-France autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Île-de-France löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Île-de-France vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Île-de-France.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Île-de-France

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta