Autonvuokraukset kohteessa Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

Haussa halpa vuokra-auto Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lyon, Lyon Metropolis, Ranska
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Lyon, Lyon Metropolis, Ranska
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

Löydä kohteesta Lyon juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 78 €

Kaikki autotyypit

19 € - 85 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lyon, Ranskan on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lyon, Ranskan on tammikuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lyon. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lyon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lyon, Ranskan on 33 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lyon, Ranskan on tammikuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lyon. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lyon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Lyon autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,6

Value

7,6
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,3

Value

7,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,9

Value

6,3
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,5

Value

6,0
10 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Lyon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lyon

Autonvuokraus Lyon

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lyon, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa Lyon on halvinta, kun käytät vuokraamon Dollar yhtä heidän 4 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 15 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 23 €/päivä.

Kaupungissa Lyon olevat suositut autovuokraamot, kuten keddy by Europcar, Enterprise ja Europcar tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Lyon, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

2 toimipaikkaa löytyy kaupungista Lyon, Ranska. Näistä Avis vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 76 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Lyon on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Lyon ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Kuukauden toukokuu aikana kaupungin Lyon sademäärä on 70 mm ja keskilämpötila 15 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Lyon parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Ilmasto alueella Auvergne-Rhône-Alpes kuukauden toukokuu aikana on yleensä 14 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 75 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Lyon lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Tutustu alueen Ranskan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Ranskan

Aloita matkan suunnittelu - Lyon


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Lyon momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Lyon suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Lyon, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Lyon.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Lyon.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Lyon.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.