Autonvuokraus Korfu, Kreikka

Haussa halpa vuokra-auto Korfu, Kreikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Korfu, II, Kreikka
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Korfu, II, Kreikka
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Korfu: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Korfu, Kreikka
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

3,9
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,9

Value

5,9
11 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Korfu

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Korfulla?

Autovuokraus Korfulla on mahdollista pääsääntöisesti kaikille 21 vuotta täyttäneille ajokortin suorittaneille. 21 vuotta on Korfun autovuokraamoiden yleisin ikäraja, tosin joissain vuokraamoissa autoja voidaan vuokrata myös kaikille yli 18-vuotiaille kuskeille. Vuokrauksen ehtona saattaa olla esimerkiksi vähintään vuoden ajokokemus. Nuorille kuskille auton vuokraus Korfulla tulee yleensä hieman kalliimmaksi. Alle 25-vuotiailta peritään tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksu, joka voi olla etenkin pitkäaikaisissa vuokrauksissa yllättävän korkea. Lisämaksu maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä erikseen. Ota nuorten kuskien lisäkulut huomioon, kun teet hintavertailua Korfun autovuokraamoiden välillä.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Korfulla

Korfu on helppo autoilusaari, ja auton vuokraaminen on saarelle saapuvien matkailijoiden keskuudessa suosittua. Korfun kaupungissa liikenne voi olla vilkasta etenkin saaren suosituimpina matkailukuukausina, kesäkuusta elokuuhun. Muilla saaren teillä voi kuitenkin autoilla rauhallisissa tunnelmissa. Korfun kaupungin alueella enimmäisnopeusrajoitus on 50 km/h. Monilla keskustan teillä rajoitus on kuitenkin alhaisempi, 30–40 km/h. Korfun saaren pääteillä nopeusrajoitus vaihtelee puolestaan 100–120 km/h välillä. Seuraa siis nopeusrajoitusmerkkejä teiden varsilta. Jos nautit alkoholia, älä lähde rattiin, sillä rattijuopumuksen promilleraja on kaikkialla Kreikassa sama kuin Suomessa: 0,5 promillea. Niille, jotka ovat saaneet ajokortin alle kaksi vuotta sitten, raja on vain 0,2 promillea. Pysäköinti on helppoa useimmissa osissa Korfun saarta, ja ilmaisia parkkipaikkoja on tarjolla runsaasti. Noin 32 000 asukkaan Korfun kaupungin keskustasta parkkipaikan löytäminen voi olla kesäkuukausina vaikeaa. Monissa hotelleissa on kuitenkin ilmaisia tai edullisia parkkialueita, ja myös ydinkeskustan ulkopuolelta löytyy ilmaisia parkkipaikkoja. Kaupungissa on myös maksullisia pysäköintialueita.

Nähtävyyksiä Korfulla ja sen lähellä

Autonvuokraus Korfulla on erinomainen ajatus, sillä nähtävyydet levittäytyvät saaren eri osiin. Vuokraa auto Korfulla vaikkapa viikoksi ja voit seikkailla helposti useammassa saaren kohteessa. Kauniista merimaisemista, rennosta tunnelmasta ja perinteisestä kreikkalaisesta arkkitehtuurista pääset nauttimaan monissa Korfun seudun rannikkokylissä. Ajomatka saaren päästä päähän kestää alle kaksi tuntia. Vaikka viihtyisit valtaosan lomastasi Korfun kaupungissa, kannattaa auton vuokraaminen myös päiväksi tai kahdeksi. Vuokra-autolla pääset kätevästi esimerkiksi kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan vesipuistoon, Aqualand Park Corfuun, joka on yksi lasten suosikkikohteista saarella. Vesipuistoon on matkaa kaupungista noin 13 km, joten automatka kestää vain noin 20 min. Mikäli kaipaat paratiisimaisten rantamaisemien äärelle, suuntaa autolla Palaiokastritsaan, jonne matka-aika on autolla vain reilut 30 min. Myös Sidarin kaunis rantakaupunki, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Korfun kaupungista, on vierailun arvoinen. Aivan saaren eteläosiin automatkailijoita kutsuu kaunis Kavos.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Korfulla autoilu on kohtuullisen helppoa, mutta varmista silti, että vuokra-autollasi on riittävä vakuutusturva. Kaikki Korfun vuokra-autot sisältävät jonkinlaisen perusvakuutuksen, ainakin kolariturvan. Vakuutuksessa on kuitenkin lähes aina omavastuu, eli tietty osuus vahingoista, joka jää viime kädessä auton vuokraajan maksettavaksi. Jos siis joudut Korfun teillä kolariin, joudut todennäköisesti kattamaan osan vahingoista omasta pussistasi. Pääset kuitenkin halutessasi omavastuuosuudesta eroon lisämaksulla. Lisämaksu nostaa autovuokrauksen hintaa, mutta voit lähteä Korfun teille rauhallisin mielin. Tarkista myös, kuuluuko vakuutuspakettiisi automaattisesti vastuuvakuutus, eli kolmannelle osapuolelle aiheutuneiden vahinkojen korvaus. Myöskään varkausturva ei automaattisesti kuulu kaikkien vuokra-autojen vakuutukseen Korfulla.

