Autonvuokraukset Korsika

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Korsika? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Bastia, Korsika, Ranska
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Bastia, Korsika, Ranska
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Korsika autonvuokraustiedot

Korsika on Ranskalle kuuluva saari Välimerellä Italialle kuuluvan Sardinian pohjoispuolella. Saaren tiet jakautuvat karkeasti kahteen eri kategoriaan: Routes Territoriales (T), jotka ovat suurempia ja parempikuntoisia pääteitä, sekä Routes Dépertementales (D), jotka ovat pienempiä, kapeampia ja myös mutkittelevia ja kunnoltaan vaihtelevia. Yleisestikin Korsikalla ajaessa on hyvä varautua siihen, että teissä on jyrkkiä neulansilmäkäännöksiä, mutkittelevia vuoristoteitä sekä jyrkkiä nousuja ja laskuja. Ilmaston puolesta ajo-olosuhteet ovat suhteellisen hyvät läpi vuoden, sillä alueella vaikuttaa kuuma ja kuiva välimerenilmasto. Ainoa poikkeus ovat talvikuukaudet lokakuusta maaliskuulle, jolloin seudulla voi olla rankkojakin sateita ja näin huonompi ajokeli. Saaren suurimmat pääväylät ovat T10-T11-osuus Bastiasta etelään Bonifacioon saaren itäistä rannikkoa pitkin, sekä T30-T20-T40-tieyhdistelmä, jota pitkin pääsee länsipuolelta Calvin satamakaupungista saaren keski- ja länsiosan halki myöskin etelän Bonifacioon. Näiden väylien lisäksi saarella mutkittelee lukuisia pienempiä teitä halki komeiden vuoristomaisemien, joten autonvuokraus on mitä oivallisin tapa kokea näitä maisemareittejä. Jos kapeilla vuoristoteillä ajaminen arveluttaa, voit haluta vuokrata pienikokoisemman auton, jolloin autoon saa paremman tuntuman ja ajaminen on mukavampaa.

Korsikan saarella noudatetaan samoja liikennelakeja kuin Ranskassa. Liikenne on oikeanpuoleista kuten Suomessakin. Päänopeusrajoitukset ovat samat kuin muuallakin Ranskassa, tosin useimmiten erityisesti vuoristoteillä nopeudet voivat pysyä yllättävän alhaisina kapeiden ja mutkaisten teiden takia, ja tähän kannattaa vain tottua. Varsinkin sesonkiaikoina turistibusseja on liikenteessä paljon ja on tavallista jäädä niiden taakse jumiin kapeilla teillä. Tämäkin kannattaa vain sietää ja odottaa rauhassa turvallista ohitusmahdollisuutta. Jos taas haluaa itse antaa takana ajaville autoille tietä, voi ajaa tien sivuun ja antaa toisten mennä ohitse. Turvavyöt ovat pakolliset kaikilla autossa matkustavilla, ja alle 10-vuotiaiden lasten ei ole luvallista matkustaa etupenkillä. Rattijuopumuksen raja on sama kuin Suomessa eli 0,5 %.

Vuokrataksesi auton Korsikassa tarvitset voimassa olevan ajokortin sekä luottokortin. Myös passi on hyvä olla mukana varmuuden vuoksi. Ajoikäraja Ranskassa on 18 vuotta, mutta useimmat autonvuokrausfirmat edellyttävät 21 vuoden ikää vuokraukseen. Tätä nuoremmilta saatetaan vaatia vähintään vuosi ajokokemusta vuokraukseen. Kaikkien alle 25-vuotiaiden on myös hyvä varautua maksamaan nuoren kuskin lisää, jonka suuruus riippuu vuokrayhtiöstä. Kaikki edellytykset ja maksut on hyvä varmistaa firmojen sivuilta etukäteen. Lisäksi kannattaa huomioida, että luottokortilla on tarpeeksi katetta vuokrauksen takuumaksua varten. Maksun suuruus vaihtelee myös yhtiöltä toiseen, mutta jokainen veloittaa tietyn summan luottokortilta, jonka saa takaisin sitten kun auton palauttaa. Autoon otettavista vakuutuksista voi myös tulla lisäkuluja, jotka on hyvä huomioida ja tarkistaa etukäteen.


Autonvuokraustarjoukset Korsika

Löydä kohteesta Korsika juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

19 € - 65 €

Kaikki autotyypit

19 € - 65 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Korsika on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Korsika on lokakuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Korsika. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Korsika voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Korsika autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Korsika

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,3

Value

7,8

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Value

7,1

Europcar

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

4,0

keddy by Europcar

11 sijaintia

Sunnycars

11 sijaintia

Rent@Car

6 sijaintia

Citer

4 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Korsika suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Korsika

Autonvuokraus Korsika

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Korsika, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Harkitse auton vuokraamista Hertz vuokraamolta, mikä on tällä hetkellä käyttäjiemme mukaan paras autonvuokrausyritys alueella Korsika. Vuokraamolta Hertz löytyy 5 toimipistettä suosituissa kaupungeissa alueella Korsika, kuten Ajaccio. 132 arvosteluiden ja arviopisteiden 7,5/10 perusteella Hertz on Korsika vierailevien suosikkivuokraamo.

7 päivää kestävä vuokraus on momondon käyttäjien suosima pituus autonvuokraukselle kohteessa Korsika. Auton vuokraaminen 7 päiväksi maksaa keskimäärin 28 €/päivä. Jos päätät vuokrata auton kohteessa Korsika viikoksi niin viikkovuokrauksen hinta on keskimäärin 194 €, ja monet käyttäjistämme valitsevat yleensä vuokrausajankohdaksi viikonlopun, jonka kokonaishinta on keskimäärin 93 €. Jos suunnitelmissasi on pidempi roadtrippi, voit vuokrata auton myös kuukaudeksi kohteessa Korsika, jolloin kokonaishinta on yleensä 1587 €.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Korsika

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Korsika

Autonvuokraukset kaupungin Korsika suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Korsika lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Korsika


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Korsika, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Korsika, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Korsika, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Korsika.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Korsika.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Korsika.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.