Autonvuokraus Lyon, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Lyon, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lyon, Lyon Metropolis, Ranska
28. kesäkuu — 5. heinäkuu
Sama palautus
Lyon, Lyon Metropolis, Ranska
ma 28/6
Keskipäivä
ma 5/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Lyon, Ranska

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Keskikoko Cars

25 € - 69 €

All Car Types

17 € - 69 €

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lyon, Ranska on 27 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lyon, Ranska on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lyon. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lyon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Lyon Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Lyon: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lyon, Ranska
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Mukavuus

9,5

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,5

Hinta-laatusuhde

9,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,8

Hinta-laatusuhde

7,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

7,6

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,2

Hinta-laatusuhde

7,6
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Mukavuus

7,6

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Hinta-laatusuhde

6,3
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Mukavuus

7,3

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,9

Hinta-laatusuhde

6,1
8 sijaintia
4 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Lyon, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lyon Lyon-Saint Exupéry lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Lyon

15 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Lyon momondon avulla ajankohtana kesäkuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Lyon noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Europcar, Enterprise ja Budget ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Lyon COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Lyon. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Lyon autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Lyon on halvinta, kun käytät vuokraamon Dollar yhtä heidän 4 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 13 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 21 €/päivä.

Peritäänkö Lyon, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Lyon olevat suositut autovuokraamot, kuten keddy by Europcar, Europcar ja Enterprise tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Lyon, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Lyon?

4 toimipaikkaa löytyy kaupungista Lyon, Ranska. Näistä Budget vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 29 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Lyon, Ranska?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Lyon on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Lyon ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Lyon, Ranska kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Lyon sademäärä on 70 mm ja keskilämpötila 18 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Lyon parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Lyon on yleensä lämmintä kesäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Lyon samanlainen kuin muualla Auvergne-Rhône-Alpes alueella?

Ilmasto alueella Auvergne-Rhône-Alpes kuukauden kesäkuu aikana on yleensä 17 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 67 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Lyon lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Lyon