Autonvuokraukset kohteessa Hilo, Havaiji

Haussa halpa vuokra-auto Hilo, Havaiji? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hilo, Havaijin saari, HI, Yhdysvallat
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Hilo, Havaijin saari, HI, Yhdysvallat
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Hilo

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Hilo

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Hilo?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Hilo löytyvät yleensä Yllätysvuokraamo kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaYllätysvuokraamo, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 67 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Hilo on 67 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Hilo?

Keskimääräiseen hintaan 54 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 24 €/pvä), Ford Focus vuokra-autot kaupungissa Hilo on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Toyota 4Runner vuokraaminen kaupungissa Hilo keskimääräiseen hintaan 98 €/pvä (26 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Tärkeää tietoa Hilo autonvuokrauksesta

Hilossa on noin kaksi autovuokraamoa, joten tulevien vuokralaisten kannattaa varmistaa ajoneuvonsa heti kaupunkiin saapuessaan. Riippumatta siitä, missä vaiheessa matkaa nappaat Hilon vuokra-auton, tulet olemaan kiitollinen sen tarjoamasta itsenäisyydestä, kun haluat tutustua kaupungin kiinnostaviin kohteisiin, kuten Mokupāpapa Discovery Centeriin ja Tyynenmeren tsunamimuseoon. Näiden kohteiden läheisyydessä, puistojen lähellä ja eri puolilla aluetta on tarjolla erilaisia pysäköintivaihtoehtoja vuokrapakettiautolle. Pysäköi ajoneuvo, kun haluat kävellä, tai hyppää kyytiin, kun olet valmis tutustumaan kaupungin ulkopuolisiin kohteisiin. Hilon läpi kulkevien tärkeiden tielinjojen, kuten Hawaii Belt Roadin ja reittien 11 ja 2000, ansiosta voit helposti tehdä päiväretkiä. Lisäksi halvat autonvuokraukset Hilossa antavat sinulle mahdollisuuden valita lähtöajat pidemmille matkoille; kannattaa odottaa aamuruuhkan päättymisen jälkeen, jotta et tuplaa työmatkasi kestoa.

Kannattaako auto vuokrata samalla, kun vierailet Hilossa?

Koska pysäköinti on ilmaista tai kohtuuhintaista kaikkialla kaupungissa, autonvuokraus Hilossa on entistäkin kustannustehokkaampi päätös. Etenkin, kun otetaan huomioon kaupungin kaduilla liikkumisen helppous ajoneuvolla. Vaikka kadut ovat autoja suosivia, kaupungissa on myös useita alueita, joilla kävely voi olla parempi vaihtoehto, kuten Downtown, koska se avaa sinulle mahdollisuuden pistäytyä kaupoissa, baareissa ja ravintoloissa. Kun olet valmis uskaltautumaan kaupungin rajojen ulkopuolelle Havaijin saaren maaseutumaisempiin kohteisiin, käy katsomassa aktiivista tulivuorta Kīlauea, joka on suosittu vierailijoiden keskuudessa tai Punaluʻu Beachia, joka tunnetaan mustasta hiekastaan. Molemmat kohteet ovat muutaman tunnin ajomatkan päässä Hilon kaupungista, joka sijaitsee saaren pohjoisosassa.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä, kun ajan Hilossa?

Ennen kuin vierailijat hyppäävät Hilon vuokra-autoon, on syytä olla tietoinen muutamista asioista, jotka koskevat kaupungin ja osavaltion liikenneohjeita laajemminkin. Jos esimerkiksi baareissa käyminen on ohjelmassasi, sinun kannattaa ehkä jättää vuokra-auto ja valita taksi. Henkilöt, joiden veren alkoholipitoisuus - lyhennettynä BAC-arvo - on 0,8 promillea tai enemmän, eivät saa ajaa autoa. Lisäksi kaikkien Hilon vuokra-autojen matkustajien, myös takapenkillä istuvien, on käytettävä asianmukaisesti kiinnitettyä turvavyötä. Sinun on myös kiinnitettävä tarkkaa huomiota nopeusrajoituksiin, sillä Havaijilla pääteillä ilmoitetut nopeudet ovat alhaisemmat kuin Manner-Yhdysvalloissa. Vaikka nämä vinkit ovatkin hyvä alku, on parasta tarkistaa kaupungin moottoriajoneuvo-osastolta, onko lakiin tehty viimeaikaisia muutoksia.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autoa Hilossa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Matkustajien, jotka toivovat saavansa vuokra-auton Hilosta, on esitettävä voimassa oleva ajokortti, jonka heidän hallituksensa on myöntänyt - olipa kyseessä sitten Yhdysvaltojen hallitus tai jokin muu valtio. Ajokortin on oltava englanninkielinen tai käännetty englanniksi. Kansainvälistä ajokorttia ei vaadita, mutta sitä suositellaan, jos alkuperäinen ajokortti on muulla kielellä kuin englanniksi. Kansainväliset kuljettajat, jotka haluavat varmistaa autonvuokrauksen Hilossa, saattavat joutua esittämään myös passin. Kaikkien kuljettajien on esitettävä merkittävä luottokortti, jolla on merkittävä saldo käytettävissä. Lisäksi kaikkien kuljettajien on oltava vähintään 21-vuotiaita; jotkut autovuokraamot saattavat kuitenkin vaatia kuljettajilta vähintään 25 vuoden ikää. Alle 25-vuotiaat kuljettajat saattavat joutua maksamaan vuokrauksesta nuoren vuokralaisen maksun.


0

Hilo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hilo, Havaiji

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

9,4

Value

9,1

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

9,3

Value

8,6

Payless

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,3

Value

8,8

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,8

Value

8,5

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,0

Value

8,5

Thrifty

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,2

Value

7,6

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

8,0

Value

7,2

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,9

Value

7,3

Vuokraa auto läheltä kohteen Hilo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hilo

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Hilo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hilo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Hilo, Havaiji autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Hilo vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Hilo, kuten Alamo, Hertz ja Dollar tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Hilo lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Hilo lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 23 °C ja sademäärä 394 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Hilo maksaa keskimäärin 86 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Hilo, Havaiji?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Hilo huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Hilo taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Hilo rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Toyota 4Runner vuokra-autoja kaupungissa Hilo?

Millainen sää on kohteessa Hilo, HI kuukauden syyskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Hilo kuukauden syyskuu aikana voivat odottaa 25 °C lämpötiloja ja 252 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Hilo samanlainen kuin muualla Havaiji alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Hilo ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Havaiji lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 25 °C ja mahdollinen sademäärä 79,6 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hilo hinnat?

autoa Hilo hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hilo?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Hilo osiossa on 15 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hilo?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Hilo. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hilo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Hilo. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Havaiji muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Havaiji

Aloita matkan suunnittelu - Hilo


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Hilo?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Hilo. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Hilo?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Hilo, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Hilo, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Hilo autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Hilo momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Hilo, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Hilo autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Hilo löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Hilo vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Hilo.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hilo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.