Autonvuokraus Strasbourg, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Strasbourg, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Strasbourg, Bas-Rhin, Ranska
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Strasbourg, Bas-Rhin, Ranska
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Strasbourg: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Strasbourg, Ranska
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Strasbourg, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Strasbourg Entzheim lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Strasbourg

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Strasbourg noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Strasbourg. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Strasbourg, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Strasbourg on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Strasbourg suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Dollar, Europcar ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Strasbourg, Ranska?

  50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Strasbourg, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Strasbourg ovat 80 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Strasbourg huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Strasbourg?

  Datamme perusteella Ford Focus on suosituin vuokra-auto kaupungissa Strasbourg.Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 13 €/pvä kaupungissa Strasbourg, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 64 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Strasbourg on Hyundai Accent keskimääräisen hinnan ollessa 41 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 11 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz G-Class vuokra-autoja kaupungissa Strasbourg?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Mercedes-Benz G-Class kaupungissa Strasbourg, niin Sixt on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Mercedes-Benz G-Class vuokra-autot kaupungissa Strasbourg vuokraamolta Sixt ovat keskimäärin 142 € per päivä.Mallin Jaguar XF vuokraaminen (harkitse myös Luksus ajoneuvoja) on myös vaihtoehto noudettaessa autoa vuokraamosta Sixt kaupungissa Strasbourg.

 • Millainen sää on kohteessa Strasbourg, Ranska kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Strasbourg kuukauden tammikuu aikana on 1 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Strasbourg kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Strasbourg. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Strasbourg vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Hyundai Accent tai Fiat 500.

 • Onko sää kaupungissa Strasbourg samanlainen kuin muualla Grand Est alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Strasbourg ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Grand Est lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 0 °C ja mahdollinen sademäärä 36,7 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Strasbourg