Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Korfu, Jooniansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Korfu, Jooniansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Korfu, Jooniansaaret, Kreikka
1. March — 8. March
Korfu, Jooniansaaret, Kreikka
Fri 1/3
Keskipäivä
Fri 8/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Korfu

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Korfu

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Korfu?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Korfu löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 7 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Korfu on 7 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Korfu?

Toyota Aygo ja Hyundai i10 automallit kaupungissa Korfu ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Toyota Aygo vuokrahinnat kaupungissa Korfu voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 34 €/päivä ja alhaisimmillaan 6 €/päivä. Hyundai i10 vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 29 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 8 €/pvä.

Tärkeää tietoa Korfu autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Korfulla?

Autovuokraus Korfulla on mahdollista pääsääntöisesti kaikille 21 vuotta täyttäneille ajokortin suorittaneille. 21 vuotta on Korfun autovuokraamoiden yleisin ikäraja, tosin joissain vuokraamoissa autoja voidaan vuokrata myös kaikille yli 18-vuotiaille kuskeille. Vuokrauksen ehtona saattaa olla esimerkiksi vähintään vuoden ajokokemus. Nuorille kuskille auton vuokraus Korfulla tulee yleensä hieman kalliimmaksi. Alle 25-vuotiailta peritään tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksu, joka voi olla etenkin pitkäaikaisissa vuokrauksissa yllättävän korkea. Lisämaksu maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä erikseen. Ota nuorten kuskien lisäkulut huomioon, kun teet hintavertailua Korfun autovuokraamoiden välillä.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Korfulla

Korfu on helppo autoilusaari, ja auton vuokraaminen on saarelle saapuvien matkailijoiden keskuudessa suosittua. Korfun kaupungissa liikenne voi olla vilkasta etenkin saaren suosituimpina matkailukuukausina, kesäkuusta elokuuhun. Muilla saaren teillä voi kuitenkin autoilla rauhallisissa tunnelmissa. Korfun kaupungin alueella enimmäisnopeusrajoitus on 50 km/h. Monilla keskustan teillä rajoitus on kuitenkin alhaisempi, 30–40 km/h. Korfun saaren pääteillä nopeusrajoitus vaihtelee puolestaan 100–120 km/h välillä. Seuraa siis nopeusrajoitusmerkkejä teiden varsilta. Jos nautit alkoholia, älä lähde rattiin, sillä rattijuopumuksen promilleraja on kaikkialla Kreikassa sama kuin Suomessa: 0,5 promillea. Niille, jotka ovat saaneet ajokortin alle kaksi vuotta sitten, raja on vain 0,2 promillea. Pysäköinti on helppoa useimmissa osissa Korfun saarta, ja ilmaisia parkkipaikkoja on tarjolla runsaasti. Noin 32 000 asukkaan Korfun kaupungin keskustasta parkkipaikan löytäminen voi olla kesäkuukausina vaikeaa. Monissa hotelleissa on kuitenkin ilmaisia tai edullisia parkkialueita, ja myös ydinkeskustan ulkopuolelta löytyy ilmaisia parkkipaikkoja. Kaupungissa on myös maksullisia pysäköintialueita.

