Autonvuokraukset kohteessa Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Haussa halpa vuokra-auto Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Nizza, Ranska
15. helmikuu — 22. helmikuu
Sama palautus
Nizza, Ranska
ke 15/2
Keskipäivä
ke 22/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Nizza autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Nizzassa on mahdollista kenelle tahansa täysi-ikäiselle, jolla on voimassa oleva ajokortti. Autovuokraamojen ikärajat vaihtelevat Nizzassa ja muualla Ranskassa. Osassa vuokraamoista vuokra-autot ovat ikärajoituksetta kaikkien autoilijoiden käytössä. Toiset vuokraamot taas ovat asettaneet vuokra-autoilleen ikärajan, joka vaihtelee 21–23 vuoden välillä. Vertaa siis vuokraamoja, löydät kyllä sopivan vuokra-auton. Seniorikuskeille ikärajoituksia ei yleensä ole, joten iäkkäätkin kuskit pääsevät Ranskassa vuokra-auton rattiin. Niin nuorille kuin iäkkäillekin kuskeille voi kuitenkin olla erilaisia lisämaksuja, jotka nostattavat vuokrauksen hintaa. Korkeimmillaan nuoren kuljettajan lisämaksu voi olla vuokraamosta riippuen useita kymmeniä euroja päivässä. Jos olet suunnitellut auton vuokraamista vaikkapa viikoksi, esimerkiksi 30 euron päivittäinen lisämaksu nostattaa vuokrauksen kokonaishintaa jo selvästi.

Nizza on Ranskan viidenneksi suurin kaupunki, joten myös liikenne on kaupungissa vilkasta. Etenkin Euroopan suosituimpina kesälomakuukausina, kesä- ja elokuun välillä, keskusta voi olla ruuhkainen ja parkkipaikat kortilla. Syksystä kevääseen kaupungissa voi yleensä autoilla selvästi rauhallisemmilla kaduilla. Liikennesäännöt ovat Ranskassa varsin samankaltaiset kuin Suomessakin, joten auton vuokraus Nizzassa ja siellä ajaminen onnistuvat kyllä. Vilkkaaseen liikenteeseen tottuu, ja ruuhkaisina kuukausina tärkeintä on pitää pää kylmänä ja katse tarkkaavaisena. Monet kolarit sattuvat Nizzassa esimerkiksi liikenneympyröissä ja kaistaa vaihtaessa. Siirtymisiin ja parkkipaikan etsintään on varattava reilusti aikaa etenkin kesäkuukausina. Nizzassa autoilijoille onkin tarjolla ilmaisia ParcAzur-parkkialueita, jotka on sijoitettu keskustan ulkopuolelle raitiovaunulinjojen (tram) varrelle. Niinpä autoilijat voivat halutessaan jättää autonsa ilmaiseen parkkiin ja jatkaa raitiovaunulla matkaa keskustaan. Kaupunkialueella nopeusrajoitus on yleensä 30–50 kilometriä tunnissa, ja moottoriteillä maksiminopeus on yleensä 130 kilometriä tunnissa. Sateisina kausina nopeusrajoitusta saatetaan kuitenkin alentaa, eli ota huomioon tilannenopeus. Muista, että matkapuhelimeen puhuminen on Ranskassakin kiellettyä, jos käytössä ei ole hands free -laitetta.

Ranskan Rivieralla sijaitseva Nizza on kuuluisa paitsi upeista rannoistaan, myös kulttuuritarjonnastaan. Kaupungissa voit vierailla esimerkiksi Marc Chagallin taidetta esittelevässä Musée National Marc Chagall -museossa tai Henri Matissen töille omistetussa Musée Matissessa. Piipahda myös vanhassakaupungissa, joka tunnetaan nimellä Vieux Nice. Keskustassa liikkuminen on helpointa julkisilla kulkuvälineillä tai jalkaisin, sillä ydinkeskusta on usein ruuhkainen ja parkkipaikat vähissä. Jos toiveissasi on tutustua Nizzan ydinkeskustan lisäksi Rivieran alueeseen laajemmaltikin, auton vuokraus Nizzassa on erinomainen vaihtoehto. Vuokraa auto vaikkapa vain päiväksi ja suuntaa esimerkiksi läheiseen Saint-Tropezin satamakaupunkiin tai elokuvajuhlistaan tunnettuun Cannesiin. Myös Monaco on yksi rannikkoalueen suosituimmista vierailukohteista, mutta koska kyseessä on valtio – Monacon ruhtinaskunta – tarkista autovuokraamoltasi, millä ehdoin voit viedä vuokra-auton Monacon puolelle. Muutenkin Ranskan eteläiset osat tarjoavat valtavasti nähtävää, ja auton vuokraaminen avaa matkailijalle laajan mahdollisuuksien kirjon. Marseilleen on Nizzasta vain noin kahden tunnin ajomatka. Montpellier on puolestaan reilun kolmen tunnin ajomatkan päässä.

