Autonvuokraus Nizza - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Nizza? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 7.8.
Keskipäivä
la 8.8.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Nizza?

Kaikki
10 € - 116 €
Economy
9 € - 41 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Nizza on helmikuuta. Hinta on 69 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 10 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista helmikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Nizza voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.

Autovuokraamo Nizza: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Nizza

Takaisin

budget

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,9

Pisteet perustuvat 53 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

hertz

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,7

Pisteet perustuvat 42 arvosteluihin

Katso kaikki 4 sijaintia

sixtrentacar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,7

Pisteet perustuvat 43 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

avis

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,0

Pisteet perustuvat 36 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

alamo

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,8

Pisteet perustuvat 8 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

keddy

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,7

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Katso kaikki 4 sijaintia

europcar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 17 arvosteluihin

Katso kaikki 4 sijaintia

thrifty

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,2

Pisteet perustuvat 11 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Nizza

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Nizzassa?

Auton vuokraus Nizzassa on mahdollista kenelle tahansa täysi-ikäiselle, jolla on voimassa oleva ajokortti. Autovuokraamojen ikärajat vaihtelevat Nizzassa ja muualla Ranskassa. Osassa vuokraamoista vuokra-autot ovat ikärajoituksetta kaikkien autoilijoiden käytössä. Toiset vuokraamot taas ovat asettaneet vuokra-autoilleen ikärajan, joka vaihtelee 21–23 vuoden välillä. Vertaa siis vuokraamoja, löydät kyllä sopivan vuokra-auton. Seniorikuskeille ikärajoituksia ei yleensä ole, joten iäkkäätkin kuskit pääsevät Ranskassa vuokra-auton rattiin. Niin nuorille kuin iäkkäillekin kuskeille voi kuitenkin olla erilaisia lisämaksuja, jotka nostattavat vuokrauksen hintaa. Korkeimmillaan nuoren kuljettajan lisämaksu voi olla vuokraamosta riippuen useita kymmeniä euroja päivässä. Jos olet suunnitellut auton vuokraamista vaikkapa viikoksi, esimerkiksi 30 euron päivittäinen lisämaksu nostattaa vuokrauksen kokonaishintaa jo selvästi. (Tiedot tarkistettu 26.9.2018.)

Tärkeää tietoa Nizzan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Nizza on Ranskan viidenneksi suurin kaupunki, joten myös liikenne on kaupungissa vilkasta. Etenkin Euroopan suosituimpina kesälomakuukausina, kesä- ja elokuun välillä, keskusta voi olla ruuhkainen ja parkkipaikat kortilla. Syksystä kevääseen kaupungissa voi yleensä autoilla selvästi rauhallisemmilla kaduilla. Liikennesäännöt ovat Ranskassa varsin samankaltaiset kuin Suomessakin, joten auton vuokraus Nizzassa ja siellä ajaminen onnistuvat kyllä. Vilkkaaseen liikenteeseen tottuu, ja ruuhkaisina kuukausina tärkeintä on pitää pää kylmänä ja katse tarkkaavaisena. Monet kolarit sattuvat Nizzassa esimerkiksi liikenneympyröissä ja kaistaa vaihtaessa. Siirtymisiin ja parkkipaikan etsintään on varattava reilusti aikaa etenkin kesäkuukausina. Nizzassa autoilijoille onkin tarjolla ilmaisia ParcAzur-parkkialueita, jotka on sijoitettu keskustan ulkopuolelle raitiovaunulinjojen (tram) varrelle. Niinpä autoilijat voivat halutessaan jättää autonsa ilmaiseen parkkiin ja jatkaa raitiovaunulla matkaa keskustaan. Kaupunkialueella nopeusrajoitus on yleensä 30–50 kilometriä tunnissa, ja moottoriteillä maksiminopeus on yleensä 130 kilometriä tunnissa. Sateisina kausina nopeusrajoitusta saatetaan kuitenkin alentaa, eli ota huomioon tilannenopeus. Muista, että matkapuhelimeen puhuminen on Ranskassakin kiellettyä, jos käytössä ei ole hands free -laitetta.

Nähtävyyksiä Nizzassa ja sen lähellä

Ranskan Rivieralla sijaitseva Nizza on kuuluisa paitsi upeista rannoistaan, myös kulttuuritarjonnastaan. Kaupungissa voit vierailla esimerkiksi Marc Chagallin taidetta esittelevässä Musée National Marc Chagall -museossa tai Henri Matissen töille omistetussa Musée Matissessa. Piipahda myös vanhassakaupungissa, joka tunnetaan nimellä Vieux Nice. Keskustassa liikkuminen on helpointa julkisilla kulkuvälineillä tai jalkaisin, sillä ydinkeskusta on usein ruuhkainen ja parkkipaikat vähissä. Jos toiveissasi on tutustua Nizzan ydinkeskustan lisäksi Rivieran alueeseen laajemmaltikin, auton vuokraus Nizzassa on erinomainen vaihtoehto. Vuokraa auto vaikkapa vain päiväksi ja suuntaa esimerkiksi läheiseen Saint-Tropezin satamakaupunkiin tai elokuvajuhlistaan tunnettuun Cannesiin. Myös Monaco on yksi rannikkoalueen suosituimmista vierailukohteista, mutta koska kyseessä on valtio – Monacon ruhtinaskunta – tarkista autovuokraamoltasi, millä ehdoin voit viedä vuokra-auton Monacon puolelle. Muutenkin Ranskan eteläiset osat tarjoavat valtavasti nähtävää, ja auton vuokraaminen avaa matkailijalle laajan mahdollisuuksien kirjon. Marseilleen on Nizzasta vain noin kahden tunnin ajomatka. Montpellier on puolestaan reilun kolmen tunnin ajomatkan päässä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Nizzan vuokra-autojen vakuutuspaketit vaihtelevat. Jos auton vuokraus on ajankohtaista, tutustu vakuutusehtoihin tarkkaan ennen autovuokraamon valintaa. Vakuutuksissa on aina omavastuu, joka merkitsee, että kolaritilanteessa osa vahingoista voi jäädä vuokraajan maksettavaksi. Omavastuuosuutta voi kuitenkin pienentää tai sen voi poistaa kokonaan erilaisilla lisävakuutuksilla. Jos haluat ajaa Ranskan teillä rauhallisin mielin, lisävakuutukseen satsaaminen kannattaa. Vuokraamot tarjoavat asiakkailleen muitakin vapaaehtoisia vakuutuksia erillistä maksua vastaan. Myös matkustajien tapaturmavakuutus voi olla vapaaehtoinen. Voit kysyä lisäksi luottokorttiyhtiöltäsi, kattaako luottokorttisi vakuutus myös auton vuokrauksen.

