Autonvuokraukset kohteessa Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

Haussa halpa vuokra-auto Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lyon, Lyon Metropolis, Ranska
14. kesäkuu — 21. kesäkuu
Sama palautus
Lyon, Lyon Metropolis, Ranska
ke 14/6
Keskipäivä
ke 21/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Lyon

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Lyon

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Lyon?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Lyon löytyvät yleensä Dollar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaDollar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 15 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Lyon on 23 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Lyon?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Lyon 11 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Lyon?

Kun vuokraat autoa kaupungista Lyon, suurin osa käyttäjistämme valitsee Peugeot 208 keskimääräiseen hintaan 29 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Fiat 500X 116 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Peugeot 208 vuokra-autoja kaupungista Lyon niinkin alhaiseen hintaan kuin 26 €/pvä ja Fiat 500X hintaan 53 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

Löydä kohteesta Lyon juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

19 € - 171 €

Kaikki autotyypit

50 € - 171 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lyon, Ranskan on 65 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lyon, Ranskan on tammikuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lyon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lyon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lyon, Ranskan on 35 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lyon, Ranskan on tammikuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lyon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lyon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lyon, Ranskan on 52 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Lyon, Ranskan on heinäkuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lyon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lyon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Lyon autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

keddy by Europcar

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

7,2

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

6,3

Value

7,6

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,7

Value

7,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

5,0

Value

7,0

Europcar

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,0

Value

6,5

Sunnycars

11 sijaintia

Absolute Car Rental

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Lyon

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Lyon

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Intermediate

Halvin vuokra-auto

15 €

Suosituin malli

Peugeot 208
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Lyon viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Lyon on 15 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 23 €/pvä.
Kohteen Lyon suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Peugeot 208. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat 500X.

Vuokraa auto läheltä kohteen Lyon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lyon

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Lyon - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lyon, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaupungissa Lyon olevat suositut autovuokraamot, kuten keddy by Europcar, Enterprise Rent-A-Car ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Lyon, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Lyon on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Lyon ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Tutustu alueen Ranskan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Ranskan

Aloita matkan suunnittelu - Lyon


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Lyon momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Lyon suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.