Voiko Korfulla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Korfulla ja muualla Kreikassa voi ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Suomen ajokortti käy sellaisenaan autoiluun kaikissa EU-maissa. Ota ajokortti mukaan, kun noudat autosi vuokraamolta. Tarvitset yleensä myös virallisen henkilöllisyystodistuksen, eli passin tai henkilökortin.

Mistä auton nouto ja palautus Korfulla onnistuu?

Autovuokraus Korfulla onnistuu kätevimmin Korfun kaupungin keskustasta tai saaren lentokentältä. Korfun kaupunkialueella auton vuokraus ja nouto onnistuvat kätevimmin satama-alueelta, El. Venizelou -rantakadun tuntumasta. Alueella on monipuolinen valikoima erilaisia autovuokraamoita kansainvälisistä vuokraamoketjuista paikallisiin vuokraamoihin. Myös Korfun kansainvälisellä lentoasemalla, joka sijaitsee vain noin 2,5 km:n päässä Korfun kaupungin ydinkeskustasta, matkailijoita odottavat monet autovuokraamot. Halutessasi voit siis noutaa autosi lentokentältä heti Korfun lennon laskeutumisen jälkeen. Yleensä auton palautus tehdään samaan paikkaan, mistä auto on noudettu. Poikkeusjärjestelyistä voit sopia suoraan autovuokraamon kanssa. Jos esimerkiksi haluat, että autovuokraamo toimittaa auton suoraan hotellillesi Korfussa, on se etenkin Korfun kaupunkialueella mahdollista lisämaksusta. Vuokraamot myös noutavat asiakkaidensa autoja pyynnöstä, mutta tästäkin on maksettava erillinen maksu.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Korfu, Kreikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Korfun kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Korfu

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Korfu noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Budget ja Europcar ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Korfu autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Korfu autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Halvin vuokraamo kaupungissa Korfu on Goldcar Rental SP, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 17 € toimipisteessä kaupungissa Korfu. Halvin Goldcar Rental SP tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Korfu on 11 €.

 • Peritäänkö Korfu, Kreikka autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Korfu sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Korfu. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Korfu helmikuu ajaksi?

  Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Korfu kuukauden helmikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 98 mm ja lämpötilat 12 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Korfu maksaa keskimäärin 14 €/päivä.

 • Kuinka monta GREEN MOTION autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Korfu?

  GREEN MOTION autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Korfu, Kreikka. Sen 3 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 55 € vuokratessasi auton kaupungissa Korfu, Kreikka.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Korfu, Kreikka?

  Kun ajat Korfu kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Korfu kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Korfu?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Korfu, suurin osa käyttäjistämme valitsee Fiat Panda keskimääräiseen hintaan 18 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Ford Ka 14 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Fiat Panda vuokra-autoja kaupungista Korfu niinkin alhaiseen hintaan kuin 3 €/pvä ja Ford Ka hintaan 3 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Korfu, Kreikka kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Korfu kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 10 °C lämpötiloja ja 94 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Korfu kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Korfu autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Korfu vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat Panda, Ford Ka tai Hyundai Accent.

 • Onko sää kaupungissa Korfu samanlainen kuin muualla Jooniansaaret alueella?

  Jos etsit Korfu vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Jooniansaaret lämpötila on yleensä 11 °C ja sademäärä vastaavasti 97,5 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Korfu lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Korfu

Tutustu alueen Jooniansaaret muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Acharavi, Argostoli ja Lefkáda maan Jooniansaaret sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Korfu