Voiko Nizzassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturistit voivat ajaa Nizzassa ja muissa ranskalaiskaupungeissa suomalaisella ajokortilla. Ajokortti on tärkeää pakata mukaan, sillä autoa ei luovuteta vuokraajalle ilman voimassa olevaa ajokorttia.

Mistä auton nouto ja palautus Nizzassa onnistuu?

Nizzassa on valtava valikoima autovuokraamoja, ja myös niiden noutoon ja palautukseen on monia erilaisia käytäntöjä. Monet matkailijat vuokraavat auton lentokentältä, sillä Côte d’Azurin kansainvälisellä lentoasemalla toimii useita tunnettuja autovuokraamoja. Auto on kätevä noutaa kentältä kaupunkiin saavuttaessa ja helppo palauttaa Nizzasta lähdettäessä. Autovuokraamot palvelevat lentomatkustajia 24h, vuorokauden ympäri. Jos et halua autoa koko loma-ajaksi, voit helposti valita jonkin kaupungin keskustassa toimivan autovuokraamon. Nouda auto vuokraamosta vaikkapa päiväksi, kun teet päiväretken Nizzan ulkopuolelle. Yleensä vuokra-auto noudetaan ja palautetaan autovuokraamon toimipisteeseen, mutta lisämaksusta vuokraamot yleensä tuovat auton asiakkaalleen esimerkiksi hotellille. Mikäli haluat ajaa autolla Nizzasta esimerkiksi Pariisiin asti ja jatkaa sieltä matkaa lentäen, onnistuu se yleensä yhdensuuntaisella vuokrauksella. Osa autovuokraamoista mahdollistaa tämän, mutta tietenkin erillisestä maksusta.

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Nizza Côte d'Azur lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Nizza Côte d'Azur autonvuokrauspistettä

Hotel Le Negresco

37 Promenade Des Anglais

5.4 km lentokentältä

Radisson Blu Hotel, Nice

223 Promenade des Anglais

3.3 km lentokentältä

Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee

13 Promenade Des Anglais

5.7 km lentokentältä

Best Western Plus Hotel Massena Nice

58 Rue Gioffredo

6.5 km lentokentältä

ibis budget Nice Aéroport Promenade des Anglais

455 Promenade des Anglais

0.7 km lentokentältä

Hotel West End

31 Promenade Des Anglais

5.5 km lentokentältä

Mercure Nice Promenade Des Anglais

2 rue Halevy

5.9 km lentokentältä

Hôtel Aston La Scala

12 Avenue Felix Faure

6.5 km lentokentältä

Hotel Beau Rivage

24 Rue Saint Francois De Paule

6.2 km lentokentältä

Hôtel Nice Excelsior

19 Avenue Durante

6.3 km lentokentältä

Villa Saint Exupery Beach Hostel

6 rue Sacha Guitry

6.4 km lentokentältä

Le Méridien Nice

1 Promenade Des Anglais

5.9 km lentokentältä

Goldstar Resort & Suites

45 Rue Maréchal Joffre

5.7 km lentokentältä

Albert 1'er Hotel Nice, France

4 Av De Phoceens

6.2 km lentokentältä

Park Inn Nice Airport

179 boulevard René Cassin

0.5 km lentokentältä

Hotel 64 Nice

64 Avenue Jean Medecin

6.6 km lentokentältä

Villa Bougainville by Happyculture

29 Avenue Thiers

6.1 km lentokentältä

NH Nice

2-4, Parvis de l´Europe

7.8 km lentokentältä

Autonvuokraus Nizza

Ajankohtana elokuu tähän päivään mennessä, 388 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Nizza.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Nizza noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Nizza noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Alamo, Enterprise ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Nizza. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa syyskuu kohteessa Nizza?

Ajankohtana syyskuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Nizza ovat 39 € ja 88 € välillä. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 11 € ja keskihinta on 44 €.

Missä Nizza autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Nizza on halvinta, kun käytät vuokraamon INTERRENT toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 6 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 26 €/päivä.

Peritäänkö Nizza autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Nizza vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Nizza, kuten Alamo, Enterprise ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Nizza syyskuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 17 °C ja sademäärä yleensä 133 mm cm syyskuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Nizza. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut syyskuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Nizza. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Nizza maksaa keskimäärin 74 €/päivä.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Nizza?

keddy by Europcar autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Nizza. Sen 4 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 23 € vuokratessasi auton kaupungissa Nizza.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Nizza?

Kun ajat Nizza kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Nizza kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.


Aloita matkan suunnittelu Nizza

 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00