Nizzan vuokra-autojen vakuutuspaketit vaihtelevat. Jos auton vuokraus on ajankohtaista, tutustu vakuutusehtoihin tarkkaan ennen autovuokraamon valintaa. Vakuutuksissa on aina omavastuu, joka merkitsee, että kolaritilanteessa osa vahingoista voi jäädä vuokraajan maksettavaksi. Omavastuuosuutta voi kuitenkin pienentää tai sen voi poistaa kokonaan erilaisilla lisävakuutuksilla. Jos haluat ajaa Ranskan teillä rauhallisin mielin, lisävakuutukseen satsaaminen kannattaa. Vuokraamot tarjoavat asiakkailleen muitakin vapaaehtoisia vakuutuksia erillistä maksua vastaan. Myös matkustajien tapaturmavakuutus voi olla vapaaehtoinen. Voit kysyä lisäksi luottokorttiyhtiöltäsi, kattaako luottokorttisi vakuutus myös auton vuokrauksen.

Suomalaisturistit voivat ajaa Nizzassa ja muissa ranskalaiskaupungeissa suomalaisella ajokortilla. Ajokortti on tärkeää pakata mukaan, sillä autoa ei luovuteta vuokraajalle ilman voimassa olevaa ajokorttia.

Nizzassa on valtava valikoima autovuokraamoja, ja myös niiden noutoon ja palautukseen on monia erilaisia käytäntöjä. Monet matkailijat vuokraavat auton lentokentältä, sillä Côte d’Azurin kansainvälisellä lentoasemalla toimii useita tunnettuja autovuokraamoja. Auto on kätevä noutaa kentältä kaupunkiin saavuttaessa ja helppo palauttaa Nizzasta lähdettäessä. Autovuokraamot palvelevat lentomatkustajia 24h, vuorokauden ympäri. Jos et halua autoa koko loma-ajaksi, voit helposti valita jonkin kaupungin keskustassa toimivan autovuokraamon. Nouda auto vuokraamosta vaikkapa päiväksi, kun teet päiväretken Nizzan ulkopuolelle. Yleensä vuokra-auto noudetaan ja palautetaan autovuokraamon toimipisteeseen, mutta lisämaksusta vuokraamot yleensä tuovat auton asiakkaalleen esimerkiksi hotellille. Mikäli haluat ajaa autolla Nizzasta esimerkiksi Pariisiin asti ja jatkaa sieltä matkaa lentäen, onnistuu se yleensä yhdensuuntaisella vuokrauksella. Osa autovuokraamoista mahdollistaa tämän, mutta tietenkin erillisestä maksusta.


Autonvuokraustarjoukset Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Löydä kohteesta Nizza juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

29 € - 90 €

Kaikki autotyypit

42 € - 158 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 53 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Nizza, Ranskan on tammikuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nizza. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 91 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Nizza, Ranskan on lokakuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nizza. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 134 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Nizza, Ranskan on lokakuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 67 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 29 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nizza. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 58 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Nizza, Ranskan on lokakuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nizza. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 133 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Nizza, Ranskan on helmikuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 29 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nizza. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza, Ranskan on 81 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Nizza, Ranskan on marraskuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 68 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nizza. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Nizza autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Enterprise

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

9,3

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,1

Value

7,1

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

6,6

Value

7,1

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,0

Value

7,5

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,7

Value

6,5

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,9

Value

6,7

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

8,0

Value

5,9

Europcar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Nizza

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Nizza

Suosituin vuokraamo

INTERRENT

Suositut autotyypit

Compact, Mini, Economy

Halvin vuokra-auto

16 €

Suosituin malli

Peugeot 5008
Suosituin Nizza autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on INTERRENT . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Firefly ja Rhodium.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Nizza viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Mini, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Nizza on 16 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 37 €/pvä.
Kohteen Nizza suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Peugeot 5008. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Mini Car.

Vuokraa auto läheltä kohteen Nizza suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Nizza

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Nizza - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Nizza, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Nizza löytyvät yleensä INTERRENT kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaINTERRENT , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 7,68/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Nizza on 31,13/pvä.

Suurimmalla osalla niistä Nizza vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Nizza, kuten National, Firefly ja Enterprise tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 14 °C ja sademäärä yleensä 69 mm cm maaliskuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Nizza. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut maaliskuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Nizza. Standardi vuokraaminen kaupungissa Nizza maksaa keskimäärin 112 €/päivä.

Vuokraamolla Rent@Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Nizza 8 toimipaikalla.

Kun ajat Nizza kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Nizza kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Kuukauden helmikuu aikana kaupungin Nizza sademäärä on 45 mm ja keskilämpötila 10 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Nizza parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Jos etsit Nizza vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden helmikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Provence - Alpes - Côte d'Azur lämpötila on yleensä 8 °C ja sademäärä vastaavasti 42,5 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Nizza

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Nizza

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Nizza

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Nizza

Autonvuokraus Nizza naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Nizza alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Tutustu alueen Ranskan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Ranskan

Aloita matkan suunnittelu - Nizza


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Nizza. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Nizza suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Nizza tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Nizza, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Nizza vuokra-autoille.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Nizza, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.