Autonvuokraukset Île-de-France

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Île-de-France? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Pariisi, Ranska
13. helmikuu — 20. helmikuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
ma 13/2
Keskipäivä
ma 20/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Île-de-France autonvuokraustiedot

Ile de France sijaitsee Ranskan pohjoisosissa ja ajo-olosuhteet vaihtelevat siellä jonkin verran vuodenajan mukaan. Talvisin lunta ja pakkasta on vain satunnaisesti – Suomen kaltaisia talvia alueella ei koeta. Jos talvella aikoo vuokrata auton, kannattaa kuitenkin varmistaa talvirenkaiden saatavuus. Vaikka lunta ei tule paljoa eikä usein, riittää se keskeyttämään matkan kesärenkailla. Tiet ovat pääosin hyvässä kunnossa, mutta osa maaseudun pienistä teistä on kuitenkin kapeita ja hieman harvemmin huollettuja. Alueella on useampi moottoritie ja sen suurimmat kaupungit ovat hyvin yhdistettyjä toisiinsa. Moottoriteitä huolletaan poikkeuksetta hyvin ja tästä syystä ne ovatkin usein maksullisia. Teiden kalleus voi yllättää kuskin ja siihen kannattaakin varautua etukäteen. Ranskan pääkaupunki Pariisi sijaitsee Ile de Francen alueella ja siellä onkin poikkeuksellisen paljon liikennettä. Tässä miljoonakaupungissa ajelu helpottuu, jos alla on pieni ja kätevä vuokra-auto. Sellaisen saa helpommin pysäköityä ja kaupungin kapeilla kaduilla ajettaessa ei tule samalla tavalla tiukkoja paikkoja kuin isolla autolla liikkuessa. Maaseudulla ja pitkillä matkoilla isompi auto voi taas olla miellyttävämpi.

Ile de France sijaitsee Ranskassa ja siellä pätevät samat liikennesäännöt kuin muuallakin maassa. Autonvuokraus on vaivatonta ja helppoa, kun on etukäteen varmistanut alueen tärkeimmät liikennesäännöt. Ajankohtaisimmat tiedot löytyvät Ranskan viranomaisten verkkosivuilta. Jos aikoo vuokrata auton Ile de Francessa, kannattaa varmistaa siitä löytyvän ympäristötarran Pariisiin suunnattaessa. Autovuokraamon pitäisi huolehtia tästä, mutta asia on aina hyvä tarkistaa. Ranskassa ajetaan Suomen lailla oikealla puolella tietä sekä ohitetaan vasemmalta. Äänitorven käyttö on Suomea aktiivisempaa ja liikenteessä kuuleekin sitä käytettävän kaikenlaisissa tilanteissa. Etenkin Pariisissa liikenne on melko vilkasta ja nopeatempoista. Maaseudulla paikalliset ajavat melko rauhallisesti ja sääntöjä hyvin noudattaen. Ylinopeutta tai humalassa ei kannata ajaa – poliisi valvoo liikennettä säännöllisesti ja sanktiot ovat kovia. Pahimmassa tapauksessa matka voi katketa siihen paikkaan.

Autonvuokraus on vaivatonta Ile de Francessa, kun oikeat asiakirjat ovat mukana matkassa. Ranska on Suomen lailla EU-maa, joten suomalainen ajokortti kelpaa maassa sellaisenaan kaikkine ajokorttiluokkineen. Kansainväliselle ajokortille ei siis ole tarvetta – tämä säästää niin aikaa kuin rahaakin. Ranskassa autonvuokraus onnistuu kaikilta 18 vuotta täyttäneiltä ajokortin omistavilta. Usein autovuokraamot vaativat kuitenkin korkeampaa ikää sekä ajokokemusta ja saattavat veloittaa lisämaksua nuorilta kuljettajilta. Henkilöllisyystodistus on usein myös pakollinen. Ranskassa kelpaavat sekä passi että EU-henkilökortti. Pankki- tai luottokortti saattaa olla pakollinen varauksen yhteydessä – asia onkin syytä tarkistaa hyvissä ajoin ennen auton vuokraamista. Käteinen ei välttämättä myöskään kelpaa maksuvälineeksi kaikilla autovuokraamoilla.


