Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Haussa halpa vuokra-auto Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Nizza, Ranska
18. April — 25. April
Nizza, Ranska
Thu 18/4
Keskipäivä
Thu 25/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur
Edullinen21 €/pvä
Pienikokoinen20 €/pvä
Keskikokoinen24 €/pvä
Suuri maasturi37 €/pvä
Mini19 €/pvä
Pienikokoinen maasturi24 €/pvä
Keskikokoinen maasturi26 €/pvä
Standard-maasturi31 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Löydä kohteesta Nizza juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

23 € - 90 €

Kaikki autotyypit

33 € - 108 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 53 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Nizza, Ranskan on tammikuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Nizza, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Nizza pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 72 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Nizza, Ranskan on helmikuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Nizza, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Nizza keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 98 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Nizza, Ranskan on marraskuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 29 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Nizza, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 67 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Nizza, Ranskan on maaliskuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Nizza, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Nizza Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 73 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Nizza, Ranskan on joulukuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Nizza, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 80 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Nizza, Ranskan on kesäkuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 91 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Nizza, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 86 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Nizza, Ranskan on toukokuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 122 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Nizza, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

18 Apr - 25 Apr
Ford Ka
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

20 €/pvä

17 Apr - 24 Apr
Toyota Corolla
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

18 Apr - 25 Apr
Opel Corsa

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Nizza

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Nizza

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Nizza?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Nizza löytyvät yleensä Goldcar Rental SP kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGoldcar Rental SP, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 20 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Nizza on 40 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Nizza?

Vuokraamolla Rent@Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Nizza 8 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Nizza?

Keskimääräiseen hintaan 39 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 20 €/pvä), Peugeot 208 vuokra-autot kaupungissa Nizza on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Fiat 500 vuokraaminen kaupungissa Nizza keskimääräiseen hintaan 54 €/pvä (18 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Nizza autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

8,5

Value

7,4

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

6,9

Value

7,3

Rent@Car

7 sijaintia

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,0

Value

6,9

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,5

Value

7,0

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,6

Value

7,3

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,8

Value

7,2

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,4

Value

6,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Nizza

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Nizza

Suosituin vuokraamo

Goldcar Rental SP

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

34 €

Suosituin malli

Peugeot 208
Suosituin Nizza autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Goldcar Rental SP. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Ok Mobility ja keddy by Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Nizza viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Nizza on 34 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 61 €/pvä.
Kohteen Nizza suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Peugeot 208. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat 500.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Nizza - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Nizza, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Nizza, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Nizza vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Nizza, kuten Hertz, National ja Firefly tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Nizza toukokuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 21 °C ja sademäärä 34 mm cm, joten paras vuokra-automalli toukokuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Nizza on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Nizza maksaa keskimäärin 122 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Nizza, Ranska?

Kun ajat Nizza kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Nizza kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 4 Series Convertible vuokra-autoja kaupungissa Nizza?

Millainen sää on kohteessa Nizza, Ranska kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana kaupungin Nizza sademäärä on 69 mm ja keskilämpötila 14 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Nizza parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Nizza samanlainen kuin muualla Provence - Alpes - Côte d'Azur alueella?

Jos etsit Nizza vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden huhtikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Provence - Alpes - Côte d'Azur lämpötila on yleensä 12 °C ja sademäärä vastaavasti 46,5 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Nizza hinnat?

autoa Nizza hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Nizza?

105 toimijaa on valittavissa autoa Nizza huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Nizza?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Nizza. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Nizza?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Nizza. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Nizza?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Nizza. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Nizza?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Nizza suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Nizza, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Nizza tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Nizza momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Nizza, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Nizza autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Nizza vuokra-autoille.

Voinko etsiä Nizza vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Nizza, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nizza

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Thu 18/4
Keskipäivä
Thu 25/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Nizza

Suositut vuokra-autotyypit Nizzassa