Nähtävyyksiä Korfulla ja sen lähellä

Autonvuokraus Korfulla on erinomainen ajatus, sillä nähtävyydet levittäytyvät saaren eri osiin. Vuokraa auto Korfulla vaikkapa viikoksi ja voit seikkailla helposti useammassa saaren kohteessa. Kauniista merimaisemista, rennosta tunnelmasta ja perinteisestä kreikkalaisesta arkkitehtuurista pääset nauttimaan monissa Korfun seudun rannikkokylissä. Ajomatka saaren päästä päähän kestää alle kaksi tuntia. Vaikka viihtyisit valtaosan lomastasi Korfun kaupungissa, kannattaa auton vuokraaminen myös päiväksi tai kahdeksi. Vuokra-autolla pääset kätevästi esimerkiksi kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan vesipuistoon, Aqualand Park Corfuun, joka on yksi lasten suosikkikohteista saarella. Vesipuistoon on matkaa kaupungista noin 13 km, joten automatka kestää vain noin 20 min. Mikäli kaipaat paratiisimaisten rantamaisemien äärelle, suuntaa autolla Palaiokastritsaan, jonne matka-aika on autolla vain reilut 30 min. Myös Sidarin kaunis rantakaupunki, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Korfun kaupungista, on vierailun arvoinen. Aivan saaren eteläosiin automatkailijoita kutsuu kaunis Kavos.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Korfulla autoilu on kohtuullisen helppoa, mutta varmista silti, että vuokra-autollasi on riittävä vakuutusturva. Kaikki Korfun vuokra-autot sisältävät jonkinlaisen perusvakuutuksen, ainakin kolariturvan. Vakuutuksessa on kuitenkin lähes aina omavastuu, eli tietty osuus vahingoista, joka jää viime kädessä auton vuokraajan maksettavaksi. Jos siis joudut Korfun teillä kolariin, joudut todennäköisesti kattamaan osan vahingoista omasta pussistasi. Pääset kuitenkin halutessasi omavastuuosuudesta eroon lisämaksulla. Lisämaksu nostaa autovuokrauksen hintaa, mutta voit lähteä Korfun teille rauhallisin mielin. Tarkista myös, kuuluuko vakuutuspakettiisi automaattisesti vastuuvakuutus, eli kolmannelle osapuolelle aiheutuneiden vahinkojen korvaus. Myöskään varkausturva ei automaattisesti kuulu kaikkien vuokra-autojen vakuutukseen Korfulla.

Voiko Korfulla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Korfulla ja muualla Kreikassa voi ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Suomen ajokortti käy sellaisenaan autoiluun kaikissa EU-maissa. Ota ajokortti mukaan, kun noudat autosi vuokraamolta. Tarvitset yleensä myös virallisen henkilöllisyystodistuksen, eli passin tai henkilökortin.

Mistä auton nouto ja palautus Korfulla onnistuu?

Autovuokraus Korfulla onnistuu kätevimmin Korfun kaupungin keskustasta tai saaren lentokentältä. Korfun kaupunkialueella auton vuokraus ja nouto onnistuvat kätevimmin satama-alueelta, El. Venizelou -rantakadun tuntumasta. Alueella on monipuolinen valikoima erilaisia autovuokraamoita kansainvälisistä vuokraamoketjuista paikallisiin vuokraamoihin. Myös Korfun kansainvälisellä lentoasemalla, joka sijaitsee vain noin 2,5 km:n päässä Korfun kaupungin ydinkeskustasta, matkailijoita odottavat monet autovuokraamot. Halutessasi voit siis noutaa autosi lentokentältä heti Korfun lennon laskeutumisen jälkeen. Yleensä auton palautus tehdään samaan paikkaan, mistä auto on noudettu. Poikkeusjärjestelyistä voit sopia suoraan autovuokraamon kanssa. Jos esimerkiksi haluat, että autovuokraamo toimittaa auton suoraan hotellillesi Korfussa, on se etenkin Korfun kaupunkialueella mahdollista lisämaksusta. Vuokraamot myös noutavat asiakkaidensa autoja pyynnöstä, mutta tästäkin on maksettava erillinen maksu.


Autonvuokraustarjoukset Korfu, Jooniansaaret

Löydä kohteesta Korfu juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

10 € - 55 €

Kaikki autotyypit

11 € - 58 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Korfu, Kreikan on 16 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Korfu, Kreikan on toukokuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Korfu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Korfu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Korfu autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Korfu, Jooniansaaret

SURPRICE CAR RENTAL

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

6,0

Alma Car Hire

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

8,8

Value

7,1

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6

GREEN MOTION

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

5,7

Value

5,3

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

1,9

Comfort

1,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

1,9

Vuokraa auto läheltä kohteen Korfu suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Korfu
Mon Repos Palace - Adults Only