Autonvuokraustarjoukset Île-de-France

Löydä kohteesta Île-de-France juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

33 € - 83 €

Kaikki autotyypit

45 € - 146 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Île-de-France on 51 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Île-de-France on marraskuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Île-de-France. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Île-de-France voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Île-de-France on 90 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Île-de-France on tammikuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Île-de-France. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Île-de-France voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Île-de-France on 104 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Île-de-France on helmikuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Île-de-France. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Île-de-France voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Île-de-France on 64 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Île-de-France on marraskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Île-de-France. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Île-de-France voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Île-de-France on 87 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Île-de-France on syyskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Île-de-France. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Île-de-France voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Île-de-France autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Île-de-France

Rent@Car

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

6,0

Value

10,0

Thrifty

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,6

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

8,4

Value

9,2

Sixt

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,4

Value

7,3

Europcar

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,2

Value

7,8

Enterprise

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,1

Value

6,9

Avis

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

6,3

Value

6,3

Hertz

20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,9

Value

6,1

Sunnycars

47 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Île-de-France autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Opéra Garnier22,3 km
Pariisin Disneyland22,6 km
Louvre23,0 km
Eiffelin torni25,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Louvre15,2 km
Eiffelin torni15,6 km
Opéra Garnier16,4 km
Pariisin Disneyland34,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Opéra Garnier66,6 km
Eiffelin torni67,5 km
Louvre67,9 km
Pariisin Disneyland80,6 km

Onko kannattavaa varata vuokra-auto Ile de Francessa?

Ile de Francessa on Pariisia lukuun ottamatta melko levollista ja helppoa ajaa autolla. Alue on suurilta osin maaseutua, jota halkovat moottoritiet ja pienet maantiet. Pariisissa matkustelevan kannattaa melkeinpä jättää auto hotellille parkkiin ja jatkaa sieltä kaupunkiin tutustumista julkisella liikenteellä. Ile de Francen suosituimmat nähtävyydet sijaitsevat lähes kaikki Pariisin alueella. Julkista liikennettä on myös jonkin verran kaupungin ulkopuolella – Ranskassa on hyvät juna- ja bussiverkostot. Jos mielii kuitenkin maaseudun rauhaan ja haluaa liikkua omien aikataulujen puitteissa, on paras tapa liikkumiseen oma auto. Autonvuokraus Ile de Francen alueella on vaivatonta ja auton saa mukaansa jo heti lentokentältä niin halutessaan. Vuokra-autot löydät itsellesi helposti momondon kautta. Sieltä löytyvät sekä halvat vuokra-autot että ylelliset vuokra-autot kätevästi samasta osoitteesta. Kun autonvuokraus on vaivatonta, voi keskittyä lomailuun logistiikasta huolehtimisen sijaan.


Vuokraa auto läheltä kohteen Île-de-France suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Île-de-France

Autonvuokraus Île-de-France

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Île-de-France, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräisten 7,7/10 asiakasarvioiden ja 114 annettujen arvostelujen perusteella vuokraamo Sixt on käyttäjiemme toimesta arvioitu parhaimmaksi vuokraamoksi alueella Île-de-France. Vuokraamollta Sixt löytyy 18 toimipistettä alueelta Île-de-France mukaan lukien yksi suosituista kaupungeista eli Pariisi.

Useimmat matkailijat vuokraavat auton kohteessa Île-de-France 7 päiväksi, mikä maksaa keskimäärin 44 € per päivä. Jos aiot vuokrata auton viikoksi, maksaa se yleensä noin 304 € yhteensä. Viikonloppuvuokrauksen kokonaiskustannukset ovat yleensä keskimäärin 108 €. 1722 € on kuukauden kestävän Île-de-France roadtripin hinta keskimäärin.


Autonvuokraukset kaupungin Île-de-France suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Île-de-France lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Île-de-France


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Île-de-France. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Île-de-France helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Île-de-France autoillle.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Île-de-France momondo-sivustolla.

Kyllä, kohteesta Île-de-France löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Île-de-France.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.