Autonvuokraus Rostock, Saksa

Haussa halpa vuokra-auto Rostock, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rostock, Saksa
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Rostock, Saksa
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Rostock: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rostock, Saksa
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
10 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rostock, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Hampuri lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rostock

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rostock noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Rostock. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Rostock autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rostock, Saksa?

  Kun ajat Rostock kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Rostock kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille Tiedotus. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rostock?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Volkswagen Polo kaupungista Rostock, ja datamme mukaan Volkswagen Tiguan on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Volkswagen Polo, hinnat ovat 37 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Volkswagen Polo autonvuokraustarjousta kaupungista Rostock niinkin alhaiseen hintaan kuin 11 € per päivä. Volkswagen Tiguan autonvuokraukset kaupungista Rostock ovat yleensä keskimäärin 60 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 57 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz G-Class vuokra-autoja kaupungissa Rostock?

  Vuokraamolla Sixt on Mercedes-Benz G-Class autoja saatavilla kaupungissa Rostock 81 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Mercedes-Benz G-Class saatavuus kaupungissa Rostock voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.

 • Millainen sää on kohteessa Rostock, Saksa kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Rostock sademäärä on 40 mm ja keskilämpötila 0 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Rostock parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Rostock lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Rostock.

 • Onko sää kaupungissa Rostock samanlainen kuin muualla Mecklenburg-Etu-Pommeri alueella?

  Jos etsit Rostock vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Mecklenburg-Etu-Pommeri lämpötila on yleensä 0 °C ja sademäärä vastaavasti 40 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Rostock lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Rostock

Aloita matkan suunnittelu - Rostock