Autonvuokraus Nizza, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Nizza, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Nizza, Ranska
1. heinäkuu — 8. heinäkuu
Sama palautus
Nizza, Ranska
to 1/7
Keskipäivä
to 8/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Nizza, Ranska

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

18 € - 56 €

Kaikki autotyypit

20 € - 114 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranska on 36 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Nizza, Ranska on tammikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 43 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nizza. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Nizza Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranska on 46 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Nizza, Ranska on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nizza. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Nizza Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranska on 85 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Nizza, Ranska on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nizza. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Nizza Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranska on 32 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Nizza, Ranska on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 48 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nizza. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Nizza Maasturi vuokra-autohinnat.

Avoauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranska on 63 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Nizza, Ranska on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nizza. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Nizza Avoauto vuokra-autohinnat.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Rhodium

58 €/pvä

16 heinä - 23 heinä
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
INTERRENT

66 €/pvä

16 heinä - 23 heinä
Kia Rio Hatchback
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Avis

67 €/pvä

16 heinä - 23 heinä
Citroen C2

Autovuokraamo Nizza: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Nizza, Ranska
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,2

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

6,5

Hinta-laatusuhde

7,5
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

9,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

7,3
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Mukavuus

8,3

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

7,5
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Mukavuus

8,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,2

Hinta-laatusuhde

7,6
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,4

Hinta-laatusuhde

7,3
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Mukavuus

8,3

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Hinta-laatusuhde

7,3
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,4

Hinta-laatusuhde

7,6
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Mukavuus

7,1

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,8

Hinta-laatusuhde

6,8

Tietoja matkastasi kohteeseen Nizza

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Nizzassa?

Auton vuokraus Nizzassa on mahdollista kenelle tahansa täysi-ikäiselle, jolla on voimassa oleva ajokortti. Autovuokraamojen ikärajat vaihtelevat Nizzassa ja muualla Ranskassa. Osassa vuokraamoista vuokra-autot ovat ikärajoituksetta kaikkien autoilijoiden käytössä. Toiset vuokraamot taas ovat asettaneet vuokra-autoilleen ikärajan, joka vaihtelee 21–23 vuoden välillä. Vertaa siis vuokraamoja, löydät kyllä sopivan vuokra-auton. Seniorikuskeille ikärajoituksia ei yleensä ole, joten iäkkäätkin kuskit pääsevät Ranskassa vuokra-auton rattiin. Niin nuorille kuin iäkkäillekin kuskeille voi kuitenkin olla erilaisia lisämaksuja, jotka nostattavat vuokrauksen hintaa. Korkeimmillaan nuoren kuljettajan lisämaksu voi olla vuokraamosta riippuen useita kymmeniä euroja päivässä. Jos olet suunnitellut auton vuokraamista vaikkapa viikoksi, esimerkiksi 30 euron päivittäinen lisämaksu nostattaa vuokrauksen kokonaishintaa jo selvästi. (Tiedot tarkistettu 26.9.2018.)

Tärkeää tietoa Nizzan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Nizza on Ranskan viidenneksi suurin kaupunki, joten myös liikenne on kaupungissa vilkasta. Etenkin Euroopan suosituimpina kesälomakuukausina, kesä- ja elokuun välillä, keskusta voi olla ruuhkainen ja parkkipaikat kortilla. Syksystä kevääseen kaupungissa voi yleensä autoilla selvästi rauhallisemmilla kaduilla. Liikennesäännöt ovat Ranskassa varsin samankaltaiset kuin Suomessakin, joten auton vuokraus Nizzassa ja siellä ajaminen onnistuvat kyllä. Vilkkaaseen liikenteeseen tottuu, ja ruuhkaisina kuukausina tärkeintä on pitää pää kylmänä ja katse tarkkaavaisena. Monet kolarit sattuvat Nizzassa esimerkiksi liikenneympyröissä ja kaistaa vaihtaessa. Siirtymisiin ja parkkipaikan etsintään on varattava reilusti aikaa etenkin kesäkuukausina. Nizzassa autoilijoille onkin tarjolla ilmaisia ParcAzur-parkkialueita, jotka on sijoitettu keskustan ulkopuolelle raitiovaunulinjojen (tram) varrelle. Niinpä autoilijat voivat halutessaan jättää autonsa ilmaiseen parkkiin ja jatkaa raitiovaunulla matkaa keskustaan. Kaupunkialueella nopeusrajoitus on yleensä 30–50 kilometriä tunnissa, ja moottoriteillä maksiminopeus on yleensä 130 kilometriä tunnissa. Sateisina kausina nopeusrajoitusta saatetaan kuitenkin alentaa, eli ota huomioon tilannenopeus. Muista, että matkapuhelimeen puhuminen on Ranskassakin kiellettyä, jos käytössä ei ole hands free -laitetta.

