Autonvuokraukset kentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Nizza Côte d'Azur lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Nizza, Ranska - Côte d'Azur (NCE)
9. kesäkuu — 12. kesäkuu
Sama palautus
Nizza, Ranska - Côte d'Azur (NCE)
pe 9/6
Keskipäivä
ma 12/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Nizza Côte d'Azur lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Nizza Côte d'Azur lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä?

Keskimääräiseen hintaan 55 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 20 €/pvä), Opel Corsa vuokra-autot lentokentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Opel Mokka vuokraaminen lentokentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä keskimääräiseen hintaan 78 €/pvä (40 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Côte d'Azur lentokenttä?

Datamme mukaan suosituin vuokra-autopyyppi kentällä Côte d'Azur lentokenttä on Edullinen. Edellisen vuoden aikana 26 % käyttäjistämme, jotka etsivät vuokra-autoa kentältä Côte d'Azur lentokenttä valitsivat Edullinen ajoneuvon. Opel Corsa ja Peugeot 208 ovat suosituimmat luokan Edullinen automalleista.Jos haluat vuokrata jompaa kumpaa näistä automalleista, harkitse vuokra-autosi varaamista vuokraamolta Goldcar Rental SP, mikä on suosituin luokan Edullinen automalleja tarjoavista. Halvin Edullinen ajoneuvojen vuokrauksen päivähinta vuokraamolta Goldcar Rental SP on 39 €.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Côte d'Azur lentokenttä?

Vuokraa auto kentältä Côte d'Azur lentokenttä 13 päivää ennen matkaa saadaksesi osuvimman tarjouksen. Vuokra-auto maksaa keskimäärin 25 €/pvä, kun varaus tehdään 13 päivää ennen. Autonvuokraus viikonloppuisin kentältä Côte d'Azur lentokenttä on keskimäärin 64 €/pvä, ja arkipäivä 30 €/pvä. Jos aikataulusi joustavat, harkitse auton vuokraamista kentältä Côte d'Azur lentokenttä marraskuu keskimääräisten hintojen ollessa alimmillaan - 27 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Côte d'Azur lentokenttä?

Sixt on suosituin autovuokraamo kentällä Côte d'Azur lentokenttä käyttäjätietojemme mukaan. Vuokraamon Sixt keskimääräiset arviopisteet ovat 6,8 perustuen 42 arvosteluihin. Edellisen vuoden aikana 5 % käyttäjistämme valitsi vuokraamosta Sixt auton. Muita kentän Côte d'Azur lentokenttä suosittuja autovuokraamoja ovat Avis pisteillä 7,4 perustuen 12 arvosteluihin sekä Budget pisteillä 7,1 perustuen 20 arvosteluihin.

Parhaat tarjoukset Nizza Côte d'Azur lentokenttä autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittuja vuokra-autovaihtoja kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

46 €/pvä

17 kesä - 27 kesä
Opel Mokka
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

1 kesä - 30 kesä
Opel Astra
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

1 kesä - 30 kesä
Volkswagen Golf
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

55 €/pvä

1 kesä - 30 kesä
Opel Crossland X
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

1 kesä - 30 kesä
Toyota Yaris
BMW X3
tai vastaava Suuri maasturi
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

114 €/pvä

1 kesä - 30 kesä
BMW X3
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

1 kesä - 30 kesä
Vauxhall Mokka
Opel Vivaro
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

122 €/pvä

1 kesä - 30 kesä
Opel Vivaro
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

53 €/pvä

1 kesä - 30 kesä
Opel Corsa

Nizza Côte d'Azur lentokenttä autonvuokraustiedot

Jotta saat vuokrata auton Côte d'Azurin lentoasemalta, tulee sinulla olla minimissään 18 vuotta ikää. Monet autovuokraamot ovat kuitenkin rajanneet useat autoluokat eri ikärajoin ja näihin on hyvä tutustua ennen varausta kaikessa rauhassa. Muutenkin halvat vuokra-autot löydät helpoiten ennakkoon varaamalla ne verkosta. Vuokraamokohtaisia eroja on myös alle 26-vuotiaiden ja seniorikuljettajien lisämaksujen osalta. Vuokrauksen pystyy lähes poikkeuksetta maksamaan Nizzassa vain luottokortilla. Syynä tähän on se, että yleensä autovuokraamot varaavat turvatakuuta vuokrahinnan lisäksi kortilta, jälkikäteen veloitettavien lisämaksujen tai vahingonkorvausten varalta. Luonnollisesti kyseinen varaus palautuu heti vuokrauksen loputtua, mikäli lisäkuluja ei ole tullut. Mikäli muut maksutavat varatessa joillain palveluntarjoajilla onnistuu, vaativat kyseiset yritykset vuokrauksen hetkellä luottokorttia. Nizzan lentokentän autovuokraamot tarjoavat luonnollisesti myös vakuutuksia vuokraajille. Jotta autonvuokraus sujuisi ilman tuplana maksettuja vakuutuksia, kannattaa omat autoiluun liittyvät vakuutukset tarkistaa jo ennen auton vuokraamista.

Nizzan lentokentällä vuokraamojen palvelupisteiden sijainti mukavasti terminaalirakennuksissa mahdollistaa sen, että niiden asiakkaana voi hyödyntää myös muita suositun lentoaseman palveluita, kuten langatonta verkkoa, mobiililaitteiden latauspisteitä sekä kahvila- ja ravintolapalveluita. Lentoaseman terminaaleilla liikkuminen on myös mukavan esteetöntä. Terminaaleissa sijaitsevien palvelutiskien luona on henkilökuntaa aamusta iltaan, mutta myöhemmin illalla tulee vuokraajien mennä suoraan vuokra-autokeskukseen, joka sijaitsee terminaalin 2 lähellä, P5-parkkitalon takana. Monesti yöaikaan vuokrausta aloittaessa tai lopettaessa tulee kaikki autonvuokraukseen liittyvät asiat olla jo tiedossa, sillä henkilökuntaa ei aivan pakosti vuokra-autokeskuksessa tällöin ole. Huomioithan, että terminaalin 1 ja vuokra-autokeskuksen välillä ei liikennöi lentokenttäbussia tiettyinä yön tunteina.


Autonvuokraustarjoukset Nizza Côte d'Azur lentokenttä

Löydä kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

20 € - 74 €

Kaikki autotyypit

20 € - 83 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä on 44 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä on tammikuuta. Hinta on 56 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Nizza Côte d'Azur lentokenttä Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä on 49 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä on joulukuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Nizza Côte d'Azur lentokenttä Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä on 61 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Nizza Côte d'Azur lentokenttä Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä on 39 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä on joulukuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Nizza Côte d'Azur lentokenttä Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä on 71 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Nizza Côte d'Azur lentokenttä Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

1 kesä - 30 kesä
Ford Fiesta
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

1 kesä - 30 kesä
Opel Corsa
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

1 kesä - 30 kesä
Volkswagen Golf

Nizza Côte d'Azur lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä

Firefly

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

9,5

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,1

Value

7,1

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,6

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

8,4

Value

6,7

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,6

Value

7,0

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

9,0

Value

2,0

Ace

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

3,5

Comfort

3,0

Kokonaisarvosana

3,5

Nouto/palautus

3,0

Value

3,5

24 Hour Rent A Car

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Nizzan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Nizzan

Aloita matkan suunnittelu - Nizza Côte d'Azur lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Nizza Côte d'Azur lentokenttä suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.