Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Bangkok

Haussa halpa vuokra-auto Bangkok? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
Fri 31/5
Fri 7/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Bangkok autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Bangkok
Suuri maasturi47 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Bangkok

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Bangkok

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Bangkok?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Bangkok löytyvät yleensä keddy by Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostakeddy by Europcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 20 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Bangkok on 25 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Bangkok?

Vuokraamolla THAIRENTACAR on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Bangkok 6 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bangkok?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Bangkok on Toyota Fortuner ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Toyota Yaris. Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Fortuner tarjouksia kaupungissa Bangkok keskimääräiseen hintaan 39 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 31 € per päivä. Mallin Toyota Yaris vuokraaminen kaupungissa Bangkok maksaa yleensä keskimäärin 22 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 16 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Bangkok

Löydä kohteesta Bangkok juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

19 € - 43 €

Kaikki autotyypit

24 € - 49 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok, Thaimaan on 24 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Bangkok, Thaimaan on marraskuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bangkok, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok, Thaimaan on 30 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Bangkok, Thaimaan on syyskuuta. Hinta on 10 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bangkok, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok, Thaimaan on 32 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Bangkok, Thaimaan on kesäkuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bangkok, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok, Thaimaan on 27 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Bangkok, Thaimaan on toukokuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bangkok, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Bangkok Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok, Thaimaan on 30 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Bangkok, Thaimaan on kesäkuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bangkok, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Bangkok autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bangkok

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

THAIRENTACAR

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3

Chic Car Rent

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

7,3

Value

9,3

ASAP Car Rentals

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,2

Value

7,6

Europcar

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,7

Value

7,8

keddy by Europcar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,7

Value

8,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Bangkok

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Bangkok

Suosituin vuokraamo

Drive Car Rental

Suositut autotyypit

SUV, Full-size, Intermediate

Halvin vuokra-auto

24 €

Suosituin malli

Toyota Fortuner
Suosituin Bangkok autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Drive Car Rental. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Hertz ja THAIRENTACAR .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Bangkok viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Full-size, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Bangkok on 24 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 26 €/pvä.
Kohteen Bangkok suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Fortuner. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Yaris.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Bangkok - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bangkok, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Bangkok, Thaimaa?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana kesäkuu kohteessa Bangkok on noin 30 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 30 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Bangkok tähän mennessä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 0 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 0 € ympärillä.

Peritäänkö Bangkok, Thaimaa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Bangkok. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Bangkok valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Bangkok kesäkuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 29 °C ja sademäärä yleensä 150 mm cm kesäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Bangkok. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut kesäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Bangkok. Standardi vuokraaminen kaupungissa Bangkok maksaa keskimäärin 24 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Bangkok, Thaimaa?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Bangkok on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Bangkok ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Bangkok, Thaimaa kuukauden toukokuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Bangkok kuukauden toukokuu aikana on 30 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 190 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Bangkok samanlainen kuin muualla Bangkok alueella?

Ilmasto alueella Bangkok kuukauden toukokuu aikana on yleensä 30 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 190 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Bangkok lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bangkok hinnat?

autoa Bangkok hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bangkok?

toukokuuta 2024 alkaen 62 toimijaa on valittavissa autoa Bangkok osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bangkok?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Bangkok. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bangkok?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Bangkok. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Bangkok?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Bangkok momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Bangkok?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Bangkok, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Bangkok, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Bangkok, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Bangkok momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Bangkok.

Löytyykö kohteesta Bangkok autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Bangkok.

Voinko etsiä Bangkok vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Bangkok.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bangkok

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fri 31/5
Keskipäivä
Fri 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Bangkok

Suositut vuokra-autotyypit Bangkokissa