Autonvuokraus Lyon, Ranska - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Lyon, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lyon, Lyon Metropolis, Ranska
18. huhtikuu — 25. huhtikuu
Sama palautus
Lyon, Lyon Metropolis, Ranska
su 18/4
Keskipäivä
su 25/4
Keskipäivä

Autovuokraamo Lyon: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lyon, Ranska
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.4

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.1

Pisteet perustuvat 27 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 8 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.9

Pisteet perustuvat 22 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.8

Pisteet perustuvat 19 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.6

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.9

Pisteet perustuvat 13 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Lyon, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lyon Lyon-Saint Exupéry lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Lyon

15 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Lyon momondon avulla ajankohtana huhtikuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Lyon noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Enterprise ja National ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Lyon COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Lyon. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Lyon autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Lyon on halvinta, kun käytät vuokraamon Dollar yhtä heidän 4 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 13 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 20 €/päivä.

Peritäänkö Lyon, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Lyon olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Enterprise ja National tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Lyon, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kuinka monta Dollar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Lyon?

4 toimipaikkaa löytyy kaupungista Lyon, Ranska. Näistä Dollar vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 20 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Lyon, Ranska?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Lyon on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Lyon ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Lyon, Ranska kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana kaupungin Lyon sademäärä on 60 mm ja keskilämpötila 10 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Lyon parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Lyon kuukauden huhtikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Lyon autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Lyon vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Ka, Class Mini Car tai Opel Corsa.

Onko sää kaupungissa Lyon samanlainen kuin muualla Auvergne-Rhône-Alpes alueella?

Ilmasto alueella Auvergne-Rhône-Alpes kuukauden huhtikuu aikana on yleensä 9 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 71 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Lyon lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Lentolippu varattuna kohteeseen Lyon? Aloita matkan suunnittelu!