Mon Repos Palace - Adults Only

Dimokratias Av. & Iasonos Sosipatrou, Corfu, Greece

1,6 km kaupungin keskustasta

Corfu Palace

Corfu Palace

Leoforos Demokratias 2, Corfu, Greece

0,5 km kaupungin keskustasta

Cavalieri Hotel

Cavalieri Hotel

4 Capodistriou Street, Corfu, Greece

0,4 km kaupungin keskustasta

Arion Hotel Corfu

Arion Hotel Corfu

Sxerias 6 Mon Repo, Corfu, Greece

1,7 km kaupungin keskustasta

Atlantis Hotel

Atlantis Hotel

48, Xenofontos Stratigou St, Corfu, Greece

0,8 km kaupungin keskustasta

City Marina

City Marina

Donzelot Street 15, Corfu, Greece

0,4 km kaupungin keskustasta

Siora Vittoria Boutique Hotel

Siora Vittoria Boutique Hotel

36, St.Padova Str. Corfu Town, Corfu, Greece

0,2 km kaupungin keskustasta

Corfu Mare Hotel -Adults only

Corfu Mare Hotel -Adults only

Nikolaou Zervou 5, Corfu, Greece

2,1 km kaupungin keskustasta

Bella Venezia

Bella Venezia

4 Napoleontos Zampeli Street, Corfu, Greece

0,2 km kaupungin keskustasta

Loc Hospitality Annunziata

Loc Hospitality Annunziata

Agion Pateron 22, Corfu, Greece

0,1 km kaupungin keskustasta

Moraitis Mansion

Moraitis Mansion

Theodorou Desilla 151, Corfu, Greece

1,4 km kaupungin keskustasta

Acanthus blue

Acanthus blue

8-12 3rd Parodos Mitropolitou Athanasiou, Corfu, Greece

1,2 km kaupungin keskustasta

Konstantinoupolis

Konstantinoupolis

11, Zavitsianou Street, Corfu, Greece

0,3 km kaupungin keskustasta

Locandiera

Locandiera

Ioannou Gennata 8, Corfu, Greece

0,3 km kaupungin keskustasta

Mon-Repo Suites

Mon-Repo Suites

Korfu, Kreikka

1,6 km kaupungin keskustasta

Amalphi Corfu City Living

Amalphi Corfu City Living

46 Leoforos Alexandras, Corfu, Greece

0,3 km kaupungin keskustasta

Corfu City Apartments

Corfu City Apartments

Korfu, Kreikka

0,5 km kaupungin keskustasta

Hotel Dalia

Hotel Dalia

9 Platia Ethikou Stadiou(National Stadium Square), Garitsa, Corfu, Greece, Corfu, Greece

1,3 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Korfu - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Korfu, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Korfu, Kreikka autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Korfu sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Korfu. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Korfu maaliskuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Korfu maaliskuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 15 °C ja sademäärä 67 mm cm maaliskuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Korfu maksaa keskimäärin 43 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Korfu, Kreikka?

Kun ajat Korfu kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Korfu kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Volkswagen T-Cross vuokra-autoja kaupungissa Korfu?

Millainen sää on kohteessa Korfu, Kreikka kuukauden helmikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Korfu kuukauden helmikuu aikana voivat odottaa 10 °C lämpötiloja ja 91 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Korfu samanlainen kuin muualla Jooniansaaret alueella?

Jos etsit Korfu vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden helmikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Jooniansaaret lämpötila on yleensä 11 °C ja sademäärä vastaavasti 93 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Korfu hinnat?

autoa Korfu hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Korfu?

124 toimijaa on valittavissa autoa Korfu helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Korfu?

Eri maissa, myös kohteessa Korfu, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Korfu?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Korfu. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Korfu?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Korfu. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Korfu?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Korfu, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Korfu, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Korfu tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Korfu momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Korfu.

Löytyykö kohteesta Korfu autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Korfu vuokra-autoille.

Voinko etsiä Korfu vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Korfu, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Korfu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Korfu
Fri 1/3
Keskipäivä
Fri 8/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.