Autonvuokraukset kohteessa Korfu, Jooniansaaret

Etsi halpoja vuokra-autotarjouksia Korfu, Jooniansaaret

Korfu, Jooniansaaret, Kreikka
30. maaliskuu — 6. huhtikuu
Sama palautus
Korfu, Jooniansaaret, Kreikka
to 30/3
Keskipäivä
to 6/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Korfu autonvuokrauksesta

Autovuokraus Korfulla on mahdollista pääsääntöisesti kaikille 21 vuotta täyttäneille ajokortin suorittaneille. 21 vuotta on Korfun autovuokraamoiden yleisin ikäraja, tosin joissain vuokraamoissa autoja voidaan vuokrata myös kaikille yli 18-vuotiaille kuskeille. Vuokrauksen ehtona saattaa olla esimerkiksi vähintään vuoden ajokokemus. Nuorille kuskille auton vuokraus Korfulla tulee yleensä hieman kalliimmaksi. Alle 25-vuotiailta peritään tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksu, joka voi olla etenkin pitkäaikaisissa vuokrauksissa yllättävän korkea. Lisämaksu maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä erikseen. Ota nuorten kuskien lisäkulut huomioon, kun teet hintavertailua Korfun autovuokraamoiden välillä.

Korfu on helppo autoilusaari, ja auton vuokraaminen on saarelle saapuvien matkailijoiden keskuudessa suosittua. Korfun kaupungissa liikenne voi olla vilkasta etenkin saaren suosituimpina matkailukuukausina, kesäkuusta elokuuhun. Muilla saaren teillä voi kuitenkin autoilla rauhallisissa tunnelmissa. Korfun kaupungin alueella enimmäisnopeusrajoitus on 50 km/h. Monilla keskustan teillä rajoitus on kuitenkin alhaisempi, 30–40 km/h. Korfun saaren pääteillä nopeusrajoitus vaihtelee puolestaan 100–120 km/h välillä. Seuraa siis nopeusrajoitusmerkkejä teiden varsilta. Jos nautit alkoholia, älä lähde rattiin, sillä rattijuopumuksen promilleraja on kaikkialla Kreikassa sama kuin Suomessa: 0,5 promillea. Niille, jotka ovat saaneet ajokortin alle kaksi vuotta sitten, raja on vain 0,2 promillea. Pysäköinti on helppoa useimmissa osissa Korfun saarta, ja ilmaisia parkkipaikkoja on tarjolla runsaasti. Noin 32 000 asukkaan Korfun kaupungin keskustasta parkkipaikan löytäminen voi olla kesäkuukausina vaikeaa. Monissa hotelleissa on kuitenkin ilmaisia tai edullisia parkkialueita, ja myös ydinkeskustan ulkopuolelta löytyy ilmaisia parkkipaikkoja. Kaupungissa on myös maksullisia pysäköintialueita.

Autonvuokraus Korfulla on erinomainen ajatus, sillä nähtävyydet levittäytyvät saaren eri osiin. Vuokraa auto Korfulla vaikkapa viikoksi ja voit seikkailla helposti useammassa saaren kohteessa. Kauniista merimaisemista, rennosta tunnelmasta ja perinteisestä kreikkalaisesta arkkitehtuurista pääset nauttimaan monissa Korfun seudun rannikkokylissä. Ajomatka saaren päästä päähän kestää alle kaksi tuntia. Vaikka viihtyisit valtaosan lomastasi Korfun kaupungissa, kannattaa auton vuokraaminen myös päiväksi tai kahdeksi. Vuokra-autolla pääset kätevästi esimerkiksi kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan vesipuistoon, Aqualand Park Corfuun, joka on yksi lasten suosikkikohteista saarella. Vesipuistoon on matkaa kaupungista noin 13 km, joten automatka kestää vain noin 20 min. Mikäli kaipaat paratiisimaisten rantamaisemien äärelle, suuntaa autolla Palaiokastritsaan, jonne matka-aika on autolla vain reilut 30 min. Myös Sidarin kaunis rantakaupunki, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Korfun kaupungista, on vierailun arvoinen. Aivan saaren eteläosiin automatkailijoita kutsuu kaunis Kavos.


Autonvuokraustarjoukset Korfu, Jooniansaaret

Löydä kohteesta Korfu juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

14 € - 66 €

Kaikki autotyypit

14 € - 86 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Korfu, Kreikan on 21 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Korfu, Kreikan on maaliskuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Korfu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Korfu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Korfu, Kreikan on 32 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Korfu, Kreikan on lokakuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Korfu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Korfu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Korfu autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Korfu, Jooniansaaret

Enterprise

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

6,0

Alma Car Hire

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

8,8

Value

7,1

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

GREEN MOTION

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,2

Comfort

4,5

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

5,1

Value

4,8

SURPRICE CAR RENTAL

11 sijaintia

Kings Rental Corfu

5 sijaintia

Autounion Car Rental

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Korfu

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Korfu

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Convertible

Halvin vuokra-auto

11 €

Suosituin malli

Toyota Aygo
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Korfu viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Convertible.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Korfu on 11 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 18 €/pvä.
Kohteen Korfu suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Aygo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat Panda.

Vuokraa auto läheltä kohteen Korfu suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Korfu

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Korfu - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Korfu, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Korfu löytyvät yleensä Goldcar Rental SP kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGoldcar Rental SP, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 11 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Korfu on 18 €/pvä.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Korfu sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Korfu. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.


Aloita matkan suunnittelu - Korfu


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Korfu. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Korfu, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.