Nähtävyyksiä Nizzassa ja sen lähellä

Ranskan Rivieralla sijaitseva Nizza on kuuluisa paitsi upeista rannoistaan, myös kulttuuritarjonnastaan. Kaupungissa voit vierailla esimerkiksi Marc Chagallin taidetta esittelevässä Musée National Marc Chagall -museossa tai Henri Matissen töille omistetussa Musée Matissessa. Piipahda myös vanhassakaupungissa, joka tunnetaan nimellä Vieux Nice. Keskustassa liikkuminen on helpointa julkisilla kulkuvälineillä tai jalkaisin, sillä ydinkeskusta on usein ruuhkainen ja parkkipaikat vähissä. Jos toiveissasi on tutustua Nizzan ydinkeskustan lisäksi Rivieran alueeseen laajemmaltikin, auton vuokraus Nizzassa on erinomainen vaihtoehto. Vuokraa auto vaikkapa vain päiväksi ja suuntaa esimerkiksi läheiseen Saint-Tropezin satamakaupunkiin tai elokuvajuhlistaan tunnettuun Cannesiin. Myös Monaco on yksi rannikkoalueen suosituimmista vierailukohteista, mutta koska kyseessä on valtio – Monacon ruhtinaskunta – tarkista autovuokraamoltasi, millä ehdoin voit viedä vuokra-auton Monacon puolelle. Muutenkin Ranskan eteläiset osat tarjoavat valtavasti nähtävää, ja auton vuokraaminen avaa matkailijalle laajan mahdollisuuksien kirjon. Marseilleen on Nizzasta vain noin kahden tunnin ajomatka. Montpellier on puolestaan reilun kolmen tunnin ajomatkan päässä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Nizzan vuokra-autojen vakuutuspaketit vaihtelevat. Jos auton vuokraus on ajankohtaista, tutustu vakuutusehtoihin tarkkaan ennen autovuokraamon valintaa. Vakuutuksissa on aina omavastuu, joka merkitsee, että kolaritilanteessa osa vahingoista voi jäädä vuokraajan maksettavaksi. Omavastuuosuutta voi kuitenkin pienentää tai sen voi poistaa kokonaan erilaisilla lisävakuutuksilla. Jos haluat ajaa Ranskan teillä rauhallisin mielin, lisävakuutukseen satsaaminen kannattaa. Vuokraamot tarjoavat asiakkailleen muitakin vapaaehtoisia vakuutuksia erillistä maksua vastaan. Myös matkustajien tapaturmavakuutus voi olla vapaaehtoinen. Voit kysyä lisäksi luottokorttiyhtiöltäsi, kattaako luottokorttisi vakuutus myös auton vuokrauksen.

Voiko Nizzassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturistit voivat ajaa Nizzassa ja muissa ranskalaiskaupungeissa suomalaisella ajokortilla. Ajokortti on tärkeää pakata mukaan, sillä autoa ei luovuteta vuokraajalle ilman voimassa olevaa ajokorttia.

Mistä auton nouto ja palautus Nizzassa onnistuu?

Nizzassa on valtava valikoima autovuokraamoja, ja myös niiden noutoon ja palautukseen on monia erilaisia käytäntöjä. Monet matkailijat vuokraavat auton lentokentältä, sillä Côte d’Azurin kansainvälisellä lentoasemalla toimii useita tunnettuja autovuokraamoja. Auto on kätevä noutaa kentältä kaupunkiin saavuttaessa ja helppo palauttaa Nizzasta lähdettäessä. Autovuokraamot palvelevat lentomatkustajia 24h, vuorokauden ympäri. Jos et halua autoa koko loma-ajaksi, voit helposti valita jonkin kaupungin keskustassa toimivan autovuokraamon. Nouda auto vuokraamosta vaikkapa päiväksi, kun teet päiväretken Nizzan ulkopuolelle. Yleensä vuokra-auto noudetaan ja palautetaan autovuokraamon toimipisteeseen, mutta lisämaksusta vuokraamot yleensä tuovat auton asiakkaalleen esimerkiksi hotellille. Mikäli haluat ajaa autolla Nizzasta esimerkiksi Pariisiin asti ja jatkaa sieltä matkaa lentäen, onnistuu se yleensä yhdensuuntaisella vuokrauksella. Osa autovuokraamoista mahdollistaa tämän, mutta tietenkin erillisestä maksusta.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Nizza, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Nizza Côte d'Azur lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Nizza

Ajankohtana kesäkuu tähän päivään mennessä, 388 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Nizza.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Nizza noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Nizza noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Budget, Alamo ja Dollar. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Nizza. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Nizza autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Nizza on halvinta, kun käytät vuokraamon INTERRENT toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 6 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 26 €/päivä.

Peritäänkö Nizza, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Nizza vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Nizza, kuten Budget, Alamo ja Firefly tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Nizza heinäkuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 24 °C ja sademäärä 18 mm cm, joten paras vuokra-automalli heinäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Nizza on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Nizza maksaa keskimäärin 124 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Nizza?

Hertz autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Nizza, Ranska. Sen 4 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 45 € vuokratessasi auton kaupungissa Nizza, Ranska.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Nizza, Ranska?

Kun ajat Nizza kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Nizza kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Nizza, Ranska kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Nizza sademäärä on 34 mm ja keskilämpötila 21 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Nizza parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Nizza on yleensä lämmintä kesäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Nizza samanlainen kuin muualla Provence - Alpes - Côte d'Azur alueella?

Jos etsit Nizza vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden kesäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Provence - Alpes - Côte d'Azur lämpötila on yleensä 20 °C ja sademäärä vastaavasti 26,8 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Nizza lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Nizza

Tutustu alueen muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Aix-en-Provence, Antibes ja Avignon maan sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Nizza