Autonvuokraus Bangkok, Thaimaa

Haussa halpa vuokra-auto Bangkok, Thaimaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bangkok, Thaimaa
1. heinäkuu — 8. heinäkuu
Sama palautus
Bangkok, Thaimaa
to 1/7
Keskipäivä
to 8/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Bangkok, Thaimaa

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 66 €

Kaikki autotyypit

13 € - 55 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok, Thaimaa on 15 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bangkok, Thaimaa on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bangkok. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Bangkok Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok, Thaimaa on 16 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Bangkok, Thaimaa on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bangkok. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Bangkok Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok, Thaimaa on 17 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Bangkok, Thaimaa on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bangkok. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Bangkok Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok, Thaimaa on 19 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Bangkok, Thaimaa on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bangkok. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Bangkok Maasturi vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Bangkok: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bangkok, Thaimaa
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Hinta-laatusuhde

9,3
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Hinta-laatusuhde

9,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

7,0

Hinta-laatusuhde

9,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

7,3
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Mukavuus

8,1

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

7,7

Hinta-laatusuhde

8,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Mukavuus

7,4

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,2

Hinta-laatusuhde

8,0

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bangkok, Thaimaa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bangkok Suvarnabhumi lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bangkok

76on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Bangkok kuun kesäkuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bangkok noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Hertz, Europcar ja National ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Bangkok. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Bangkok autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Bangkok autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset THAIRENTACAR vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Bangkok. Keskimääräisillä 12 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 6 toimipisteessä, THAIRENTACAR on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Bangkok, Thaimaa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Bangkok. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Bangkok valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Bangkok heinäkuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 28 °C ja sademäärä yleensä 180 mm cm heinäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Bangkok. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut heinäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Bangkok. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Bangkok maksaa keskimäärin 25 €/päivä.

Kuinka monta THAIRENTACAR autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Bangkok?

Yrityksellä THAIRENTACAR on eniten vuokraamoja kaupungissa Bangkok, Thaimaa, josta löytyy yhteensä 6 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 12 €/päivä tarjouksia THAIRENTACAR vuokra-autoille kaupungissa Bangkok, Thaimaa.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bangkok, Thaimaa?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Bangkok on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Bangkok ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Bangkok, Thaimaa kuukauden kesäkuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Bangkok kuukauden kesäkuu aikana on 29 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 150 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Lämpötilat Bangkok aikana kohteessa kesäkuu ovat tyypillisesti muita kuukausia korkeammat, mutta sateen mahdollisuus on silti suuri. Suosittelemme vuokraamaan ilmastoidun auton.

Onko sää kaupungissa Bangkok samanlainen kuin muualla Bangkok alueella?

Ilmasto alueella Bangkok kuukauden kesäkuu aikana on yleensä 29 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 150 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Bangkok lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Thaimaa

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Phuket, Krabi ja Koh Samui eri puolilla Thaimaa

Aloita matkan suunnittelu - Bangkok